Hoofd Tierlijst MK11 Tier List (november 2022) Beste Mortal Kombat-personages

MK11 Tier List (november 2022) Beste Mortal Kombat-personages

 MK11 Tier List (2022): Beste Mortal Kombat-personages 13 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

Tegenwoordig is de gamewereld gevuld met veel games die competitief van aard zijn. Als het op vechtgames aankomt, is er geen game zoals Mortal Kombat 11. Dit is de 11e release in deze franchise die tientallen jaren heeft geduurd. Aangezien dit de 11e game is, is het geen wonder dat er zoveel personages zijn.

Om u te helpen op de hoogte te blijven, hebben we hier de definitieve MK11-tierlijst samengesteld. Het is niet eenvoudig om een ​​personage te kiezen in dit spel. Dit komt omdat ze allemaal zo goed zijn. Zelfs de onderste karakters hebben enkele verlossende eigenschappen waardoor ze leuk zijn om te spelen, zelfs als je niet zoveel met ze wint.

Ons doel was om elk MK11-personage te rangschikken van het hoogste niveau tot het laagste niveau en alles daartussenin. We hebben ze gerangschikt op hun sterke en zwakke punten. Dit omvat zaken als bereik, snelheid, de kracht van speciale bewegingen, het vermogen om snel meters te bouwen voor een superbeweging of brekeraanval.

Ook handig: Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

Mortal Kombat 11 - Een snelle introductie

Mortal Kombat 11 is een vechtvideogame die is gemaakt door NetherRealm Studios. Het is uitgegeven door Warner Bros Interactive Entertainment en de ontwikkeling ervan werd geleid door dezelfde mensen die aan games als Injustice, Mortal Kombat X en meer hebben gewerkt!

 Mortal Kombat 11 - Een snelle introductie

Mortal Kombat 11 werd uitgebracht op 23 april 2019. Het is beschikbaar voor PS4, PS5, Xbox One, X/S en pc.

Het verhaal van deze game draait om Kronika die probeert de hele geschiedenis te herschrijven, zodat ze wraak kan nemen op Raiden. De speler begint het spel door een personage te kiezen en een reeks gevechten te doorlopen om al zijn speciale vaardigheden te ontgrendelen, zodat ze zich kunnen voorbereiden op het laatste gevecht tegen Kronika.

Zodra dit is gebeurd, moet je verschillende versies van jezelf verslaan uit de hele geschiedenis tot je uiteindelijk Kronika in de huidige tijd verslaat.

De game heeft een geweldige karakterselectie, met 25 karakters aan het begin en met meer uitgebracht als DLC. De ontwikkelaars hebben verklaard dat ze geen gameplay-verschillen tussen DLC-personages zullen toevoegen om het eerlijk te houden voor spelers die alleen het basisspel kopen.

Onze Mortal Kombat 11-niveaulijst richt zich op de personages uit het basisspel, maar we hebben ook DLC-personages in onze ranglijst opgenomen. We beschouwen ze allemaal als gelijk, dus je kunt elk personage kiezen, ongeacht of ze met echt geld zijn gekocht. Laten we nu, zonder verder oponthoud, aan de slag gaan met onze MK11-niveaulijst!

Mortal Kombat 11-tierlijst (2022)

Een tierlijst verwijst naar de ranglijst van alle personages in een game op basis van hun mogelijkheden. Dit is een zeer belangrijk aspect van elk vechtspel, omdat het voor zowel beginners als experts noodzakelijk is om de best mogelijke personages in het spel te kennen.

 Mortal Kombat 11-tierlijst (2022)

De MK11-tierlijst biedt een algemene rangschikking van alle personages op basis van hun mogelijkheden. Hoewel de meeste spelers liever slechts één personage gebruiken, is het altijd goed om te weten welke beter zijn dan andere en op welk niveau ze vallen in termen van rangschikking.

Er zijn veel voordelen aan het kennen van de Mortal Kombat 11-niveaulijst, waaronder:

 • Hiermee kunnen spelers het best mogelijke personage kiezen.
 • Het geeft een idee van waar je favoriete personage staat in termen van ranglijst en mogelijkheden.
 • Je kunt leren welke personages beter zijn dan andere, waardoor je over het algemeen een betere speler kunt worden.
 • Hiermee kunt u beslissen welk personage sterk genoeg is voor uw behoeften.
 • Het helpt spelers hun beste opties te vinden in een spel met veel verschillende karakters, waardoor de ervaring in het algemeen spannender en lonender wordt.
 • Het is een geweldig hulpmiddel voor beginners die misschien meer willen weten over de best mogelijke personages en hoe ze onder andere rangschikken.
 • Het helpt je om sneller een level omhoog te gaan, omdat je je sterke en zwakke punten kunt begrijpen om beter te worden in het spel in het algemeen.

