Hoofd Tierlijst Princess Connect Re: Dive Tier List (november 2022) Beste personages

Princess Connect Re: Dive Tier List (november 2022) Beste personages

  Princess Connect Re: Dive Tier List (2022): beste personages 17 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Rollenspellen, of RPG's, zijn videogames waarbij karakterontwikkeling, verhalen vertellen en turn-based gevechten worden gebruikt. Een van die RPG's is Princess Connect Re: Dive, die beschikbaar is op iOS- en Android-apparaten. Dit artikel zal je helpen met de Princess Connect Re: Dive tier-lijst.

Princess Connect Re: Dive is een spel waarin je je eigen team bouwt en tegen andere spelers vecht. Om het best mogelijke team samen te stellen, moet je de huidige Princess Connect Re: Dive-personageniveaulijst kennen. Dit zal je helpen bij het kiezen van de juiste personages om in je team te gebruiken.

In de Princess Connect-niveaulijst zijn personages verdeeld in vijf niveaus: Niveau één is waar de sterkste personages die worden aangeboden zich bevinden; deze worden ook wel S-tier units genoemd. Naarmate we verder in de lijst komen, worden de personages zwakker en worden ze in lagere niveaus geplaatst. De D-laag is de onderkant van het vat en moet indien mogelijk worden vermeden.

Laten we, voordat we ingaan op de niveaus, eerst een snelle blik werpen op het spel.

Ook handig: Guilty Gear Strive Tier List (2022)

Inhoud

Princess Connect Re: Dive - Een snelle introductie

Princess Connect Re: Duik is een mobiele RPG-game die in februari 2018 door Cygames is uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten. Het is een real-time actie-rollenspel waarin de speler tot vijf persoonspartijen kan vormen om speurtochten of andere spelers in PvP-modi aan te gaan.

  Princess Connect Re-Dive - Een snelle introductie

De game bevat een interessant gacha-systeem voor het verkrijgen van nieuwe groepsleden en karakterspecifieke stukken, Memory Pieces genaamd, die worden gebruikt voor speciale evenementen waar karakters alleen op deze manier kunnen worden verkregen.

Clans kunnen worden gevormd om toegang te krijgen tot clangevechten, waarbij elke speler de kans heeft om schade aan te richten en de overvalbaas uit te schakelen. Spelers kunnen ook met elkaar chatten met behulp van tekst of emoji's in hun clanruimtes.

Union Burst is een krachtige vaardigheid die handmatig door de speler kan worden geactiveerd zodra zijn Union Burst Meter, ook wel TP in-game genoemd, is opgeladen. Het wordt het best gebruikt wanneer je groep zich in een moeilijke situatie bevindt of om een ​​vijand af te maken. Deze vaardigheid kan maar één keer per gevecht worden geactiveerd.

Nu je een basiskennis van het spel hebt, gaan we verder met de Princess Connect Re: Dive-niveaulijst.

Princess Connect Re: Duikniveaulijst (2022)

Een tier-lijst is gewoon een rangschikking van personages in een game in termen van hun kracht. Hoe hoger het niveau, hoe beter ze worden vergeleken met anderen in die lijst.

  Princess Connect Re: Duikniveaulijst (2022)

Princess Connect Re: Dive is een van de meest populaire mobiele RPG's ter wereld. De personages in het spel zijn allemaal uniek, met hun eigen vaardigheden en capaciteiten die ze waardevol maken op een feest. Hierdoor kan het moeilijk zijn om te bepalen welk personage het beste bij jouw specifieke speelstijl past.

Dat is waar onze lijst met niveaus in het spel komt. We zullen elk personage in het spel rangschikken op basis van hun algehele kracht en bruikbaarheid.

De rangschikking gaat van S-tier naar D-tier:

S-laag : Dit zijn de beste van het beste en zijn ongelooflijk krachtig in vergelijking met andere personages in het spel. Ze zijn momenteel de sterkste in termen van algemene basisstatistieken, vaardigheden en capaciteiten.

een niveau : Deze personages hebben een hoog vermogensniveau waardoor ze een waardevolle aanwinst zijn voor je feest. Ze zijn extreem krachtig, maar ze passen misschien niet altijd in elke teamsamenstelling of opstelling. Probeer een van deze te gebruiken als u een voordeel wilt ten opzichte van de concurrentie.

B-laag : Deze karakters zijn redelijk krachtig en passen in de meeste feestcomposities. Ze zijn misschien niet altijd optimaal, maar ze zijn nog steeds goed genoeg om de klus te klaren. Probeer een van deze te gebruiken als je een gemiddeld personage wilt waarmee je gemakkelijk kunt spelen.

