Hoofd Tierlijst Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt

Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt

 Reaper 2 Shikai Tier List (2022) Beste Shikai gerangschikt 30 juli 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Er is veel discussie geweest in de Reaper 2-gemeenschap over wie de beste en slechtste Shikai zijn. Sommige mensen denken dat Hanzo overmeesterd is, terwijl anderen geloven dat Genji het zwakste personage op het roster is. Na het analyseren van gegevens van miljoenen wedstrijden, hebben we een Reaper 2 Shikai-niveaulijst gemaakt om de debatten voor eens en voor altijd te helpen oplossen!

De niveauslijst voor Reaper 2 Shikai is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en de slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden. Dit betekent dat sommige Shikai hoger of lager op de lijst kunnen staan ​​dan je had verwacht.

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde veteraan, we hopen dat deze Reaper 2-niveaulijst je zal helpen hogerop te komen en meer wedstrijden te winnen!

Ook handig: Goede ideeën voor Roblox-gebruikersnamen (2022)

Inhoud

Reaper 2 - Een snelle introductie

Reaper 2 is een turn-based strategie Roblox-spel. De game heeft een uniek systeem waarbij spelers kunnen kiezen tussen verschillende klassen, of 'Shikai', elk met zijn eigen sterke en zwakke punten.

 Reaper 2 - Een snelle introductie

Het doel van het spel is om het vijandelijke team te verslaan door de verschillende vaardigheden van je Shikai te gebruiken om een ​​voordeel te behalen.

De gameplay is eenvoudig maar verslavend en de game is gemakkelijk op te pakken en te spelen. Bovendien is het spel gratis te spelen, dus er is geen excuus om het niet uit te proberen!

Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022)

Een tier list is een lijst die de sterkte en kracht van karakters in een game rangschikt van de sterkste naar de zwakste. Deze lijst rangschikt de Shikai of Reaper 2 van beste naar slechtste.

 Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022)

Er zijn veel voordelen van een Reaper 2 Shikai-niveaulijst, waaronder:

 • Ten eerste kunnen spelers in één oogopslag zien welke Shikai de sterkste zijn en welke ze moeten vermijden.
 • Ten tweede creëert het een gevoel van gemeenschap en competitie tussen spelers terwijl ze debatteren en discussiëren over wie de beste is.
 • Ten derde biedt het nieuwe spelers een gids over welke personages ze moeten kiezen.

De lijst met niveaus van Reaper 2 Shikai is verdeeld in 5 niveaus, variërend van S tot D. S is de sterkste en D is de zwakste. Laten we zonder verder oponthoud beginnen met de tierlijsten:

Reaper 2 Shikai S-niveaulijst (2022)

Dit zijn de sterkste Shikai in Reaper 2. Ze hebben een hoge schade-output, grote overlevingskansen en unieke vaardigheden die ze van onschatbare waarde maken voor elk team. Als je wilt winnen, moet je een van deze karakters kiezen.

 Reaper 2 Shikai S-niveaulijst (2022)
 • Sakanade
 • Ryujin Jakka
 • Nozarashi

Ook gerelateerd: Lijst met Roblox-sticker-ID's (2022)

Reaper 2 Shikai A Tier-lijst (2022)

Deze Shikai zijn sterk maar niet zo krachtig als de S-tier Shikai. Het zijn nog steeds geweldige keuzes en zullen je helpen veel wedstrijden te winnen. Als je op zoek bent naar een uitgebalanceerd team, overweeg dan om een ​​van deze personages te kiezen.

 Reaper 2 Shikai A Tier-lijst (2022)
 • Sode no Shirayuki
 • Katen Kyokotsu
 • Benihime

Reaper 2 Shikai B Tier-lijst (2022)

De Shikai in dit niveau zijn gemiddeld. Ze zijn niet de beste, maar ook niet de slechtste. Deze personages kunnen haalbare keuzes zijn, afhankelijk van de samenstelling en speelstijl van je team.

 Reaper 2 Shikai B Tier-lijst (2022)
 • Senbonzakura

Reaper 2 Shikai C-niveaulijst (2022)

 Reaper 2 Shikai C-niveaulijst (2022)

Deze Shikai zijn onder het gemiddelde. Ze zijn niet zo sterk als de andere Shikai en zullen waarschijnlijk een belemmering vormen voor je team. Je moet voorkomen dat je deze karakters kiest, tenzij je wilt verliezen. Als je er een moet kiezen, doe dat dan met de nodige voorzichtigheid.

 • Wabisuke
 • Shinso

Reaper 2 Shikai D Tier-lijst (2022)

 Reaper 2 Shikai D Tier-lijst (2022)

Dit zijn de zwakste Shikai in Reaper 2. Ze hebben een lage schade-output, slechte overlevingskansen en vaardigheden waardoor ze een aansprakelijkheid zijn voor elk team. Je moet koste wat kost vermijden om deze karakters te kiezen. Tenzij je natuurlijk wilt verliezen.

 • Zangetsu

Controleer ook: Roblox-muziekcodes (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een Reaper 2 Shikai-niveaulijst?

Een lijst met niveaus van Reaper 2 is een lijst die de sterkte en bruikbaarheid van elke Shikai in het spel rangschikt, gebaseerd op feedback van de gemeenschap en meningen van experts.

2. Wat is het doel van een Reaper 2 Shikai-niveaulijst?

Het doel van een Reaper 2 Shikai-niveaulijst is om spelers te helpen de sterkste en nuttigste personages in het spel te vinden. Het kan ook worden gebruikt als een hulpmiddel om het spel in evenwicht te brengen, door ervoor te zorgen dat geen enkel personage te sterk of te zwak is.

3. Hoe vaak wordt een lijst met niveaus van Reaper 2 bijgewerkt?

Een lijst met niveaus van Reaper 2 wordt meestal bijgewerkt wanneer een nieuw personage wordt uitgebracht of wanneer er een grote balanswijziging in het spel is.

4. Waarom zou ik me zorgen maken over de Reaper 2 Shikai-niveaulijst?

Dat hoeft niet, maar het kan handig zijn als je de beste personages wilt vinden om te spelen, of als je manieren zoekt om je spel te verbeteren.

5. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van een Reaper 2-niveaulijst?

Er zijn veel factoren waarmee rekening kan worden gehouden bij het maken van een lijst met niveaus, maar enkele van de belangrijkste zijn de kracht, het nut en de populariteit van een personage.

6. Wie maakt de Reaper 2 Shikai-niveaulijst?

De ranglijst van Reaper 2 Shikai is gemaakt door een team van experts en professionele spelers. U kunt er dus zeker van zijn dat deze accuraat en up-to-date is.

7. Gebruikt een tierlijst voor Reaper 2 Shikai vals spelen?

Nee, het gebruik van een Reaper 2 Shikai-niveaulijst is geen bedrog. Het is gewoon een hulpmiddel dat kan worden gebruikt om u te helpen de beste personages te vinden om te spelen.

Bekijk meer: Diablo 3 Seizoen 26 Tier List (2022)

Laatste woorden

Al met al is Reaper 2 een fantastisch spel met veel geweldige karakters. Toch zijn er zeker een aantal die boven de rest uitsteken. Zorg ervoor dat je onze lijst met niveaus bekijkt om te zien wie volgens ons de beste en slechtste Shikai in Reaper 2 zijn.

We hopen dat je genoten hebt van onze lijst met Reaper Shikai-niveaus. Met wie was je het eens? Wie zou volgens jou hoger of lager op de lijst moeten staan? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?