Hoofd Tierlijst Mobile Legends Tier List (november 2022) Beste helden in MLBB

Mobile Legends Tier List (november 2022) Beste helden in MLBB

 Mobile Legends Tier List (2022): beste helden in MLBB 5 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

Mobile Legends: Bang Bang (MLBB) is een mobiele MOBA-game die de wereld stormenderhand heeft veroverd! Het is een interessant en zeer competitief spel, dus het kan moeilijk zijn om te weten waar je je tijd en middelen aan moet besteden.

Je speelt Mobile Legends al een tijdje en je begint het onder de knie te krijgen. Maar je weet nog steeds niet welke helden goed of slecht zijn!

Deze ranglijst van Mobile Legends verdeelt alle helden in niveaus - S, A, B, C en D op basis van hun kracht en effectiviteit voor verschillende rollen, waarbij niveau S de beste is. Het is belangrijk om een ​​uitgebalanceerde teamsamenstelling te hebben die elke situatie in de strijd aankan, zodat je winkansen enorm toenemen.

De meest effectieve manier om deze lijst met helden van Mobile Legends te gebruiken, is door eerst te bepalen welke rol(len) je gaat spelen (Tank, Damage Dealer, Support, Assassin, Marksman) en vervolgens de rang van elke held afzonderlijk te bekijken om te zien of ze passen. uw speelstijl en zou goed werken als onderdeel van uw team.

Ook handig: 7DS Grand Cross-ranglijst (202 twee)

Inhoud

Mobiele legendes - een snelle introductie

Mobiele legendes is een mobiel MOBA-spel waarbij twee teams vechten op het slagveld om de basis van de tegenstander te vernietigen. Het doel is simpel: dood vijandige helden, ontruim hun torens en duw ze zo lang mogelijk terug.

 Mobiele legende - een snelle introductie

Maar wacht, er is meer dan alleen spelen met je vrienden - je kunt ook deelnemen aan online toernooien en het opnemen tegen andere ervaren spelers van over de hele wereld!

Het spel draait om het gebruik van je vaardigheden om een ​​level omhoog te gaan en trofeeën te verdienen. Hoe hoger je rang, hoe meer beloningen je krijgt. Dat gezegd hebbende, er is een breed scala aan personages die voor elke rol in de strijd kunnen worden gebruikt: van melee-jagers tot boogschutters of magiërs.

Deze tierlijst geeft inzicht in welke helden sterk en zwak zijn wanneer ze worden vergeleken met andere populaire keuzes in het huidige metagamelandschap. Niveaulijsten zijn van nature subjectief, dus houd er rekening mee dat deze getallen geen exacte waarden vertegenwoordigen, maar eerder hun relatieve sterkte binnen het huidige metaspel.

Mobile Legends Tier List (2022): Beste helden

De MLBB-niveaulijst is opgesplitst in vijf secties: niveaus S, A, B, C en D. Deze Mobile Legends-niveaulijst rangschikt helden in volgorde van beste naar slechtste. Hoe hoger het niveau waar je naar kijkt, hoe sterker een held zal zijn wanneer hij wordt vergeleken met andere populaire keuzes in het huidige metagamelandschap.

 Mobile Legends Tier List (2022): Beste helden
  Niveau S : Tier S bevat sterke helden die soms zonder veel moeite beter presteren dan hun tegenstanders als ze goed worden gespeeld, of die een tegenstander van de tegenstander goed tegengaan terwijl ze opmerkelijke zwakke punten missen buiten sommige niche-matchup(s). Niveau A : Daarentegen zijn tier A-kampioenen gemiddeld, maar nog steeds in staat om games te dragen door goed te spelen of een paar sterke matchups te hebben. Niveau B : Tier B-helden zijn niet zo capabel buiten hun niche-sterkten en kunnen worden verslagen door tier A-kampioenen in meer dan één baanmatchup, maar blijven nog steeds haalbare keuzes als ze goed overeenkomen met de samenstelling van het vijandige team. Niveau C : Op niveau C zien we zwakkere leerlingen die een ervaren teamgenoot nodig hebben die hen helpt tijdens de landingsfase en tegelijkertijd zicht biedt op beide rijstroken op de meeste kaarten, zoals junglecontrole en rijstrookdominantie, wat de handelsnadelen van deze helden verzacht. Niveau D : Tier D-helden zijn zwakker en vereisen meer inspanning om goed te spelen, maar hebben nog steeds een aantal niche-sterkten, zoals het kunnen solo-merchancamps, een uitstekende laag of jungler op bepaalde kaarttypen zoals rijstrookdominantie, junglecontrole, enz., waardoor ze semi- haalbare keuzes in het huidige metagamelandschap.

