Hoofd Tierlijst Propnight Killer Tier List (november 2022) Beste moordenaars uitgelegd

Propnight Killer Tier List (november 2022) Beste moordenaars uitgelegd

 Propnight Killer Tier List (2022) Beste moordenaars uitgelegd 5 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Wil je weten wat de beste moordenaars zijn in Propnight? Zoek niet verder! In deze blogpost geven we een uitgebreide lijst met niveaus voor Propnight-moordenaars. We zullen alle personages rangschikken op basis van hun effectiviteit in het spel.

De lijst met moordenaars van Propnight is een geweldige manier om een ​​idee te krijgen van wat sterk is in het spel. Het kan je ook helpen erachter te komen welke moordenaars de beste zijn. De lijst met niveaus is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de kracht van de moordenaar, hun bruikbaarheid in verschillende situaties en meer.

Of je nu een beginner of een doorgewinterde veteraan bent, deze lijst met Propnight-moordenaars zal nuttig voor je zijn.

Ook handig: Mijn held Ultra Impact Tier-lijst (2022)

Inhoud

Propnight - Een snelle introductie

Uitgebracht in november 2021, propnight is een online horrorspel voor meerdere spelers dat zich afspeelt in een open-wereldomgeving en wordt gespeeld vanuit het perspectief van een derde persoon. De game, ontwikkeld door FNTASTIC en uitgegeven door MYTONA, volgt het verhaal van een groep overlevenden die op zoek moeten naar voorraden en onderdak moeten bouwen terwijl ze hordes zombies moeten afweren.

 Propnight - Een snelle introductie

Het doel van het spel is simpel: overleven. De gameplay van Propnight lijkt erg op die van andere zombie-survivalgames. Enkele belangrijke verschillen onderscheiden Propnight echter van de rest.

Een van de meest opvallende kenmerken van Propnight is de 4v1 asymmetrische multiplayer. In deze spelmodus werken vier overlevenden samen tegen één moordenaar. Het doel van de moordenaar is om alle vier de overlevenden te doden voordat ze van de kaart kunnen ontsnappen. De overlevenden daarentegen moeten samenwerken om vijf machines te repareren die zich op de kaart bevinden. Zodra alle vijf machines zijn gerepareerd, kunnen de overlevenden van de kaart ontsnappen.

Deze spelmodus is uniek en biedt een ander soort uitdaging dan andere zombie-overlevingsspellen. Als je op zoek bent naar een nieuwe en opwindende manier om zombie-overlevingsspellen te spelen, is Propnight de moeite van het bekijken waard.

Propnight Killer-niveaulijst (2022)

Een tierlijst is een rangschikkingssysteem dat de personages in een spel rangschikt. In deze lijst met Propnight-moordenaars kijken we naar de beste en slechtste moordenaars van PropNight.

 Propnight Killer-niveaulijst (2022)

Er zijn veel voordelen van een Propnight killer-tierlijst, waaronder:

 • Ten eerste kan het je helpen bepalen welke moordenaars de beste in het spel zijn en je tijd en moeite waard zijn.
 • Ten tweede kan het je een idee geven van hoe goed of slecht bepaalde dingen zijn in vergelijking met andere.
 • Ten slotte helpt het de ontwikkelaars ook om te zien wat er in het spel moet worden verbeterd of gebalanceerd.

De lijst met PropNight-moordenaars is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de kracht van de moordenaar, hun bruikbaarheid in verschillende situaties en meer. We rangschikken alle moordenaars in het spel van S-tier naar C-tier.

Laag Moordenaar
S Bedrieger
EEN Oma
B Akasha, Banshee
C Igor

Ook gerelateerd: Onrecht goden onder ons Tier List (2022)

Propnight Killer S-niveaulijst (2022)

De S-laag is de hoogste en krachtigste ranglijst op de Propnight-moordenaarslijst. Alleen de sterkste en meest OP (overpowerde) moordenaars worden in deze laag geplaatst. Als je de concurrentie wilt domineren, dan zijn dit de dingen die je zou moeten gebruiken.

 Propnight Killer S-niveaulijst (2022)
  Bedrieger - Het lijkt een anonieme persoon te zijn die een Survivor of een Prop kan nabootsen. De Impostor is op dit moment een echt krachtige moordenaar en zijn uitrusting heeft veel potentieel.

