Hoofd Tierlijst Overwatch Tier List (november 2022) Beste helden / personages

Overwatch Tier List (november 2022) Beste helden / personages

 Overwatch Tier List (2022): Beste helden / personages 7 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

Overwatch is een first-person schietspel. Het werd uitgebracht op 24 mei 2016 en werd al snel de meest gespeelde online pc-videogame in Noord-Amerika en Europa. Het steeg ook snel naar de top van wereldwijde online kijkers voor eSports, en heeft nu officiële competities die worden gehost door een paar organisaties.

De Overwatch-niveaulijst is een ranglijst van de helden van de game op basis van hun effectiviteit binnen het competitieve spel. Het is gemaakt om te dienen als een Overwatch-strategiegids voor zowel beginners als ervaren spelers, zodat ze snel kunnen identificeren welke helden het meest geschikt zijn voor verschillende tactieken.

Het is ook een handige Overwatch-referentie voor de capaciteiten, sterke en zwakke punten van de helden. We beantwoordden ook de vraag ' Is Overwatch platformonafhankelijk in 2022 ?' in een recent bericht. Je kunt het bekijken als je het antwoord wilt vinden.

Als je je Overwatch-vaardigheden wilt verbeteren, is de Overwatch-heldenlijst een perfecte plek om te beginnen.

Ook handig: Guardian Tales-niveaulijst (2022)

Inhoud

Overwatch - Een snelle introductie

Overwatch is een FPS-game die al geruime tijd uit is, en mensen kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Op 24 mei 2016 werd Overwatch gelanceerd door Blizzard Entertainment om er een eSports-scène omheen te creëren.

 Overwatch - Een snelle introductie

Overwatch is een teamgebaseerd schietspel met veel competitieve evenementen, waarvan de Overwatch League de grootste van allemaal is. Zelfs mensen die niet van schietspellen houden, zullen van dit spel genieten vanwege de eenvoudige bediening en de kleurrijke personages die het spel heeft.

Zoals elke FPS kun je bij Overwatch beter worden door uit te zoeken welke helden het meest geschikt zijn voor verschillende soorten gevechten en door te oefenen om meer ervaring en kennis op te doen over competitieve wedstrijden.

Met zoveel heldenopties en strategieën om te gebruiken in een Overwatch-wedstrijd, hebben we wat rondgegraven en een Overwatch-niveaulijst voor jullie samengesteld.

Overwatch-niveaulijst (2022)

Een tier-lijst is een ranglijst van de beste helden op basis van hun kracht. Overwatch Tier List is een ranglijst van helden met een evaluatie van hun huidige macht, vaardigheidsniveau en effectiviteit. Dit betekent dat sommige karakters bovenaan staan ​​en andere onderaan. Wat de rang van een held bepaalt, is hun vermogen om andere helden tegen te gaan.

 Overwatch-niveaulijst (2022)

Dit betekent dat je moet spelen als helden die zich op hogere niveaus bevinden om met gemak lagere personages neer te halen. Alle spelers zijn verdeeld in vijf niveaus, waarbij niveau 1 de beste helden heeft en niveau 5 de slechtste.

Het is belangrijk op te merken dat deze lijst met niveaus alleen rekening houdt met de kracht van individuele helden en geen rekening houdt met synergieën met andere helden of teamsamenstellingen. Helden worden gerangschikt van beste naar slechtste:

Ook gerelateerd: Granblue Fantasy (GBF) Tierlijst (2022)

Overwatch Tier 1-lijst (2022)

Niveau één bevat de krachtigste helden in Overwatch. Ze kunnen meestal gemakkelijk andere personages met een lagere rang neerhalen en hebben veel vaardigheden die voor elke situatie kunnen worden gebruikt, waardoor ze een geweldige toevoeging aan je team zijn.

 Overwatch Tier 1-lijst (2022)

Ze zijn de meest krachtige en hebben veel vaardigheden, en hebben geen significante zwakheden waarop de tegenstander kan zegevieren.