Ook gerelateerd: Exos Heroes-niveaulijst (2022)

Assassin Class Mobile Legends Tier List (2022)

Assassin-klassehelden zijn hit-and-run-type karakters die enorme schade willen aanrichten terwijl ze vijandelijke aanvallen vermijden. Hun belangrijkste rol in de game is het vermoorden van doelen met een hoge prioriteit voordat ze snel naar een ander doelwit gaan of weer terugtrekken in de schaduw.

 Assassin Class Mobile Legends Tier List (2022)
Laag Mobiele Legends-personages
S Saber, Wukong, Aamon, Lingo
EEN Alucard, Benedetta, Yin, Fanny, Gusion, Karina, Harley, Yi Sun-Shin, Haybusa, Hanzo
B Lancelot, Kadita, Natalia
C Helcurt, Selena
D Lesley

Fighter Class Mobile Legends Tier List (2022)

Helden van vechtersklassen zijn veelzijdige personages die op veel verschillende manieren kunnen worden gespeeld. Ze hebben het vermogen om veel schade aan te pakken en op te lopen, waardoor ze uitstekende frontliniekrijgers zijn.

 Fighter Class Mobile Legends Tier List (2022)
Laag Mobiele Legends-personages
S Layla, Paquito, Yu Zhong, Khaleed, Roger
EEN Zilong, Gatotkaca, Guinevere, Chou, Aulus, Hayabusa, Zon, X.Borg, Jawhead
B Bane, Freya, Hilda, Martis, Thamuz, Terizla, Alpha, Lapu-Lapu, Alucard, ArguBadang
C Minsitthar, Balmond, Ruby, Silvanna, Barats, Kaja, Leomord, Dyrroth
D Aldous

Tankklasse mobiele legendes Tierlijst (2022)

Helden uit de tankklasse kunnen het beste worden gebruikt in de frontlinies, waar ze schade kunnen opvangen terwijl ze de backline van hun team beschermen. Ze hebben een hoge gezondheid, verdedigingskracht en capaciteiten om menigten te beheersen om zichzelf en hun bondgenoten te beschermen tegen schade.

 Tankklasse mobiele legendes Tierlijst (2022)
Laag Mobiele Legends-personages
S Grock, Tigreal
EEN Uranus, Alice, Atlas, Gatotkaca, Gloo, Johnson, Edith, Akai, Minotaurus, Esmeralda, Lolita
B Hilda, Hylos, Khufra, Balmond, Baxia, Franco
C Robijn, Goedkoop
D Belerick

Ondersteuningsklasse Mobile Legends Tier List (2022)

Supportklassehelden vormen de ruggengraat van elk team. Ze bieden genezing, buffs en crowd control-vaardigheden om bondgenoten te helpen overleven in gevechten en tegelijkertijd vijanden te verstoren.

 Ondersteuningsklasse Mobile Legends Tier List (2022)
Laag Mobiele Legends-personages
S Mathilda
EEN Minotaurus, Diggie, Lolita
B Nana, Angela, Carmilla
C Rafaela, Kaya
D Deze

Marksman Class Mobile Legends Tier List (2022)

Marksman-helden hebben schadedealers opgesteld die vertrouwen op hun capaciteiten om zoveel mogelijk schade aan te richten. Ze kunnen worden gespeeld als een langeafstandsdrager of als meer ondersteunende rol, zoals het bieden van zicht op andere rijstroken en het verstoren van vijanden met crowd control-effecten.

 Marksman Class Mobile Legends Tier List (2022)
Laag Mobiele Legends-personages
S Roger, Nathan, Edith, Granger, Layla
EEN Popol & Kupa, Yi Sun-Shin, Brody, Lesley, Bruno
B Karrie, Moskov, Beatrix, Claude
C Kimmy, Clint, Hanabi, Wanwan
D Miya, Irithel

Mage Class Mobile Legends-niveaulijst (2022)

Mage-klassehelden zijn schade-dealers op afstand die proberen het spel te winnen door hun baan te domineren. Ze hebben hoge burst- en AoE-vaardigheden die op meerdere vijanden tegelijk kunnen worden gebruikt, waardoor ze gevaarlijke vijanden worden tijdens teamgevechten.

