Minecraft

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)

Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.

Hoe een paard een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's

Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een paard een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je paard een naam geeft in Minecraft / hoe je een paard een naam geeft in Minecraft.

Meer RAM toewijzen aan Minecraft Server (2021)

Dit artikel gaat over het toewijzen van meer RAM aan de Minecraft-server (2022). Je kunt het doen met de Twitch-desktop-app, nieuwe draagraketten en ook zonder draagraketten.

Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's

Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.

Stopt Minecraft in 2022? [Nepnieuws of echt?]

Als je je afvraagt ​​'Sluit Minecraft in 2022?', lees dan verder! Het is belangrijk om de waarheid over de geruchten te kennen, zodat je Minecraft zoveel kunt spelen als je wilt.