Hoofd Tierlijst Pokémon Unite Tier List (november 2022) Beste Pokémon gerangschikt

Pokémon Unite Tier List (november 2022) Beste Pokémon gerangschikt

 Pokémon Unite Tier List (2022): Beste Pokemon gerangschikt 16 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

De gamewereld verandert voortdurend en met nieuwe games komen nieuwe machtsniveaus. Pokémon Unite is geen uitzondering op deze regel, en de afgelopen weken hebben spelers geworsteld om erachter te komen waar hun favoriete Pokémon-monsters staan. Vandaag gaan we de Pokémon Unite-niveaulijst bekijken!

Een tierlijst is een rangschikking van alle personages in een game op basis van hoe krachtig ze zijn. Deze lijst met niveaus voor Pokémon Unite wordt gebruikt om spelers te helpen beslissen welke Pokémon of personages het meest effectief zijn tijdens hun speeltijd en is een uitstekende bron voor competitieve gamers!

De Pokémon Unite-niveaulijst is een ideale bron voor spelers die het maximale uit hun teams in Pokémon Unite willen halen. Het is een gemakkelijke gids die kan worden gebruikt om enkele van de beste monsters in het spel te vinden. Dus blijf lezen om meer te weten te komen over de tierlijst!

Ook handig: Helden van de Storm (HOTS) Niveaulijst [2022]

Inhoud

Pokémon Unite - Een snelle introductie

Pokémon Verenigen is een nieuwe game voor Android en iOS die werd uitgebracht in juli 2021. De game is een online multiplayer battle arena (MOBA) en real-time strategy (RTS) hybride waarmee spelers hun favoriete Pokémon kunnen besturen om hun tegenstanders te verslaan .

 Pokémon Unite - Een snelle introductie

Het spel is ontwikkeld door TiMi Studio Group en uitgegeven door The Pokémon Company. Geproduceerd door Masaaki Hoshino, maakt de game deel uit van een populaire serie (Pokémon) die in 1996 is gemaakt door Satoshi Tajiri.

De gameplay van Pokémon Unite is sterk gebaseerd op het populaire gamegenre van MOBA's. In deze spellen krijgen spelers meestal de controle over één personage en moeten ze samenwerken met hun team om de vijandelijke basis te vernietigen.

Pokémon Unite biedt wedstrijden voor vijf spelers die elk tien minuten duren. Het doel is om meer punten te scoren dan het andere team, wat wordt bereikt door de basis van je tegenstander te vernietigen.

Aangezien het aantal Pokémon beperkt is, is het belangrijk dat spelers hun opties zorgvuldig overwegen. Een lijst met niveaus kan hen helpen de beste personages voor een bepaalde situatie te kiezen en perfect bij hun speelstijl te passen. Dus, zonder verder oponthoud, laten we aan de slag gaan met onze lijst!

Pokémon Unite-niveaulijst (2022)

Pokémon Unite is een van de meest populaire MOBA-games op mobiele apparaten. De game heeft veel diepgang en biedt vele uren speelplezier.

 Pokémon Unite-niveaulijst (2022)

Er zijn veel verschillende Pokémon in het spel en elk heeft zijn eigen unieke statistieken en vaardigheden. Sommige Pokémon zijn beter dan andere, en sommige zijn meer geschikt voor specifieke taken. Het doel van deze Pokémon Unite-niveaulijst is om te laten zien welke Pokémon het beste zijn voor bepaalde situaties.

De rangschikking gaat van het S-niveau naar het C-niveau waarin S de beste is en C de slechtste.

Niveau S : Dit zijn de krachtigste Pokémon in het spel en ze hebben geen echte zwakheden. Het is bijna onmogelijk om tegen deze wezens te winnen zonder specifieke tellers te gebruiken of een heel goed eigen team te hebben.

Niveau A : Deze Pokémon zijn zeer krachtig en kunnen de meeste vijanden met gemak uitschakelen. Ze zijn iets minder krachtig dan de S-tier wezens, maar ze zijn nog steeds extreem gevaarlijk.

Niveau B : Deze Pokémon zijn gemiddeld. Ze zijn niet de beste en zeker niet slecht, maar hun gemiddelde statistieken maken ze net goed genoeg om te gebruiken.

Niveau C : Deze Pokémon zijn onder het gemiddelde en vertrouwen meestal op bepaalde situaties of teamsamenstellingen om te schitteren. Er is een grotere kans dat je van deze wezens verliest dan dat je ze wint.

Laten we nu eens kijken naar de Pokémon Unite-niveaulijst in elke rol.

