Hoofd Internet gebruik Netflix Studentenkorting - Alles wat je moet weten

Netflix Studentenkorting - Alles wat je moet weten

  Netflix Studentenkorting 2021 - Hoe te verkrijgen 12 mei 2021 Internet gebruik
Oosten. Lezen: 9 minuten

Student zijn kan heel moeilijk zijn, vooral als het om financiën gaat. Je bent altijd beperkt tot een beperkte hoeveelheid geld die nauwelijks genoeg voelt voor je behoeften. Dat gezegd hebbende, is betalen voor een abonnement op een video-inhoudsplatform zeker een zeer financieel uitputtende keuze voor u.

Netflix biedt echter verschillende kortingen en bliksemdeals die de deal voor u uiterst lucratief en kosteneffectief maken. Als je dit leest, vraag je je misschien af ​​of Netflix studentenkorting heeft?

Netflix is ​​een van de meest populaire streamingdiensten en ze hebben een enorm aanbod. Maar weet je of er in 2021 studentenkorting van Netflix is? Laten we het uitzoeken!

Inhoud

Netflix - Een korte introductie

Als het gaat om on-demand videostreamingdiensten, Netflix is zeker een van de meest populaire keuzes die er zijn. Het heeft bijna duizenden unieke titels, shows en films die u kunt bingewatchen op verschillende platforms, zoals smartphones, computers of tablets.

  Netflix - Een korte introductie

Het is ook beschikbaar gemaakt op slimme televisies en blijft entertainment persoonlijker en opener voor de wereld maken. Vanaf nu bedient het bedrijf bijna 148 miljoen actieve gebruikers, waardoor de mensen die het abonnement van hun vriend gebruiken, buiten beschouwing worden gelaten.

Het bedrijf begon zijn diensten in eerste instantie als een dvd-verhuurbedrijf dat films en shows aanbood die waren opgeslagen op videoschijven, die tot aan uw deur werden afgeleverd. Het is ook verantwoordelijk voor het grootste deel van het downstream-internetverkeer in de Verenigde Staten.

Ook handig: Top 12 beste gaming-laptops onder $ 2000 (2021)

Heeft Netflix Studentenkorting?

Netflix biedt geen 'Netflix-studentenkortingen', maar veel universiteiten in Noord-Amerika hebben overeenkomsten met het bedrijf. Studenten van de Universiteit van Arizona hebben bijvoorbeeld toegang tot een proefperiode van zes maanden en betalen vervolgens $ 0 voor het eerste jaar.

  Heeft Netflix Studentenkorting?

Studenten die al een account hebben, kunnen hun huidige abonnement behouden zonder dat Netflix gedurende die periode extra kosten in rekening brengt. Een lijst met alle hogescholen die deze deal aanbieden, is beschikbaar op de Netflix-website onder 'Jaarlijkse prijsplannen'.

Netflix-abonnementskosten verlagen - Netflix Studentenkorting

Er zijn verschillende manieren waarop u de prijs van een Netflix-abonnement kunt verlagen, waardoor u zelfs meer dan $ 80 per jaar kunt besparen. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar wijzigingen aanbrengen in de technische aspecten van deze service, en u kunt binnen de kortste keren gebruikmaken van Netflix-kortingen (student).

  Netflix-abonnementskosten verlagen - Netflix Studentenkorting

Student zijn kan extravagant moeilijk zijn, en het heeft verschillende implicaties, zoals het volgen van reguliere lessen, extra werk doen en leven met beperkte financiële middelen. Bovendien begint een abonnement op Netflix bij $ 7,99 per maand voor het bekijken van onbeperkte inhoud.

Dit kan financieel zeer belastend voor u zijn en kan nadelig voor u blijken te zijn. Daarom is hier een gecompileerd overzicht van methoden die u kunnen helpen om de prijs van uw Netflix-abonnement gemakkelijk te verlagen:

1. Overschakelen naar het basisplan

Hoewel je misschien het gevoel hebt dat een basisplan je beschikbare middelen beperkt, maak je in werkelijkheid niet eens volledig gebruik van je huidige plan. Bovendien is het beter om slechts één account voor het delen van schermen te hebben in plaats van deze te delen met je medeklasgenoten.

