Hoofd Tierlijst Nieuwe lijst met beste wapens ter wereld (november 2022) voor PvP, PvE

Nieuwe lijst met beste wapens ter wereld (november 2022) voor PvP, PvE

 Nieuwe lijst met beste wapens ter wereld (2022) voor PvP, PvE 21 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

New World is een spel dat voortdurend verandert, en met de recente toevoeging van nieuwe wapens kan het moeilijk zijn om te weten welke wapens het beste zijn. In deze blogpost worden de verschillende wapenniveaus uiteengezet, evenals de beste wapens uit de Nieuwe Wereld voor elke categorie.

De lijst met wapens uit de Nieuwe Wereld voor PvP en PvE is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder de schade van het wapen, de duurzaamheid, de afkoeltijd tussen aanvallen en de herlaadtijd. De lijst is niet gebaseerd op een specifieke volgorde of rangorde; het is eerder bedoeld om een ​​overzicht te geven van elke laag, zodat je je eigen beslissingen kunt nemen over welke wapens het beste zijn.

New World is al een tijdje uit en de gemeenschap heeft tijd gehad om alle wapens uit te proberen. Er zijn enkele wijzigingen geweest sinds de laatste lijst met niveaus voor wapens uit de Nieuwe Wereld, dus we dachten dat het tijd was om deze bij te werken! In deze blogpost rangschikken we alle wapens in De Nieuwe Wereld van beste naar slechtste. Laten we beginnen!

Ook handig: Disgaea RPG-niveaulijst (2022)

Inhoud

Nieuwe wereld - een snelle introductie

De Nieuwe wereld is een massaal multiplayer online role-playing game (MMORPG) dat in september 2021 door Amazon Game Studios werd uitgebracht. Het speelt zich af in de toekomst, waar spelers moeten vechten om te overleven in een post-apocalyptische wereld. Het spel heeft twee verschillende modi: een PvE-modus en een PvP-modus.

 Nieuwe wereld - een snelle introductie

In de PvE-modus moeten spelers samenwerken om te overleven tegen de vijandige omgeving en de vele vijanden van het spel. In de PvP-modus kunnen spelers in verschillende arena's strijden om de ultieme kampioen te worden.

The New World speelt zich af in een open wereld, wat betekent dat er geen laadschermen of tussenfilmpjes zijn wanneer je nieuwe gebieden betreedt. Het heeft ook een dag/nacht-cyclus en weerseffecten zoals regen en sneeuwval die de gameplay beïnvloeden. De Nieuwe Wereld gebruikt procedurele generatie om zijn omgevingen te creëren, wat betekent dat elke keer dat je een nieuw spel start, het een andere ervaring zal zijn.

Lijst met nieuwe wapens in de wereld (2022)

Een tier-lijst is een lijst van alle items in het spel die zijn gerangschikt op basis van hun algehele vermogen. Het niveau van een wapen kan je vertellen hoe effectief het zal zijn om vijanden te doden en aanvallen van andere spelers te overleven.

 Lijst met nieuwe wapens in de wereld (2022)

De Nieuwe Wereld is een erg populair spel en er zijn veel verschillende wapens beschikbaar voor spelers om te gebruiken. Met zoveel keuzes kan het moeilijk zijn om te weten welke wapens het beste zijn. Er zijn veel voordelen van de lijst met wapens uit de Nieuwe Wereld:

 • Het kan je helpen het beste wapen voor je speelstijl te kiezen.
 • Het kan je helpen te weten welke wapens je moet vermijden, zodat je er geen tijd en middelen aan verspilt.
 • Het geeft je een idee van hoe sterk elk wapen is, zodat je kunt beslissen welke je in de strijd wilt gebruiken.
 • Het wordt regelmatig bijgewerkt, dus het zal altijd nauwkeurig zijn.
 • Het geeft je een idee van welke wapens goed, slecht of gewoon middelmatig zijn.
 • Je kunt zien hoe goed elk wapen presteert in verschillende situaties en tegen verschillende vijanden.
 • Het helpt je te beslissen welke wapens het waard zijn om te upgraden, op basis van hun prestaties in vergelijking met andere van hetzelfde type.