Algemene Pokémon Unite-niveaulijst (2022)

De algemene Pokémon Unite-ranglijst rangschikt alle Pokémon van beste naar slechtste. Het is gebaseerd op hun statistieken en vaardigheden, maar ook op hoe ze in het algemeen presteren. Deze Pokémon moeten altijd worden gekozen wanneer je ze moet gebruiken.

 Algemene Pokémon Unite-niveaulijst (2022)
Laag Pokémon
S Snorlax, Sylveon, Duraludon, Tsareena, Hoopa, Pikachu, Dragonite, Eldegoss, Lucario
A+ Blastoise, Greedent, Greninja, Decidueye, Eldegoss, Gengar, Blissey, Cramorant, Crustle, Absol, Alolan Ninteales
EEN Talonflame, Wigglytuff, Zeraora, Mamoswine, Mr. Mime, Slowbro, Machamp
B Venusaur, Trevenant, Garchomp, Gardevoir, Assepoester
C Charizard

Ook gerelateerd: Raid: Shadow Legends-niveaulijst (2022)

Allrounder Pokémon Unite Tier-lijst (2022)

Deze wezens zijn goed afgerond en hebben veel verschillende opties. Ze kunnen zo nodig offensief of defensief gaan.

 Allrounder Pokémon Unite Tier-lijst (2022)
Laag Pokémon
S Lucario, Tsareena, Dragonite
EEN Machamp
B Charizard, Garchomp
C

Aanvallers Pokémon Unite-niveaulijst (2022)

De aanvallers zijn de meest aanvallende wezens in het spel. Ze hebben meestal veel snelheid, waardoor ze snelle en verwoestende aanvallen kunnen uitvoeren voordat hun vijanden goed kunnen reageren.

 Aanvallers Pokémon Unite-niveaulijst (2022)
Laag Pokémon
S Duraludon, Pikachu, Sylveon
EEN Cinderace, Alolon Ninetales, Decidueye
B Dardevoir, Cramorant, Greninja
C Venusaur

Verdedigers Pokémon Unite Tier List (2022)

Verdedigers richten zich op het beschermen van zowel teamgenoten als zichzelf tegen inkomende vijanden. Verdedigen is een van de moeilijkste taken in Pokémon Unite, maar deze wezens kunnen deze taak aan.

 Verdedigers Pokémon Unite Tier List (2022)
Laag Pokémon
S Snorlax, Blastoise
EEN Mamoswine, Greedent, Crustle, Slowbro
B Trevenant
C

Ondersteuning Pokémon Unite-niveaulijst (2022)

Supporters hebben heel weinig offensieve vaardigheden en ze vertrouwen op andere teamgenoten om alle schade aan te richten. Ze kunnen hun bondgenoten genezen of hun statistieken verbeteren, zodat iedereen er ook van profiteert.

 Ondersteuning Pokémon Unite-niveaulijst (2022)
Laag Pokémon
S Raak aan, Eldegoss
EEN Wigglytuff, Blissey
B meneer Mime
C

Pokémon Unite Speedster-niveaulijst (2022)

Speedsters zijn degenen die als eerste gaan in een gevecht. Ze hebben snelle en fatsoenlijke aanvallen, wat betekent dat ze serieuze schade kunnen aanrichten voordat iemand anders kan aanvallen.

 Pokémon Unite Speedster-niveaulijst (2022)
Laag Pokémon
S Zeraora, Gengar
EEN Talonflame, Absol
B
C

Controleer ook: For Honor-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent een tierlijst?

Een tier-lijst wordt gedefinieerd als een lijst van de verschillende tiers waarin een bepaald personage of element is geplaatst, van goed naar slecht. Tierlijsten worden vaak gebruikt in videogames om verschillende personages of items te rangschikken op hun bruikbaarheid of kracht.

2. Waarom is de Pokémon Unite-niveaulijst belangrijk?

Een Pokémon Unite-niveaulijst kan worden gebruikt om verschillende Pokémon te vergelijken en te bepalen welke de beste is. Het kan je ook helpen een beslissing te nemen over welke teamleden goed zijn om te gebruiken in de strijd, en ook een idee geven van hoe moeilijk bepaalde veldslagen kunnen zijn, afhankelijk van de teamsamenstelling van de tegenstander.

3. Wat is de beste Pokémon in Unite?

Dat is een heel goede vraag. Eerlijk gezegd, er is geen enkele beste Pokémon in dit spel. Elke rol heeft zijn eigen set krachtige wezens die geschikt zijn voor verschillende situaties. Over het algemeen moet je altijd proberen je team te kiezen op basis van het soort vijanden waar je het vaakst tegen vecht en niet alleen met de beste Pokémon ooit meegaan.

