Hoofd Tierlijst Outriders Class Tier List (november 2022) Beste klassen gerangschikt

Outriders Class Tier List (november 2022) Beste klassen gerangschikt

 Outriders Class Tier List (2022) Beste klassen gerangschikt 22 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Outriders is een online actie-RPG die zich afspeelt in de donkere toekomst van een post-apocalyptische wereld. Het is een echte genre-hybride Outriders-game die brute en bloedige gevechten combineert met diepgaande rollenspelsystemen - inclusief uitgestrekte vaardighedenbomen en eindeloze uitrustingsaanpassingen.

De klasselijst van Outriders is ontworpen om spelers inzicht te geven in het vermogensniveau van elke klasse in Outriders. Het helpt spelers om te bepalen welke klasse ze willen spelen en om de rol van elke buitenstaander in de groep te begrijpen.

De lijst is gebaseerd op vermogensniveaus en niet op meningen. De zwakste klasse staat onderaan de lijst en de sterkste klasse bovenaan. Het is gemaakt om spelers te helpen de beste klasse voor hun speelstijl te bepalen.

Ook handig: Is Outriders platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

Outriders - Een snelle introductie

buitenstaanders is een third-person shooter en actie-avonturenspel dat in april 2021 werd uitgebracht. Outriders, ontwikkeld door People Can Fly en uitgegeven door Square Enix, is beschikbaar op PlayStation-platforms, Xbox-platforms, Google Stadia en Microsoft Windows.

 Outriders - Een snelle introductie

De game speelt zich af in het midden van de 21e eeuw en volgt een team van Outriders - huurlingen die zijn gestuurd om een ​​anomalie op aarde te onderzoeken. De game is gericht op coöperatieve multiplayer-gameplay, waarbij spelers kunnen spelen als verschillende personages met verschillende vaardigheden.

Outriders is een van de meest verwachte titels van Square Enix van 2021 en wordt al aangeprezen als kanshebber voor Game of the Year. In deze blog gaan we de Outriders-klassenlijst bekijken. Dus zonder verder oponthoud, laten we erop ingaan!

Outriders Class Tier List (2022)

Een tierlijst is een rangschikking van items of personages in een bepaald spel, meestal gepresenteerd als een matrix met respectievelijk de sterkste en zwakste bovenaan en onderaan. Het is een geweldige manier om een ​​idee te krijgen van het vermogensniveau van verschillende items of personages in een game en kan handig zijn voor mensen die hun gameplay willen verbeteren.

 Outriders Class Tier List (2022)

Vandaag gaan we de Outriders-klassenlijst bekijken. Het zou je een goed idee moeten geven van het vermogen van de verschillende klassen in Outriders. Het zal de spelers helpen bij:

 • De juiste klasse kiezen voor hun speelstijl.
 • Uitzoeken in welke klassen ze moeten verbeteren.
 • De sterke en zwakke punten van elke klasse kennen.
 • Weten welke klassen je moet gebruiken in coöperatieve multiplayer.
 • Het plannen van hun karakterprogressie.
 • Het vinden van de beste builds voor elke klasse.
 • Begrijpen hoe de klassen elkaar in evenwicht houden.

Er zijn vier klassen in Outriders: Pyromancer, Technomancer, Devastator en Trickster.

Ook gerelateerd: War Of The Visions-niveaulijst (2022)

1. Trickster - Beste Outriders-klasse

 Trickster - Beste Outriders-klasse

De Trickster is zonder twijfel de beste klasse in Outriders. Ze zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen elke situatie aan. Tricksters richten extra schade aan als ze dicht bij vijanden zijn, en hun schild in combinatie met hun gezondheid is genoeg om een ​​paar zware klappen te opvangen.

Ze hebben ook toegang tot een verscheidenheid aan vaardigheden die hen ongelooflijk krachtig maken. Als je op zoek bent naar de beste klasse in Outriders, zoek dan niet verder dan de Trickster.

2. Devastator - Good Outriders-klasse

 Devastator - Good Outriders Class

De Devastator is een goede tweede voor de Trickster. Ze richten ongelooflijke schade aan en hebben toegang tot enkele van de beste vaardigheden in het spel. Ze zijn echter iets beperkter in termen van veelzijdigheid. Als je op zoek bent naar een klasse die enorme schade kan aanrichten en vijanden snel kan uitschakelen, dan is de Devastator je beste optie.