Als student zul je het grootste deel van je tijd besteden aan het bestuderen en voltooien van taken die verband houden met je onderwijsinstelling. Hierdoor kun je maar voor een beperkte tijd films en shows op Netflix kijken, en extra geld uitgeven aan iets dat je niet eens regelmatig gebruikt, klinkt geen goede gok.

In het basisplan hebt u toegang tot alle inhoud die beschikbaar is op het platform in 720p-beeldkwaliteit die er goed uitziet en waarmee u ook geld kunt besparen op uw datakosten. Met uitzondering van het delen van schermen, kun je alle andere functies van Netflix in dit abonnement gebruiken.

twee. Overweeg om de proefversie te gebruiken

Aan alle nieuwe mensen die lid worden van dit platform, biedt Netflix een gratis proefperiode van dertig dagen om vertrouwd te raken met dingen. Tijdens de proefperiode wordt er geen geld in rekening gebracht en daarom moet u overwegen om er het maximale uit te halen.

Zodra je proefperiode voorbij is, kun je een ander e-mailaccount gebruiken om je opnieuw aan te melden voor een gratis proefperiode. Zorg er echter voor dat je verschillende e-mailaccounts en betalingsopties hebt om lang van deze methode te kunnen genieten.

3. Kies een groepsaankoopservice

Er zijn verschillende communities op social-mediaplatforms waar mensen je Netflix-abonnementen aanbieden voor extreem lagere kosten dan het bedrijf zelf. Als je je afvraagt ​​hoe ze dit kunnen doen, moet je weten dat ze het account met meerdere gebruikers delen.

Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw gegevens worden gedeeld, aangezien u uw profiel kunt beveiligen met een pincode en onbevoegde toegang tot uw gedeelde profiel kunt voorkomen. Als je overweegt om op deze manier een abonnement te nemen, zorg er dan voor dat je het op tijd via de verkoper verlengt.

Vier. Gebruik een cadeaubon voor aankoop

Als je een cadeaubon voor Netflix hebt ontvangen van je app store of creditcardmaatschappij, kun je deze gebruiken om de kosten van je abonnement te verlagen en toegang te krijgen tot Netflix tegen een zeer betaalbaar tarief. Het vermindert het bedrag dat gelijk is aan de waarde van uw cadeaukaart in uw abonnementsprijs.

Om een ​​betaling uit te voeren met een cadeaubon, moet je naar de profielbeheerinterface gaan en naar beneden scrollen. Nu ziet u een optie met de naam Betaalmethode of plannen wijzigen, en u hoeft er alleen maar op te klikken om door te gaan.

Op het volgende scherm moet u het serienummer van uw coupon invoeren om de bijbehorende voordelen in te wisselen. Zorg er echter voor dat u uw cadeaubon vóór de vervaldatum gebruikt, anders hebben ze helemaal geen zin.

5. Deel de kosten met uw gezin of partner

Als uw gezinsleden of partners ook geïnteresseerd zijn in het bekijken van de inhoud van Netflix, kunt u overwegen de rekeningen met hen te splitsen om de service voor u beiden betaalbaar te maken met een standaardabonnement dat het delen van schermen tussen twee mensen mogelijk maakt.

Zorg er echter voor dat de partner die u kiest om uw rekeningen te delen bescheiden en eerlijk is. Anders zou je uiteindelijk twee keer de prijs betalen die je zou moeten betalen voor een enkel Netflix-abonnement, dat alleen van jou is.

6. Download uw gewenste inhoud

Als je hebt nagedacht over de gratis proefmethode, maar je realiseert je dat je niet genoeg e-mails of betalingsopties hebt, kun je gemakkelijk je weg vinden. Het enige dat u hoeft te doen, is al uw gewenste inhoud downloaden en vervolgens het abonnement pauzeren om kosten te voorkomen.

Het is een stuk beter dan je abonnement opzeggen, omdat dit laatste ook de toegang tot je gedownloade inhoud wegneemt. Bovendien kunt u uw abonnement op elk moment eenvoudig opnieuw starten volgens uw eigen gemak en voorkeuren.

