Hoofd Tierlijst MHA The Strongest Hero Tier List (november 2022) My Hero Academia

MHA The Strongest Hero Tier List (november 2022) My Hero Academia

 MHA The Strongest Hero Tier List (2022) My Hero Academia 24 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Als je een fan bent van My Hero Academia The Strongest Hero, dan weet je dat er een heleboel verschillende personages zijn om uit te kiezen. Elk personage heeft zijn eigen unieke vaardigheden en krachten, waardoor het moeilijk kan zijn om erachter te komen wie de beste is. Daarom hebben we deze MHA-niveaulijst gemaakt - om u te helpen beslissen wie de sterkste in de serie is.

De MHA The Strongest Hero-niveaulijst is een ranglijst van alle personages in My Hero Academia, van de sterkste tot de zwakste. De lijst is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder de capaciteiten, krachten en vechtstijlen van elk personage.

Of je nu een nieuwe speler of een doorgewinterde professional bent, deze My Hero Academia-niveaulijst helpt je erachter te komen wie je moet gebruiken in je volgende gevecht en helpt je een pionier van uitmuntendheid in het spel te worden.

Ook handig: Soulcalibur VI-niveaulijst (2022)

Inhoud

MHA The Strongest Hero - Een snelle introductie

My Hero Academia is een rollenspel voor iOS en Android gebruikers die op 3 december 2020 is uitgebracht. De game is gebaseerd op de populaire manga- en animeserie met dezelfde naam. Spelers nemen de controle over hun favoriete personages uit de show terwijl ze zich een weg banen door verschillende fasen.

 MHA The Strongest Hero - Een snelle introductie

De game is sinds de release met gemengde recensies ontvangen. Sommige mensen vinden het geweldig, terwijl anderen het frustrerend vinden dat ze hun favoriete personages niet kunnen besturen zoals ze zouden willen. De game heeft echter een behoorlijk aantal fans en staat bovenaan de hitlijsten op het gebied van downloads.

Een ding waar de meeste mensen het over eens lijken te zijn, is de kracht van sommige personages in het spel. Er zijn er een paar die met kop en schouders boven de rest uitsteken.

De gameplay van My Hero Academia is relatief eenvoudig. Spelers vegen naar links of rechts om vijandelijke aanvallen te ontwijken en tikken op het scherm om hun eigen speciale aanval uit te voeren.

My Hero Academia De sterkste heldenlijst (2022)

De nieuwste My Hero Academia-niveaulijst is uit en veroorzaakt veel online controverses. De lijst rangschikt alle personages in de serie van beste naar slechtste, waarbij sommige fans ruzie maken over wie er echt aan de top zou moeten staan.

 My Hero Academia De sterkste heldenlijst (2022)

Als je je winkansen in een My Hero Academia-gevecht wilt vergroten, is het belangrijk om te weten welke personages het sterkst zijn.

Er zijn veel voordelen van een MHA-niveaulijst, waaronder:

 • Ten eerste kan het u een idee geven van wie uw tegenstanders waarschijnlijk zullen zijn. Als je weet dat je tegenstander een krachtig personage is, moet je je strategie dienovereenkomstig aanpassen.
 • Ten tweede kan het je helpen te bepalen welke karakters het krachtigst zijn en je mogelijk moeilijk kunnen maken in de strijd. Als u deze informatie kent, kunt u uw training richten op de personages die u het meest moet verbeteren.
 • Ten slotte kan het helpen om je plezier in de serie te vergroten door je een beter begrip te geven van hoe alle personages het tegen elkaar opnemen.

Er zijn in totaal 5 niveaus in een My Hero Academia The Strongest Hero-niveaulijst. Variërend van S tot D, waarbij S de sterkste is en D de zwakste. Laten we zonder verder oponthoud beginnen met de tierlijst.

MHA The Strongest Hero S Tier List (2022)

De S-tierlijst is gereserveerd voor de sterkste personages in My Hero Academia. Al deze personages zijn ongelooflijk krachtig en kunnen hun tegenstanders gemakkelijk uitschakelen.

Dit zijn de machtigste helden in de serie en moeten niet lichtvaardig worden opgevat. Als je het tegen een van deze personages opneemt, staat je een zware strijd te wachten.

 MHA The Strongest Hero S Tier List (2022)
 • WHM Shoto
 • Vlek
 • Trachten
 • alle macht
 • WHM Deku

Ook gerelateerd: Bleach Brave Souls-niveaulijst (2022)

MHA The Strongest Hero A Tier List (2022)

De A-laaglijst is voor de personages die zich net onder de bovenste laag bevinden. Deze helden zijn nog steeds ongelooflijk krachtig en kunnen de meeste tegenstanders gemakkelijk uitschakelen. Ze kunnen echter worstelen met enkele van de sterkste personages in de serie.

Als je het opneemt tegen een van deze helden, zorg er dan voor dat je je beste strategieën gebruikt om ze neer te halen.

 MHA The Strongest Hero A Tier List (2022)
 • Nejire
 • Tsuyu Asui
 • WHM Bakugo
 • Uraraka
 • Tokyoyami
 • Tenya Ida
 • haviken
 • Aizawa
 • Katsuki Bakugo

MHA De sterkste held B Tier-lijst (2022)

De B-laaglijst is voor de personages die iets zwakker zijn dan die in de A-laag. Ze zijn misschien niet zo krachtig als sommige van de andere personages in My Hero Academia, maar ze kunnen zich nog steeds staande houden in een gevecht. Wees voorzichtig als je tegen deze helden vecht, want ze kunnen moeilijker te verslaan zijn dan je denkt.

