Hoofd Tierlijst Raid: Shadow Legends Tier List (november 2022) Beste kampioenen

Raid: Shadow Legends Tier List (november 2022) Beste kampioenen

 Raid: Shadow Legends Tier List (2022) Beste kampioenen 16 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 11 minuten

Een tier-lijst betekent dat de karakters worden gerangschikt op basis van hun typische bruikbaarheid. Niveaulijsten worden vaak gemaakt voor vechtspellen, MMO's (Massively Multiplayer Online Game), MOBA (Multiplayer online gevechtsarena) en andere competitieve videogames waarin spelers het tegen elkaar opnemen. Vandaag bespreken we de Raid: Shadow Legends-tierlijst.

Raid Shadow Legends is een mobiele game die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Met zoveel verschillende tactische mogelijkheden kan het moeilijk zijn om erachter te komen welke kampioenen het beste bij je passen. We hebben al onze gegevens verzameld in de lijst met kampioensniveaus van Raid Shadow Legends, waarbij elk personage wordt gerangschikt op basis van hun effectiviteit in de strijd.

Deze lijst geeft je een idee met welk personage je moet beginnen en welke je tot later kunt laten staan. Dit zal je ook helpen bij het plannen van welke helden je zou moeten besteden aan het upgraden in de Forge.

Ook handig: For Honor-niveaulijst (2022)

Inhoud

Raid: Shadow Legends - Een snelle introductie

Raid: Shadow Legends is een freemium mobiel rollenspel, ontwikkeld en uitgegeven door de Israëlische videogameontwikkelaar Plarium Games. Het werd wereldwijd uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten op 29 juli 2018.

 Raid Shadow Legends - Een snelle introductie

De speler neemt de rol aan van een oude held die is herrezen om een ​​krachtige demon genaamd Siroth te verslaan en Teleria te bevrijden van het kwaad. De speler stelt zijn eigen team samen door verschillende helden, zoals tovenaars en krijgers, te rekruteren om tegen verschillende vijanden te vechten.

Er zijn twee soorten valuta in het spel. Zilver, dat relatief gemakkelijk te verkrijgen is, en edelstenen, die een stuk moeilijker te verkrijgen zijn. De game heeft ook energiekosten voor het uitvoeren van een van de campagne- of kerkerfasen.

Omdat het aantal personages in het spel vrij hoog is, hebben we een Raid Shadow Legends-niveaulijst opgesteld om je te helpen begrijpen welke eenheden het beste zijn voor je team. Dus, zonder verder oponthoud, laten we beginnen!

Raid: Shadow Legends-niveaulijst (2022)

Raid Shadow Legends is een van de best beoordeelde games aller tijden. Het heeft verschillende prijzen gewonnen en behoort momenteel tot de meest winstgevende strategiespellen voor mobiele apparaten op zowel Android- als iOS-platforms.

 Raid: Shadow Legends-niveaulijst (2022)

Dat gezegd hebbende, is het moeilijk om te bepalen aan welke eenheden je je middelen moet besteden om door een aantal moeilijke niveaus te komen of om jezelf gewoon te redden van een vroeg graf tijdens het spelen van Raid: Shadow Legends.

Daarom hebben we bij Ofzenandcomputing een Raid Shadow Legends-niveaulijst gemaakt die je zal helpen verstandig je kampioenen te kiezen en zelfs enig inzicht te geven in hoe je het perfecte team van krachtige helden kunt bouwen voor dit uitdagende spel!

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een tierlijst voor Raid Shadow Legends, waaronder:

 • Het helpt je te bepalen op welke eenheden je moet focussen en upgraden.
 • Het geeft inzicht in de sterke en zwakke punten van elk personage.
 • Je kunt deze lijst gebruiken als referentiepunt bij het beslissen welke personages je in de strijd wilt brengen.
 • Het zal u enorm veel tijd besparen wanneer u probeert te beslissen welke eenheden het beste voor u zijn.
 • Het is een geweldig hulpmiddel als het gaat om het samenstellen van het perfecte team.
 • Het is een geweldige manier om je gevechtsvaardigheden te verbeteren.

