Hoofd Probleemoplossen Roblox-foutcode 277 | 100% werkende fix (november 2022)

Roblox-foutcode 277 | 100% werkende fix (november 2022)

 Roblox-foutcode 277 | 100% werkende oplossing (2022) 1 februari 2022 Probleemoplossen | Gamen | Hoe
Oosten. Lezen: 7 minuten

Roblox is een massaal multiplayer online spel en software-engine waarmee gebruikers games kunnen ontwerpen en een breed scala aan verschillende soorten games kunnen spelen die door andere gebruikers zijn gemaakt.

Roblox staat bekend om hun geweldige games, maar ze zijn ook berucht om het veroorzaken van veel fouten. Als je hebt gezien Roblox-foutcode 277 in uw venster verschijnt en u zich afvraagt ​​wat het betekent of hoe u het kunt oplossen, kan ik u helpen.

Ik weet hoe verergerend en irritant Roblox-fouten kunnen zijn, en ik ben hier om te helpen. Na het lezen van het onderstaande artikel, zullen er geen Roblox-verbinding meer of vervelende fouten op uw scherm verschijnen.

Inhoud

Roblox - Een snelle introductie

Roblox is een enorm populair platform. Je kunt hier niet zomaar spelletjes spelen; je kunt ook bouwen met je fantasie. De belangrijkste reden achter de populariteit van Roblox? Vanaf 2k19 augustus was het aantal actieve gebruikers per maand 100 miljoen, en hun engagementtijd bedroeg 1 miljard uur - dat is zeker een indrukwekkende waarde. Hoe zit het met het geslacht in deze app? Welnu, 40% is vrouwelijk, wat betekent dat beide geslachten het zo graag spelen.

Roblox is een spel dat door miljoenen mensen wordt gespeeld en de bijbehorende fouten kunnen frustrerend zijn. Een veel voorkomende Roblox-foutcode 277 verschijnt vaak zonder waarschuwing om spelers boos te maken die Roblox willen blijven spelen.

Nu heb je echter je weg hier gevonden, waar we je laten zien hoe je dit vervelende probleem snel kunt oplossen in slechts een paar eenvoudige stappen. Lees deze artikelen aandachtig door voor alle instructies voor het oplossen van een Foutcode 277 probleem tijdens het gebruik van Roblox.

Laten we nu onze discussie voeren via ons hoofdonderwerp, d.w.z. wat is Roblox-foutcode 277 en hoe u foutcode 277 in Roblox kunt verwijderen. Waarom het gebeurt en hoe het te repareren in Windows 10 of pc.

Als de foutcode anders is, kunt u ook controleren: Roblox-foutcode 267 en Roblox-foutcode 279 . Dus laten we ons bezighouden met ons hoofdonderwerp en uw probleem oplossen.

Wat is foutcode 277 in Roblox?

Roblox Error code 277 is een verbindingsfout die kan worden veroorzaakt doordat de verbinding met de server wordt verbroken tijdens het spelen. De Roblox laat je niet meer spelen omdat hij probeert opnieuw verbinding te maken met het spel en elke keer faalt. Het betekent dat je spelerspersonage in het spel niet zal bewegen of iets anders zal doen!

 Wat is foutcode 277 in Roblox?

Als gamer kan ik voelen hoe gefrustreerd je zou kunnen zijn na het zien van deze foutcode 277 Roblox tijdens het spelen. Veel van mijn mede-gamers ervaren hetzelfde probleem en hebben het zelf gemeld aan de ontwikkelaars van Roblox, die geen stappen kunnen ondernemen om foutcode 277 in Roblox te repareren. Dit komt omdat het een eindgebruikersprobleem is met uw computer, voor zover zij weten.

Er kwam ook een algemene vraag van Robloxians dat deze Roblox-foutcode 277 alleen voorkomt op mobiele platforms? Het antwoord is nee; deze fout kan op elk platform verschijnen, of het nu Windows-, IOS- of MAC-apparaten zijn.

Ook handig: Goede Roblox-namen 2022 (gebruikersnamen)

Wat veroorzaakt Roblox-foutcode 277?

De Roblox-foutcode 277 in Windows 10 laat u misschien zeggen: 'Controleer uw internetverbinding en probeer het opnieuw', maar maak u geen zorgen, dit betekent niet dat er iets mis is met de software. Dit is een van die vervelende fouten die om onbekende redenen op elk moment kunnen verschijnen. Je weet nooit wanneer of waar dit zal gebeuren, dus blijf op je hoede!

DISCONNECTED: Verbinding met de gameserver verbroken, maak opnieuw verbinding (foutcode 277 ROBLOX). Als het weergegeven bericht is zoals hierboven, raak dan niet in paniek, want we zullen u helpen het te sorteren en u kunt het gemakkelijk zelf afhandelen.