Overwatch Tier 1-helden en hun rollen zijn als volgt:

Overwatch-helden Rol
McCree Aanvaller
Maaimachine Aanvaller
Baptiste Steun
Hanzo Aanvaller
Sloopkogel Tank
Moira Steun
D.Va Tank

Overwatch Tier 2-lijst (2022)

Tier twee helden zijn nog steeds in staat om een ​​niche in je team te vullen en hebben een aantal voordelen die kunnen worden gebruikt, zoals in staat zijn om te genezen of een extreem hoge schade-output op het andere team te hebben. Maar ze hebben niet zoveel vaardigheden voor verschillende situaties, waardoor ze minder veelzijdig zijn dan niveau één.

Helden van deze rangorde zullen meestal de strijd aangaan met degenen die op niveau drie thuishoren, dus met een zorgvuldige planning en strategie zou het verslaan van tegenstanders gemakkelijk genoeg moeten zijn.

 Overwatch Tier 2-lijst (2022)

Overwatch Tier 2-helden en hun rollen zijn als volgt:

Overwatch-helden Rol
Zarya Tank
Sigma Tank
Roadhog Tank
Ashe Aanvaller
Snoek Steun
Reinhardt Tank
Echo Aanvaller
Genade Steun
Zenyatta Steun
We zullen Steun

Controleer ook: Pokemon Masters EX-niveaulijst (2022)

Overwatch Tier 3-lijst (2022)

Het derde niveau bevat helden die behoorlijk krachtige vaardigheden hebben, maar nog steeds niet zo sterk zijn als die op niveau één of niveau twee. Het kan te wijten zijn aan hun lagere vaardigheidsniveau en vaardigheden, waardoor ze kunnen verliezen van andere personages als ze niet dienovereenkomstig plannen wanneer ze met iemand anders vechten.

Niveau drie is goed als je naast niveau één nog een held wilt vanwege het unieke vermogen en de kracht die ze hebben. Overwatch Tier 3 helden en hun rollen zijn als volgt:

 Overwatch Tier 3-lijst (2022)
Overwatch-helden Rol
Winston Tank
Genji Aanvaller
Brigitte Steun
Doomvuist Aanvaller
weduwemaker Aanvaller

Overwatch Tier 4-lijst (2022)

Het vierde niveau bevat helden die niet zo krachtig zijn als die op niveau één of niveau twee, maar die nog steeds hun mannetje kunnen staan ​​tegen andere personages als een speler een hoger vaardigheidsniveau heeft dan een speler die op niveau vijf speelt. Niveau vier heeft ook een aantal krachtige vaardigheden die je team enorm kunnen helpen, zoals de raketten van Pharah.

 Overwatch Tier 4-lijst (2022)

Overwatch Tier 4-helden en hun rollen zijn als volgt:

Overwatch-helden Rol
Junkrat Aanvaller
Soldaat 76 Aanvaller
Tracer Aanvaller
fara Aanvaller
Kunnen Aanvaller
idool Tank

Bekijk meer: Dragon Ball Fighterz-niveaulijst (2022)

Overwatch Tier 5-lijst (2022)

Het vijfde niveau bevat helden die niet zo krachtig zijn als die op niveau één of niveau twee en die lagere vaardigheidsniveaus hebben dan niveau drie. Hierdoor is het moeilijk voor hen om andere karakters gemakkelijk neer te halen, omdat hun vaardigheden zwakker zijn in vergelijking met de hogere rangorde.

Maar ze hebben ook enkele voordelen ten opzichte van anderen, zoals Mei met haar ijsstraal, waardoor de gezondheidspunten van vijanden afnemen naarmate ze er langer aan vastzitten; ze kan ze ook behoorlijk vertragen. Overwatch Tier 5 helden en hun rollen zijn als volgt:

 Overwatch Tier 5-lijst (2022)
Overwatch-helden Rol
Symmetrie Aanvaller
Schaduw Aanvaller
Torbjorn Aanvaller
Bastion Aanvaller

Waarom hebben we een Overwatch-tierlijst nodig?

