Hoofd Probleemoplossen PS5-foutcode CE-107857-8 | 100% werkende fix [2022] bijgewerkt

PS5-foutcode CE-107857-8 | 100% werkende fix [2022] bijgewerkt

 PS5-foutcode CE-107857-8 | 100% werkende fix [2022] 10 december 2021 Probleemoplossen | Gamen | Hoe | Speel station
Oosten. Lezen: 6 minuten

Het heeft lang geduurd, maar Sony heeft eindelijk de PS5 . Je hebt alle lekken en geruchten van de afgelopen maanden gezien, en nu is het hier voor jou om te kopen. Deze nieuwe gameconsole is krachtiger dan alle andere daarvoor.

Voor veel gamers is dit iets waar ze hun hele leven op hebben gewacht. Maar wat gebeurt er als je een PS5-foutcode CE-107857-8 krijgt? Dat is waar wij van pas komen. We kunnen u helpen uw probleem op te lossen en zo snel mogelijk weer games te spelen.

Inhoud

Wat is PS5-foutcode CE-107857-8?

 Wat is PS5-foutcode CE-107857-8?

PS5-foutcode CE-107857-8 is een veelvoorkomend probleem en kan erg frustrerend zijn om mee om te gaan. Het is een veelvoorkomende oorzaak van crashes op de PS5-console en kan ertoe leiden dat veel games zoals FIFA 19, GTA V en nog veel meer niet worden gedownload.

Deze foutcode wordt meestal veroorzaakt door een probleem met de netwerkinstellingen van de PS5. Andere problemen, zoals een beschadigd systeembestand of een hardwarefout, kunnen deze foutcode ook veroorzaken.

Als u deze foutcode ervaart, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen.

Ook handig: Hoe PS5-foutcode CE-107622-8 te repareren?

Hoe PS5-foutcode CE-107857-8 te repareren?

Het is een frustrerend gevoel om je PS5 te gebruiken en dan wordt het tv-scherm zwart. Nog frustrerender is het als je een foutmelding op het scherm krijgt over CE-107857-8. Gelukkig zijn er veel oplossingen waarmee u snel weer aan de slag kunt.

 Hoe PS5-foutcode CE-107857-8 te repareren?

In dit gedeelte laten we u de meest voorkomende oplossingen voor de PS5-fout CE-10737418 zien en hoe u ze kunt doen.

1. Verbinding met internet verbreken

Dit is een van de eenvoudigste oplossingen om een ​​CE-10737418-fout op je PS5-console te krijgen. Het enige dat u hoeft te doen, is alle Ethernet-kabels of Wi-Fi-verbindingen los te koppelen die door uw PlayStation worden gebruikt. Dit zou eventuele netwerkproblemen moeten oplossen die worden veroorzaakt door deze apparaten die elkaar storen.

Hoe lang het duurt, hangt af van hoe snel je internetverbinding is, maar als er na ongeveer vijftien minuten nog steeds een probleem is, ga dan verder met andere stappen.

Deze oplossing werkt mogelijk niet in sommige situaties waarin iemand anders de controle heeft over delen van hun thuisnetwerkapparatuur of als ze een openbare hotspot gebruiken.

2. Licentie herstellen

Dit is een oplossing waarbij u uw licentie moet verwijderen en vervolgens opnieuw moet downloaden. Om dit te doen

 • Ga in Instellingen > Gebruiker en accounts > Overig > Licenties herstellen
 • Hierna downloadt de console automatisch alle licenties voor games op je PlayStation-account.

3. Start PS5 opnieuw of reset netwerkinstellingen

Dit zijn twee redelijk snelle oplossingen als geen van de vorige werken. Je kunt je Playstation opnieuw opstarten door op beide knoppen te drukken die zich bevinden in de buurt van waar je de controllerkabels aansluit (aan/uit-knop + uitwerpknop) totdat deze uitgaat, ongeveer tien seconden wachten voordat je hem weer inschakelt, of de netwerkinstellingen resetten met behulp van deze instructies:

 • Ga naar Instellingen App > Selecteer Apparaten > Druk op Opties (Kleine doos met drie stippen naast Wireless Controller)
 • Druk nu op ' Instellingen ' aan de rechterkant.
 • Scroll naar beneden naar ' Netwerk ' en druk op ' Standaardinstellingen instellen '.
 • Druk op ' Start PS . opnieuw ' Nutsvoorzieningen.

4. Delen en online spelen opnieuw inschakelen

Als je de mogelijkheid om online te delen en te spelen hebt beperkt of volledig hebt uitgeschakeld, zou je PSN-account nog steeds actief moeten zijn.

Dit kan worden gewijzigd in Instellingen > Systeem > Gebruikers en accounts > Overig > Uitschakelen schakel vervolgens het delen van de console en online spelen opnieuw in.

5. Controleer de PS5-systeemsoftware-update

Als je deze foutcode CE-107857-8 hebt, moet je PS5-systeemsoftware waarschijnlijk worden bijgewerkt. Op de statuspagina van de PSN-service staat altijd welke systeemsoftware-update de meest recente is. Zorg ervoor dat uw console deze nieuwste versie heeft gedownload en geïnstalleerd.

Controleer eerst of er updates beschikbaar zijn in het hoofdmenu door naar . te gaan Instellingen > Systeem > Systeemsoftware > Systeemsoftware-update en instellingen > Systeemsoftware bijwerken .

