Hoofd Tierlijst Marvel Future Revolution Tier List (november 2022) Beste personages

Marvel Future Revolution Tier List (november 2022) Beste personages

 Marvel Future Revolution Tier List (2022) Beste personages 15 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

In de Marvel Future Revolution-niveaulijst zijn er veel personages die levensvatbaar zijn voor de strijd. Bovenaan de lijst heb je personages als Captain America en Iron Man, die veel schade kunnen aanrichten en veel klappen kunnen opvangen. Er zijn echter ook enkele personages met een lager niveau die net zo effectief kunnen zijn in de strijd als ze correct worden gebruikt.

De personagelijst van Marvel Future Revolution is een complete gids voor de beste en slechtste personages in de game. De lijst is gebaseerd op de algehele kracht, kracht en capaciteiten. Het is ontworpen om u te helpen de beste keuzes te maken bij het samenstellen van uw team van helden.

Dus of je nu een beginner bent of een doorgewinterde veteraan, deze lijst heeft voor elk wat wils. Na het lezen van de volledige lijst, kun je eenvoudig beslissen welke personages het beste bij jouw team passen.

Ook handig: Marvel Strike Force-niveaulijst (2022)

Inhoud

Marvel Future Revolution - Een snelle introductie

Marvel Toekomstige Revolutie is de eerste mobiele game van Marvel waarmee spelers hun eigen team van superhelden kunnen creëren en tegen schurken kunnen vechten in een poging de wereld te redden. Het spel is beschikbaar op iOS en Android. De game is uitgebracht in augustus 2021 en is ontwikkeld en uitgegeven door Netmarble Games.

 Marvel Future Revolution - Een snelle introductie

Het doel van het spel is om helden en schurken uit het Marvel-universum te verzamelen en samen te brengen in een team van vier. Spelers strijden vervolgens in gesimuleerde gevechten tegen AI-gestuurde tegenstanders of andere spelers in realtime.

De gameplay is relatief eenvoudig; spelers vegen of tikken op hun scherm om verschillende bewegingen en combo's tegen hun tegenstanders te ontketenen.

Er zijn drie spelmodi in Marvel Future Revolution: Story Mode, Arena Mode en World Boss Mode. In de Verhaalmodus doorlopen spelers een reeks niveaus om de wereld te redden van een zekere vernietiging. Arena Mode plaatst teams van spelers tegen elkaar in getimede gevechten, met als doel de eerste plaats te bereiken. In World Boss Mode werken spelers samen om tegen gigantische eindbazen te vechten voor beloningen en opscheppen.

Marvel Future Revolution-niveaulijst (2022)

Een tier list is een rangschikkingssysteem waarmee spelers kunnen zien welke personages of teams momenteel de sterkste zijn in het spel. Het wordt vaak gebruikt in games met een groot aantal karakters, zoals vechtspellen of MMO's.

 Marvel Future Revolution-niveaulijst (2022)

In Marvel Future Revolution kun je uit verschillende personages kiezen, elk met zijn eigen unieke vaardigheden en speelstijlen. Als je je spel wilt verbeteren, is het belangrijk om te weten wie de beste personages zijn.

Hier volgen enkele voordelen van het gebruik van de Marvel Future Revolution-niveaulijst:

 • Ten eerste kan het je helpen te bepalen wie je beste personages zijn.
 • Ten tweede kan het je helpen te begrijpen hoe je elk personage effectief kunt gebruiken.
 • Het kan je laten zien wie de meeste kans heeft om te winnen in een gevecht tegen een ander personage.
 • Het bespaart u tijd doordat u snel kunt zien welke karakters het sterkst zijn.
 • De lijst met Marvel Future Revolution-niveaus wordt regelmatig bijgewerkt, dus kom regelmatig terug!

In Marvel Future Revolution zijn zowel PVE als PVP belangrijk. Daarom hebben we besloten om twee aparte lijsten te maken: één voor PVE en één voor PVP. Elke lijst is onderverdeeld in vier niveaus: S, A, B en C. S-tier is het hoogste niveau en C-tier is het laagste.

Marvel Future Revolution PVP-niveaulijst (2022)

 Marvel Future Revolution PVP-niveaulijst (2022)

PVP is een belangrijk aspect van Marvel Future Revolution. In PVP vormen spelers teams van vier en strijden ze in realtime tegen elkaar. Het kiezen van het juiste team is essentieel als je succesvol wilt zijn. Het volgende is de Marvel Future Revolution PVP-niveaulijst voor 2022:

Marvel Future Revolution PVP S-niveaulijst (2022)

S-tier is gereserveerd voor het allerbeste van het beste. Dit zijn de personages die bijna gegarandeerd elke PVP-wedstrijd winnen die ze meedoen. Als je een team hebt vol S-tier-personages, ben je bijna niet te verslaan.

 Marvel Future Revolution PVP S-niveaulijst (2022)
 • Scarlet Witch
 • Spider Man
 • Ijzeren man
 • Zwarte weduwe

Ook gerelateerd: MCOC-niveaulijst (2022)

Marvel Future Revolution PVP A Tier List (2022)

Een tier is voor karakters die erg sterk zijn, maar niet zo sterk als S-tier. Deze personages zullen nog steeds een groot deel van hun PVP-wedstrijden winnen, maar ze kunnen het moeilijk hebben tegen de allerbeste teams.