Het doel van zo'n lijst is dat mensen weten welke karakters het beste bij hen passen, en ook welke karakters je het liefst wilt vermijden. Het biedt een snelle en gemakkelijke gids voor spelers die een idee willen van welk personage ze moeten kiezen bij het spelen in competitieve wedstrijden.

 Waarom hebben we een Overwatch-tierlijst nodig?

Voorheen wisten mensen misschien niet hoe sommige personages anderen konden verslaan, omdat het allemaal gebaseerd is op vaardigheidsniveau en persoonlijke voorkeur, maar nu is er meer balans binnen deze ranglijsten, omdat elk zijn sterke en zwakke punten heeft, afhankelijk van waar het staat in de Overwatch-ranglijst.

Op deze manier kunnen spelers ontdekken of ze al dan niet tegen een held spelen die ze gemakkelijk kunnen uitschakelen en welke ze moeten vermijden.

In Overwatch kunnen spelers kiezen uit verschillende helden met verschillende vaardigheden en capaciteiten. Helden worden beoordeeld op vier belangrijke kenmerken: mobiliteit, overlevingsvermogen, DPS/HPS (potentiële schade of genezing) en veelzijdigheid. Het ontwikkelen van de juiste teamsynergie is essentieel voor de overwinning!

  Mobiliteit : De mogelijkheid om snel en vrij over de kaart te bewegen. Overwatch-helden hebben verschillende mobiliteitsniveaus, maar sommige zijn veel sneller dan andere. Overlevingsvermogen : Helden die veel schade of lange tijd kunnen overleven zonder dood te gaan. DPS/HPS : Het potentieel voor hoeveel punten je zou kunnen delen in Damage (DPS) of Heal (HPS). Veelzijdigheid : Overwatch-helden hebben verschillende vaardigheden en vaardigheden. Sommige zijn echt geweldig voor de aanval, maar niet zo sterk voor de verdediging. Anderen kunnen een beetje van alles! De veelzijdigheidsclassificatie is hoe goed de held in een bepaalde rol in Overwatch past.

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe bijgewerkt is deze Overwatch-tierlijst?

Laat ons je verzekeren dat dit de meest up-to-date lijst is voor helden van Overwatch, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen en de games kunt winnen. We zullen ons best doen om ze bij elke nieuwe patch van Blizzard Entertainment up-to-date te houden.

2. Hoe kies je welke helden je in de game wilt gebruiken?

Er zijn vier essentiële factoren waarmee u rekening moet houden om de beste held te kiezen. Deze omvatten overlevingsvermogen, DPS/HPS (schade per seconde), veelzijdigheid en mobiliteit. Hoe hoog deze waarden zijn, hangt ook af van de spelmodus of kaart die je speelt, omdat dit varieert.

3. Welk niveau is het beste?

Het hangt helemaal af van je speelstijl en hoe goed je een bepaalde held kunt gebruiken. Zoals we in ons artikel al zeiden, varieert het allemaal van één tot vijf. Maar als je het meeste uit deze game wilt halen, raden we je aan om zo hoog mogelijk te gaan en eerst de eerste helden uit te proberen.

4. Hoe kom ik op niveau één?

Het antwoord is simpel: oefenen. Je kunt niet alleen de hogere niveaus ontgrendelen; je moet ze verdienen door beter en vaardiger te worden in het gebruik van die held in het bijzonder. Het beste advies dat we je kunnen geven als dit je doel is, is om met verschillende helden te spelen en zoveel mogelijk strategieën uit te proberen totdat je degene vindt die het beste bij je past.

5. Is tier 5 een slechte tier om in te zitten?

Ja, in feite is dat zo. In Overwatch zijn sommige helden ongelooflijk krachtiger dan andere, wat betekent dat ze meer mogelijkheden hebben om behoorlijk grote veranderingen in het spel aan te brengen. We raden je aan om eerst naar die hoge niveaus te streven en als je daar eenmaal bent, zal het een stuk gemakkelijker voor je zijn.

