Hoofd Tierlijst Propnight Killer Tier List (november 2022) Beste moordenaars uitgelegd

Propnight Killer Tier List (november 2022) Beste moordenaars uitgelegd

 Propnight Killer Tier List (2022) Beste moordenaars uitgelegd 5 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Wil je weten wat de beste moordenaars zijn in Propnight? Zoek niet verder! In deze blogpost geven we een uitgebreide lijst met niveaus voor Propnight-moordenaars. We zullen alle personages rangschikken op basis van hun effectiviteit in het spel.

De lijst met moordenaars van Propnight is een geweldige manier om een ​​idee te krijgen van wat sterk is in het spel. Het kan je ook helpen erachter te komen welke moordenaars de beste zijn. De lijst met niveaus is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de kracht van de moordenaar, hun bruikbaarheid in verschillende situaties en meer.

Of je nu een beginner of een doorgewinterde veteraan bent, deze lijst met Propnight-moordenaars zal nuttig voor je zijn.

Ook handig: Mijn held Ultra Impact Tier-lijst (2022)

Inhoud

Propnight - Een snelle introductie

Uitgebracht in november 2021, propnight is een online horrorspel voor meerdere spelers dat zich afspeelt in een open-wereldomgeving en wordt gespeeld vanuit het perspectief van een derde persoon. De game, ontwikkeld door FNTASTIC en uitgegeven door MYTONA, volgt het verhaal van een groep overlevenden die op zoek moeten naar voorraden en onderdak moeten bouwen terwijl ze hordes zombies moeten afweren.

 Propnight - Een snelle introductie

Het doel van het spel is simpel: overleven. De gameplay van Propnight lijkt erg op die van andere zombie-survivalgames. Enkele belangrijke verschillen onderscheiden Propnight echter van de rest.

Een van de meest opvallende kenmerken van Propnight is de 4v1 asymmetrische multiplayer. In deze spelmodus werken vier overlevenden samen tegen één moordenaar. Het doel van de moordenaar is om alle vier de overlevenden te doden voordat ze van de kaart kunnen ontsnappen. De overlevenden daarentegen moeten samenwerken om vijf machines te repareren die zich op de kaart bevinden. Zodra alle vijf machines zijn gerepareerd, kunnen de overlevenden van de kaart ontsnappen.

Deze spelmodus is uniek en biedt een ander soort uitdaging dan andere zombie-overlevingsspellen. Als je op zoek bent naar een nieuwe en opwindende manier om zombie-overlevingsspellen te spelen, is Propnight de moeite van het bekijken waard.

Propnight Killer-niveaulijst (2022)

Een tierlijst is een rangschikkingssysteem dat de personages in een spel rangschikt. In deze lijst met Propnight-moordenaars kijken we naar de beste en slechtste moordenaars van PropNight.

 Propnight Killer-niveaulijst (2022)

Er zijn veel voordelen van een Propnight killer-tierlijst, waaronder:

 • Ten eerste kan het je helpen bepalen welke moordenaars de beste in het spel zijn en je tijd en moeite waard zijn.
 • Ten tweede kan het je een idee geven van hoe goed of slecht bepaalde dingen zijn in vergelijking met andere.
 • Ten slotte helpt het de ontwikkelaars ook om te zien wat er in het spel moet worden verbeterd of gebalanceerd.

De lijst met PropNight-moordenaars is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de kracht van de moordenaar, hun bruikbaarheid in verschillende situaties en meer. We rangschikken alle moordenaars in het spel van S-tier naar C-tier.

Laag Moordenaar
S Bedrieger
EEN Oma
B Akasha, Banshee
C Igor

Ook gerelateerd: Onrecht goden onder ons Tier List (2022)

Propnight Killer S-niveaulijst (2022)

De S-laag is de hoogste en krachtigste ranglijst op de Propnight-moordenaarslijst. Alleen de sterkste en meest OP (overpowerde) moordenaars worden in deze laag geplaatst. Als je de concurrentie wilt domineren, dan zijn dit de dingen die je zou moeten gebruiken.

 Propnight Killer S-niveaulijst (2022)
  Bedrieger - Het lijkt een anonieme persoon te zijn die een Survivor of een Prop kan nabootsen. De Impostor is op dit moment een echt krachtige moordenaar en zijn uitrusting heeft veel potentieel.

Propnight Killer A Tier List (2022)

De A-laag is de op één na hoogste ranglijst op de Propnight-moordenaarslijst. Deze moordenaars zijn nog steeds erg krachtig en zullen je helpen de klassementen te beklimmen. Ze zijn echter niet zo OP als die in de S-laag.

 Propnight Killer A Tier List (2022)
  Oma - Oma is een plezierige moordenaar, en omdat ze een van de meest vaardigheidsgerichte moordenaars in het spel is, zo niet de meest vaardigheidsgerichte moordenaar, is ze moeilijk te rangschikken. Aan de ene kant heeft ze een geweldige achtervolging en kan ze gemakkelijk elke overlevende inhalen die van haar wegrent. Aan de andere kant, als je niet voorzichtig bent met je plaatsing, kan oma gemakkelijk een verplichting worden.