In de Nieuwe Wereld zijn er de volgende soorten wapens: eenhandige wapens, afstandswapens, tweehandige wapens en magische wapens. De lijst met wapens uit de Nieuwe Wereld is verdeeld in vijf niveaus - S, A, B, C en D, en elke laag heeft zijn eigen unieke wapens.

S-laag : Het beste van het beste. Deze wapens zijn ongelooflijk krachtig en kunnen gemakkelijk vijanden uitschakelen.

een niveau : Deze wapens zijn goed, maar niet zo krachtig als die in de S-laag. Ze kunnen enkele nadelen hebben, maar zijn nog steeds de moeite waard om te gebruiken.

B-laag : Deze wapens zijn middelmatig en hebben veel meer zwakke dan sterke punten. Ze kunnen goed zijn voor bepaalde situaties, maar zullen moeite hebben in andere.

C-laag : Deze wapens zijn zwak en alleen nuttig als je wanhopig bent of net begint met het vechtsysteem van de game (d.w.z. newbie-modus). Hun schade-output is laag in vergelijking met andere wapens in het spel.

D-laag : Het ergste van het ergste. Deze wapens zijn het gebruik niet waard en moeten ten koste van alles worden vermeden.

Nieuwe Wereld Eenhandige Wapens Tier List (2022)

Eenhandige wapens zijn het meest veelzijdige type wapen in de Nieuwe Wereld. Ze kunnen worden gebruikt voor zowel melee- als afstandsgevechten en ze zijn er in verschillende soorten en maten. Eenhandige wapens zijn ook het gemakkelijkst te gebruiken en kunnen zonder straf door elke klasse worden gehanteerd.

 Nieuwe Wereld Eenhandige Wapens Tier List (2022)
Laag Nieuwe Wereld Wapens
S-laag Zwaard en schild
een niveau Rapier
B-laag Bijl

Ook gerelateerd: FNaF Wereldranglijst (2022)

Nieuwe Wereld Ranged Weapons Tier List (2022)

Afstandswapens zijn een soort wapen dat kan worden gebruikt om vijanden van ver aan te vallen. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze hebben munitie nodig (meestal pijlen). Afstandswapens zijn de perfecte keuze voor spelers die uit de buurt van gevaar willen blijven.

 Nieuwe Wereld Ranged Weapons Tier List (2022)
Laag Nieuwe Wereld Wapens
S-laag Boog
een niveau Musket

Nieuwe Wereld Tweehandige Wapens Niveaulijst (2022)

Tweehandige wapens zijn een soort wapen dat kan worden gebruikt om vijanden van zowel dichtbij als op lange afstand aan te vallen. Het zijn enkele van de krachtigste wapens in het spel en kunnen in korte tijd veel schade aanrichten. Ze zijn ook zeer veelzijdig: ze kunnen zowel voor melee-gevechten als voor afstandsaanvallen worden gebruikt.

 Nieuwe Wereld Tweehandige Wapens Niveaulijst (2022)
Laag Nieuwe Wereld Wapens
S-laag Warhammer
een niveau Speer
B-laag grote bijl

Nieuwe wereld magische wapens Tier List (2022)

Magische wapens zijn enkele van de krachtigste wapens in het spel. Ze hebben de hoogste ruwe schade en ze hebben een verscheidenheid aan verschillende magische eigenschappen die kunnen worden toegepast om ze nog krachtiger te maken. Magische wapens zijn ook enkele van de duurste wapens in het spel.

 Nieuwe wereld magische wapens Tier List (2022)
Laag Nieuwe Wereld Wapens
S-laag Brandweerpersoneel
een niveau Levensstaf
B-laag IJshandschoen

Controleer ook: Slime Isekai Memories Tier List (2022)

Beste nieuwe wereldwapens voor PvP (2022)

PvP staat voor Player vs Player, wat betekent vechten tegen een andere speler of een groep spelers om ze te verslaan. Om de kunst van PvP onder de knie te krijgen, moet je de beste wapens gebruiken voor dit unieke type gevecht. Dit gedeelte geeft je een lijst met de beste wapens uit de Nieuwe Wereld die het waard zijn om in PvP-situaties te gebruiken.

