Hoofd Tierlijst Paladins Tier List (november 2022) Beste kampioenen / personages

Paladins Tier List (november 2022) Beste kampioenen / personages

  Paladins Tier List (2022) Beste kampioenen / personages 7 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Paladins is een van de meest populaire multiplayer-schietgames op de markt. De game heeft sinds de lancering talloze updates, tweaks en wijzigingen ontvangen. In de wereld van Paladins is de klassementsmodus de meest competitieve manier om te spelen. Veel spelers proberen erachter te komen hoe ze hun rang zo hoog mogelijk kunnen krijgen, dus ze hebben een Paladins-niveaulijst nodig om hen bij dit streven te helpen.

In dit artikel bespreken we de lijst met kampioenen van Paladins, zodat je een idee krijgt van de beste kampioenen om in Paladins te spelen en waarom het cruciaal is voor diegenen die de gerangschikte modus onder de knie willen krijgen.

Dus wees bij ons om alles te weten te komen over elk kampioensniveau en elke klasse en wees de volgende gerangschikte speler in Paladins.

Ook handig: Is Paladins platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Paladins - Een snel overzicht

Paladins is een online multiplayer-shooter die beschikbaar is op pc, Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation. Wat Paladins onderscheidt van andere shooters die er zijn (zoals Overwatch, bijvoorbeeld) is de toegankelijkheid.

  Paladins - Een snel overzicht

Er zijn veel kampioenen met verschillende vaardigheden, dus je kunt een speelstijl vinden die bij je eigen behoeften past. HiRez Studios, de ontwikkelaars brengen voortdurend wijzigingen en updates aan om nieuwe kampioenen te creëren en oude in evenwicht te brengen om een ​​opwindende gameplay-omgeving te bieden.

Daarnaast zet het bedrijf zich in voor het creëren van een bloeiende e-sportscene en pro league.

Dus als je op zoek bent naar een shooter die niet alleen afhankelijk is van zijn uiterlijk, maar je ook de kans geeft om als tientallen verschillende personages te spelen, elk met hun eigen vaardigheden, dan is Paladins misschien wel het spel voor jou.

Paladins: wat is de gerangschikte modus?

De gerangschikte modus bestaat al sinds 2017 toen deze voor het eerst werd geïntroduceerd door Hi-Rez Studios - makers van Paladins. Wat zo speciaal is aan de klassementsmodus, is dat deze al bestaat sinds de game werd gelanceerd, en daarom hebben veel spelers al tijd besteed aan het beheersen van hun speelstijl, wat betekent dat ze uitstekend zijn in het tegengaan van anderen.

Dit spel wordt veel competitiever in de gerangschikte modus dan in losse wedstrijden, aangezien spelers hun best doen om de ranglijst te beklimmen en de beste speler te worden die ze kunnen zijn.

Lijst van Paladins (2022)

Deze lijst met Paladins-niveaus is bijgewerkt voor 2022 en is samengesteld door een Paladins-speler die de game goed begrijpt. Deze lijst is onderverdeeld in zes niveaus: laag S, laag A, laag B, laag C, laag D en laag E, waarbij laag S de beste is en laag E de slechtste.

  Lijst van Paladins (2022)

De Paladins-niveaulijst is van vitaal belang voor diegenen die de gerangschikte modus onder de knie willen krijgen, omdat het een speler vertelt welke kampioen ze voor hun team moeten kiezen, rekening houdend met statistieken zoals moorden, vervulde rollen (schadedealer, backliner) en meer.

De naam van elke kampioen wordt gevolgd door hun rang, rol, soort schade waar ze het beste in zijn, en unieke vaardigheden waardoor ze zich onderscheiden van andere kampioenen op de lijst van Paladins.

De uitsplitsingen zijn als volgt:

Paladins Tier S-lijst (2022)

S-tier kampioenen zijn de beste in Paladins en zijn niet alleen de meest populaire, maar ook goed uitgebalanceerd. Deze kampioenen blinken uit in bijna elk spelgebied en kunnen zowel aanvallend als verdedigend effectief worden gespeeld.