 MHA De sterkste held B Tier-lijst (2022)
 • Graag willen
 • Soorten
 • Izuku/Deku
 • Todoroki
 • Tomura Shigaraki
 • Denki Kaminari

MHA De sterkste held C-niveaulijst (2022)

De C-laaglijst is voor de personages die zwakker zijn dan die in de B-laag. Deze helden zijn misschien niet zo krachtig als sommige andere personages in My Hero Academia, maar ze kunnen nog steeds vechten. Als je een gevecht gemakkelijk wilt winnen, kun je deze karakters het beste vermijden.

 MHA De sterkste held C-niveaulijst (2022)
 • Eijiro Kirishima
 • Minoru Mineta

MHA De sterkste held D Tier-lijst (2022)

De D-laaglijst is voor de zwakste personages in My Hero Academia. Deze helden zijn niet erg krachtig en moeten niet serieus worden genomen in een gevecht. Als je gemakkelijk een wedstrijd wilt winnen, kun je het het beste opnemen tegen een van deze tegenstanders.

 MHA De sterkste held D Tier-lijst (2022)
 • Tamaki Amajiki (Zonneeter)
 • Ojiro
 • Mina Ashido
 • Minato Takayama

Controleer ook: King's Raid-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een MHA-niveaulijst?

Een tier list is gewoon een rangschikking van karakters in volgorde van best naar slechtst. In het geval van MHA betekent dit dat de personages worden gerangschikt op basis van hun bruikbaarheid in de strijd, hun eigenaardige vaardigheden en hun intelligentie.

2. Hoe vaak wordt de MHA The Strongest Hero-laaglijst bijgewerkt?

De MHA-tierlijst wordt bijgewerkt telkens wanneer een nieuw personage wordt geïntroduceerd, of wanneer er een belangrijke gebeurtenis plaatsvindt die de machtsbalans van de personages verandert.

3. Wat zijn de criteria voor het bepalen van de plaatsing van een personage op de lijst?

Er zijn drie hoofdcriteria: bruikbaarheid in de strijd, Quirk-vaardigheden en intelligentie. Er zijn echter ook enkele secundaire criteria, zoals populariteit en sympathie.

4. Waarom zou ik me zorgen maken over de My Hero Academia-niveaulijst?

De My Hero Academia-niveaulijst is een waardevolle bron voor iedereen die zijn begrip van de personages en het vechtsysteem in My Hero Academia wil verbeteren. Het kan je helpen beslissen welke personages je in je eigen gevechten wilt gebruiken, en het kan je ook een idee geven van welke personages het waard zijn om tijd in training te investeren.

5. Bevat tier A de sterkste karakters?

Tier A bevat een van de sterkste personages in My Hero Academia. Dit zijn de personages die de meeste kans hebben om een ​​bepaald gevecht te winnen. Hoewel deze karakters misschien niet zo sterk zijn als de S-tier.

6. Hoe vaak wordt de lijst met niveaus bijgewerkt?

De tierlijst wordt over het algemeen bijgewerkt telkens wanneer een nieuw personage in de serie wordt geïntroduceerd. Het kan echter ook worden bijgewerkt wanneer er een grote gebeurtenis plaatsvindt die de energiebalans van de personages verandert.

7. Wie bepaalt de plaatsing van een personage op de lijst?

Er is een team van mensen die samenwerken om de plaatsing van een personage op de lijst te bepalen. Dit team bestaat uit experts van de serie, evenals mensen die veel ervaring hebben met het vechtsysteem.

8. Welk niveau moet ik vermijden in de strijd?

Je moet de D-laag in de strijd vermijden. Als je gemakkelijk een wedstrijd wilt winnen, kun je het het beste opnemen tegen een van deze tegenstanders.

Bekijk meer: Bloons TD 6-tierlijst (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is de MHA The Strongest Hero-tierlijst een geweldige manier om te zien welke personages de beste zijn. Het kan u helpen bij het nemen van beslissingen over wie u de leiding geeft en wie u steunt. We hopen dat dit artikel nuttig was bij het uitleggen van de My Hero Academia The Strongest Hero-niveaulijst!

Wat vond je van deze tierlijst? Was je het er mee eens? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat in op 'Is Tribes of Midgard cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Tribes of Midgard al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
10 duurste koptelefoons ter wereld [november 2022]
10 duurste koptelefoons ter wereld [november 2022]
Op zoek naar de duurste koptelefoon? Hier is de lijst met de duurste bedrade en draadloze hoofdtelefoons met eersteklas bouw- en geluidskwaliteit.
Crusaders Quest Tier List (november 2022) Beste helden / kampioenen
Crusaders Quest Tier List (november 2022) Beste helden / kampioenen
De Crusaders Quest-niveaulijst (2022) rangschikt de personages op basis van hun bruikbaarheid in het spel. De lijst is gebaseerd op de capaciteiten van het personage, hun statistieken en hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn.
Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)
Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)
Dit is een stapsgewijze zelfstudie over hoe u een Roblox-account permanent kunt verwijderen? (2020). Ook hoe verwijderde Roblox-account te herstellen? 100% werkend en in eenvoudige stappen.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
3400+ strandbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, stel
3400+ strandbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, stel
Dit artikel gaat over de beste strandbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige Instagram-bijschriften op het strand bevatten citaten, selfie, grappig, koppel, uitzicht en meer.