Hoofd Tierlijst Returnal Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens gerangschikt

Returnal Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens gerangschikt

 Returnal Weapon Tier List (2022) Beste wapens gerangschikt 25 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Sony Interactive Entertainment publiceerde en Housemarque ontwikkelde de Returnal-game. Het is een roguelike schietspel. Returnal heeft lovende kritieken gekregen van recensenten, met veel lof voor de roguelike elementen, graphics, geluidsontwerp en gameplay van de game.

De lijst met Returnal-wapenniveaus helpt je te beslissen welke wapens je tijd waard zijn en welke je moet vermijden. Omdat het spel veel verschillende wapens biedt, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke het waard zijn om te gebruiken. Deze lijst met wapens voor Returnal helpt je bij het nemen van die beslissing.

Of je nu een nieuwe speler of een Returnal-veteraan bent, deze lijst met Returnal-wapenniveaus zal nuttig zijn. Dus zonder verder oponthoud, laten we erop ingaan.

Ook handig: Erfgenaam van Light Tier List (2022)

Inhoud

Retourneren - Een snelle introductie

Terugkeer werd uitgebracht op 30 april in 2021 en is een roguelike third-person shooter-videogame ontwikkeld door Housemarque. Het is samengesteld door The Haxan Cloak. Het spel werd goed ontvangen door critici, met een Metacritic-score van 87%. Het won de BAFTA Games Award voor het beste spel en werd genomineerd voor verschillende andere prijzen.

 Retourneren - Een snelle introductie

Returnal is een uniek spel in die zin dat het roguelike elementen combineert met third-person schietmechanica. Qua gameplay is Returnal een snelle en uitdagende game die je scherp houdt. De game bevat procedureel gegenereerde omgevingen, wat betekent dat elke keer dat je speelt, de lay-out van de wereld anders zal zijn.

De game bevat zowel de modus voor één speler als de modus voor meerdere spelers. Omdat de game veel upgrades heeft gehad, zijn er verschillende nieuwe wapens toegevoegd. Dit kan het moeilijk maken om te beslissen welke wapens te gebruiken. Dit is waar onze lijst met Returnal-wapenniveaus van pas komt!

Lijst met teruggavewapenniveaus (2022)

Een lijst met niveaus voor elk spel rangschikt de verschillende wapens, items en vaardigheden binnen dat spel op basis van hun nut en potentieel. De lijst met wapens van Returnal is vergelijkbaar, het rangschikt de wapens die in Returnal worden aangeboden op basis van hun bruikbaarheid in verschillende situaties waarin Selene zich zal bevinden.

 Lijst met teruggavewapenniveaus (2022)

De lijst met Returnal-wapenniveaus zal op verschillende manieren nuttig zijn:

 • Het zal je helpen te bepalen welke wapens het beste zijn voor elke situatie.
 • Het geeft je een idee van hoe het Returnal-wapen zich verhoudt tot elkaar.
 • Het laat je weten welke Returnal-wapens je tijd waard zijn en welke niet.
 • Het stelt je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen als het gaat om het laden van Returnal-wapens.

Er zijn tien niveaus in deze lijst met niveaus - S, A, B, C, D, E, F, G, H en I - waarbij S de beste is en ik de slechtste.

Returnal Weapons S-niveaulijst (2022)

De wapens in de S-tier zijn de Returnal-wapens die je het grootste deel van de tijd wilt gebruiken. Ze zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen in verschillende situaties worden gebruikt. Als je speelt om te winnen, dan zijn dit de Returnal-wapens die je zou moeten gebruiken.

 Returnal Weapons S-niveaulijst (2022)
 • Hollowseeker

Ook gerelateerd: Elden Ringklasse Tierlijst (2022)

Terugkeerwapens A Tier List (2022)

Tier A-wapens bevinden zich net onder de S-tier en zijn de op één na beste wapens van Returnal. Ze hebben een hoge schade-output, een groot bereik, een hoge vuursnelheid en een goede nauwkeurigheid. Als je deze wapens kiest, krijg je een aanzienlijk voordeel in elke Returnal-playthrough.

 Terugkeerwapens A Tier List (2022)
 • Gevreesd

Terugkeerwapens B-niveaulijst (2022)

Deze wapens zijn krachtig, maar hebben enkele nadelen die ervoor zorgen dat ze niet van het hoogste niveau zijn. Dus hoewel ze misschien niet de beste zijn, zijn ze toch de moeite waard om op te pikken.

 Terugkeerwapens B-niveaulijst (2022)
 • Pyroshell-zwenkwiel
 • Atropisch mes

Terugkeerwapens C-niveaulijst (2022)

De Returnal-wapens in deze laag zijn minder krachtig dan de B-laag. Ze kunnen enkele nuttige eigenschappen hebben, maar ze hebben ook enkele belangrijke nadelen. Deze wapens zijn het overwegen waard als je op zoek bent naar iets anders, maar verwacht geen game-changers.

 Terugkeerwapens C-niveaulijst (2022)
 • Spitmaw Blaster

Terugkeerwapens D-niveaulijst (2022)

Deze wapens zijn gemiddeld. Ze hebben misschien enkele verlossende eigenschappen, maar ze zullen je Returnal-ervaring niet maken of breken.