De rangorde gaat van S naar D, waarbij S de beste eenheid is in Raid Shadow Legends en D de slechtste.

Niveau S : Dit niveau bestaat uit de machtigste kampioenen in Raid Shadow Legends. Als je een perfect team wilt hebben, zijn dit de personages die je daarbij zullen helpen. Deze karakters zijn niet alleen krachtig en sterk, maar ze helpen je team ook op de een of andere manier.

Niveau A : Dit zijn geweldige eenheden die je zullen helpen bij je zoektocht naar wereldheerschappij. Je kunt ze nog steeds gebruiken om door de campagne te rennen of een aantal moeilijke gevechten aan te gaan, maar ze zijn niet zo effectief als personages uit niveau S en hoger.

Niveau B : Dit zijn helden die goed genoeg zijn om je te helpen totdat je krachtigere vrijspeelt. Ze kunnen je zelfs een run voor je geld geven, afhankelijk van het niveau en het type vijand waarmee je wordt geconfronteerd, maar ze zijn niet zo effectief als eenheden van niveau S of hoger. Ze helpen je door een aantal fasen te gaan totdat je betere helden vrijspeelt.

Niveau C : Dit zijn mogelijk een van de slechtste eenheden in Raid Shadow Legends, omdat hun vaardigheden niet echt veel voor je doen in de strijd. Ze worden niet aanbevolen om te gebruiken, maar je kunt ze nog steeds gebruiken totdat je betere krijgt.

Niveau D : Dit zijn de slechtste helden in Raid Shadow Legends en mogen alleen worden gebruikt als er geen andere optie of personage beschikbaar is voor je teamsamenstelling. Je zult niet veel succes hebben met deze personages, omdat hun vaardigheden niet genoeg ondersteuning bieden in het heetst van de strijd.

Ook gerelateerd: SFV - Street Fighter 5 Tier-lijst (2022)

Raid: Shadow Legends Banner Lord Tier-lijst (2022)

In de Raid Shadow Legends Banner Lord-niveaulijst hebben we alle kampioenen gerangschikt op basis van hun vaardigheden en prestaties in de strijd. We hebben alleen rekening gehouden met het vermogen van een held om vijandelijke eenheden te verslaan, terwijl we rekening hebben gehouden met zijn of haar sterke en zwakke punten tegen bepaalde soorten vijanden. Dat gezegd hebbende, laten we beginnen!

 Raid: Shadow Legends Banner Lord Tier-lijst (2022)
Laag kampioenen
S Ursala de rouwende, Septimus, Sethalia, Lady Quilen, Archmage Hellmut, Raglin
EEN Minaya, Oathbound, Richtoff de Stoute, Helior, Lord Champfort, Lugan de Standvastige, Rowan, Stag Knight, Baron, Black Knight, Cillian the Lucky, Gerhard the Stone
B Myrmidon, Preserver, Seneschal, Vanguard, Warcaster, Spymaster, Giscard de Sigiled, Halberdier, Hordin, Dolende Ridder, Alaric the Hooded, Azure, Chancellor Yasmin, Conquerer, Dagger
C Valerie, Sir Armitage, Misericord, Masked Fearmonger, Steadfast Marshal, Chevalier, Grandmaster, Lordly Legionary
D Quaestor, Frontline Warrior, Bandit, Bombardier, Cataphract, Courtier, Crossbowman

Raid: Shadow Legends Hoge ELF-niveaulijst (2022)

High Elf is een geweldige aanvulling op je team als je het probeert te bouwen. Deze personages kunnen in alle fasen van het spel worden gebruikt, van campagne- en verhaalmodus tot nog moeilijkere levels met andere spelers. De vaardigheden van de personages maken het gemakkelijker om vijanden aan te pakken zonder zich al te veel zorgen te maken over hun eigen veiligheid.