C-laag : Deze karakters zijn niet zo krachtig als die in A en B Tier, maar ze zijn nog steeds levensvatbaar. Ze kunnen het moeilijk vinden om in bepaalde feestcomposities te passen, dus wees voorzichtig bij het gebruik ervan.

D-laag : Deze karakters zijn de zwakste van het stel en mogen alleen worden gebruikt als er geen andere optie voor u beschikbaar is. Gebruik ze niet als je wilt winnen.

Nu u weet hoe de tierlijst werkt, gaan we eens kijken naar de lijst zelf.

Princess Connect Re: Algemene duiklijst (2022)

In deze lijst worden karakters gerangschikt op basis van hun algehele kracht, bruikbaarheid en hoe gemakkelijk het is om ze te gebruiken. Dit is de algemene lijst met niveaus voor zowel PvP- als PvE-modi.

  Princess Connect Re: Algemene duiklijst (2022)
Laag Helden
S Rino, Anna, Hatsune, Djeeta, Monika, Akino
EEN Eriko, Io, Rin, Ayane, Maho, Suzuna, Saren, Ninon, Shiori, Misato, Kokkoro, Jun, Shizuru, Kurumi, Tsumugi, Makoto
B Nozomi, Kaori, Miyako, Karyl, Mimi, Yori, Mitsuki, Misaki, Illya, Rei, Shinobu, Kuka
C Akari, Mifuyu, Chika, Hiyori, Yuki, Tamaki, Lima
D Matsuri, Aoi, Mahiru, Suzume, Misogi, Yukari, Tomo

Ook gerelateerd: Halo-niveaulijst (2022)

Princess Connect Re: Duik Defensieve Niveaulijst (2022)

Verdedigingspersonages zijn degenen die het best kunnen worden gebruikt om je team of jezelf te beschermen tegen schade. Ze hebben een verscheidenheid aan vaardigheden die hen kunnen helpen dit effectief te doen. Deze tierlijst bevat zowel PvE- als PvP-tekens. In deze lijst worden personages gerangschikt op basis van hun defensieve capaciteiten.

  Princess Connect Re: Duik Defensieve Niveaulijst (2022)
Laag Helden
S Miyako, Shizuru, Akino
EEN Kuka, Pecorine, Nozomi, Djeeta, Juno
B Makoto, Lima
C Eriko, Misogi, Rei, Kurumi, Tamaki
D Hiyori, Kaori

Princess Connect Re: Duikoffensief Niveaulijst (2022)

Aanvallende personages blinken uit in het toebrengen van schade en het snel of efficiënt afmaken van de vijand. Ze hebben ook een breed scala aan vaardigheden waarmee ze meer schade kunnen aanrichten om bazen sneller neer te halen.

Ze zijn allemaal behoorlijk krachtig, maar ze blinken uit in verschillende dingen, dus kies verstandig wanneer je beslist welke het beste bij je past. In deze lijst worden personages gerangschikt op basis van hun offensieve capaciteiten.

  Princess Connect Re: Duikoffensief Niveaulijst (2022)
Laag Helden
S Akino, juni
EEN Tsumugi, Makoto, Kaori, Tamaki, Shizuru, Ayane, Djeeta
B Rei, Eriko, Hiyori, Nozomi
C Misogi, Miyako, Kurumi
D Lima, Tomo, Kuka, Matsuri

Princess Connect Re: Duik Middelste Niveau Lijst (2022)

Deze karakters zijn niet de beste of de slechtste en kunnen op een aantal manieren worden gebruikt. Ze zijn veelzijdig en hebben een goede mix van vaardigheden waardoor ze in de meeste situaties nuttig zijn. In deze lijst worden karakters gerangschikt op basis van hun algemene bruikbaarheid.

  Princess Connect Re: Duik Middelste Niveau Lijst (2022)
Laag Helden
S Saren, Kokkoro
EEN Anna, Monika, Akari, Mitsuki, Ninon, Rin
B Yukari, Shinobu, Illya, Mifuyu
C Mimi, Yori
D Mahiru

Princess Connect Re: Duikondersteuningsniveaulijst (2022)

Ondersteunende personages hebben vaardigheden die de andere leden van je groep kunnen helpen door ze te beschermen of ze een voordeel te geven in de strijd. Ze zijn niet zo krachtig als aanvallende of verdedigende personages, maar ze zijn nog steeds redelijk goed in wat ze doen. In deze lijst worden personages gerangschikt op basis van hun ondersteuningsmogelijkheden.

  Princess Connect Re: Duikondersteuningsniveaulijst (2022)
Laag Helden
S Rino, Misato, Hatsune
EEN Shiori, Kyoka, Yuki, Io, Suzuna, Maho
B Karyl, Yui, Aoi, Misaki
C Chika, Arisa
D Suzume

Controleer ook: Pokémon Unite-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent de lijst met niveaus?