7. Probeer andere alternatieven te gebruiken

Sinds internetgebaseerde producten in actie zijn gekomen, is piraterij altijd met hen meegekomen. Er zijn verschillende websites waarmee je gratis films en series kunt kijken, zoals Crackle en Tamil rockers waarmee je kunt voorkomen dat je voor een Netflix-abonnement betaalt.

Beste alternatieven voor Netflix die betaalbaarder zijn

  Beste alternatieven voor Netflix That

Hoewel er geen directe Netflix-studentenkorting is, zijn er verschillende andere on-demand videoplatforms waarmee studenten kunnen profiteren van spannende voordelen en kunnen genieten van films en shows tegen een zeer betaalbaar tarief in vergelijking met de Netflix-abonnementen. Dit zijn de beste Netflix-alternatieven die op de markt verkrijgbaar zijn:

1. Amazon Prime-video

Als onderdeel van 's werelds grootste e-commerceplatform is Prime Video de grootste concurrent van Netflix als een videostreamingservice die ook onbeperkte toegang biedt tot duizenden shows en films van over de hele wereld met verschillende genres.

  Amazon Prime-video

Hiermee kunt u de inhoud ook bekijken in 4K-resolutiekwaliteit. Bovendien biedt het platform studenten een verlengde gratis proefperiode van zes maanden die op elk moment tijdens de looptijd van uw abonnement kan worden opgezegd. Daarnaast geniet je als student ook van andere voordelen van het prime lidmaatschap.

Met Amazon prime krijgen studenten vroegtijdig toegang tot nieuwe videogames die ze vooraf kunnen bestellen, en kunnen ze onbeperkt foto's in de cloud opslaan. Het kan ook worden gebruikt om studieboeken te huren en ook door je educatieve reis te gaan.

Nadat de gratis proefperiode voorbij is, kunt u nog steeds profiteren van een korting van 50% op de verlenging van uw abonnement. De maximale duur van een studentenkorting is vier jaar die $ 49 per jaar kost, wat zeker een stuk goedkoper is dan het standaardplan dat $ 99 per jaar kost.

Als je ook je vrienden naar het platform verwijst, ontvang je een extra bonus van $ 10 voor elke persoon die via jou lid wordt. Om voor deze korting in aanmerking te komen, moet je een onderwijs-e-mailadres hebben en een bewijs dat je student bent.

twee. HBO Nu

Zoals je misschien al weet, domineert HBO de televisiemarkt al door hun boeiende shows en filmschema's op het witte doek. Ze hebben ook een videostreamingservice gelanceerd die bekend staat als HBO Now en die verschillende films en documentaires bevat.

  HBO Nu

Het biedt de nieuwste inhoud met de hoogste videokwaliteit en met de aankoop van een abonnement kunt u genieten van alle inhoud die beschikbaar is op het platform, ongeacht de uploaddatum. Over het abonnement gesproken, HBO Now is redelijk betaalbaar met kosten van $ 14,99 per maand voor een abonnement.

Bovendien heeft het de plannen zelfs betaalbaar gemaakt voor studenten die beschikbaar zijn onder het bereik van $ 8 tot $ 9 per maand zonder verborgen kosten. Het vereist ook dat u uw geloofwaardigheid verifieert voordat u van de voordelen van deze aanbieding kunt genieten.

3. Student Hulu-bundel Mogelijk gemaakt door Spotify

Als student is het bijna onmogelijk dat je Spotify nog nooit in je leven hebt gebruikt. Het wordt beschouwd als een van de beste muziekstreamingservices ter wereld. Er is een enorme bibliotheek met nummers van verschillende artiesten, genres en makers.

  Student Hulu-bundel Mogelijk gemaakt door Spotify

Over Hulu gesproken, het is ook een on-demand video-inhoudsplatform dat geleidelijk nieuwe inhoud blijft aanbieden. Het is ook beschikbaar voor alle belangrijke apparaten en besturingssystemen om je plezier aan de gang te houden, ongeacht het type apparaat dat je bezit.