 Raid: Shadow Legends Hoge ELF-niveaulijst (2022)
Laag kampioenen
S Lyssandra, Tyrel, Apotheker, Arbiter, Belanor
EEN Shirimani, Thenasil, Vergis, Yannica, Erfgename, Ithos, Luthiea, Royal Guard, Royal Huntsman, Basileus Roanas, Battlesage, Elenaril
B Pyxniel, Reliquary Tender, Medicus, Elhain, Exemplar, Fencer, Hyria, Jinglehunter
C Scherpschutter, jurylid
D Magister, Aristocraat, Avenger, Interceptor

Raid: Shadow Legends Sacred Order Tier List (2022)

In deze Raid Shadow Legends-niveaulijst bespreken we de Heilige Orde en op welke helden je je moet concentreren om het meeste uit deze RPG-game te halen. De personages in deze lijst zijn gerangschikt op basis van hun bruikbaarheid in de strijd en hoe goed ze presteren tegen andere personages.

 Raid: Shadow Legends Sacred Order Tier List (2022)
Laag kampioenen
S Martelaar, Roshcard de Toren, Sir Nicholas, Venus, Cardiel, Cupido, Diaken Armstrong, Phenax, Abdis, Armiger, Athel
EEN Meesteres van Hymns, Relickeeper, Romero, Hope, Inquisiteur Shamael, Juliana, Lightsworn, Lodric Falconheart, Aothar, Cardinal, Errol, Godseeker Aniri
B Gesanctioneerde Purifier, Sanguinia, Tallia, Templar, Warpriest, Lamellar, Mordecai, Mother Superior, Outlaw Monk, Penitent, Astralon, Bushi, Canoness, Draconis, Frostbringer
C Sanctum Protector, Solaris, Justiciar, Lady Etessa, Purgator, Knecht, Adriel, Kapelaan, Belijder
D Verzaker, Getuige, Drillmaster, Harrier, Judicator, Maiden, Missionaris, Headsman, Hospitaalridder

Raid: Shadow Legends Barbarian Tier List (2022)

In de Barbarian-tierlijst hebben we de helden van Raid: Shadow Legends gerangschikt in relatieve volgorde van hun kracht. De helden behoren tot het hoogste niveau als ze een grote verscheidenheid aan vaardigheden en vaardigheden hebben die hun vijanden in de strijd kunnen vernietigen.

 Raid: Shadow Legends Barbarian Tier List (2022)
Laag kampioenen
S Ursuga Warcaller, Valkyrie, Warmaiden, Scyl of the Drakes, Lordarak
EEN Sikara, Skytouched Shaman, Soulbond Bowyer, Turvold, Fahrakin the Fat, High Khatun, Kantra the Cyclone, Marked, Sentinel, Valla, Zephyr Sniper, Alika, Altan, Armina, Atur, Elder Skarg
B Scrapper, Skirmisher, Teshada, Yakarl the Scourge, Trugorr, Outlander, Baroth the Bloodsoaked, Dunestrider, Elder, Haarken Greatblade, Kallia, Aina, Anointed
C Ragemonger, Suwai Firstborn, Tigersoul, Berserker, Bloodbraid, Hill Nomad, Maeve
D Slayer, Woad-Painted, Jotun, Ox

Raid: Shadow Legends Ogryn-Tribe Tier List (2022)

De helden van de Ogryn-Tribe zijn de sterkste en sterkste eenheden in Raid: Shadow Legends. Ze kunnen worden gebruikt om aan te vallen, te verdedigen of zelfs beide tegelijk te doen als je weet hoe je hun meerdere vaardigheden kunt gebruiken.