Een tierlijst is een rangschikking van items, mensen of concepten, op basis van hun relatieve macht of waarde. Niveaulijsten worden vaak gebruikt in games en zijn te vinden voor veel verschillende soorten games. In sommige gevallen kunnen ze ook tier rankings of ladder rankings worden genoemd.

2. Waarom gebruiken spelers Princess Connect Re: Dive-tierlijst?

Spelers gebruiken tierlijsten om hen te helpen de relatieve kracht van verschillende personages in het spel te begrijpen. Hierdoor kunnen ze betere beslissingen nemen over wie ze in hun feest willen gebruiken en hoe ze hun vaardigheden het beste kunnen gebruiken.

3. Wat is het beste personage in Princess Connect Re: Dive?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Het beste personage hangt af van je individuele speelstijl en wat je van ze nodig hebt. Dat gezegd hebbende, worden S-tier-personages over het algemeen beschouwd als een van de sterkste in het spel.

4. Wat is het zwakste personage in Princess Connect Re: Dive?

D-tier-personages worden over het algemeen als de zwakste in het spel beschouwd. Ze kunnen het moeilijk vinden om in bepaalde feestcomposities te passen, dus wees voorzichtig bij het gebruik ervan.

5. Hoe vaak wordt deze lijst met niveaus voor Princess Connect Re: Dive bijgewerkt?

De lijst met niveaus wordt regelmatig bijgewerkt als er nieuwe informatie over de game beschikbaar komt. Hierdoor kunnen spelers op de hoogte blijven van de laatste wijzigingen en weloverwogen beslissingen nemen over hun partijsamenstelling.

6. Wie heeft deze Princess Connect Re: Dive-personagelijst gemaakt?

Deze lijst met niveaus is gemaakt door de professionele gamer. Ze hebben een schat aan ervaring met het spel en weten wat er nodig is om er een geslaagd feest van te maken.

7. Klopt deze Princess Connect Re: duiklaaglijst?

Deze tierlijst is correct vanaf de laatste patch. Het zal regelmatig worden bijgewerkt om eventuele wijzigingen in het spel weer te geven.

8. Is het gebruik van een tierlijst vals spelen?

Nee, het gebruik van een tierlijst is geen bedrog. Het is gewoon een hulpmiddel dat spelers kunnen gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen over hun partij.

Bekijk meer: Helden van de Storm (HOTS) Niveaulijst [2022]

Laatste woorden

Een tierlijst is een handig hulpmiddel dat spelers kan helpen beter te begrijpen hoe verschillende sterke karakters in het spel zijn. Het kennen van deze informatie is handig om een ​​goed afgerond feest te creëren en meer gevechten te winnen!

Bedankt dat je bij me bent gebleven via dit bericht. We hebben veel behandeld, dus we hopen dat je nu een beter begrip hebt van Princess Connect Re: Dive-niveaulijst en hoe het werkt. Kom regelmatig terug, want we blijven de lijst bijwerken met nieuwe personages en informatie!

Als je vragen hebt, laat ze dan gerust achter in de reacties hieronder, en we zullen proberen ze voor je te beantwoorden. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Dit artikel gaat in op 'Is Population One platformonafhankelijk in 2022?' voor Windows, Steam, Oculus Quest 2 (crossplay). Zal Population One al dan niet beschikbaar zijn als platformonafhankelijk?
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
Als je je afvraagt ​​​​wat de beste gaming-laptops zijn onder de $ 2500, zal dit bericht je helpen. Tien beste gaming-laptops onder de 2500 dollar van 2022 staan ​​hier vermeld.
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Dit artikel gaat in op 'Is Pokemon Unite platformonafhankelijk in 2022?' voor Nintendo Switch, Android, iOS, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, etc (crossplay).
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
Dit artikel gaat over de beste mode-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor mode omvatten heren, trendy, winter, herfst, modeontwerper en meer.
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Ben je op zoek naar Roblox ID-codes (2022) met versterkte bas? Zo ja, dan hebben we het hier! Bass Boosted Roblox ID-codes omvatten extreme, kijk naar mij, Flamingo - Kero Kero Bonito en meer.
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
De Undead World Hero Survival-niveaulijst is een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Dus, of je nu net begint of een paar aanpassingen aan je strategie wilt maken, ga er zeker eens naar kijken!
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Call of Antia-niveaulijst is geweldig om je te helpen de krachtniveaus van elke held te begrijpen. Het is ook belangrijk om je te helpen beslissen wie je moet leiden en welke helden je moet vermijden.