Hoofd Tierlijst Pokemon Legends Arceus Tier List (november 2022) Beste Pokemons

Pokemon Legends Arceus Tier List (november 2022) Beste Pokemons

 Pokémon Legends Arceus Tier List (2022) Beste Pokémons 11 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Pokémon Legends: Arceus is een nieuwe game die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Veel mensen vragen zich af wat de beste manier is om het te spelen, en er zijn veel verschillende manieren om dit te doen. Er zijn veel verschillende Pokémon in het spel en elk heeft zijn sterke en zwakke punten.

In dit artikel geven we je de Pokémon Legends Arceus-niveaulijst. Dit laat je zien welke Pokémon de sterkste zijn en welke je in je team zou moeten gebruiken. Het spel is zeer recent en heeft geweldige graphics.

Als je je spel wilt verbeteren, wil je deze lijst gebruiken. Het zal je helpen om het sterkst mogelijke team op te bouwen. En als je nieuw bent in het spel, zal dit je helpen te begrijpen welke Pokémon je zou moeten gebruiken.

Ook handig: Pokémon Unite-niveaulijst (2022)

Inhoud

Pokémon Legends: Arceus - Een snelle introductie

Pokémon Legends: Arceus is een nieuw actie-avontuur-rollenspel voor één speler. Het werd uitgegeven door Game Freak en Nintendo voor de Nintendo Switch. De game is wereldwijd gelanceerd op 28 januari 2022.

 Pokémon Legends: Arceus - Een snelle introductie

De gameplay van Pokémon Legends Arceus is vergelijkbaar met die van andere Pokémon-spellen, waarbij de speler Pokémon vangt en traint om te strijden tegen Gym Leaders en andere trainers. De game heeft echter een open-wereldomgeving en spelers kunnen de Sinnoh-regio vrij verkennen.

Pokémon Legends Arceus heeft over het algemeen positieve recensies ontvangen, waarbij critici het open-wereldontwerp en de beelden van de game prezen. De game is echter bekritiseerd vanwege het gebrek aan inhoud, en sommigen vonden de catch-and-train-gameplay repetitief.

Pokémon Legends Arceus Tier-lijst (2022)

Een lijst met niveaus zou de relatieve kracht van elk speelbaar personage in het spel moeten weergeven. In deze lijst zijn de criteria die worden gebruikt om de Pokémon te rangschikken algemeen nut in de strijd, gemakkelijke training en potentieel voor succes in verschillende spelmodi.

 Pokémon Legends Arceus Tier-lijst (2022)

Deze Pokémon Legends Arceus-niveaulijst zal alle spelers op verschillende manieren helpen:

 • Het zal je helpen te weten welke Pokémon de sterkste zijn.
 • Het geeft je een idee van hoeveel training je Pokémon moet doen om competitief te zijn.
 • Hiermee kun je Pokémon van verschillende aard vergelijken.
 • Je kunt het als richtlijn gebruiken bij het kiezen van Pokémon voor je team
 • Het zal je helpen de sterke en zwakke punten van elke Pokémon te begrijpen.
 • Het kan worden gebruikt om te bepalen welke bewegingen het beste zijn voor je Pokémon.

We hebben de lijst met niveaus voor Pokémon Legends Arceus onderverdeeld in zes niveaus: S, A, B, C, D en E. S is de sterkste en E de zwakste. Laten we nu, zonder verder oponthoud, in de tierlijst duiken.

Pokémon Legends Arceus S Tierlijst (2022)

S-tier Pokémon zijn de sterkste in het spel. Ze zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen zich staande houden tegen bijna elke tegenstander. Deze Pokémon worden vaak gebruikt in competitief spel en zijn bijna niet te stoppen als ze correct worden gebruikt.

 Pokémon Legends Arceus S-niveaulijst (2022)
Pokémon Type
Arceus normaal

Ook gerelateerd: Pokemon Masters EX Tierlijst (2022)

Pokémon Legends Arceus A Tier-lijst (2022)

Dit is het tweede hoogste niveau in de Pokémon Legends Arceus. Als je een sterk team wilt bouwen, zijn dit de Pokémon die je aan je zijde wilt hebben. Deze Pokemon hebben geweldige statistieken, sterke movesets en zijn over het algemeen veelzijdig en krachtig.

