Hoofd Tierlijst Ragnarok Tactics Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

Ragnarok Tactics Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

 Ragnarok Tactics Tier List (2022) Beste personages gerangschikt 1 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Ragnarok is een van de meest populaire MMORPG's die er bestaan. Het is geen verrassing dat er talloze strategiespellen op gebaseerd zijn, waaronder het mobiele spel Ragnarok Tactics. In dit spel neem je de leiding over een team van helden en gebruik je ze om je een weg te banen door gevaarlijke kerkers.

Met de release van Ragnarok Tactics zijn er veel discussies geweest over welke personages de beste zijn. Hoewel er veel verschillende meningen zijn, wilden we onze kijk op de dingen geven met onze Ragnarok Tactics-niveaulijst.

De personagelijst van Ragnarok Tactics is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat hun statistieken, vaardigheden en hoe ze presteren in de strijd. We hebben ook een kort overzicht van elke laag toegevoegd, zodat u een beter idee krijgt van waar ze allemaal over gaan.

Of je nu een beginner of een doorgewinterde speler bent, deze lijst met niveaus helpt je bij het kiezen van de beste eenheden voor je team.

Ook handig: Blazblue Central Fiction Tier-lijst (2022)

Inhoud

Ragnarok-tactieken - een snelle introductie

Uitgebracht in 2012, Ragnarok-tactieken is een tactische RPG voor de PSP. De game speelt zich af in de wereld van Ragnarok Online en volgt het verhaal van een groep studenten die hun academie van de ondergang moeten redden.

 Ragnarok-tactieken - een snelle introductie

Ragnarok Tactics, uitgegeven door GungHo Online Entertainment, is een spin-off van de populaire MMORPG, Ragnarok Online. De game biedt turn-based gevechten en richt zich op strategische planning en eenheidsbeheer.

De gameplay in Ragnarok Tactics is vergelijkbaar met andere tactische RPG's. Spelers besturen een groep eenheden, elk met hun unieke vaardigheden, en moeten deze gebruiken om vijandelijke eenheden te verslaan op een op een raster gebaseerd slagveld.

Een van de dingen die Ragnarok Tactics onderscheidt van andere tactische RPG's, is de selectie van eenheden. Er zijn veel verschillende eenheden om uit te kiezen, elk met zijn sterke en zwakke punten. Dit kan het kiezen van de juiste eenheden voor uw team een ​​ontmoedigende taak maken. Gelukkig helpt onze Ragnarok Tactics-niveaulijst je om de beste keuzes voor je team te maken.

Lijst met Ragnarok-tactieken (2022)

Een tierlijst is een rangschikkingssysteem waarmee spelers kunnen zien welke personages de beste zijn in het spel. Als je je gameplay wilt verbeteren en wilt weten welke eenheden je moet gebruiken, dan kan een tierlijst je helpen die beslissing te nemen. In deze blogpost zullen we de Ragnarok Tactics-tierlijst bekijken en zien welke eenheden de beste zijn in de game.

 Lijst met Ragnarok-tactieken (2022)

Er zijn veel voordelen van een Ragnarok Tactics-personagelijst, waaronder:

 • Het kan spelers helpen bij het identificeren van de eenheden die ze moeten gebruiken om meer succes te hebben.
 • Het kan spelers helpen erachter te komen welke eenheden momenteel meta zijn en welke ze moeten vermijden.
 • Het geeft een gemeenschapsgevoel en stelt spelers in staat hun gedachten en ervaringen met anderen te delen.
 • Het kan nieuwe spelers helpen om te begrijpen welke eenheden ze moeten gebruiken en hoe ze succesvol kunnen zijn.

De ranglijst van Ragnarok Tactics is opgesplitst in vier categorieën S, A, B en C.

  S-laag: Dit zijn de beste eenheden in het spel. Ze zijn ongelooflijk krachtig en kunnen de meeste vijanden gemakkelijk uitschakelen. Een niveau: Deze eenheden zijn erg sterk en kunnen zich staande houden tegen de meeste tegenstanders. B-niveau: Deze eenheden zijn redelijk, maar kunnen moeite hebben met enkele van de krachtigere eenheden in het spel. C-laag: Deze eenheden zijn niet zo sterk als de anderen en kunnen het moeilijk hebben in de strijd.

Nu we de basisprincipes van de Ragnarok Tactics-tierlijst hebben doorgenomen, laten we eens kijken naar enkele eenheden in elke categorie.

Ragnarok Tactics Black Class Tier List (2022)

In deze lijst hebben we de eenheden gerangschikt op basis van hun kracht en bruikbaarheid. Deze Ragnarok Tactics-eenheden zijn de beste in de zwarte klasse. Als u op zoek bent naar de units die het beste zijn in de zwarte klasse, kies dan uit deze S-tier.

 Ragnarok Tactics Black Class Tier List (2022)
Laag Karakters van Ragnarok-tactieken
S Sheci, Eremes, Seyren
EEN Harold, Bartley
B Issus, Vanessa
C -

Ook gerelateerd: Darkfire Heroes-niveaulijst (2022)

Ragnarok Tactics Paper Class Tier List (2022)

In deze lijst hebben we de eenheden gerangschikt op sterkte en bruikbaarheid. Deze Ragnarok Tactics-lijst bevat de beste en de slechtste eenheden in de papierklasse. Overweeg deze lijst als u op zoek bent naar de beste papierklasse-eenheden.