  Paladins Tier S-lijst (2022)
Paladins kampioenen Klas
Atlas Frontlinie
Khan Frontlinie
Van wie Flank
vora Flank
Weg Flanker
Ferdinand Frontlinie
In werkelijkheid Frontlinie
Zonder Frontlinie

Ook gerelateerd: Guardian Tales-niveaulijst (2022)

Paladins Tier A-lijst (2022)

Tier A-spelers zijn niet zo goed als Tier S, maar ze verdienen het om gerespecteerd te worden vanwege hun capaciteiten. Deze Paladins-kampioenen hebben vaardigheden die je door uitdagende situaties heen helpen als ze op de juiste manier worden gebruikt, maar niet genoeg vuurkracht hebben voor snelle gevechten of DPS.

Ze blinken uit in verdediging en ondersteunende rollen, zoals bondgenoten die schade aanrichten, terwijl ze ook dekking bieden met hun torentje of anderen genezen met hun biotische granaat.

  Paladins Tier A-lijst (2022)
Paladins kampioenen Klas
Cassie Schade
Bom koning Schade
Zijn Schade
Victor Schade
Ying Steun
Mal'Damba Steun
As Frontlinie
Deze Steun
eindpunt Frontlinie
Wakker Frontlinie
Serieus Steun
Androxus Flank
klok Schade
Tiberius Schade
Vertrouwen Schade

Paladins Tier B-lijst (2022)

Niveau B bevat de spelers die geen topkampioen zijn, maar nog steeds sterk zijn en in games kunnen worden gespeeld. Ze zijn goed in competitieve wedstrijden als ze met volledige efficiëntie worden gespeeld.

  Paladins Tier B-lijst (2022)

Omdat ze niet zo krachtig zijn als de kampioenen van niveau S of niveau A, hebben ze een aantal unieke vaardigheden en krachten die het verloop van de wedstrijd kunnen veranderen.

Paladins kampioenen Klas
Octavia Schade
Koning Steun
Ruimte Frontlinie
Talus Flank
Jenos Steun
Pip Steun
Willo Schade
Skye Flank
Lex Flank
Grover Steun
Torvald Frontlinie
door drugs Schade
Kinesa Schade
Sha Lin Schade
Woede Steun
Yagorath Frontlinie
Zhin Flank
Evie Flank
Strix Schade
Een kraai Steun

Paladins Tier C-lijst (2022)

Tier C-kampioenen zouden niet de eerste keuze van spelers moeten zijn tijdens het spelen van de gerangschikte wedstrijd. Ook al hebben deze kampioenen een aantal unieke vaardigheden en krachten, kampioenen van een hoger niveau kunnen ze gemakkelijk overtreffen.

  Paladins Tier C-lijst (2022)

Maar als je erg goed bent in gamen, is er de minste kans dat je het spel kunt winnen met een tier C-kampioen.

Paladins kampioenen Klas
Tyra Schade
Ruckus Frontlinie
Buck Flank
baggeren Schade

Controleer ook: Granblue Fantasy (GBF) Tierlijst (2022)

Paladins Tier D-lijst (2022)

Dit zijn kampioenen waarop u nooit moet vertrouwen. Ze hebben geen grote herkenbare kracht en hebben veel zwakke punten, wat betekent dat je ze niet moet spelen als je andere opties hebt.

  Paladins Tier D-lijst (2022)
Paladins kampioenen Klas
Vivian Schade
Grohk Steun

Paladins Tier E-lijst (2022)

Deze kampioenen behoren tot de slechtste van de kampioenen. Zelfs als je de beste speler bent, kun je met deze kampioenen geen gerangschikt spel winnen.

  Paladins Tier E-lijst (2022)
Paladins kampioenen Klas
Maeve Flank
De mijne Flank

Wat is Paladins Tier List?

De Paladins-ranglijst is een gerangschikte lijst van kampioenen in Paladins die tot de beste en krachtigste behoren die je kunt spelen.

  Wat is Paladins Tier List?

Wat deze lijst zo belangrijk maakt voor spelers die de klassementsmodus onder de knie willen krijgen, is dat het hen vertelt welke kampioen ze voor hun team moeten kiezen, op basis van informatie zoals hoeveel kills elke kampioen heeft en welke rollen ze vervullen (bijv. Dealer beschadigen) , en meer.

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe bijgewerkt is deze lijst met Paladins-niveaus?