 Raid: Shadow Legends Ogryn-Tribe Tier List (2022)
Laag kampioenen
S Maneater, Skullcrusher, Smell, Bellower, Big 'Un, Ghrush the Mangler
EEN Shamrock, Siegehulk, Towering Titan, War Mother, Gurgoh the Augur, Gurptuk Moss-Beard, Ignatius, Klodd Beastfeeder, Cagebreaker, Grimskin
B Grunch Killjoy, Ogryn Jailer, Prundar, Shatterbones, Drokgul the Gaunt, Galkut, Geargrinder
C Siegebreaker, Stoneskin, Wagonbane, Furystoker, Mycolus, Occult Brawler, Pounder, Rocktooth
D Magmablood, Ruffstone, Lumberer, Flesheater, Fortress Goon

Controleer ook: Lijst van onrecht 2 niveaus (2022)

Raid: Shadow Legends Lizardman-niveaulijst (2022)

The Lizardmen zijn ongetwijfeld de beste race in Raid: Shadow Legends. Ze hebben veel verschillende vaardigheden die kunnen worden gebruikt om het tij te keren tegen vijandelijke eenheden, zelfs als je in de minderheid bent.

 Raid: Shadow Legends Lizardman-niveaulijst (2022)
Laag kampioenen
S Krisk de Tijdloze, Rhazin Scarhide, Dracomorph, Fu-Shan
EEN Roxam, Shame, Aox the Rememberer, Ramantu Drakesblood
B Quargan The Crowned, Skathix, Skull Lord Var-Gall, Venomage, Drake, Gator, Haruspex, Jarang, Jareg, Jizoh, Basilisk, Bogwalker, Broadmaw
C Skink, Skullsworn, Slitherbrute, Hurler, Metalshaper, Muckstalker
D Skinner, Flinger, Slasher

Raid: Shadow Legends Skinwalker-niveaulijst (2022)

Als je een allround personage wilt dat goed is voor zowel verdediging als aanval, dan is de Skinwalker-niveaulijst iets voor jou. Je kunt ze gebruiken om tegen moeilijke vijanden te vechten zonder je al te veel zorgen te maken over hun veiligheid, omdat ze verschillende vaardigheden hebben die nuttig zijn in de strijd.

 Raid: Shadow Legends Skinwalker-niveaulijst (2022)
Laag kampioenen
S Norog, Khoronar
EEN Hakkorhn Smashlord, Longbeard, Steelskull, Cleopterix, Fayne, Graybeard, Basher, Brakus the Shifter
B Ursine Ironhide, Warchief, Yaga the Insatiable, Gnalhorn, Gnarlhorn, Grappler, Hoforees the Tusked, Reinbeast, Ursine Icecrusher, Bloodpainter, Channeler, Flesh-Tearer, Fleshmonger
C Snuivende Thug, Taurus, Panthera, Ripper
D Bloedhoorn

Raid: Shadow Legends ORC-niveaulijst (2022)

De Orc is een geweldig personage om in je team te hebben, vooral als je tegen andere spelers vecht. Ze kunnen hun vijanden gemakkelijk met weinig moeite uitschakelen en kunnen in alle fasen van het spel worden gebruikt.

 Raid: Shadow Legends ORC-niveaulijst (2022)
Laag kampioenen
S Kreela Witch-Arm, Warlord, Dhukk the Pierced
EEN Tuhak the Wanderer, Vrask, Old Hermit Jorrg, Robar, Sandlashed Survivor, Zargala, Angar, Galek, Gomlok Skyhide, Iron Brago
B Teela Goremane, Ultimate Galek, Veteraan, King Garog, Nogdar The Headhunter, Seer, Shaman, Bonekeeper, Grohak the Bloodied
C Ripperfist, Terrorbeast, Torturehelm, Ironclad, Pigsticker, Raider, Bloodfeather, Chopper, Deathchanter
D Twinclaw Disciple, Wyvernbane, Warchanter, Spikehead, Totem, Treefeller, Goremask, Huntress

Raid: Shadow Legends Demonspawn-niveaulijst (2022)

De Demonspawn-niveaulijst rangschikt alle helden in relatieve volgorde van hun vaardigheden. Deze karakters zijn uiterst nuttig omdat ze kunnen worden gebruikt om je basis te verdedigen tegen andere spelers en om gemakkelijk vijandelijke eenheden uit te schakelen.