Zoals experts zeggen: 'kennis is macht'. Hoe meer kennis je hebt, hoe beter je in het spel zult zijn.

De ranglijst van Mortal Kombat 11 gaat van S naar E, waarbij S staat voor het beste en E is gereserveerd voor het slechtste.

MK11 S-niveaulijst (2022)

Mortal Kombat 11 S-tierlijst heeft topvechters die een voordeel hebben ten opzichte van bijna elke andere jager die er is. Deze personages hebben een zeer sterk arsenaal aan combo's en vaardigheden en hebben de hoogste schade-output. Ze hebben ook de beste kans om te winnen in een bepaalde situatie.

 MK11 S-niveaulijst (2022)
MK11-tekens Speel stijl
Cetrion Zones
Fujin Zones
Mooi zo grappler
Jacqui Briggs Haast naar beneden
De grappenmaker Haast naar beneden
Liu Kang Haast naar beneden
Erron Zwart Zones

Ook gerelateerd: Lijst met Azur Lane-niveaus (2022)

MK11 Een lijst met niveaus (2022)

De A-tier karakters zijn ook top-tier vechters. Ze hebben een hoge schade-output en beschikken over veel combo's met verschillende vaardigheden die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt om vernietiging naar het spelscherm te brengen. Ze zijn in de meeste situaties erg sterk.

 MK11 Een lijst met niveaus (2022)
MK11-tekens Speel stijl
Onder nul Haast naar beneden
Shang Tsung Haast naar beneden
Kung Lao Haast naar beneden
Kotal Khan Zones
Sheeva grappler
Uitgang Zones
Paaien Haast naar beneden
Verzamelaar Zones
Schorpioen Rushdown (met goede zonering)

MK11 B-niveaulijst (2022)

De B-tier-personages zijn goede vechters, maar ze zijn misschien niet de beste optie als het gaat om het winnen van een gevecht. Ze hebben een aantal leuke combo's en vaardigheden die hen in bepaalde scenario's een voorsprong op anderen kunnen geven. Ze moeten echter in het algemeen nog steeds worden beschouwd als middenklasse-personages.

 MK11 B-niveaulijst (2022)
MK11-tekens Speel stijl
Cassie Cage Haast naar beneden
Johnny Cage Haast naar beneden
Noob Saibot Rushdown (met wat zonering)
Shao Khan Zones
Kano grappler
de terminator Rushdown (met wat zonering)
Sindel Zones

MK11 C-niveaulijst (2022)

De personages die in het Mortal Kombat 11 C-niveau vallen, worden als mid-tier-jagers beschouwd. Ze hebben weinig combo's en vaardigheden, maar kunnen in bepaalde situaties erg gevaarlijk zijn.

Hun bewegingen zijn misschien niet zo sterk als die van hogere niveaus, maar ze maken nog steeds een kans om gevechten te winnen tegen een aantal lager gerangschikte krijgers met hun unieke bewegingen.

 MK11 C-niveaulijst (2022)
MK11-tekens Speel stijl
Sonya Blade Haast naar beneden
Solitair Zones
Nacht Wolf Haast naar beneden
kitana Zones
vorst Zones
Een zegen Haast naar beneden

MK11 D-niveaulijst (2022)

De personages die in het Mortal Kombat 11 D-niveau vallen, worden als low-tier-jagers beschouwd. Ze hebben heel weinig combo's en vaardigheden, waardoor ze een aanzienlijk nadeel hebben in vergelijking met andere krijgers van hogere niveaus.

Hun kansen om gevechten te winnen zijn misschien erg klein tegen een aantal sterke tegenstanders met een betere positie in de MK11-ranglijst.

 MK11 D-niveaulijst (2022)
MK11-tekens Speel stijl
Raiden Haast naar beneden
Jax Briggs grappler
Regenen Zones
de duizendste Haast naar beneden

MK11 E-tierlijst (2022)

De personages die in het Mortal Kombat 11 E-niveau vallen, worden beschouwd als vechters van het laagste niveau, omdat ze een aanzienlijk nadeel hebben in vergelijking met anderen.

Ze hebben bijna geen combo's of vaardigheden, en hun enige kracht ligt in bepaalde scenario's waarin ze tegenstanders kunnen overrompelen met speciale bewegingen terwijl ze al hun aanvallen blokkeren. Dit is echter een zeer riskante zet.

 MK11 E-tierlijst (2022)
MK11-tekens Speel stijl
Robocop Zones
Scarlett Zones
D'Vorah grappler
John Rambo Zones

Controleer ook: Dragon Ball Legends-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent een tierlijst?

