Hoofd Tierlijst Rivals of Aether Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

Rivals of Aether Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

 Rivals of Aether Tier List (2022): beste personages 25 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Rivals of Aether is een vechtspel dat het internet stormenderhand heeft veroverd. De game is een vechtspel voor vier spelers waarin personages uit verschillende universums het tegen elkaar opnemen in intense één-op-één-gevechten.

Hoewel de game erg populair is, zijn er al discussies over welke personages de beste zijn en welke onderaan de tierlijst staan. In deze blogpost zullen we de Rivals of Aether-niveaulijst bekijken.

Deze lijst met niveaus is een geweldige manier om te zien welke personages momenteel de beste zijn in het spel. De lijst wordt voortdurend bijgewerkt als er nieuwe informatie over de game naar buiten komt.

Of je nu een beginner of een pro bent, je wilt weten wie de beste personages in Rivals of Aether zijn. Deze lijst met personages uit Rivals of Aether helpt je te beslissen welk personage het beste bij je past.

Ook handig: Destiny 2 Exotische wapens Tier List (2022)

Inhoud

Rivals of Aether - Een snelle introductie

Rivalen van Aether is een indie platform-vechterspel ontwikkeld door Dan Fornace en uitgegeven door zijn bedrijf, Tree Fort Studios. De game is op 28 maart 2017 uitgebracht voor Microsoft Windows. De game bevat de elementen lucht, vuur, water en aarde; waarbij elk teken een van deze elementen vertegenwoordigt.

 Rivals of Aether - Een snelle introductie

Het spel is goed ontvangen door zowel critici als gamers. Op Metacritic heeft de game een Metascore van 78/100 op basis van 22 recensies van critici. Op Steam heeft de game een 'Zeer positieve' beoordeling van 92% op basis van meer dan 1400 gebruikersrecensies.

Het doel van Rivals of Aether is om de gezondheidsbalk van je tegenstander uit te putten door combo's en speciale bewegingen te gebruiken om ze van het podium te laten vliegen. Het spel wordt gespeeld op een tweedimensionaal vlak en bevat verschillende fasen, elk met zijn eigen gevaren.

De gameplay van Rivals of Aether is geïnspireerd op de Super Smash Bros.-serie, maar met een geheel eigen twist. De game biedt verschillende modi, waaronder online en offline multiplayer, evenals een verhaalmodus.

Rivalen van Aether Tier List (2022)

Een tier-lijst is een lijst die alle personages in een game rangschikt van de beste tot de slechtste. Deze specifieke Rivals of Aether-niveaulijst is gebaseerd op onze eigen mening en ervaring met het spel.

 Rivalen van Aether Tier List (2022)

Als je je spel wilt verbeteren, is het belangrijk om te weten welke personages het beste en het slechtste zijn.

Er zijn veel voordelen van de Rivals of Aether-niveaulijst, waaronder:

 • Het kan je helpen bepalen welke karakters de beste zijn.
 • Het kan je helpen te begrijpen hoe elk personage werkt en waar ze goed in zijn.
 • Het kan je een idee geven van de meta van de game en hoe deze in de loop van de tijd verandert.
 • Het helpt ook bij matchups.

De Rivals of Aether-lijst is verdeeld in 4 niveaus, waarbij de rangorde van S tot C. S de hoogste is en C de laagste. De volgorde binnen elke laag is gebaseerd op hoe sterk het personage is ten opzichte van anderen in diezelfde laag. Laten we zonder verder oponthoud beginnen met de lijst:

Rivalen van Aether S Tier List (2022)

Het eerste niveau, S-niveau, is de thuisbasis van de sterkste personages in het spel. Deze personages zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gespeeld. Ze zijn ook zeer effectief tegen andere high-tier karakters.

 Rivalen van Aether S Tier List (2022)
 • Strand
 • Maypul
 • Ori en wezen
 • Forsburn
 • Sylvanos

Ook gerelateerd: MHA De sterkste heldenlijst (2022)

Rivalen van Aether A Tier List (2022)

Het tweede niveau, A, is waar de krachtige personages verschijnen. Dit is een geweldig startpunt voor elke speler die een nieuw personage wil oppikken en in bijna elke situatie levensvatbaar wil maken.

Hoewel deze personages niet zo sterk zijn als de S-laag, zijn ze allemaal ongelooflijk nuttig en hebben ze verschillende haalbare strategieën die kunnen worden gebruikt om elke tegenstander uit te schakelen.

 Rivalen van Aether A Tier List (2022)
 • Zetterburn
 • Etalus
 • Wrastor
 • Claire
 • Absa

Rivalen van Aether B Tier List (2022)

De B-lijst voor Rivals of Aether bestaat uit gemiddelde karakters. De personages in deze laag zijn degenen die al een tijdje bestaan, maar ze zijn misschien niet zo sterk als sommige van de anderen op de lijst.

Sommige van deze karakters vereisen misschien meer vaardigheid om effectief te gebruiken, maar ze kunnen nog steeds competitief zijn als ze correct worden gebruikt.