 Raid: Shadow Legends Demonspawn-niveaulijst (2022)
Laag kampioenen
S Tyrant Ixlimor, Umbral Enchantress, Hertogin Lilitu, Peydma, Prins Kymar
EEN Markies, Nazana, Sicia Flametongue, Tainix Hateflower, Drexthar Bloodtwin, Excruciator, Fellhound, Infernal Barones, Inithwe Bloodtwin, Lord Shazar, Alure, Candraphon, Countess Lix, Cruetraxa
B Markies, Skimfos the Consumed, Diabolist, Erinyes, Gorlos Hellmaw, Hellgazer, Souldrinker, Achak the Wendarin, Akoth the Seared
C Tarshon, Tormentor, Abyssal, Mortu-Macab
D Ifrit, Malbranche, Hellfang, Hound Spawn, Hellborn Sprite

Raid: Shadow Legends Undead Horde Tier List (2022)

De Undead Horde is een geweldige keuze voor spelers die zich op de verdediging willen concentreren. Deze karakters kunnen zich staande houden tegen andere spelers en kunnen je basis gemakkelijk verdedigen tegen vijandelijke eenheden.

 Raid: Shadow Legends Undead Horde Tier List (2022)
Laag kampioenen
S Seeker, Siphi the Lost Bride, Rotos the Lost Groom, Saito, Skartosis, Urost the Soulcage, Bad-el-Kazar, Ma'Shalled, Nekhret the Great, Nethril
EEN Skartorsis, Suzerain Katonn, Vogoth, Zelotah, Frozen Banshee, Gorgorab, Harvest Jack, Mausoleum Mage, Seducer, Bloodgorged, Doomscreech, Drowned Bloatwraith
B Dark Elhain, Defiled Sinner, Elegaius, Grinner, Husk, Lich, Little Miss Annie, Temptress, Corpse Collector, Corpulent Kadaver, Crypt-King Graal, Dark Athel, Anax, Balthus Drauglord, Banshee, Catacomb Councilor
C Tovenares, Wretch, Dead Crusader, Hexia, Karam, Rotting Mage, Bone Knight, Gravechill Killer
D Hol, gestikt beest, arbalester, griezelige boswachter, amarantijnskelet

Raid: Shadow Legends Dark ELF-niveaulijst (2022)

De Dark Elf is een geweldige keuze voor spelers die willen vechten tegen vijandelijke eenheden en andere spelers. Ze hebben veel vaardigheden die in de strijd kunnen worden gebruikt, dus je zult nooit problemen hebben om je vijanden te verslaan.

 Raid: Shadow Legends Dark ELF-niveaulijst (2022)
Laag kampioenen
S Madame Serris, Rae, Lanakis the Chosen, Lydia the Deathsiren, Zavia, Blind Seer, Coldheart, Foli, Ghostborn, Kael
EEN Rian de Goochelaar, Spider, Spirithost, Visix the Unbowed, Kaiden, Lua, Luria, Pain Keeper, Psylar, Vizier Ovelis, Warden, Astralith, Crimson Helm, Fang Cleric
B Rechter, Mystic Hand, Queen Eva, Retainer, Ruel the Huntmaster, Captain Temila, Delver, Eviscerator, Hexweaver
C Steel Bowyer, Wanderer, Harvester, Paragon

Raid: Shadow Legends Knight Revenant-niveaulijst (2022)

Deze lijst met niveaus helpt je om alle helden te rangschikken in relatieve volgorde van hun bruikbaarheid. De Knight Revenant zijn geweldig voor zowel verdediging als aanval, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan je team, ongeacht wat voor soort tegenstander je tegenkomt.