U hoeft zich geen zorgen te maken; zodra u onze volgende sectie leest, kunt u ook snel met dit bericht omgaan.

Controleer nu waarom u de verbinding verbreekt of waarom u uw verbinding bent kwijtgeraakt voor de hieronder beschreven doeleinden:

1. Beschadigde Windows-bestanden

Zoals u kunt zien, is Roblox-foutcode 277 op pc een grote overlast. U kunt dit het beste vermijden door het vensterregister te repareren voordat het een te groot probleem wordt en uw computer tijdens het spelen problemen geeft. De oplossing is niet moeilijk zolang je voorzichtig bent met de wijzigingen die worden aangebracht, zodat alles niet opnieuw in de war raakt!

2. Cachebestanden

Het kan moeilijk zijn om je favoriete videogames te spelen als ze constant bevriezen en je niet weet wat er aan de hand is. Maar er is een manier. Je hoeft alleen maar alle cachebestanden voor dat specifieke spel te wissen en het vervolgens opnieuw te starten. En voila. Probleem opgelost omdat Roblox-foutcode 277 problemen nu als magie voor je ogen zouden moeten verdwijnen.

3. Roblox-onderhoud

Soms kunnen Roblox-servers uitvallen voor onderhoud en je loskoppelen van het spel. Als dit je in de game overkomt, probeer dan na enige tijd je app opnieuw te starten of verbinding te maken via een andere browser!

Als uw probleem een ​​van de hierboven genoemde problemen is, helpt dit artikel u om de zaken in een mum van tijd weer op de rails te krijgen. Soms eindigen deze fouten echter fataal, dus zorg ervoor dat u in dat geval enkele stappen doorloopt die hieronder worden uitgelegd.

Ook handig: Beste gaming-laptops onder $ 2000

Hoe Roblox-foutcode 277 (2022) te repareren

Foutcode 277 op Roblox kan eenvoudig worden opgelost met enkele eenvoudige stappen. Je kunt deze stappen voor zowel pc als laptop volgen, omdat de ROBLOX ze allemaal dezelfde versies biedt, dus je hoeft je er geen zorgen over te maken.

 Hoe Roblox-foutcode 277 (2022) te repareren

Hoe zich te ontdoen van foutcode 277 in Roblox, hier zijn de stappen:

1. Werk uw webbrowser bij

Ik raad altijd aan om de meest vertrouwde en stabiele browser te gebruiken, alsof je een onstabiele browser gebruikt, dan zul je zeker met dit soort fouten te maken krijgen. Ik raad Google Chrome aan voor uw browse-behoeften, want het is een solide keuze die u niet in de steek zal laten!

Mogelijk hebt u een heleboel oude gegevens die uw browser verstoppen. Dit kan resulteren in Roblox-fouten zoals 277, dus zorg ervoor dat u de nieuwste versie bijwerkt (of installeert) en verwijder alle ongebruikte bestanden die ruimte innemen op uw harde schijf of cloudopslagservice om alles weer vrij te maken.

2. Gebruik Error 277 Roblox Utility Tool

Ik raad aan om door het bovenstaande gedeelte van het Windows-register te gaan voor het oplossen van foutcode 277 op Roblox, en deze tool helpt dit ook te doen. Het is ook uw beste optie als het gaat om het voorkomen van foutcode 277 in de toekomst. De stappen staan ​​hieronder vermeld:

 • Download eerst de tool (ROBLOX UTILITY TOOL) volgens uw vensters.
 • Installeer ten tweede dat gedownloade hulpprogramma op uw computer.
 • Het zal enige tijd duren om het probleem op te sporen, dus raak niet van streek, wacht een tijdje.
 • Controleer welk probleem wordt geïdentificeerd en klik vervolgens op de knop repareren.
 • Wacht nu enige tijd zodat het probleem kan worden opgelost.
 • Start daarna uw systeem opnieuw op (pc of LAPTOP).

3. Voer de Roblox-compatibiliteitsmodus uit:

Om compatibiliteitsproblemen op te lossen heb je twee opties, je bent vrij om er een te kiezen. U kunt de compatibiliteitsinstellingen in Roblox wijzigen. Hiervoor moet u de volgende stappen uitvoeren:

De mogelijkheid om je Roblox-ervaring aan te passen is een van de vele voordelen die ons onderscheiden van andere blokbouwspellen. U hebt twee opties om compatibiliteitsproblemen op te lossen en u kunt kiezen welke het beste bij uw behoeften past:

U kunt de compatibiliteitsinstellingen in Roblox wijzigen. Hiervoor moet u de volgende stappen uitvoeren:

 • Ga naar het app-pictogram en kies eigenschappen door te dubbelklikken op de app.
 • Klik vervolgens op de programmaknop uitvoeren die beschikbaar is op het tabblad Compatibiliteit.
 • Ten slotte moet u de vensterversie kiezen en vervolgens op de knop Toepassen klikken.