 Rivalen van Aether B Tier List (2022)
 • Eliana
 • Kragg

Rivalen van Aether C Tier-lijst (2022)

De C-tierlijst bestaat uit de slechtste personages in het spel. Dit zijn degenen die u moet vermijden als u enige kans wilt maken om te winnen.

Deze personages zijn ofwel erg zwak of ze hebben extreem slechte matchups met de rest van de cast. Hoe dan ook, ze zijn je tijd niet waard.

 Rivalen van Aether C Tier-lijst (2022)
 • orkaan
 • Schop Ridder

Controleer ook: Soulcalibur VI-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is de Rivals of Aether-lijst?

De Rivals of Aether-niveaulijst is een rangschikkingssysteem dat de relatieve sterke en zwakke punten van elk personage in het spel bepaalt.

2. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het bepalen van de positie van een personage op de ranglijst?

Bij het rangschikken van personages wordt rekening gehouden met verschillende factoren, waaronder hun snelheid, kracht, combo's en duurzaamheid.

3. Waarom zou ik me zorgen maken over de Rivals of Aether-lijst?

Rivals of Aether-niveaulijst is een handig hulpmiddel voor competitieve spelers, omdat het hen kan helpen bepalen welke personages de beste zijn en welke ze moeten vermijden.

4. Hoe vaak wordt de Rivals of Aether-tekenlijst bijgewerkt?

De Rivals of Aether-laaglijst wordt bijgewerkt wanneer er een belangrijke wijziging in het spel wordt aangebracht, zoals een nieuw personage dat wordt toegevoegd of een bestaand personage wordt generfd of gebufferd.

5. Waarom staat de C-laag onderaan?

De C-laag bestaat meestal uit personages die als de slechtste worden beschouwd in termen van hun kracht en capaciteiten.

6. Is er een specifieke volgorde binnen elke laag?

Nee, de volgorde binnen elke laag is niet in steen gebeiteld. De personages worden echter willekeurig gesorteerd binnen elke laag om een ​​gelijk speelveld te creëren.

7. Wie heeft deze ranglijst gemaakt voor Rivals of Aether?

Deze lijst met niveaus is gemaakt door een groep competitieve spelers die uitgebreide ervaring hebben met het spel. Ze gebruikten hun kennis en expertise om een ​​eerlijke en evenwichtige lijst op te stellen.

8. Is het altijd de beste optie om karakters met een hogere rangorde te gebruiken?

Nee, niet noodzakelijk. Het hangt allemaal af van je eigen speelstijl en voorkeuren. Misschien merk je dat je liever karakters van een lager niveau gebruikt omdat ze beter bij je speelstijl passen.

Bekijk meer: Bleach Brave Souls-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Al met al is de Rivals of Aether-lijst een betrouwbare manier om te zien welke personages momenteel de beste zijn. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de game voortdurend verandert en evolueert, dus deze lijst is mogelijk niet binnen een paar maanden nauwkeurig. Desalniettemin is het een geweldig startpunt voor iedereen die op zoek is naar de competitieve scene.

We hopen dat je dit artikel nuttig vond. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op in de reacties hieronder.

Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Mind Brand Roblox ID-codes (2022) Maretu-nummer / muziek-ID's
Mind Brand Roblox ID-codes (2022) Maretu-nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Mind Brand Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Mind Brand-nummer/muziek (Maretu) Roblox-ID's bevatten originele, Engelse cover-, vertraagde, reverb- en remixversies.
The World Revolving Roblox ID-codes (2022) Toby Fox Song-ID's
The World Revolving Roblox ID-codes (2022) Toby Fox Song-ID's
Bent u op zoek naar de World Revolving Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! The World Revolving song/music (Toby Fox) Roblox ID's bevatten originele, lyrische versie, cover en remixversies.
Is Call of Duty: Modern Warfare platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Call of Duty: Modern Warfare platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Call of Duty: Modern Warfare platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Call of Duty: Modern Warfare al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022) Nummers / muziek-ID's
Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022) Nummers / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Jingle Bell Rock-nummer/muziek Roblox-ID's bevatten volledige, remix- en originele versies.
10 beste laptops onder $ 700 in november 2022 [144 Hz-weergave]
10 beste laptops onder $ 700 in november 2022 [144 Hz-weergave]
Dit is de top 10 van beste laptops onder de $700 voor gaming en andere activiteiten, zorgvuldig geselecteerd door onze redacteuren. Ontdek waarom dit enkele van de beste aankopen van 2022 zijn!
Sims 4 Carrière Cheats (november 2022) Promotie, uitvoering
Sims 4 Carrière Cheats (november 2022) Promotie, uitvoering
Deze lijst van Sims 4 carrière cheats (2022) bevat alle carrière promotie cheats, cheats voor het toevoegen of verwijderen van carrières, en Sims 4 werk prestatie cheats.
Hoe .7z-bestanden te openen
Hoe .7z-bestanden te openen
.7z-bestanden zijn gecomprimeerde archiefbestanden die lijken op zip-bestanden. Ze zijn afkomstig van de Windows-archiveringssoftware 7-zip en kunnen worden geopend door zowel 7-Zip als a