3. Technomancer - Gemiddelde Outriders-klasse

 Technomancer - Gemiddelde Outriders-klasse

De Technomancer is een goede klasse, maar hij is niet zo krachtig als de Trickster of de Devastator. Ze hebben een aantal handige vaardigheden, maar ze zijn niet zo veelzijdig als andere klassen.

Als je op zoek bent naar een klasse die wat schade kan aanrichten en vijanden onder controle kan houden, dan is de Technomancer je beste optie. Maar je hebt nog steeds de hulp van je teamgenoten nodig om vijanden af ​​te maken.

4. Pyromancer - Slechtste Outriders-klasse

 Pyromancer - Slechtste Outriders-klasse

Pyromancer is de slechtste klasse op de lijst en het vereist veel rennen en het vinden van covers vanwege cooldowns. De manier waarop Pyromancer geneest is ook een probleem. Je geneest alleen als je de gemarkeerde vijanden met je vaardigheden doodt. De explosieschade over een grote straal is goed genoeg om elke groep vijanden in het spel uit te schakelen.

Controleer ook: Clash Royale-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is de beste klasse in het spel?

Er is niet één beste klasse in het spel. Elke klasse heeft zijn eigen unieke sterke en zwakke punten.

2. Wat is een tierlijst?

Een tierlijst is een rangorde van klassen of personages in een game, meestal van sterk naar zwak. Dit kan variëren op basis van de persoon die de lijst maakt en zijn eigen persoonlijke mening.

3. Waarom staat mijn klas niet zo hoog als ik denk dat het zou moeten zijn?

Dit is puur subjectief en gebaseerd op de mening van de persoon die de lijst maakt. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op rangschikkingsklassen, zoals schade, overlevingsvermogen, crowd control, enz.

4. Is Outriders beschikbaar op Microsoft Windows?

Ja, Outriders is beschikbaar op Microsoft Windows. De game kan zowel op pc als console worden gespeeld en de ontwikkelaars hebben verklaard dat ze eraan werken om Outriders als platformonafhankelijk als mogelijk.

5. Wat is de plot van Outriders?

Het verhaal van Outriders speelt zich af in de toekomst, waar mysterieuze energie genaamd 'The anomaly' wijdverspreide chaos en vernietiging heeft veroorzaakt. In een poging de mensheid te redden, stuurt de regering een team van Outriders - elitesoldaten die immuun zijn voor de gevolgen van de anomalie.

6. Wat zijn de verschillende klassen in Outriders?

Er zijn vier klassen in Outriders - Pyromancer, Technomancer, Devastator en Trickster.

7. Wie heeft de klasselijst van Outriders gemaakt?

De klasselijst van Outriders is gemaakt door professionele gamers en houdt rekening met verschillende factoren, zoals schade, overlevingskansen, controle over de menigte, enz.

8. Is de lijst met Outriders-niveaus correct?

De lijst met Outriders-niveaus is correct vanaf de laatste patch. Er kunnen in de toekomst echter altijd dingen veranderen en klassen kunnen worden nerfed of gebufferd.

Bekijk meer: Mortal Kombat X-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Bedankt voor het lezen van onze Outriders-klassenlijst. We hopen dat het nuttig is geweest in uw besluitvormingsproces. Deze lijst met niveaus is gebaseerd op onze eigen persoonlijke ervaringen met het spel, dus het is misschien niet perfect voor iedereen. Laat ons weten wat je ervan vindt in de reacties hieronder, en we zien je in Outriders!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
Dit artikel gaat over brunchbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor brunch bevatten citaten, zondag, vrienden, schattig, verjaardag en grappige bijschriften.
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voorableton live in november 2022? We hebben 60+ laptops getest om de beste laptops voor muziekproductie te vinden metableton live onder het budget.
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor architectuurstudenten en architectuurprofessionals in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptops voor architectuurstudenten te vinden.
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, macOS, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Diablo II Resurrected beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Golden Wind Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Golden Wind Roblox-nummer-ID-codes omvatten pianopartij, vol, Jojo, luid, zonsopgang en meer.