 Terugkeerwapens D-niveaulijst (2022)
 • Tachymatische karabijn

Terugkeerwapens E Tier-lijst (2022)

Deze wapens zijn onder het gemiddelde. De Returnal-wapens in dit niveau zijn ongelooflijk zwak en zullen heel weinig doen om je te helpen overleven op Atropos. Vermijd ze indien mogelijk.

 Terugkeerwapens E Tier-lijst (2022)
 • Thermogene Launcher

Terugkeerwapens F-niveaulijst (2022)

Deze wapens zijn niet nuttig. De Returnal-wapens in dit niveau zijn zo zwak dat ze het bijna niet waard zijn om te gebruiken. Als je merkt dat je een van deze wapens hebt, kun je het het beste gewoon laten vallen en verder gaan.

 Terugkeerwapens F-niveaulijst (2022)
 • Gemodificeerde zijarm SD-M8

Terugkeerwapens G-niveaulijst (2022)

Dit zijn de Returnal-wapens die je indien mogelijk moet proberen te vermijden. Ze zijn aanzienlijk zwakker dan de andere wapens en kunnen je nadelig beïnvloeden.

 Terugkeerwapens G-niveaulijst (2022)
 • Rotgland Kreeft

Terugkeerwapens H-niveaulijst (2022)

Dit zijn de Returnal-wapens die je altijd, als het enigszins mogelijk is, wilt vermijden, omdat ze de ergste zijn. Ze zijn je tijd gewoon niet waard en zullen je alleen maar naar beneden slepen.

 Terugkeerwapens H-niveaulijst (2022)
 • Elektropylonaandrijving

Terugkeerwapens I Tier List (2022)

Dit zijn de ergste van de ergste. Als je merkt dat je een van deze gebruikt, is het tijd om het spel neer te leggen en een pauze te nemen.

 Terugkeerwapens I Tier List (2022)
 • Coilspine-versnipperaar

Controleer ook: Propnight Killer-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe is deze lijst met Returnal-wapenniveaus gemaakt?

Experts hebben deze Returnal-wapenniveaulijst gemaakt door naar de meest populaire wapens in Returnal te kijken en deze te evalueren op basis van hun DPS, bereik, vuursnelheid en algehele effectiviteit.

2. Wat is het beste wapen in Returnal?

Het antwoord hierop is afhankelijk van wat u probeert te bereiken. Als je op zoek bent naar het beste allround wapen, raden we de S-tier tot B-tier wapens aan.

3. Wat is het beste wapen voor beginners?

Als je een beginner bent, raden we aan te beginnen met een B-tier wapen. Dit zijn krachtige wapens die je zullen helpen overleven en slagen in je Returnal-playthrough.

4. Wat is het slechtste wapen in Returnal?

Het slechtste wapen in Returnal is het I-tier wapen. Deze zijn ongelooflijk zwak en moeten indien mogelijk worden vermeden.

5. Is deze lijst met wapens voor Returnal statisch?

Nee, deze lijst met Returnal-wapenniveaus is niet statisch. We zullen het updaten als er nieuwe wapens worden uitgebracht en naarmate de meta verandert.

Bekijk meer: Mijn held Ultra Impact Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

We hopen dat je genoten hebt van onze lijst met Returnal-wapenniveaus! Blijf op de hoogte voor meer Returnal-inhoud, evenals Returnal-tips en -trucs! Laat ons weten wat je van de Returnal-wapens vindt in de reacties hieronder. Zoals altijd, veel plezier met gamen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022) Alec Benjamin Song
Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022) Alec Benjamin Song
Bent u op zoek naar de Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Let Me Down Slowly song/music (Alec Benjamin) Roblox ID's bevatten originele, nightcore, piano en remixversies.
Outriders Class Tier List (november 2022) Beste klassen gerangschikt
Outriders Class Tier List (november 2022) Beste klassen gerangschikt
De Outriders class tier list (2022) is ontworpen om spelers te helpen de vermogensniveaus van elke klasse in Outriders te begrijpen. Het helpt spelers om te bepalen welke klasse ze willen spelen en om de rol van elke buitenstaander in de groep te begrijpen.
Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Conan Exiles platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Conan Exiles al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
My Demons Roblox ID-codes (2022) Starset-nummer / muziek-ID's
My Demons Roblox ID-codes (2022) Starset-nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de My Demons Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! My Demons-nummer/muziek (Starset) Roblox-ID's bevatten originele, volledige en vrouwelijke remixversies.
10 beste laptops onder $ 800 (november 2022)
10 beste laptops onder $ 800 (november 2022)
De beste laptops van minder dan $ 800 in 2022 zijn de beste optie voor diegenen die een laag budget en krachtig genoeg laptop willen om hun dagelijkse taken uit te voeren.
10 beste laptops voor studenten werktuigbouwkunde in november 2022
10 beste laptops voor studenten werktuigbouwkunde in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor werktuigbouwkundestudenten in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops te vinden die draagbaar, betaalbaar en krachtig zijn.