U kunt ook de probleemoplosser voor ingebouwde programmacompatibiliteit van Windows gebruiken:

 • Ga naar de Windows-startknop.
 • Zoek naar de knop Uitvoeren.
 • Klik op de vorige versie van de vensters uit de resultaten.
 • Klik op OK om het probleemoplossingsproces uit te voeren.
 • Zodra de analyse is voltooid, ziet u een lijst met problemen.
 • Zoek naar Roblox uit de lijst.
 • Kies de aanbevolen optie.
 • Start nu uw pc of laptop opnieuw op.
 • Begin nu met spelen.

4. Verwijder logbestanden van Roblox

Een van de meest voorkomende computerproblemen is dat vervelende logbestand. Het kan veel ruimte op uw harde schijf in beslag nemen en fouten veroorzaken zoals 277 Roblox, waar we zo dadelijk op terugkomen. Het eerste wat u moet doen als dit gebeurt? Maak die bestanden schoon!

U moet deze stappen volgen om Roblox-foutcode 277 op te lossen:

 • druk de Windows+R toets om naar het dialoogvenster Uitvoeren te zoeken.
 • Start de Dialoogvenster uitvoeren voor het herstellen van fouten.
 • Typ deze opdracht %localappdata%Robloxlogs en druk daarna op Enter.
 • Druk nu op Ctrl+A (selecteer alle opdrachttoetsen) en Shift+Verwijderen om de logbestanden van de computer te verwijderen.
 • Nogmaals, je moet de 1e en 2e stappen volgen om het dialoogvenster Uitvoeren te openen en de gegeven opdracht te typen %USERPROFILE%AppDataLocalLowBbxLogs
 • Nu moet u alle gegevens verwijderen door stap 4 te volgen.
 • Open nu ROBLOX en controleer of uw Roblox-foutcode 277 is opgelost of niet.

5. Ander netwerk gebruiken

Vaak ligt het probleem bij uw netwerk, dus probeer verbinding te maken met een ander netwerk. Het probleem van foutcode 277 in Roblox zou moeten worden opgelost als u met succes verbinding kunt maken terwijl u bent verbonden met een nieuw wifi- of datasignaal.

Controleer ook: Lijst met Roblox Spray Paint-codes (2022)

Roblox Foutcode 277 Reparatiegereedschap

Deze stap zou u zeker helpen om Roblox-fout 277 op te lossen, omdat het de meest geprefereerde tool is om Roblox-fouten op te lossen.

Roblox is een van de meest populaire spellen van de afgelopen jaren en deze software scant je machine op Roblox-gerelateerde problemen. Het zal ze dan allemaal diagnosticeren, repareren wat het automatisch kan (of je laten weten of er een oplossing is die handmatig moet worden gedaan), en suggesties geven over hoe je kunt voorkomen dat je opnieuw geïnfecteerd raakt. Ik raad aan om het eens te proberen!

Deze tool voert alle stappen die in het bovenstaande gedeelte zijn besproken op zichzelf uit, inclusief Windows-registerbestanden, het wissen van de cache, enz.

Volgens onze enquête vonden 99% gebruikers deze tool erg nuttig.

Conclusie

Na het volledige artikel met focus te hebben gelezen en al mijn stappen te hebben gevolgd, kun je rustig ademhalen nu je weet dat de Roblox-foutcode 277 geen probleem meer voor je zal zijn. Ik hoop dat dit artikel al je vragen over wat het is en hoe je het kunt oplossen een goed genoeg antwoord heeft gegeven!

Veel plezier met gamen!

3 reacties op Roblox Error Code 277 | 100% werkende fix (november 2022)

 1. Margaretha zegt: 25 juni 2022 om 1:21 uur

  Ik hoop dat het werkt

  Antwoord
 2. Joe zegt: 13 juli 2022 om 4:31 uur

  Het is vanwege een roblox-probleem, niet je computer of internet, voornamelijk met greenville gebeurd?

  Antwoord
  1. Martin zegt: 23 juli 2022 om 11:59 uur

   En Zuidwest-Florida

   Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Bent u op zoek naar de Your New Boyfriend Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Je nieuwe vriend Roblox-nummer (Wilbur Roet) ID-codes omvatten originele, volledige en remixversies.
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Gang Beasts al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
De Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden.
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Een Konosuba Fantastic Days-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om erachter te komen wie de beste personages zijn in Konosuba Fantastic Days. Deze lijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste.
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
Op zoek naar de beste laptops onder de $ 1200 in 2022? We hebben 50 laptops getest om de beste laptops met een budget van minder dan $ 1200 te vinden met de nieuwste CPU en GPU voor hoge prestaties.
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
Op zoek naar de beste hoofdtelefoon voor online leren en lesgeven? Hier is de lijst met de beste hoofdtelefoons voor zowel online studenten als docenten en ook binnen het budget.