 Raid: Shadow Legends Knight Revenant-niveaulijst (2022)
Laag kampioenen
S Sinesha, Skullcrown, Soulless, Doompriest, Miscreated Monster, Rector Drath
EEN Renegade, Sepulcher Sentinel, Tomb Lord, Wurlim Frostking, Ashwalker, Deathless, Beul, Golden Reaper, Hegemon, Pestilus, Bystophus, Crypt Witch
B Meedogenloze, Thea the Tomb Angel, Theurgist, Kytis, Narma the Returned, Necrohunter, Versulf the Grim, Whisper, Coffin Smasher, Crimson Slayer, Gladiator, Guardian
C Faceless, Magus, Pharsalas Gravedirt, Acoliet, Arcanist, Bergoth the Malformed, Centurion, Daywalker
D

Raid: Shadow Legends Dwarf Tier-lijst (2022)

De Dwarf-tierlijst rangschikt alle dwergpersonages op basis van hun bruikbaarheid om te vechten tegen zowel vijandelijke eenheden als andere spelers. Ze zijn geweldig om te hebben in een offensieve of defensieve situatie, dus ze zijn een goede keuze, ongeacht tegen wat voor soort tegenstander je het opneemt.

 Raid: Shadow Legends Dwarf Tier-lijst (2022)
Laag kampioenen
S Tormin the Cold, Trunda Giltmallet, Underpriest Brogni, Rearguard Sergeant, Rugnor Goldgleam, Runekeeper Dazdurk, Grizzled Jarl, Maulie Tankard, Melga Steelgirdle
EEN Hurndig, Kurzad Deepheart, Mountain King, Rock Breaker, Baerdal Fellhammer, Dilgol, Gala Longbraids, Geomancer
B Grumbler, Runic Warder, Stout Axeman, Avir de Alchemage, Cudgeler, Fodbor The Bard
C Master Butcher, Samar Gemcursed, Icebound Prospector, Boltsmith, Bulwark, Hatchet Slinger, Madman
D Honor Guard, Painsmith, Perforator, Beast Wrestler, Dolor Lorekeeper, Flailer, Gloril Brutebane

Raid: Shadow Legends Shadowkin-niveaulijst (2022)

De Shadowkin zijn een geweldige keuze voor spelers die zich willen concentreren op het helpen van hun team met zowel aanval als verdediging. Ze hebben vaardigheden die in beide situaties kunnen worden gebruikt, dus ze zijn erg waardevol, ongeacht het soort tegenstander waar je tegenover staat.

 Raid: Shadow Legends Shadowkin-niveaulijst (2022)
Laag kampioenen
S Lady Kimi, Riho Bonespear, Genbo the Dishonored, Genzin
EEN Toragi De Kikker, Umetogi, Hotatsu, Jintoro
B Fenshi, Oboro, Sachi, Rondreizende, Burangiri, Chani, Chonoru
C Vagabond, Yoshi the Drunkard, Fanatic, Gory, Lifetaker, Nobel, Odachi
D Dienstplichtige, Infiltrant, Marauder, Moordenaar, Bloedmasker

Bekijk meer: Danganronpa-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn RPG-spellen?

Een RPG-game is een videogamegenre waarbij de speler de acties van een of meer personages bestuurt (in tegenstelling tot anderen in een realtime strategiespel). Er zijn veel subgenres onder RPG's, zoals action role-playing, dungeon crawlers en epische RPG's.

2. Wat betekent een tierlijst?

Een tier-lijst is een lijst met personages in het spel, gerangschikt op hun kracht en bruikbaarheid in de strijd. Dit omvat welke held je moet gebruiken, wie je moet vermijden, enz. Niveaulijsten kunnen verschillende soorten eenheden bevatten, of ze speelbaar zijn of niet, afhankelijk van het spel zelf.

3. Hoe gebruik je de Raid Shadow Legends-laaglijst?

De ranglijst wordt gerangschikt op hun bruikbaarheid in de strijd, de vaardigheden die ze hebben om vijanden uit te schakelen en welke het beste is voor je team. Het is belangrijk om naar deze grafiek te kijken wanneer je probeert een goed afgerond feest op te bouwen, aangezien verschillende eenheden verschillende soorten ondersteuning bieden op basis van hun sterke en zwakke punten.

