Hoofd Probleemoplossen Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)

Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)

 Roblox-foutcode 279 | 100% werkende oplossing (2022) 1 februari 2022 Probleemoplossen | Gamen | Hoe
Oosten. Lezen: 7 minuten

Roblox is een populaire online game waarin spelers hun eigen werelden, games en meer kunnen creëren. Het werd in 2006 opgericht door David Baszucki en Erik Cassel. Hun spel werd snel beroemd en won wereldwijd meer dan 150 miljoen spelers.

Soms, wanneer spelers proberen deel te nemen aan een game of wereld, zien ze de foutmelding 'DISCONNECTED: Failed to connect to the Game. (ID=17: Verbindingspoging mislukt) (Roblox-foutcode 279)' Deze fout wordt veroorzaakt door verschillende dingen (hieronder vermeld). In dit artikel wordt beschreven wat deze fout betekent en hoe u deze kunt oplossen.

Inhoud

Roblox - Een snelle introductie

De ROBLOX is het woord dat als eerste naar boven komt als je het hebt over gameplatforms of gamemakers. Het wordt populair in 200 landen vanwege de beschikbaarheid, wat betekent dat het ook op elk apparaat kan worden geïnstalleerd, zoals Android / IOS-telefoons, computers, laptops en MAC-apparaten.

Met een positie op #91 in Alexa's wereldwijde ranglijstsysteem. De Roblox is meer geworden dan alleen een spel voor beide geslachten, waarbij 40% van hun gebruikers vrouwen zijn!

Je hebt misschien Roblox-foutcode 279 gezien tijdens het spelen van Roblox. Maar wat is deze fout 279? En hoe kunt u dit binnen enkele minuten oplossen? Nou, gelukkig voor ons, we gaan de details van deze foutcode en al hun mogelijke oorzaken bespreken, zodat u ze de volgende keer dat ze weer op uw scherm voorkomen, snel kunt verwijderen met slechts een of twee klikken .

Als de foutcode anders is, kunt u ook controleren: Roblox-foutcode 267 en Roblox-foutcode 277 .

Wat betekent Roblox-foutcode 279?

De Roblox-foutcode 279 id=17 is een probleem met de verbinding dat kan worden veroorzaakt door interferentie. Je kunt de gameserver niet verbinden of laden, dus er moet iets zijn dat hem blokkeert!

 Wat betekent Roblox-foutcode 279?

De universele boodschap die iedereen kreeg toen ze het spel niet konden laden, zijn teksten als DISCONNECTED: kan geen verbinding maken met het spel. (ID=17: Verbindingspoging mislukt.) (Foutcode 279)

Het is een van de meest voorkomende en willekeurige foutproblemen die door Roblox-spelers worden bekeken, waardoor ze niet kunnen beginnen met spelen of het duurt langer dan normaal voordat het is geladen.

Ook handig: Grappige Roblox-namen 2022 (gebruikersnamen)

Waarom Roblox-foutcode 279 optreedt

Veel Roblox-gebruikers hebben een probleem met Roblox-foutcode 279 dat door verschillende redenen kan worden veroorzaakt. In dit gedeelte wordt uitgelegd waardoor deze fout wordt veroorzaakt. Het is belangrijk dat je dit weet, want als je dat niet doet, kan je spel crashen of niet goed werken.

1. Trage internetverbinding

Als je een trage internetverbinding hebt met een lage bandbreedte of zelfs een abnormale draadloze verbinding, dan is je gameplay misschien niet zo soepel en lag-vrij. Dat komt omdat de 'DISCONNECTED: Kan geen verbinding maken met het spel. (ID=17: Verbindingspoging mislukt) (Foutcode 279)'-fout komt vaker voor bij degenen die niet snel genoeg snelheden op hun verbindingen hebben die hen in het spel kunnen ondersteunen.'

2. Enorm spel

Het is een hele nieuwe wereld van virtual reality-avonturen en jij bent degene die de touwtjes in handen heeft. Van achtbanen tot tycoon-games waarbij je fantasie alles is wat tussen succes of mislukking staat - Roblox heeft het allemaal. Het is een enorm gamingplatform.

Het enige nadeel? Je hebt om de een of andere reden een langzamere internetverbinding dan melasse (of misschien helemaal geen internet). Maar wees niet bang: we weten precies hoe we de foutcode 279 Roblox kunnen omzetten in iets draaglijkers met VPN's en snelle verbindingen, zodat u zo snel mogelijk zonder problemen weer op het goede spoor kunt komen.