6. Waarom gebruiken spelers de Overwatch-heldenlijst?

Als je probeert beter te worden in Overwatch, zal het je enorm helpen als je een goed begrip hebt van alle verschillende heldenvaardigheden. De tierlijst biedt die informatie voor je, zodat je gemakkelijk kunt zien wie in elke klasse als de beste of machtigste held wordt beschouwd en dienovereenkomstig kunt kiezen.

7. Hoe wordt de Overwatch-tierlijst gemaakt?

Het wordt gemaakt door rekening te houden met veel factoren, zoals de capaciteiten van de held, hoe vaak ze worden gebruikt in professionele wedstrijden, winstpercentages en meer. Al deze gegevens worden vervolgens geanalyseerd en samengevoegd om de meest nauwkeurige lijst met niveaus te maken.

8. Gebruikt de tierlijst voor Overwatch cheaten?

Nee, het is geen bedrog. Het is gewoon een manier om een ​​idee te krijgen van welke helden de beste zijn in het spel en wat hun capaciteiten zijn. Je kunt deze informatie in je voordeel gebruiken en proberen de held te kiezen die het beste bij je speelstijl past.

Ook handig: Smite-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

De Overwatch-niveaulijst zou je een idee moeten geven van hoe elke held het tegen elkaar opneemt als het tijd is om te kiezen welke personages het meest geschikt zijn voor verschillende situaties op het slagveld!

We hopen dat deze lijst met niveaus nuttig is geweest, en voel je vrij om deze te delen met je Overwatch-vrienden en gamecommunity's! We zullen doorgaan met het bijwerken van de niveaus wanneer nieuwe helden worden uitgebracht, dus kom zeker nog eens terug.

Heb je gedachten? Laat ze achter in de reacties hieronder; We horen graag van jullie

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Industrie Baby Roblox ID-codes (2022) Lil Nas X, Jack Harlow
Industrie Baby Roblox ID-codes (2022) Lil Nas X, Jack Harlow
Bent u op zoek naar de Industry Baby Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Industry Baby Roblox-nummer (Lil Nas X, Jack Harlow) ID-codes omvatten originele, luide en langzame versies.
LoL: Wild Rift Tier List (november 2022) Beste kampioenen gerangschikt
LoL: Wild Rift Tier List (november 2022) Beste kampioenen gerangschikt
Dit artikel gaat over de League of Legends: Wild Rift-niveaulijst (2022). Het is een ranglijst van alle beste kampioenen in het spel. Hier vindt u hun ranglijst die handig zou zijn om te weten wanneer u tegen of met hen speelt.
FNaF World Tier List (november 2022) Five Nights at Freddy's
FNaF World Tier List (november 2022) Five Nights at Freddy's
FNaF World tier list (2022) is een hot topic onder de Five Nights at Freddy's fandom. Als je een beginner bent die probeert te beslissen welk personage je het eerst moet leren, kan de FNaF-niveaulijst je helpen erachter te komen waar een personage staat tussen de rest.
Moonlight Roblox ID-codes (2022): XXXTentacion-nummer-ID-codes
Moonlight Roblox ID-codes (2022): XXXTentacion-nummer-ID-codes
Bent u op zoek naar de Moonlight Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Moonlight Roblox-nummer (XXXTentacion) ID-codes omvatten originele, cover-, langzame en remixversies.
Valorant Tier List (november 2022) Beste agenten / personages
Valorant Tier List (november 2022) Beste agenten / personages
De Valorant-niveaulijst (2022) rangschikt elke agent op basis van hoe krachtig ze zijn wanneer ze tegen andere agenten worden gespeeld. Hierdoor kunnen spelers beter geïnformeerde beslissingen nemen over hun karakterselectie voordat ze de strijd aangaan.
8 beste plafondluidsprekers in november 2022 [voor audiofielen]
8 beste plafondluidsprekers in november 2022 [voor audiofielen]
Op zoek naar de beste plafondluidsprekers voor uw geluidssysteem thuis? Hier is de lijst met beste plafondluidsprekers met hifi-geluid onder het budget voor audiofielen.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.