Hoofd Tierlijst Night Agent I'm The Saviour Tier List (november 2022) Beste agenten

Night Agent I'm The Saviour Tier List (november 2022) Beste agenten

 Night Agent I'm The Savior Tier List (2022) Beste agenten 11 oktober 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Ben je op zoek naar een uitgebreide Night Agent I'm the Saviour-lijst? Zoek niet verder! In deze blogpost zullen we alle verschillende agenten bekijken en ze rangschikken op basis van hun vermogensniveaus.

De Night Agent I'm the Savior-niveaulijst is een complete gids voor alle agenten in het spel, gerangschikt van sterk naar zwak. We zullen de vaardigheden en statistieken van elke agent bekijken, evenals hoe ze zich verhouden tot andere helden in hun niveau. Dit zal u helpen het best mogelijke team op te bouwen en uw strategieën dienovereenkomstig te plannen.

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde Night Agent I'm the Saviour-speler, deze lijst met niveaus helpt je bij het kiezen van de juiste agent/personage voor de baan. Dus zonder verder oponthoud, laten we aan de slag gaan!

Ook handig: Lijst met inactieve jagers (2022)

Inhoud

Night Agent I'm the Savior - Een snelle introductie

Night Agent I'm the Saviour is een actie-RPG-game die is uitgebracht op de App Winkel en Google Play Store eind 2019. De game laat spelers de rol aannemen van een agent die de nacht in wordt gestuurd om de stad te beschermen tegen verschillende bedreigingen.

 Night Agent I'm the Savior - Een snelle introductie

De game bevat een aantal verschillende speelbare personages/agenten, elk met zijn eigen unieke vaardigheden en speelstijl. Spelers kunnen ook verschillende wapens en bepantsering verzamelen en upgraden om hen te helpen de nacht door te komen.

De gameplay is relatief eenvoudig, maar kan soms behoorlijk uitdagend zijn. Het doel van het spel is om elke nacht levend door te komen terwijl je zoveel mogelijk zijmissies voltooit.

Het doel van het spel is om elke nacht door te komen en zoveel mogelijk zijmissies te voltooien.

Nachtagent I'm the Savior Tier List (november 2022)

Een tierlijst is een lijst met items, karakters of taken, gerangschikt op belangrijkheid of macht. Night Agent I'm the Saviour-laaglijst is een lijst die alle agenten rangschikt van goed naar slecht. De lijst is gebaseerd op het vermogen van elke agent om burgers te beschermen en schurken te verslaan.

 Nachtagent I'm the Savior Tier List (2022)

Er zijn veel voordelen van een Night Agent I'm the Savior-niveaulijst, waaronder:

 • Ten eerste kan het burgers helpen de beste agent te kiezen om hen te beschermen.
 • Ten tweede kan het nieuwe nachtagenten helpen te leren welke agenten het krachtigst zijn en hoe ze hun vaardigheden kunnen verbeteren.
 • Ten slotte kan het nachtagenten motiveren om harder te werken om hoger op de lijst te komen.

De Night Agent I'm the Savior-lijst is verdeeld in 5 niveaus, variërend van S tot D. S is de beste en D is de slechtste. Laten we zonder verder oponthoud beginnen met de tierlijst.

Nachtagent I'm the Savior S Tier List (2022)

De Night Agent I'm the Saviour S-lijst is voor het beste van het beste. Deze agenten zijn ongelooflijk krachtig en kunnen schurken gemakkelijk verslaan. Ze zijn ook zeer bedreven in het beschermen van burgers. Als u veilig wilt zijn, zijn dit de agenten die u aan uw zijde wilt hebben.

 Nachtagent I'm the Savior S Tier List (2022)
 • Lady Yama (paarse lotus)
 • Naar (Hibiscus)
 • lingu
 • Lady Yama (koningin van de afdaling)
 • Lanlan

Ook gerelateerd: Rise Of Kingdoms Verloren Kruistocht Tier List (2022)

Night Agent I'm the Savior A Tier List (2022)

The Night Agent I'm the Savior Een niveaulijst is voor agenten die krachtig en zeer bekwaam zijn. Ze kunnen gemakkelijk schurken verslaan en zijn geweldig in het beschermen van burgers. Ze zijn niet helemaal op hetzelfde niveau als de S-tier agenten, maar ze zijn nog steeds erg goed.

 Night Agent I'm the Savior A Tier List (2022)
 • Yanny (Kitty Meid)
 • Meester Moyun (Supermacy)
 • Ximen (voorzitter van de Raad)
 • Yee (Dark Overlord)
 • Lekker (Master of Disguise)
 • Rest (voorzitter van de Raad)

Nachtagent I'm the Savior B Tier List (2022)

De Night Agent I'm the Saviour B-lijst is voor agenten die goed zijn, maar niet geweldig. Ze kunnen de meeste schurken verslaan, maar ze kunnen wat problemen hebben met de sterkere. Ze zijn ook goed in het beschermen van burgers, maar ze kunnen misschien niet iedereen redden.

