Hoofd Tierlijst Melty Blood Type Lumina Tier List (november 2022) Beste personages

Melty Blood Type Lumina Tier List (november 2022) Beste personages

 Melty Blood Type Lumina Tier List (2022) Beste personages 23 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Wil je de concurrentie domineren in Melty Blood? Bekijk onze nieuwste Melty Blood Type Lumina-lijst om erachter te komen wie de beste personages zijn! We hebben alle personages in het spel in niveaus geanalyseerd en gerangschikt op basis van hun competitieve levensvatbaarheid. Of je nu veel wilt winnen in toernooien of gewoon je vrienden online wilt verpletteren, deze lijst helpt je bij het kiezen van het juiste personage voor de klus.

De Melty Blood-niveaulijst is een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Het kan je helpen te beslissen wie je moet hoofden en je een idee geven van op welke matchups je moet letten.

Als je je vaardigheden met een bepaald personage wilt verbeteren, kan de lijst met niveaus je ook een indicatie geven van hoe moeilijk ze zijn om te spelen.

Ook handig: Wereld Flipper Tier Lijst (2022)

Inhoud

Melty Blood: Type Lumina - Een snelle introductie

Uitgebracht in september 2021, de Melty Blood is ontwikkeld door French Bread en uitgegeven door Ecole Software. Het is een competitieve vechtgame die mechanica leent van verschillende andere populaire titels in het genre. De game heeft sindsdien een aanhang gekregen in de competitieve gaminggemeenschap, met toernooien die regelmatig over de hele wereld worden gehouden.

 Melty Blood: Type Lumina - Een snelle introductie

Melty Blood is een 2D-vechtgame met een uniek spelmechanisme genaamd 'Blood Gauge'. Met dit systeem kunnen spelers hun meter opbouwen door aan te vallen of aangevallen te worden, en deze vervolgens uit te geven om speciale bewegingen uit te voeren of een tijdelijke ingeschakelde staat binnen te gaan. De game heeft ook een ingebouwd 'Chain Combo'-systeem waarmee spelers combo's van maximaal vier hits aan elkaar kunnen rijgen.

Sinds de release wordt Melty Blood beschouwd als een van de beste vechtspellen ooit gemaakt. De mechanica van het spel is diep en complex, maar toch gemakkelijk te begrijpen en te begrijpen. De personages zijn allemaal goed uitgebalanceerd, waarbij geen enkel personage significant overmeesterd of ondergewaardeerd is.

Melty Blood: Type Lumina Tier List (2022)

Een tierlijst is een lijst die alle personages in een game rangschikt op basis van hun relatieve kracht of effectiviteit.

 Melty Blood: Type Lumina Tier List (2022)

De Melty Blood-niveaulijst is niet anders. Het rangschikt alle personages in het spel op basis van hun kracht en effectiviteit in competitief spel. Hoe hoger op de lijst een personage staat, hoe krachtiger het wordt geacht.

Er zijn ook veel voordelen van een Melty Blood Type Lumina-niveaulijst, waaronder:

 • Je kunt snel zien wie de beste personages zijn en wie je zou moeten spelen.
 • Je kunt leren welke match-ups gunstig en ongunstig zijn voor elk personage.
 • Je begrijpt wat de algemene consensus is over de kracht van elk personage.
 • Het helpt je te bepalen tegen welke personages je moet oefenen.
 • Bovendien kan het je een idee geven van wat de algemene consensus is over de kracht van elk personage.

De Melty Blood Type Lumina-laaglijst heeft 5 lagen, variërend van S tot D. De beste personages bevinden zich in de S-laag, terwijl de slechtste karakters zich in de D-laag bevinden. Dus zonder verder oponthoud, laten we beginnen met de lijst:

Melty Blood Type Lumina S-niveaulijst (2022)

De toppersonages in Melty Blood behoren tot de krachtigste en dodelijkste in het spel. Ze kunnen tegenstanders snel en gemakkelijk uitschakelen, waardoor ze perfect zijn voor competitief spel. Als je aan de top van je spel wilt zijn, is het gebruik van een van deze personages een must.