4. Wat is de slechtste Pokémon in Unite?

De slechtste Pokémon in Unite zouden degenen moeten zijn die zwak zijn tegen een groot aantal typen of die niet veel voordelige bewegingen hebben. De C-tier wezens vallen meestal in deze categorie, omdat ze gemakkelijk door de meeste tegenstanders kunnen worden uitgeschakeld.

5. Hoe vaak wordt deze Pokemon Unite-tierlijst bijgewerkt?

Deze lijst met niveaus wordt voortdurend bijgewerkt als er nieuwe informatie over de game naar buiten komt. We zullen het indien nodig blijven aanpassen, zodat het nauwkeurig en up-to-date blijft. Kom dus regelmatig terug voor de laatste wijzigingen!

6. Waarom gebruiken spelers een tierlijst voor Pokemon Unite?

Spelers gebruiken om verschillende redenen een Pokémon Unite-niveaulijst. Sommige mensen willen gewoon zien hoe de verschillende wezens zich tot elkaar verhouden, terwijl anderen het misschien als richtlijn gebruiken bij het kiezen welke ze in de strijd moeten gebruiken. Wat de reden ook is, een lijst met niveaus kan een handig hulpmiddel zijn voor elke speler.

7. Gebruikt een tierlijst voor valsspelen in Pokemon Unite?

Nee, het gebruik van een tierlijst wordt niet beschouwd als valsspelen. Het is gewoon een manier om een ​​idee te krijgen van hoe verschillende Pokémon het tegen elkaar opnemen. Je bent nog steeds vrij om elk team te gebruiken dat je wilt, en de uitkomst van een gevecht zal uiteindelijk afhangen van je eigen vaardigheden als speler.

8. Bevestigt het gebruik van upper-tier Pokémon de overwinning?

Nee, het gebruik van high-tier Pokémon is geen garantie voor overwinning. Hoewel ze krachtig kunnen zijn, kunnen ze nog steeds worden verslagen door wezens van een lager niveau als je niet oppast. Het is belangrijk om te onthouden dat elk gevecht uniek is en dat de uitkomst uiteindelijk zal afhangen van je eigen strategieën en tactieken.

Bekijk meer: SFV - Street Fighter 5 Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

Niveaulijsten zullen altijd een onderwerp van discussie zijn, omdat iedereen zijn eigen mening heeft over welke wezens de beste en de slechtste zijn. De Pokémon Unite-niveaulijst is slechts een richtlijn om je te helpen beslissingen te nemen in de strijd en erachter te komen waaruit je team moet bestaan.

Bedankt voor het lezen en we hopen dat deze Pokémon Unite-niveaulijst je heeft geholpen een betere beslissing te nemen over welke personages je in de strijd moet gebruiken.

Als je nog vragen hebt, laat ze dan achter in het commentaargedeelte hieronder en we zullen ze graag beantwoorden. Gelukkig vechten!

Eén opmerking over Pokémon Unite Tier List (november 2022) Beste Pokémon gerangschikt

 1. Charizard zou goed moeten zijn zegt: 21 juni 2022 om 15:21

  Charizard zit niet in c-tier!!!!!!!!!!!! Hij verdient een rang. Ik heb hem uitgeprobeerd en hij is nog steeds geweldig!!!!!! En je kunt fire punch en flare blitz gebruiken. Hij kan heel veel schade aanrichten en heeft heel veel pk's!! Alles wat een allrounder nodig heeft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Dit artikel gaat in op 'Is Population One platformonafhankelijk in 2022?' voor Windows, Steam, Oculus Quest 2 (crossplay). Zal Population One al dan niet beschikbaar zijn als platformonafhankelijk?
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
Als je je afvraagt ​​​​wat de beste gaming-laptops zijn onder de $ 2500, zal dit bericht je helpen. Tien beste gaming-laptops onder de 2500 dollar van 2022 staan ​​hier vermeld.
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Dit artikel gaat in op 'Is Pokemon Unite platformonafhankelijk in 2022?' voor Nintendo Switch, Android, iOS, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, etc (crossplay).
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
Dit artikel gaat over de beste mode-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor mode omvatten heren, trendy, winter, herfst, modeontwerper en meer.
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Ben je op zoek naar Roblox ID-codes (2022) met versterkte bas? Zo ja, dan hebben we het hier! Bass Boosted Roblox ID-codes omvatten extreme, kijk naar mij, Flamingo - Kero Kero Bonito en meer.
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
De Undead World Hero Survival-niveaulijst is een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Dus, of je nu net begint of een paar aanpassingen aan je strategie wilt maken, ga er zeker eens naar kijken!
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Call of Antia-niveaulijst is geweldig om je te helpen de krachtniveaus van elke held te begrijpen. Het is ook belangrijk om je te helpen beslissen wie je moet leiden en welke helden je moet vermijden.