3. Leeg spel

Als je Roblox speelt, zijn er bepaalde dingen die fout kunnen gaan. Een daarvan is een leeg spelprobleem waarbij het noodzakelijke element van gameplay mogelijk ontbreekt. Het kan te wijten zijn aan iets dat door de maker is geleverd, was een fout, omdat er helemaal geen geluid was en alleen kleur op het scherm.

Dit betekent dat het moet worden opgelost voordat andere spelers gefrustreerd raken door fouten in het algemeen. Dus als dit jou overkomt, ga dan meteen weg en meld het zodat anderen niet zelf synchronisatieproblemen tegenkomen wanneer ze te veel later beginnen te spelen, zoek een ander spel omdat er al genoeg tijd verspild is.

Roblox-foutcode 279 is een probleem waarmee veel Roblox-spelers worden geconfronteerd. Het kan op elk apparaat gebeuren en het is frustrerend om je favoriete games niet te kunnen spelen omdat je deze melding blijft krijgen. Gelukkig voor degenen die hulp nodig hebben bij het oplossen van het probleem, zijn er enkele stappen in de volgende sectie. We raden je aan het uit te proberen als je met deze vervelende bug te maken hebt.

Ook handig: Beste gaming-laptops onder $ 2000 (2022)

Hoe foutcode 279 in Roblox op te lossen?

Ben je een gamer die het beu is dat Roblox-foutcode 279 je game-ervaring verpest? Ik weet hoe het voelt om heethoofdig te worden als een ongewenste pop-up al mijn plezier verpest. Maar, maak je geen zorgen, niet mede-gamers. U kunt deze eenvoudige stappen volgen om het probleem op te lossen - zonder enige moeite.

 Hoe foutcode 279 in Roblox op te lossen? (2020)

Tijd om je gameface op te zetten. Alle stappen zijn belangrijk, dus ga niet weg of spring er niet op. Maar als u een stap mist, kunt u deze mogelijk niet zo gemakkelijk repareren en kunt u meer fouten in uw systeem krijgen dan voorheen.

Zorg er dus voor dat elk detail zorgvuldig wordt geregeld, want zonder al deze cruciale details zullen er ongetwijfeld problemen voor je zijn, maat.

Dus, hier zijn de stappen om Roblox-foutcode 279 id = 17 op te lossen:

1. Gebruik een vertrouwde browser

Zoals de meeste van je favoriete spellen, denk ik dat Roblox veel leuker is als je het in de juiste browser speelt. Naar mijn mening is Google Chrome zonder twijfel de beste manier om te gaan, omdat geen enkele andere browser zoveel vertrouwen en betrouwbaarheid heeft in alle delen van de wereld als zij.

Als u een niet-vertrouwde browser gebruikt, bestaat de kans dat foutcode 279 om de een of andere reden verschijnt. Je kunt dit populaire spel gemakkelijk verkennen met behulp van Google Chrome.

2. Werk uw webbrowser bij

Als u een browser gebruikt, zorg er dan voor dat deze up-to-date is. Een snelle manier om te weten of uw browser een update nodig heeft, is door af en toe te controleren op updates, bijvoorbeeld een of twee keer per maand.

Als de browser niet regelmatig wordt bijgewerkt, zullen er soms fouten optreden tijdens het spelen van Roblox en krijgen we code Roblox 279-foutmeldingen die moeilijk te achterhalen zijn zonder eerst te weten wat ze betekenen!

3. Windows-firewall

Roblox-foutcode 279 kan te wijten zijn aan Windows Firewall, die Roblox-spellen mogelijk niet toestaat. Het is belangrijk dat je naar de instellingen van Windows gaat en de firewall uitschakelt voordat je het spel opnieuw start!

Het verwijderen van de Windows Firewall kan een beetje lastig zijn, maar we zijn hier om het u gemakkelijk te maken. Er zijn vijf eenvoudige stappen die u in volgorde moet volgen:

 • Klik op de zoekknop en typ Windows Defender Firewall.
 • Schakel de Window Defender Firewall uit met de schakelaar Windows Defender Firewall aan of uit aan de rechterkant van het paneel.
 • Ga terug.
 • Start nu uw systeem opnieuw op.
 • Open nu games op Roblox en begin met spelen.

4. Schakel browserextensies (advertentieblokkers) uit

Roblox is een gratis multiplayer-spel, maar het moet toch op de een of andere manier geld verdienen. De advertenties zijn de primaire bron van inkomsten voor websites zoals Roblox. Zoals je weet, kunnen ze soms afleidend zijn omdat sommige mensen ad-blockers hebben die hen ervan weerhouden om normaal games te spelen.