 Nachtagent I'm the Savior B Tier List (2022)
 • Yee (Nachtwacht)
 • Huang (commissaris)
 • Fei (Donkere Overlord)
 • Gu (Rotten Beyonder)
 • Qingfeng (Florescentie)
 • Cha (Apocalyps)

Nachtagent I'm the Savior C Tier List (2022)

De Night Agent I'm the Saviour C-laaglijst is voor agenten die onder het gemiddelde zitten. Deze agenten kunnen moeite hebben met het verslaan van schurken, en ze zijn misschien niet in staat om alle burgers te redden.

 Nachtagent I'm the Savior C Tier List (2022)
 • Huang (verder)
 • Sisa (kleine prinses)

Nachtagent I'm the Savior D Tier List (2022)

De Night Agent I'm the Saviour D-lijst is voor het ergste van het ergste. Deze agenten zijn niet erg krachtig en zullen veel moeite hebben om schurken te verslaan. Ze zijn ook niet erg goed in het beschermen van burgers. Als u veilig wilt zijn, zijn dit niet de agenten die u aan uw zijde wilt hebben.

 Nachtagent I'm the Savior D Tier List (2022)
 • Hong (Matriarch)
 • Cha (Thug in een pak)

Controleer ook: Duel Links Tier List (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een Night Agent I'm the Savior-niveaulijst?

Een nachtagent I'm the Savior-niveaulijst is een rangschikking van alle agenten in het spel op basis van hun kracht en effectiviteit.

2. Wat zijn de criteria die worden gebruikt om een ​​Night Agent I'm the Savior-niveaulijst te maken?

De criteria die worden gebruikt om een ​​Night Agent I'm the Savior-niveaulijst te maken, zijn gebaseerd op de volgende factoren: Algehele kracht en effectiviteit van de agent, hoe goed de agent presteert tegen veelvoorkomende soorten vijanden, hoe veelzijdig de agent is en hoe gemakkelijk de agent is is te gebruiken.

3. Waarom worden sommige agenten hoger gerangschikt dan andere?

Sommige agenten zijn hoger gerangschikt dan andere omdat ze krachtiger en effectiever zijn tegen veelvoorkomende soorten vijanden. Andere factoren die kunnen worden overwogen, zijn onder meer hoe veelzijdig een agent is en hoe gemakkelijk een agent te gebruiken is.

4. Waarom zou ik me zorgen maken over de Night Agent I'm the Savior-niveaulijst?

De Night Agent I'm the Saviour-niveaulijst is een waardevolle hulpbron voor spelers die de beste agenten in de game willen vinden. Het kan je helpen de juiste agent voor je speelstijl te kiezen en je een voorsprong te geven op je vijanden.

5. Hoe vaak wordt de Night Agent-laaglijst bijgewerkt?

De lijst met Night Agent-niveaus wordt regelmatig bijgewerkt als er nieuwe agenten in de game worden uitgebracht.

Bekijk meer: Temtem-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is Night Agent I'm the Saviour een geweldige game met veel potentie. De game heeft geweldige graphics, een interessant verhaal en veel inhoud om spelers urenlang bezig te houden. Een lijst met niveaus helpt je bij het kiezen van de juiste agent voor je speelstijl en geeft je een voorsprong op je vijanden.

Dat gezegd hebbende, hopen we dat je genoten hebt van deze Night Agent I'm the Saviour-lijst. Als je vragen of feedback hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Dit artikel gaat in op 'Is Population One platformonafhankelijk in 2022?' voor Windows, Steam, Oculus Quest 2 (crossplay). Zal Population One al dan niet beschikbaar zijn als platformonafhankelijk?
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
Als je je afvraagt ​​​​wat de beste gaming-laptops zijn onder de $ 2500, zal dit bericht je helpen. Tien beste gaming-laptops onder de 2500 dollar van 2022 staan ​​hier vermeld.
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Dit artikel gaat in op 'Is Pokemon Unite platformonafhankelijk in 2022?' voor Nintendo Switch, Android, iOS, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, etc (crossplay).
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
Dit artikel gaat over de beste mode-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor mode omvatten heren, trendy, winter, herfst, modeontwerper en meer.
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Ben je op zoek naar Roblox ID-codes (2022) met versterkte bas? Zo ja, dan hebben we het hier! Bass Boosted Roblox ID-codes omvatten extreme, kijk naar mij, Flamingo - Kero Kero Bonito en meer.
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
De Undead World Hero Survival-niveaulijst is een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Dus, of je nu net begint of een paar aanpassingen aan je strategie wilt maken, ga er zeker eens naar kijken!
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Call of Antia-niveaulijst is geweldig om je te helpen de krachtniveaus van elke held te begrijpen. Het is ook belangrijk om je te helpen beslissen wie je moet leiden en welke helden je moet vermijden.