4. Welke Raid Shadow Legends-laag bevat de beste kampioenen?

De S-laag bestaat uit de beste helden in Raid Shadow Legends. Deze personages hebben een breed scala aan vaardigheden en vaardigheden die zowel aanvallend als verdedigend van invloed kunnen zijn op vijanden, waardoor ze erg handig zijn als je met je team een ​​taaie vijand of baas probeert uit te schakelen.

5. Wat zijn de beste Raid Shadow Legends Heroes voor beginners?

Als je net begint in Raid Shadow Legends, is het een goed idee om enkele helden van de A-laag of lager te gebruiken. Deze karakters zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben vaardigheden die nuttig kunnen zijn tegen de meeste vijanden.

6. Hoe vaak wordt de lijst met Raid Shadow Legends-niveaus bijgewerkt?

De lijst met Raid Shadow Legends-niveaus wordt meestal bijgewerkt wanneer er een nieuwe patch of uitbreiding voor de game uitkomt. Hierdoor kunnen spelers zien hoe de nieuwe veranderingen de krachtniveaus van verschillende helden en eenheden in het spel hebben beïnvloed.

7. Wat is het doel van een lijst met niveaus voor Raid Shadow Legends?

Het doel van een tierlijst is om spelers te helpen zien welke helden en eenheden het krachtigst en nuttigst zijn in de strijd. Dit kan handig zijn als je een sterk team of feest probeert te bouwen voor Raid Shadow Legends.

8. Welk niveau moet ik vermijden om meer games te winnen?

De D-laag bestaat uit de zwakste helden en eenheden in Raid Shadow Legends. Deze karakters zijn niet erg handig in gevechten en moeten worden vermeden als je meer games probeert te winnen.

9. Is het gebruik van een tierlijst de enige manier om te winnen in Raid Shadow Legends?

Nee, er zijn veel verschillende manieren om te winnen in Raid Shadow Legends. Het gebruik van een tierlijst kan je echter helpen een sterk team op te bouwen dat meer kans heeft om te slagen in de strijd.

Ook handig: Hearthstone Battlegrounds-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

De lijst met niveaus van Raid: Shadow Legends wordt regelmatig bijgewerkt wanneer nieuwe helden worden uitgebracht of verbeterd, dus zorg ervoor dat je deze regelmatig controleert! Nu je weet wat een tierlijst is en welke eenheden erbij horen, kun je gemakkelijk kiezen op welke helden je je wilt concentreren tijdens het doorspelen van het spel.

We hopen dat deze lijst met Raid Shadow Legends-niveaus je heeft geholpen. Als je vragen of opmerkingen hebt, laat ze dan hieronder achter. We hopen dat je een geweldige dag hebt!

Eén opmerking over Raid: Shadow Legends Tier List (november 2022) Beste kampioenen

 1. Gyroscoop zegt: 11 juli 2022 om 4:16 uur

  Hoe zit het met Tolf de verminkte? De meeste lijsten beoordelen hem nogal laag, zoals een D-niveau, maar in mijn ervaring is hij een zeer krachtige kampioen, zelfs in sommige van de gebieden waarin die lijsten hem 1/5 beoordelen, zoals Clan Boss en veel kerkers waarin hij het buitengewoon goed doet, zelfs Spider's Den waar ik hem gewoon gebruik om de baas te vernietigen, terwijl ik anderen heb die te maken hebben met de Spider Hordes, hij is bijna in staat om Kael bij te houden. Ik veronderstel dat deze lijsten alleen betrekking hebben op de zeer late game waarin je al kampioenen hebt behaald, maar met hem op 50 met een heleboel andere epische en legendarische spelers met 5 * uitrusting, is hij gemakkelijk een van mijn allerbeste, gemakkelijk te concurreren met mijn Een tier Champions en ze zelfs op veel manieren te verslaan

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?