 Melty Blood Type Lumina S-niveaulijst (2022)
 • Rode Arcueïd
 • Kohaku
 • Akisha Tohno

Ook gerelateerd: Magnum Quest-niveaulijst (2022)

Melty Bloedgroep Lumina A Tier List (2022)

Personages in de A-laag zijn nog steeds ongelooflijk krachtig, maar ze kunnen een paar zwakke punten hebben die kunnen worden uitgebuit. Ze zijn niet zo sterk als die in de S-laag, maar ze zijn nog steeds meer dan in staat om tegenstanders uit te schakelen. Als je op veilig wilt spelen, kun je het beste een van deze karakters gebruiken.

 Melty Bloedgroep Lumina A Tier List (2022)
 • Miyako Ariyama
 • Kouka Kishima
 • Weten

Melty Bloedgroep Lumina B Tier List (2022)

De personages in de B-laag zijn solide allrounders. Ze zijn misschien niet zo krachtig als die in de A-laag, maar ze kunnen zich staande houden tegen de meeste tegenstanders. Als je op zoek bent naar een personage dat het in elke situatie goed kan doen, is dit de beste keuze.

 Melty Bloedgroep Lumina B Tier List (2022)
 • Lucht
 • Shiki Tohno

Melty Bloedgroep Lumina C Tier List (2022)

De C-laag is waar dingen een beetje moeilijker beginnen te worden. Personages in dit niveau zijn nog steeds levensvatbaar, maar ze kunnen enkele ernstige zwakheden hebben. Als je op zoek bent naar een uitdaging, of als je iets anders wilt proberen, dan zijn deze personages misschien iets voor jou.

 Melty Bloedgroep Lumina C Tier List (2022)
 • Vlov Archangel
 • Noël

Melty Bloedgroep Lumina D Tier List (2022)

Karakters in dit niveau worden vaak als de slechtste in het spel beschouwd en ze kunnen ernstige gebreken hebben waardoor ze moeilijk te gebruiken zijn.

 Melty Bloedgroep Lumina D Tier List (2022)
 • Michael Roa Valdamjong
 • Arcueid Brunestud
 • Hisui

Controleer ook: Honkai Impact 3e tier-lijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is de Melty Blood Type Lumina-lijst?

De Melty Blood-tierlijst is een strategisch gemaakte lijst die de personages in Melty Blood rangschikt van beste naar slechtste.

2. Hoe vaak wordt de lijst met Melty Blood-personages bijgewerkt?

De Melty Blood Type Lumina-niveaulijst wordt regelmatig bijgewerkt om de steeds veranderende aard van competitief spel weer te geven. Het is belangrijk op te merken dat de lijst niet statisch is en kan veranderen afhankelijk van de spelmodus, match-up of spelervoorkeur.

3. Waarom zou ik me zorgen maken over de Melty Blood-niveaulijst?

De Melty Blood-niveaulijst is belangrijk omdat het je kan helpen de relatieve sterke en zwakke punten van elk personage in het spel te begrijpen. Deze informatie kan van vitaal belang zijn bij het nemen van strategische beslissingen over wie te spelen en hoe ze te spelen.

4. Waarom staat de S-laag bovenaan?

Het S-niveau staat bovenaan omdat deze personages als de beste in het spel worden beschouwd. Ze hebben een hoge mate van veelzijdigheid en kunnen effectief worden gebruikt in verschillende situaties.

5. Hoe nauwkeurig is de Melty Blood Type Lumina-lijst?

De lijst met Melty Blood-niveaus is naar ons beste weten nauwkeurig. Er moet echter worden opgemerkt dat lijsten met niveaus inherent subjectief zijn en kunnen variëren afhankelijk van de individuele voorkeur van de speler of de spelmodus.