 Beste nieuwe wereldwapens voor PvP (2022)
Beste nieuwe wereldwapens (PvP) Laag
IJshandschoen S-laag
Rapier S-laag
Zwaard en schild een niveau
Levensstaf een niveau
Brandweerpersoneel B-laag
Speer B-laag
Void Handschoenen C-laag
Donderbus C-laag
grote bijl C-laag
Boog C-laag
Musket D-laag
Bijl D-laag
Warhammer D-laag

Beste nieuwe wereldwapens voor PvE (2022)

Over het algemeen staat PvE voor Player vs Environment, wat betekent vechten tegen de omgeving om deze te verslaan. Met andere woorden, je vecht meestal tegen NPC's (Non-Player Characters) in plaats van andere spelers.

Deze sectie geeft je een tierlijst met de beste New World-wapens voor PvE, evenals een lijst met alle wapens die het waard zijn om in dit soort situaties te gebruiken.

 Beste nieuwe wereldwapens voor PvE (2022)
Beste nieuwe wereldwapens (PvE) Laag
Levensstaf S-laag
Rapier S-laag
Zwaard en schild een niveau
Brandweerpersoneel een niveau
Boog een niveau
Speer B-laag
Void Handschoenen B-laag
Warhammer B-laag
Musket C-laag
IJshandschoen C-laag
Donderbus C-laag
grote bijl D-laag
Bijl D-laag

Bekijk meer: Bestraffing van grijze raaf-rijlijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is het beste wapen in De Nieuwe Wereld?

Het antwoord op deze vraag hangt af van het soort personage dat je speelt en hoe je persoonlijke speelstijl is.

2. Waarom heb ik een lijst met wapens uit de Nieuwe Wereld nodig?

Een tier list kan je helpen beslissen welke wapens het waard zijn om tijd en geld te investeren in upgrades, zodat je je middelen niet verspilt aan wapens die niet zo goed zijn.

3. Hoe vaak gaat u uw tierlijsten bijwerken?

Niveaulijsten zijn nooit in steen gebeiteld en zullen altijd worden bijgewerkt als het spel verandert. Hoe meer mensen de tierlijst gebruiken om hun wapens te bepalen, hoe meer ik deze up-to-date zal houden.

4. Wat moet ik doen als ik het niet eens ben met de lijst met nieuwe wereldniveaus?

Dat is goed! Iedereen heeft een andere mening en iedereen heeft recht op zijn eigen mening. Het belangrijkste is dat je de New World-tierlijst gebruikt als een hulpmiddel om je te helpen beslissingen te nemen over welke wapens het beste voor je zijn.

5. Ik weet nog steeds niet welk wapen bij mij past! Wat moet ik doen?

Het is altijd een goed idee om verschillende wapens uit te proberen voordat je er een kiest waarin je je tijd en geld wilt investeren in upgraden. Er zijn veel verschillende soorten wapens in het spel, dus er is er zeker één die bij je speelstijl past.

6. Hoe vaak moet ik de tierlijst controleren?

Je moet de tierlijst controleren wanneer je overweegt een upgrade uit te voeren of een nieuw wapen te kopen. Het spel verandert voortdurend, dus de wapens die vandaag bovenaan de lijst staan, zijn er morgen misschien niet meer. We zullen ons best doen om de lijst met niveaus up-to-date te houden, zodat je de beste beslissingen kunt nemen voor je wapens.

7. Wie heeft deze tierlijst gemaakt?

Deze tier list is gemaakt door professionele gamers die veel ervaring hebben met het spel. U kunt er dus zeker van zijn dat deze lijst klopt.

8. Waarom is de Nieuwe Wereld zo cool?

New World is een cool spel omdat het veel verschillende wapens heeft die je kunt gebruiken om je tegenstanders te verslaan. Er zijn ook veel verschillende manieren om het spel te spelen, dus je kunt een manier vinden die bij je speelstijl past.

Ook handig: Battle Cats-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Het beste wapen is uiteindelijk aan jou. De lijst met wapens uit de Nieuwe Wereld voor PvE en PvP kan je helpen bij het nemen van je beslissing, maar uiteindelijk is het jouw beslissing als speler welke wapens voor jou geschikt zijn en welke wapens je een voordeel geven ten opzichte van andere spelers in de strijd. We hopen dat deze lijst met niveaus nuttig is geweest bij uw besluitvormingsproces. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?