6. Reset je console

Als er updates in behandeling zijn, moet u deze eerst doen. Als dat niet werkt, probeer dan je console opnieuw in te stellen en kijk of het nu werkt.

Als je gefrustreerd bent over de PS5-fout CE-107857-8, is het resetten van de console een geweldige manier om dit te verhelpen.

Ga gewoon naar Instellingen > Systeemsoftware > Opties resetten en klik op 'Reset'.

7. Wis je PS5-cache

Volg de onderstaande stappen om je PS5-cache te wissen:

 • Houd de ingedrukt PlayStation-knop op je regelaar.
 • Selecteer ' Schakel PS5 uit '.
 • Laat het volledig uitschakelen en wacht 10-20 seconden voordat u het opnieuw start!

8. Database opnieuw opbouwen

Als de PS5-console problemen heeft met het lezen van een game of app, kan het opnieuw opbouwen van de database een effectieve oplossing zijn.

Deze stappen moeten alleen worden genomen nadat je andere mogelijke oplossingen tevergeefs hebt geprobeerd en het wordt aanbevolen een back-up van je gegevens op de PlayStation te maken voordat je deze stap uitvoert, voor het geval er iets misgaat.

 • Eerst moet je je PS5 opstarten in veilige modus .
 • Om dit te doen, zet u gewoon de console uit en wacht u tot deze volledig is uitgeschakeld voordat u de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt houdt en vervolgens loslaat wanneer u twee pieptonen van binnenuit hoort.
 • Je hebt ook een extra controller nodig om door menu's te navigeren, maar dat duurt slechts een minuut of zo tijdens het installatieproces door verbinding te maken met een USB-kabel op een poort met het label ' OPT '.
 • Selecteer Database opnieuw opbouwen die automatisch start na bevestiging van selectie;
 • De herstart duurt minder dan vijf minuten na voltooiing van het opnieuw opbouwen van de database - daarna kan nu elk spel zonder problemen worden gedownload!

9. Neem contact op met Sony voor hulp

Als je alle oplossingen hebt geprobeerd en nog steeds een PS5 CE-107857-8-fout ervaart, neem dan contact op met Sony voor hulp. Ze kunnen uw probleem in de meeste gevallen op afstand oplossen zonder vervangingen te moeten sturen of om persoonlijke informatie van u te vragen.

Dit is ideaal als uw console verloren is gegaan bij de post of beschadigd is tijdens verzending, omdat ze u advies kunnen geven over wat u vervolgens moet doen.

Ook gerelateerd: Coole PSN-namen 2021 (niet in gebruik)

Veel Gestelde Vragen

1. Waarom moet ik mijn PS5-fout CE-107857-8 herstellen?

Een PS5 CE-107857-8-fout kan het downloaden van games op je console vrijwel onmogelijk maken. Games, demo's en apps werken allemaal samen om de speler een naadloze ervaring te bieden, maar als een onderdeel van dat systeem niet werkt, veroorzaakt het ook fouten op andere gebieden. Als je deze fout nu ervaart of je je zorgen maakt over wat het in de toekomst zou kunnen doen als je veeleisendere titels zoals Destiny of Battlefront II gaat spelen, los dit probleem dan op zodat je geen problemen hebt!

2. Wat zijn de risico's als ik mijn PS5-fout CE-107857-8 niet herstel?

Als de PS5 CE-107857-8-fout niet is verholpen, zult u verschillende problemen ervaren, zoals crashen, vastlopen en andere verschillende fouten. Als u uw probleem nu echter niet oplost, kan dit in de toekomst grotere problemen veroorzaken!

3. Zal het resetten van mijn netwerkinstellingen mijn gamegegevens verwijderen?

Nee, als je je netwerkinstellingen reset, worden je gamegegevens niet verwijderd. Het is een snelle en gemakkelijke manier om te proberen je PS5 CE-107857-8-fout op te lossen zonder verdere schade aan te richten.

4. Wat moet ik doen als ik contact wil opnemen met Sony voor hulp?

Als u problemen ondervindt die u niet kunt oplossen, kunt u het beste contact opnemen met Sony. Als u contact met hen opneemt, zullen ze om systeeminformatie vragen, dus houd deze bij de hand voordat u uw chat met de vertegenwoordiger start.

Controleer ook: Ideeën voor coole clannamen (2021)

Conclusie

Ik hoop dat je uit dit korte artikel een nieuwe vaardigheid of oplossing voor je PS5 CE-107857-8-fout hebt geleerd. Het is veel gemakkelijker dan je zou denken om dit probleem op te lossen, dus maak je er niet al te veel zorgen over!

Als u na het uitproberen van deze tips nog steeds problemen ondervindt, staat Sony altijd voor u klaar. Het enige wat je nodig hebt is je systeeminformatie en een beetje geduld!

Bedankt voor het lezen.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
Dit artikel gaat over brunchbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor brunch bevatten citaten, zondag, vrienden, schattig, verjaardag en grappige bijschriften.
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voorableton live in november 2022? We hebben 60+ laptops getest om de beste laptops voor muziekproductie te vinden metableton live onder het budget.
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor architectuurstudenten en architectuurprofessionals in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptops voor architectuurstudenten te vinden.
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, macOS, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Diablo II Resurrected beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Golden Wind Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Golden Wind Roblox-nummer-ID-codes omvatten pianopartij, vol, Jojo, luid, zonsopgang en meer.