Propnight Killer B-niveaulijst (2022)

De B-laag is de op twee na hoogste ranglijst op de Propnight-moordenaarslijst. Deze moordenaars zijn niet zo krachtig als die in de A- of S-lagen, maar kunnen nog steeds behoorlijk nuttig zijn.

 Propnight Killer B-niveaulijst (2022)
  Akasha - Een jonge vampier met een tonfa met bladen. Akasha kan naar voren rennen en iedereen in de buurt beschadigen. Door Akasha wordt een oog van bloed in de lucht gevormd, dat de bewegingen van de overlevenden volgt. Om te worden gevolgd, moeten overlevenden binnen bereik zijn (ongeveer 10 meter). Banshee - Het lijkt op Valak uit The Conjuring 2. Na een sprong kan de Banshee soepel naar de grond glijden (Hold SPACE). Banshees kan in elke gewenste richting vliegen. Het zal vliegen in de richting waarin het kijkt en is een oplaadbare vaardigheid.

Propnight Killer C-niveaulijst (2022)

De C-laag is de laagste rangschikking op de Propnight-moordenaarslijst. Deze moordenaars zijn zwak en helpen je helemaal niet om de ranglijsten te beklimmen. Vermijd het gebruik van deze indien mogelijk.

 Propnight Killer C-niveaulijst (2022)
  Igor - Hij lijkt een menselijke figuur te zijn in een roze en wit konijnenpak met rode ogen en een kettingzaag. Hij heeft ook wat lijkt op een gebeten oor en scherpe tanden. Zijn granaten en lading zijn in het begin moeilijk te hanteren, maar hij blinkt uit in het opsporen en vroegtijdig beëindigen van het spel dankzij zijn hoge CAP-vaardigheidslimiet, waarbij zijn granaten vijanden kunnen wegspoelen en zijn kettingzaag in staat is om elke vijand snel neer te halen .

Controleer ook: WarioWare Get It Together-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is de lijst met Propnight-moordenaars?

De lijst met moordenaars van Propnight is een ranglijst van de moordenaars in het spel 'Propnight'.

2. Waarom is de Propnight-moordenaarslijst gemaakt?

Het doel van de Propnight-moordenaarslijst is om spelers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over welke moordenaars het meest geschikt zijn voor hun speelstijl en voorkeuren.

3. Hoe vaak wordt de lijst met killer-niveaus voor Propnight bijgewerkt?

De lijst met Propnight-moordenaars wordt meestal om de paar weken of maanden bijgewerkt. Grote updates van de game kunnen er echter toe leiden dat de lijst met niveaus vaker wordt bijgewerkt.

4. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van de Propnight-moordenaarslijst?

Er zijn verschillende factoren waarmee rekening wordt gehouden bij het maken van de Propnight-moordenaarslijst. De twee belangrijkste factoren zijn echter het algehele vermogen van een moordenaar en hun bruikbaarheid in specifieke spelsituaties.

5. Waarom staat de C-laag onderaan?

De C-laag wordt beschouwd als de zwakste van het stel in Propnight-moordenaar. Moordenaars in dit niveau zijn doorgaans zwak in termen van kracht en/of veelzijdigheid.

Bekijk meer: Laatste Pirates Fruit Tier List (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is Propnight een geweldige game met veel herspeelwaarde. Heb je enige gedachten over onze Propnight-moordenaarslijst? Laat het ons weten in de reacties hieronder! En bekijk zeker ook onze andere game-inhoud voor meer geweldige lijsten en tips tot de volgende keer.

Veel plezier met gamen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Dit artikel gaat in op 'Is Population One platformonafhankelijk in 2022?' voor Windows, Steam, Oculus Quest 2 (crossplay). Zal Population One al dan niet beschikbaar zijn als platformonafhankelijk?
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
Als je je afvraagt ​​​​wat de beste gaming-laptops zijn onder de $ 2500, zal dit bericht je helpen. Tien beste gaming-laptops onder de 2500 dollar van 2022 staan ​​hier vermeld.
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Dit artikel gaat in op 'Is Pokemon Unite platformonafhankelijk in 2022?' voor Nintendo Switch, Android, iOS, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, etc (crossplay).
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
Dit artikel gaat over de beste mode-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor mode omvatten heren, trendy, winter, herfst, modeontwerper en meer.
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Ben je op zoek naar Roblox ID-codes (2022) met versterkte bas? Zo ja, dan hebben we het hier! Bass Boosted Roblox ID-codes omvatten extreme, kijk naar mij, Flamingo - Kero Kero Bonito en meer.
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
De Undead World Hero Survival-niveaulijst is een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Dus, of je nu net begint of een paar aanpassingen aan je strategie wilt maken, ga er zeker eens naar kijken!
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Call of Antia-niveaulijst is geweldig om je te helpen de krachtniveaus van elke held te begrijpen. Het is ook belangrijk om je te helpen beslissen wie je moet leiden en welke helden je moet vermijden.