6. Waarom gebruiken spelers de Melty Blood-niveaulijst?

Spelers gebruiken de Melty Blood-niveaulijst om verschillende redenen. Sommige spelers gebruiken het om snel en gemakkelijk te zien wie de beste personages zijn, terwijl anderen het gebruiken om de sterke en zwakke punten van elk personage te begrijpen. Bovendien gebruiken sommige spelers de tierlijst om te bepalen tegen welke karakters ze moeten oefenen.

7. Wie maakt de Melty Blood Type Lumina-lijst?

De Melty Blood-niveaulijst wordt gemaakt door een team van ervaren competitieve spelers. Het team houdt rekening met verschillende factoren, zoals de populariteit van personages, toernooiresultaten en feedback van spelers.

8. Als we karakters met een hogere rangorde gebruiken, zullen we dan vaker winnen?

Niet noodzakelijk. Hoewel hoger gerangschikte personages een voordeel kunnen hebben ten opzichte van lager gerangschikte personages, vereist succes in Melty Blood nog steeds vaardigheid en strategisch denken. Bovendien is de lijst met lagen niet statisch en kan deze in de loop van de tijd veranderen.

Bekijk meer: Outriders Class Tier List (2022)

Laatste woorden

De Melty Blood Type Lumina-niveaulijst is een geweldige bron voor het vinden van de beste personages voor competitief spel. De niveaus zijn gebaseerd op hoe goed elk personage presteert in toernooien, dus je kunt er zeker van zijn dat deze ranglijsten nauwkeurig en up-to-date zijn.

We hopen dat deze Melty Blood-niveaulijst nuttig zal zijn in je competitieve spel. Vergeet niet om altijd op de hoogte te blijven van de laatste wijzigingen en vergeet niet om plezier te hebben!

Bedankt voor het lezen. Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Mind Brand Roblox ID-codes (2022) Maretu-nummer / muziek-ID's
Mind Brand Roblox ID-codes (2022) Maretu-nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Mind Brand Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Mind Brand-nummer/muziek (Maretu) Roblox-ID's bevatten originele, Engelse cover-, vertraagde, reverb- en remixversies.
The World Revolving Roblox ID-codes (2022) Toby Fox Song-ID's
The World Revolving Roblox ID-codes (2022) Toby Fox Song-ID's
Bent u op zoek naar de World Revolving Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! The World Revolving song/music (Toby Fox) Roblox ID's bevatten originele, lyrische versie, cover en remixversies.
Is Call of Duty: Modern Warfare platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Call of Duty: Modern Warfare platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Call of Duty: Modern Warfare platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Call of Duty: Modern Warfare al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022) Nummers / muziek-ID's
Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022) Nummers / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Jingle Bell Rock-nummer/muziek Roblox-ID's bevatten volledige, remix- en originele versies.
10 beste laptops onder $ 700 in november 2022 [144 Hz-weergave]
10 beste laptops onder $ 700 in november 2022 [144 Hz-weergave]
Dit is de top 10 van beste laptops onder de $700 voor gaming en andere activiteiten, zorgvuldig geselecteerd door onze redacteuren. Ontdek waarom dit enkele van de beste aankopen van 2022 zijn!
Sims 4 Carrière Cheats (november 2022) Promotie, uitvoering
Sims 4 Carrière Cheats (november 2022) Promotie, uitvoering
Deze lijst van Sims 4 carrière cheats (2022) bevat alle carrière promotie cheats, cheats voor het toevoegen of verwijderen van carrières, en Sims 4 werk prestatie cheats.
Hoe .7z-bestanden te openen
Hoe .7z-bestanden te openen
.7z-bestanden zijn gecomprimeerde archiefbestanden die lijken op zip-bestanden. Ze zijn afkomstig van de Windows-archiveringssoftware 7-zip en kunnen worden geopend door zowel 7-Zip als a