Dus voordat u ROBLOX start, ga eerst naar uw browserinstellingen, zodat als er een extensie is met de naam 'Ad Block', in plaats daarvan Popups inschakelt of extensies helemaal uitschakelt!

5. Reset internetinstellingen

Een probleem met de Roblox-instellingen? Maak je geen zorgen. Als al uw individuele voorkeuren opnieuw worden ingesteld, kunt u ze terugzetten door de oorzaak van deze foutcode te verwijderen. Nog steeds niet helemaal duidelijk hoe het is gebeurd? Bekijk de stappen die je rechtstreeks naar een betere game-ervaring zullen leiden.

 • Open uw standaardbrowser (zoals voorgesteld Google Chrome).
 • Open internetinstellingen door op de knop met de drie stippen te klikken.
 • Open de geavanceerde instellingen.
 • Klik op de aanwezige resetknop.
 • Sluit nu de browser volledig.
 • Probeer opnieuw Games in Roblox te spelen en controleer of het probleem van Roblox-foutcode 279 is opgelost.

6. Open de juiste poorten

Het lijkt erop dat de oorzaak van het krijgen van foutcode 279 een gebrek is aan open poorten in uw netwerk. Er kunnen andere factoren zijn, dus probeer alle mogelijke routes te openen en kijk of er iets verandert!

Eenvoudige stappen die u moet volgen om dit probleem op te lossen:

 • Open het routerconfiguratiescherm.
 • Log in als Beheerder op uw routerpaneel.
 • Ga nu naar de categorie port forwarding.
 • Voeg uw IP-adres toe.
 • Voer hierna 49152-65535 poortbereiken in en selecteer UDP als protocol.
 • Hierna moet u uw pc of laptop opnieuw opstarten.
 • Open nu games in Roblox en controleer of het probleem van foutcode 279 in Roblox is opgelost of niet.

7. Antivirus uitschakelen

Het is frustrerend als Antivirus zoals Avast Anti-virus je niet kan toestaan ​​om bepaalde games te spelen. Het is dus belangrijk dat de antivirus niet is ingeschakeld. Anders kan dit een van de belangrijkste redenen zijn voor Code 279 Roblox-fouten.

Er zijn twee opties: tijdelijk uitschakelen of permanent uitschakelen. Welke optie u ook kiest, controleer daarna opnieuw wat er met uw Roblox gebeurt en hopelijk zullen deze stappen het probleem oplossen.

Controleer ook: Hoe Roblox Error Code 517 te repareren (Join Error)

Waarom zie ik DISCONNECTED: kan geen verbinding maken met de game ID=17 Foutcode 279?

Zoals ik eerder vertelde dat deze fout wordt gezien vanwege enige interferentie en blokkering, in het laatste gedeelte van het artikel. Soms kan het bericht Verbindingspoging mislukt 17 ook worden gezien. U moet nu dus zien welke van de volgende redenen verband houdt met uw probleem.

 • Wanneer gebruikers internet de Roblox-server blokkeert om te laden en,
 • Wanneer een gebruiker probeert opnieuw lid te worden van dezelfde server voordat Roblox de verbinding met de vorige site verbreekt.

Nu ga ik je niet laten schrikken, maar als je reden nummer 2 is, dan kan het een negatief punt voor je zijn dat al je bestanden met betrekking tot je spel van de server kunnen worden verwijderd vanwege het verlies van het spelproces.

Conclusie

Na het volledige artikel met een open geest te hebben gelezen, kun je snel omgaan met Roblox-foutcode 279. Als gamer weet ik hoe frustrerend het is om deze foutcode in Roblox te zien, en hopelijk, na het lezen van mijn bericht, je vragen over wat dat is middelen worden beantwoord.

Veel plezier met gamen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Bent u op zoek naar de Your New Boyfriend Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Je nieuwe vriend Roblox-nummer (Wilbur Roet) ID-codes omvatten originele, volledige en remixversies.
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Gang Beasts al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
De Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden.
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Een Konosuba Fantastic Days-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om erachter te komen wie de beste personages zijn in Konosuba Fantastic Days. Deze lijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste.
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
Op zoek naar de beste laptops onder de $ 1200 in 2022? We hebben 50 laptops getest om de beste laptops met een budget van minder dan $ 1200 te vinden met de nieuwste CPU en GPU voor hoge prestaties.
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
Op zoek naar de beste hoofdtelefoon voor online leren en lesgeven? Hier is de lijst met de beste hoofdtelefoons voor zowel online studenten als docenten en ook binnen het budget.