Samen met Spotify heeft Hulu een uniek plan gelanceerd dat alleen bedoeld is voor studenten die op zoek zijn naar een goedkopere manier om te genieten van on-demand videodiensten. Bovendien kun je, naast toegang tot Hulu, ook genieten van Spotify premium.

Het abonnement voor dit plan begint bij $ 4,99 per maand. U kunt echter geen van deze plannen afzonderlijk kopen en moet de gezamenlijke voordelen van beide platforms kiezen om in aanmerking te komen voor de korting die het biedt.

Ook gerelateerd: Hoe Spotify-account permanent te verwijderen in 2021

Vier. YouTube Premium

Veruit het populairste platform voor het delen van video's is YouTube Premium. Hoewel je de video's altijd helemaal gratis kunt bekijken op YouTube, verwijdert het premium-abonnement alle advertenties en worden je entertainmentbehoeften een stuk gestroomlijnder.

  YouTube Premium

Bovendien kun je ook toegang krijgen tot een service die bekend staat als YouTube Music, waarmee je nummers via YouTube kunt streamen zonder de video daadwerkelijk af te spelen, en gegevens kunt opslaan wanneer je naar muziek wilt luisteren, die specifiek beschikbaar is op YouTube.

Wanneer u zich aanmeldt voor dit plan, kunt u gebruikmaken van een studentenkortingspakket waarmee u 40% korting krijgt op het plan, samen met een gratis proefperiode van één maand. Het platform gebruikt Sheer ID om de details van het abonnement dat je hebt gekocht te verifiëren.

Om het abonnement te activeren, hoef je alleen maar naar de officiële website van YouTube te navigeren en een banner te zoeken die je vraagt ​​om over te schakelen naar premium. Wanneer u op deze banner klikt, wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u moet inloggen met uw Google-account.

Veel Gestelde Vragen Over Netflix Studentenkorting

1. Kan ik met mijn identiteitsbewijs gebruik maken van studentenkorting op Netflix?

Aangezien Netflix geen kortingsplan voor studenten biedt, kun je je studentenkaart niet gebruiken om enige vorm van concessie te krijgen op je abonnement.

twee. Hoeveel kost Netflix?

Netflix-gebruikers kunnen kiezen uit drie verschillende abonnementen, die allemaal geprijsd zijn tussen $ 8,99 en $ 17,99 per maand, waarbij het aantal schermen dat mag worden gebruikt dienovereenkomstig varieert (variërend van 1-4).

3. Is het de moeite waard om te betalen voor Ultra HD-kwaliteit op Netflix?

Tenzij je enorm geobsedeerd bent door het kijken naar films en shows van extravagante hoge kwaliteit, hoef je niet extra te betalen voor Ultra HD-kwaliteit en kun je je entertainmentbehoeften ook gemakkelijk beheren met 720p-kwaliteit.

De afhaalmaaltijden

Aangezien Netflix een van de meest populaire streamingdiensten is die beschikbaar is, zou het beter zijn geweest als ze een specifieke Netflix-korting voor studenten hadden gegeven. Met de alternatieven en methoden die hieronder beschikbaar zijn, kun je echter gemakkelijk aan al je entertainmentbehoeften voldoen zonder je zorgen te maken over de hoge kosten.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Bent u op zoek naar de Your New Boyfriend Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Je nieuwe vriend Roblox-nummer (Wilbur Roet) ID-codes omvatten originele, volledige en remixversies.
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Gang Beasts al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
De Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden.
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Een Konosuba Fantastic Days-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om erachter te komen wie de beste personages zijn in Konosuba Fantastic Days. Deze lijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste.
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
Op zoek naar de beste laptops onder de $ 1200 in 2022? We hebben 50 laptops getest om de beste laptops met een budget van minder dan $ 1200 te vinden met de nieuwste CPU en GPU voor hoge prestaties.
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
Op zoek naar de beste hoofdtelefoon voor online leren en lesgeven? Hier is de lijst met de beste hoofdtelefoons voor zowel online studenten als docenten en ook binnen het budget.