Propnight Killer A Tier List (2022)

De A-laag is de op één na hoogste ranglijst op de Propnight-moordenaarslijst. Deze moordenaars zijn nog steeds erg krachtig en zullen je helpen de klassementen te beklimmen. Ze zijn echter niet zo OP als die in de S-laag.

 Propnight Killer A Tier List (2022)
  Oma - Oma is een plezierige moordenaar, en omdat ze een van de meest vaardigheidsgerichte moordenaars in het spel is, zo niet de meest vaardigheidsgerichte moordenaar, is ze moeilijk te rangschikken. Aan de ene kant heeft ze een geweldige achtervolging en kan ze gemakkelijk elke overlevende inhalen die van haar wegrent. Aan de andere kant, als je niet voorzichtig bent met je plaatsing, kan oma gemakkelijk een verplichting worden.

Propnight Killer B-niveaulijst (2022)

De B-laag is de op twee na hoogste ranglijst op de Propnight-moordenaarslijst. Deze moordenaars zijn niet zo krachtig als die in de A- of S-lagen, maar kunnen nog steeds behoorlijk nuttig zijn.

 Propnight Killer B-niveaulijst (2022)
  Akasha - Een jonge vampier met een tonfa met bladen. Akasha kan naar voren rennen en iedereen in de buurt beschadigen. Door Akasha wordt een oog van bloed in de lucht gevormd, dat de bewegingen van de overlevenden volgt. Om te worden gevolgd, moeten overlevenden binnen bereik zijn (ongeveer 10 meter). Banshee - Het lijkt op Valak uit The Conjuring 2. Na een sprong kan de Banshee soepel naar de grond glijden (Hold SPACE). Banshees kan in elke gewenste richting vliegen. Het zal vliegen in de richting waarin het kijkt en is een oplaadbare vaardigheid.

Propnight Killer C-niveaulijst (2022)

De C-laag is de laagste rangschikking op de Propnight-moordenaarslijst. Deze moordenaars zijn zwak en helpen je helemaal niet om de ranglijsten te beklimmen. Vermijd het gebruik van deze indien mogelijk.

 Propnight Killer C-niveaulijst (2022)
  Igor - Hij lijkt een menselijke figuur te zijn in een roze en wit konijnenpak met rode ogen en een kettingzaag. Hij heeft ook wat lijkt op een gebeten oor en scherpe tanden. Zijn granaten en lading zijn in het begin moeilijk te hanteren, maar hij blinkt uit in het opsporen en vroegtijdig beëindigen van het spel dankzij zijn hoge CAP-vaardigheidslimiet, waarbij zijn granaten vijanden kunnen wegspoelen en zijn kettingzaag in staat is om elke vijand snel neer te halen .

Controleer ook: WarioWare Get It Together-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is de lijst met Propnight-moordenaars?

De lijst met moordenaars van Propnight is een ranglijst van de moordenaars in het spel 'Propnight'.

2. Waarom is de Propnight-moordenaarslijst gemaakt?

Het doel van de Propnight-moordenaarslijst is om spelers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over welke moordenaars het meest geschikt zijn voor hun speelstijl en voorkeuren.

3. Hoe vaak wordt de lijst met killer-niveaus voor Propnight bijgewerkt?

De lijst met Propnight-moordenaars wordt meestal om de paar weken of maanden bijgewerkt. Grote updates van de game kunnen er echter toe leiden dat de lijst met niveaus vaker wordt bijgewerkt.

4. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van de Propnight-moordenaarslijst?

Er zijn verschillende factoren waarmee rekening wordt gehouden bij het maken van de Propnight-moordenaarslijst. De twee belangrijkste factoren zijn echter het algehele vermogen van een moordenaar en hun bruikbaarheid in specifieke spelsituaties.

5. Waarom staat de C-laag onderaan?

De C-laag wordt beschouwd als de zwakste van het stel in Propnight-moordenaar. Moordenaars in dit niveau zijn doorgaans zwak in termen van kracht en/of veelzijdigheid.

Bekijk meer: Laatste Pirates Fruit Tier List (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is Propnight een geweldige game met veel herspeelwaarde. Heb je enige gedachten over onze Propnight-moordenaarslijst? Laat het ons weten in de reacties hieronder! En bekijk zeker ook onze andere game-inhoud voor meer geweldige lijsten en tips tot de volgende keer.

Veel plezier met gamen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?