 Pokémon Legends Arceus A Tier List (2022)
Pokémon Type
Dialga Stalen draak
Garchomp Draak/Grond
Giratina Geest/Draak
Cresselia paranormaal begaafd
Beloningen Water draak

Pokémon Legends Arceus B Tier-lijst (2022)

Niveau B Pokémon zijn gemiddeld, ze zijn nog steeds redelijk krachtig en nuttig. Ze kunnen zich staande houden tegen de meeste tegenstanders. Ze bieden een balans tussen aanval en verdediging en kunnen lang meegaan.

 Pokémon Legends Arceus B Tier-lijst (2022)
Pokémon Type
Togekiss Fee/Vliegen
Landorus Grond/Vliegend
Thundurus Elektrisch/Vliegend
Darkrai Donker
Ursaluna Grond/Normaal
Hisuian Goodra Draak/Staal
Gyarados Water/Vliegen

Pokémon Legends Arceus C Tierlijst (2022)

C-tier Pokémon zijn niet zo sterk als de bovenstaande niveaus, maar zijn zeker niet zwak. Deze zijn nog steeds bruikbaar in de strijd en kunnen je verrassen met hun mogelijkheden. Ze zijn misschien niet de beste keuze voor competitief spel, maar ze kunnen nog steeds hun mannetje staan.

 Pokémon Legends Arceus C-niveaulijst (2022)
Pokémon Type
Sneller Grond/rots
Mamoswijn IJs/Grond
Enamorus Fee/Vliegen
Tornadus vliegen
Heatran Vuur/Staal
Azelf paranormaal begaafd
Machamp Vechten
Magnezone Elektrisch/Staal
Hel Brand blussen
Poryzon-Z normaal

Pokémon Legends Arceus D Tier-lijst (2022)

Niveau D is voor die Pokémon die zwak zijn. Ze zijn niet erg handig in gevechten en zullen vaak verliezen van de meeste tegenstanders. Ze hebben misschien een paar verlossende eigenschappen, maar over het algemeen zijn ze het gebruik niet waard.

 Pokémon Legends Arceus D Tier-lijst (2022)
Pokémon Type
Sylveon Fee
Lucario Vechten/Staal
Snorlax normaal
basculegioen Water/Spook
Elektriciteit: Elektrisch
Hisuiaanse Typhlosion Vuur/Spook
Kleavor Bug/Rock

Pokémon Legends Arceus E Tier-lijst (2022)

Dit zijn de zwaksten van het stel. E-tier Pokémon zijn ongelooflijk zwak en zijn het niet waard om in de strijd te gebruiken. Ze bieden weinig tot geen verlossende eigenschappen en zullen bijna altijd verliezen. Het is beter om deze Pokémon helemaal te vermijden.

 Pokémon Legends Arceus E Tier-lijst (2022)
Pokémon Type
Gardevoir Paranormaal/fee
Hisuian Zoroark Normaal/Spook

Controleer ook: De Cycle Frontier Weapon Tier List (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is Pokemon Legends Arceus?

Pokemon Legends Arceus is een actie-RPG voor één speler voor de Nintendo Switch, ontwikkeld door Game Freak. Het speelt zich af in de Sinnoh-regio, die voor het eerst verscheen in de achtste generatie Pokémon-spellen.

2. Wat is de Sinnoh-regio?

De Sinnoh-regio is een fictieve regio in het Pokémon-universum. Het verscheen voor het eerst in de achtste generatie Pokémon-spellen, waaronder Pokemon Diamond en Pearl.

3. Wie zou deze Pokémon Legends Arceus-niveaulijst moeten gebruiken?

Deze Pokémon Legends Arceus-niveaulijst is bedoeld voor spelers die een sterk team willen bouwen in Pokémon Legends Arceus.

4. Wat is het verschil tussen S-tier en E-tier Pokémon?

S-tier Pokémon zijn de sterkste in het spel. E-tier Pokémon daarentegen zijn ongelooflijk zwak en niet de moeite waard om in de strijd te gebruiken.

5. Wat is het doel van deze Pokémon Legends Arceus-niveaulijst?

Het doel van deze lijst met niveaus is om een ​​handige gids te bieden voor spelers die een sterk team willen bouwen in Pokemon Legends Arceus. Het rangschikt alle beschikbare Pokémon in het spel van sterk naar zwak en geeft informatie over de sterke en zwakke punten van elke Pokémon.

Bekijk meer: Langrisser-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

We hopen dat deze Pokémon Legends Arceus-niveaulijst nuttig voor je is geweest. Onthoud dat er niet één perfecte manier is om Pokémon Legends Arceus te spelen. Het belangrijkste is om plezier te hebben en te genieten van het spel.

Als je vragen of feedback hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten. We horen graag van je! Tot de volgende keer!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?