 Ragnarok Tactics Paper Class Tier List (2022)
Laag Karakters van Ragnarok-tactieken
S Angeling, G Randgris, Dark Snake Lord, Garm
EEN Deleter, Maya, Meesteres, Golden Bug, Tao Gunka
B Duivel, Mini Demon
C Marc, Mastering, Obeune, Whisper Boss, Bajonet Goblin, Cat O Nine Tail, Ghostring, Kobold Archer

Ragnarok Tactics Rock Class Tier List (2022)

Hier hebben we alle rotsklasse-eenheden van Ragnarok Tactics gesorteerd. Deze Ragnarok Tactics-eenheden zijn de beste in de rockklasse. In deze lijst met niveaus hebben we eenheden ingedeeld in 4 niveaus: S, A, B en C.

 Ragnarok Tactics Rock Class Tier List (2022)
Laag Karakters van Ragnarok-tactieken
S Orc Hero, Moonlight, Drake
EEN Dubbelganger, Turtle General
B Orc Lord, Bon Gun, Loli Ruri, Owl Baron, Alice, Wander Man
C Antonio, Hammer Goblin, Jakk, Raydric, Goblin Leader, Sohee

Ragnarok Tactiek Schaarklasse Niveaulijst (2022)

Deze units zijn de krachtigste in de scharenklasse. In deze Ragnarok Tactics-niveaulijst zullen we de eenheden bekijken die de beste en de slechtste zijn in de schaarklasse. Als u de beste eenheid voor scharen wilt, moet u S-tier eenheden kiezen.

 Ragnarok Tactiek Schaarklasse Niveaulijst (2022)
Laag Karakters van Ragnarok-tactieken
S Nightmare Terror, Phreeoni, Baphomet, Dark Lord
EEN Ridder van Windstorm, Osiris, Deviruchi, Eddga
B Gryphon, Hammer Kobold, Atrocity, Dark Illusion, Leib Olmai, Minorous
C Kobold Leader, Nightmare, Petit, Mummy, VagaBond Wolf

Ragnarok Tactics White Class Tier List (2022)

In deze ranglijst van Ragnarok Tactics bekijken we de beste en slechtste eenheden in de witte klasse. De eenheden zijn verdeeld in vier niveaus: S, A, B en C. S-eenheden zijn de beste in de witte klasse.

 Ragnarok Tactics White Class Tier List (2022)
Laag Karakters van Ragnarok-tactieken
S Randel, Giorgili, Megaleta
EEN Helena, Daleme
B Tyrrhenia, Katrinn
C -

Nu je weet welke eenheden de beste zijn in elke klasse, is het tijd om een ​​team samen te stellen dat elke tegenstander kan uitschakelen. Gelukkig helpt onze Ragnarok Tactics-niveaulijst je om de beste keuzes voor je team te maken. Met deze informatie kun je een krachtig team bouwen dat alles aankan wat het spel je oplegt.

Controleer ook: Shrek Super Slam Tier-lijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een Ragnarok Tactics-niveaulijst?

Een Ragnarok Tactics-niveaulijst is een lijst die de eenheden in het spel rangschikt op basis van hun sterkte en bruikbaarheid.

2. Hoe nauwkeurig is de Ragnarok Tactics-personagelijst?

De ranglijst van Ragnarok Tactics is gebaseerd op de mening van ervaren spelers en is mogelijk niet 100% nauwkeurig.

3. Wat is het doel van deze tierlijst voor Ragnarok Tactics?

Het doel van de Ragnarok Tactics-niveaulijst is om spelers te helpen de beste eenheden voor hun team te kiezen. Het kan ook worden gebruikt als een gids voor spelers die proberen een zo sterk mogelijk team op te bouwen.

4. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van de ranglijst van Ragnarok Tactics?

Er wordt rekening gehouden met verschillende factoren bij het maken van de Ragnarok Tactics-niveaulijst. Deze factoren omvatten de statistieken, vaardigheden en bruikbaarheid van de eenheid in de strijd.

5. Wat is de S-tier in de Ragnarok Tactics-tierlijst?

Het S-niveau is de hoogste rang in de ranglijst van Ragnarok Tactics. Eenheden in dit niveau worden beschouwd als de sterkste en meest bruikbare eenheden in het spel. Alleen de beste van de beste eenheden halen dit niveau.

6. Welk niveau moet ik vermijden als ik wil winnen?

Het C-niveau is de laagste rang in de Ragnarok Tactics-niveaulijst. Eenheden in dit niveau worden als zwak beschouwd en niet erg nuttig in de strijd. Het is het beste om geen eenheden van dit niveau te gebruiken als je wilt winnen.

Bekijk meer: Call Of Duty: Vanguard Weapon Tier List (2022)

Laatste woorden

Het lijdt geen twijfel dat Ragnarok Tactics een geweldig spel is. Het is een geweldig spel met geweldige graphics en een verhaallijn. Ook is de gameplay erg boeiend en verslavend. Het spel kan echter soms behoorlijk uitdagend zijn. Dit is waar een Ragnarok Tactics-niveaulijst van pas komt. Het kan je helpen de beste eenheden voor je team te kiezen en het spel gemakkelijker voor je te maken.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen om te beslissen welke eenheden het beste voor u zijn. Als je vragen of suggesties hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten.

Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Dit artikel gaat over Roblox Mining Simulator-codes 2020. Die codes voor Roblox Mining Simulator kunnen worden gebruikt om gratis tokens, eieren, hoedenkratten, textuur, munten, snoepgraan in te wisselen.
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
De SINoALICE-niveaulijst is handig voor spelers die zich afvragen welke wapens ze moeten gebruiken, maar ook voor degenen die willen weten welke wapens ze moeten vermijden.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Het uitkiezen van de beste roze koptelefoon kan moeilijk zijn. Daarom hebben we onze lijst met 10 keuzes samengesteld voor de beste roze hoofdtelefoons die beschikbaar zijn in 2022.
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
Op zoek naar de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen te vinden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.