 Marvel Future Revolution PVP A Tier List (2022)
 • Kapitein Amerika
 • Magie

Marvel Future Revolution PVP B-niveaulijst (2022)

B-tier is voor karakters die gemiddeld zijn, maar niet zo sterk als A-tier. Deze personages zullen een aantal van hun PVP-wedstrijden winnen, maar ze zullen meer verliezen dan ze winnen.

 Marvel Future Revolution PVP B-niveaulijst (2022)
 • Storm
 • Dokter Vreemd
 • Kapitein Marvel

Marvel Future Revolution PVP C-niveaulijst (2022)

De C-laag is voor karakters die zwak zijn en het niet waard zijn om in PVP te gebruiken. Deze personages zullen bijna altijd hun PVP-wedstrijden verliezen en ze kunnen het beste worden vermeden.

 Marvel Future Revolution PVP C-niveaulijst (2022)
 • Star-Lord

Marvel Future Revolution PVE-niveaulijst (2022)

In PVE is het je doel om door het verhaal te komen en alle bazen te verslaan. Ook is het verslaan niet zo eenvoudig als het lijkt. Je hebt dus een team van personages nodig dat veel schade kan aanrichten en veel klappen kan opvangen.

 Marvel Future Revolution PVE-niveaulijst (2022)

Het volgende is de Marvel Future Revolution PVE-niveaulijst:

Marvel Future Revolution PVE S-niveaulijst (2022)

De S-laag bestaat uit de beste en krachtigste personages in de PVE-modus. Deze karakters zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Ze zijn ook erg sterk en kunnen gemakkelijk hun tegenstanders uitschakelen. Als je je gevechten wilt winnen, dan heb je een van deze personages in je team nodig.

 Marvel Future Revolution PVE S-niveaulijst (2022)
 • Magie
 • Kapitein Amerika
 • Star-Lord
 • Kapitein Marvel

Marvel Future Revolution PVE A Tier List (2022)

De A-laag bestaat uit personages die niet zo krachtig zijn als de S-laag, maar nog steeds erg sterk zijn en op een aantal manieren kunnen worden gebruikt. Ze zijn misschien niet zo veelzijdig als de personages in de S-laag, maar ze zijn nog steeds een kracht om rekening mee te houden.

 Marvel Future Revolution PVE A Tier List (2022)
 • Ijzeren man

Marvel Future Revolution PVE B-niveaulijst (2022)

De B-laag bestaat uit de gemiddelde tekens in de PVE-modus. Deze karakters zijn niet zo sterk of veelzijdig als die in de hogere niveaus, maar ze kunnen nog steeds op een aantal manieren worden gebruikt. Als je op zoek bent naar een uitdaging, wil je misschien een van deze karakters gebruiken.

 Marvel Future Revolution PVE B-niveaulijst (2022)
 • Scarlet Witch
 • Storm
 • Dokter Vreemd

Marvel Future Revolution PVE C-niveaulijst (2022)

De C-laag bestaat uit de zwakste personages in het spel. Deze karakters zijn niet erg sterk en niet erg veelzijdig. Ze worden niet aanbevolen voor gebruik in de strijd en moeten indien mogelijk worden vermeden.

 Marvel Future Revolution PVE C-niveaulijst (2022)
 • Zwarte weduwe
 • Spider Man

Controleer ook: Girls X Battle 2 Tier-lijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent een niveau?

Een tier is een classificatiesysteem dat wordt gebruikt om personages te groeperen op basis van hun kracht en macht. Hoe hoger het niveau, hoe beter het personage.

2. Hoe is de tierlijst gemaakt?

De tierlijst is gemaakt door alle statistieken en vaardigheden van het personage te analyseren.

3. Waarom zou ik me zorgen maken over de Marvel Future Revolution-niveaulijst?

De Marvel Future Revolution-niveaulijst kan je helpen bepalen welke personages het beste in je team kunnen worden gebruikt, en het kan je ook helpen begrijpen hoe elk personage werkt.

4. Hoe vaak wordt de personagelijst van Marvel Future Revolution bijgewerkt?

De personagelijst van Marvel Future Revolution wordt bijgewerkt als er nieuwe personages aan het spel worden toegevoegd en als er nieuwe gegevens beschikbaar komen.

5. Waarom staat de C-laag onderaan?

Het C-niveau staat onderaan omdat het bestaat uit personages die niet erg sterk zijn en die niet erg nuttig zijn in de strijd.

Bekijk meer: Call of Duty Warzone Gun Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is de Marvel Future Revolution een geweldige game met veel potentieel. De Marvel Future Revolution-niveaulijst is slechts een beginpunt en zal zich blijven ontwikkelen naarmate spelers beter worden in het spel. Tot nu toe lijken de beste personages degenen te zijn die snel en efficiënt met schade kunnen omgaan.

Als je vragen of feedback hebt, laat het ons dan weten in de reacties hieronder. We horen graag van je!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
Dit artikel gaat over brunchbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor brunch bevatten citaten, zondag, vrienden, schattig, verjaardag en grappige bijschriften.
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voorableton live in november 2022? We hebben 60+ laptops getest om de beste laptops voor muziekproductie te vinden metableton live onder het budget.
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor architectuurstudenten en architectuurprofessionals in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptops voor architectuurstudenten te vinden.
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, macOS, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Diablo II Resurrected beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Golden Wind Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Golden Wind Roblox-nummer-ID-codes omvatten pianopartij, vol, Jojo, luid, zonsopgang en meer.