Een tier-lijst is een rangschikking van personages op basis van hun capaciteiten en algehele kracht. Het geeft een idee van waar elk personage staat in termen van rangschikkingen en mogelijkheden, wat kan worden gebruikt als een geweldig hulpmiddel voor spelers die misschien willen leren over de best mogelijke personages en hoe ze onder andere rangschikken.

2. Hoe werkt de Mortal Kombat 11-tierlijst?

De Mortal Kombat 11-niveaulijst werkt door alle personages in verschillende groepen te plaatsen. Elke groep is een specifiek niveau en de ranglijst gaat van S naar E, waarbij S staat voor het beste en E is gereserveerd voor vechters van het laagste niveau die bijna geen kans hebben om te winnen van anderen.

3. Waarom is de MK11-tierlijst belangrijk?

De Mortal Kombat 11-niveaulijst is belangrijk omdat het spelers informatie geeft over de best mogelijke personages en hoe ze onder andere scoren. Het helpt je op veel manieren, zoals sneller een level omhoog gaan door je sterke en zwakke punten te begrijpen.

4. Welk niveau is het beste?

De MK11 S-laag wordt als de beste beschouwd omdat deze personages topjagers zijn die een voordeel hebben ten opzichte van bijna elke andere jager die er is. Ze beschikken over veel combo's, vaardigheden en krachtige bewegingen met een hoge schade-output, waardoor ze erg sterk zijn in de meeste spelscenario's.

5. Wat zijn de niveaus in de MK 11-niveaulijst?

De niveaus in MK 11 zijn S, A, B, C, D en E. Ze gaan van best naar slechtst, waarbij S de hoogste ranking is en E de laagste. Deze lijst met niveaus kan worden gewijzigd naarmate er meer informatie over Mortal Kombat 11 beschikbaar komt.

6. Hoe vaak wordt de MK 11-tierlijst bijgewerkt?

De MK 11-tierlijst wordt meestal bijgewerkt na elke nieuwe patch of DLC-release. Dit zorgt ervoor dat alle vechters nauwkeurig worden gerangschikt op basis van hun capaciteiten en hoe ze presteren in de huidige versie van Mortal Kombat 11.

7. Waarom gebruiken spelers de Mortal Kombat 11-tierlijst?

Spelers gebruiken de Mortal Kombat 11-tierlijst om erachter te komen welke personages de beste zijn en hoe ze onder andere scoren. Dit is een geweldig hulpmiddel voor spelers die meer willen weten over het spel en de mechanica van de jagers in Mortal.

8. Welke laag wordt als de slechtste beschouwd in de MK 11-tekenreekslijst?

De E-laag wordt als de slechtste beschouwd in MK 11. Als je met deze personages wilt proberen te winnen, zul je het erg moeilijk hebben omdat ze combo's, vaardigheden en bewegingen missen die aanzienlijke schade aan tegenstanders kunnen toebrengen.

9. Kunnen we elke wedstrijd winnen als we S-tier-personages gebruiken?

Nee, je kunt niet elke wedstrijd winnen, zelfs niet als je S-tier-personages gebruikt. De MK 11-tierlijst is slechts een gids die een idee geeft van waar elk personage staat in termen van kracht en bekwaamheid. Er zijn veel andere factoren die een rol spelen bij het winnen van een wedstrijd, zoals de vaardigheid van de speler, geluk en spelstrategie.

Bekijk meer: FEH - Fire Emblem Heroes-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Mortal Kombat 11 is een van de beste vechtspellen die er zijn. Het heeft geweldige graphics en een intrigerend verhaal waar alle soorten spelers van kunnen genieten, ongeacht hun leeftijd of ervaring met het spelen van soortgelijke games.

We hopen dat deze lijst met MK11-niveaus nuttig was, en je zult het handig vinden tijdens het spelen van het spel. Dus, kies je favoriete vechter en begin met levelen!

Als je nog andere vragen hebt, stel ze dan gerust in de reacties hieronder. Wij helpen u graag!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Bent u op zoek naar de Your New Boyfriend Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Je nieuwe vriend Roblox-nummer (Wilbur Roet) ID-codes omvatten originele, volledige en remixversies.
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Gang Beasts al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
De Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden.
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Een Konosuba Fantastic Days-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om erachter te komen wie de beste personages zijn in Konosuba Fantastic Days. Deze lijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste.
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
Op zoek naar de beste laptops onder de $ 1200 in 2022? We hebben 50 laptops getest om de beste laptops met een budget van minder dan $ 1200 te vinden met de nieuwste CPU en GPU voor hoge prestaties.
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
Op zoek naar de beste hoofdtelefoon voor online leren en lesgeven? Hier is de lijst met de beste hoofdtelefoons voor zowel online studenten als docenten en ook binnen het budget.