 Mage Class Mobile Legends-niveaulijst (2022)
Laag Mobiele Legends-personages
S Kagura, Lylia, Pharsa, Valentina, Eudora, Harley
EEN Esmeralda, Gord, Vale, Lunox, Cecilion, Yve, Odette, Alice, Chang'e, Cyclops
B Kadita, Kimmy, Luo Yi, Aurora, Faramis, Mathilda, Harith, Selena, Valir, Zhask
C Angela, kijk
D Estes, Vexana, Diggie

Controleer ook: Smite-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is de lijst met Mobile Legends-niveaus?

De ranglijst van Mobile Legends rangschikt elke held in het spel van S tot D, met D als basislijn. De beste helden staan ​​bovenaan de lijst, en ze worden slechter onderaan. Dit komt omdat je wilt dat je tegenstanders minder krachtige helden dan die van jou in hun team hebben, zodat het voor jou gemakkelijker wordt om het spel te winnen.

2. Wat is het doel van de MLBB-niveaulijst?

De tierlijsten zijn ontworpen om spelers te helpen begrijpen welke held bij hun speelstijl en individuele sterke punten past, en om te voorkomen dat ze per ongeluk een slecht presterend personage in de strijd kiezen.

3. Hoe staan ​​de helden op de MLBB-ranglijst?

De rangen van elke held op deze tierlijst geven aan hoeveel ze kunnen bijdragen aan een team. Een hogere rang betekent dat de kans groter is dat ze hun teamgenoten kunnen helpen gevechten te winnen, terwijl personages met een lagere rang veel vaardigheden en ervaring nodig hebben om succesvolle missies uit te voeren.

4. Waarom zou ik de Mobile Legends-tierlijst gebruiken?

De ranglijst van Mobile Legends is een uitstekende manier om de beste held voor je team te kiezen zonder dat je tijd hoeft te besteden aan het uitproberen van alles. Het zal je ook helpen te begrijpen welke helden het waard zijn om te spelen en hoe ze zich verhouden tot anderen op een schaal van S-D, waarbij D de slechtste van het stel is.

5. Hoe actueel is de tierlijst voor Mobile Legends?

De lijst met niveaus verandert regelmatig met nieuwe helden die uitkomen en updates voor bestaande. Het bevat alle informatie die een ervaren speler nodig heeft om een ​​held voor zijn team te kiezen.

6. Wie heeft de Mobile Legends-laaglijst gemaakt?

De tierlijst is ontworpen door professionele MOBA-spelers die de spelmechanica begrijpen en hoe elk personage het tegen elkaar opneemt. De lijst wordt regelmatig bijgewerkt om eventuele wijzigingen in de meta-game weer te geven.

7. Kan ik de heldenlijst van Mobile Legends gebruiken voor toernooien?

De ranglijst is niet bedoeld voor competitief spel en mag niet worden gebruikt als basis voor toernooibeslissingen. Hoewel het je een algemeen idee kan geven van hoe elke held het tegen elkaar opneemt, zijn er veel andere factoren die een rol spelen bij het spelen in een serieuze wedstrijd.

8. Waarom staan ​​sommige helden niet op de ranglijst van Mobile Legends?

De MLBB-niveaulijst bevat alleen die helden die vaak worden gezien in competitief spel. Helden die niet vaak worden gebruikt of als underpowered worden beschouwd, staan ​​niet op de lijst.

9. Welk niveau bevat de slechtste helden in de Mobile Legends-niveaulijst?

De D-laag wordt als de slechtste beschouwd, omdat deze helden niet vaak worden gebruikt in competitief spel. Ze hebben misschien meer vaardigheden en ervaring nodig om goed te spelen, of ze zijn gewoon niet zo sterk als andere personages in het spel.

10. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het rangschikken van de helden op de ranglijst van Mobile Legends?

De factoren waarmee rekening wordt gehouden bij het rangschikken van de helden op de ranglijst van Mobile Legends, zijn onder meer hun algehele kracht, bruikbaarheid in teamgevechten en hoe gemakkelijk ze te spelen zijn. Helden die krachtiger en nuttiger zijn in de strijd, worden hoger gerangschikt dan degenen die niet zo sterk of nuttig zijn.

Bekijk meer: Valorant Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

De ranglijst van Mobile Legends is een gemakkelijk te begrijpen gids die je helpt de beste held voor je team te kiezen zonder dat je tijd hoeft te besteden aan het uitproberen van alles. Het bevat alle informatie die een ervaren speler nodig heeft om een ​​personage te selecteren en zijn vaardigheden te rangschikken op een schaal van S-D, waarbij D de slechtste van het stel is.

Gebruik de MLBB-niveaulijst in je voordeel en je bent een stap dichter bij de overwinning!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?