Paladins-niveaulijst kan veranderen van patch-update naar patch-update, omdat balanceringswijzigingen regelmatig plaatsvinden. Ik kan u verzekeren dat deze lijst regelmatig wordt bijgewerkt met elke patch-update van Paladins. U kunt hier dus op vertrouwen voor uw succes.

2. Welke kampioen is de beste?

Ook al heeft elke kampioen een unieke vaardigheid, het hangt nog steeds af van je speelstijl en hoe goed je een bepaalde held kunt gebruiken. Maar als je nieuw bent, moet je voor de kampioenen op het hogere niveau (S of A) gaan voor sneller succes.

3. Hoe kom ik bij Tier S-kampioenen?

Oefening is de sleutel; hoe meer je speelt, hoe beter kampioenen worden ontgrendeld. En een ander ding dat je zal helpen een hogere rang te krijgen, is de juiste hoeveelheid goud, kaarten en uitrustingsstukken en wapenupgrades voor je kampioenen. Je kunt kampioenen ook ontgrendelen door missies te voltooien.

4. Hoe kies ik de juiste kampioen?

Nou, het hangt van jou af, maar als je een nieuwe speler bent, ga dan voor kampioenen van een hoger niveau. Je kunt ook onze Paladins-niveaulijst bekijken voor de rollen van elke kampioen.

5. Hoe worden kampioenslijsten gekozen?

Het niveau van een kampioen wordt bepaald door hun statistieken, ook wel bekend als K/D, winstbeoordeling, enz. Maar de winstbeoordeling geeft niet altijd het volledige beeld weer. Er zijn nog andere belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van je kampioen voor de gerangschikte modus, zodat je ook een goede synergie hebt met je teamgenoot.

6. Waarom gebruiken spelers de lijst met kampioensniveaus van Paladins?

Spelers gebruiken Paladins-niveaulijst als een gids voor welke kampioenen goed zijn in de huidige meta en welke niet. De kampioenen van een hoger niveau hebben hogere winstpercentages, waardoor ze nuttiger zijn in competitieve wedstrijden.

7. In welk niveau moet ik vermijden om in te spelen?

We raden aan om niet in de lagere niveaus te spelen, omdat de kans op succes vrij laag is. Zelfs als je goed bent in gamen, is het moeilijk om een ​​wedstrijd te winnen met een kampioen van een lager niveau.

8. Wordt het gebruik van een tierlijst in Paladins beschouwd als valsspelen?

Nee, het gebruik van een tierlijst wordt niet beschouwd als valsspelen. Het is slechts een gids die u helpt om de juiste kampioen voor de huidige meta te kiezen.

Bekijk meer: Pokemon Masters Ex-tierlijst (2022)

Laatste woorden

Paladins is een teamgebaseerde multiplayer-shooter die een boeiende en opwindende ervaring biedt voor spelers van alle niveaus. In het spel nemen twee teams het tegen elkaar op in op doelen gebaseerde gevechten, met als doel de kern van je tegenstander te vernietigen terwijl je die van jou verdedigt.

Om je te helpen succes te vinden op de slagvelden van Paladins, hebben we deze Paladins-lijst samengesteld waarin wordt opgesplitst welke helden het meest geschikt zijn voor verschillende rollen, evenals hun sterke en zwakke punten. Houd er altijd rekening mee dat de kracht van kampioenen kan worden overtroffen door het vermogen van spelers om het spel te spelen.

Dus wat denk je dat welke kampioen het meest effectief is tijdens het spelen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Barbie Girl Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Barbie Girl (Aqua) nummer/muziek Roblox ID's bevatten originele, remix-, trap- en langzame versies.
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Dit artikel gaat in op 'Is Genshin Impact cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Genshin Impact al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
De beste laptops met 16 GB RAM kiezen in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptops met 16 GB RAM te vinden voor gamers en professionals met een beperkt budget.
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
Op zoek naar de beste zakelijke laptops in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste draagbare laptops voor zakenreizen te vinden met een goede batterij binnen het budget.
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
Hoewel IMAP en POP beide methoden zijn om e-mail te controleren, verschillen ze sterk van elkaar. Elk heeft zijn voor- en nadelen, en jouw beslissing
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Wil je weten hoe je een meerval vangt in Stardew Valley? ook waar Catfish te vinden in Stardew Valley (locatie)? dan is dit de beste bestemming voor jou.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.