Hoofd Gamen Roblox Murder Mystery 2-codes (2020)

Roblox Murder Mystery 2-codes (2020)

 Roblox Murder Mystery 2-codes (2020) 30 september 2020 Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Roblox moordmysterie 2 is een van de meest populaire mysteriespellen die door de Roblox worden aangeboden. Als je een van zijn spelers bent, dan is het artikel van vandaag erg nuttig voor je, want nergens zal ik je de bijgewerkte Roblox-moordmysterie 2-codes 2020-lijst begeleiden die je zal helpen om de nieuwste aanbiedingen in te wisselen. In dit artikel zal ik je ook begeleiden met de basisinformatie over codes voor Roblox moordmysterie 2 en hoe je deze promotiecodes kunt verzilveren.

Roblox is tot nu toe het beste spelplatform en het bevat miljoenen spellen en alle spellen zijn gemaakt door de gebruiker, aangezien Roblox zijn gebruikers in staat stelt om hun eigen spellen te maken met hun verbeeldingskracht, en Roblox moordmysterie 2 is een van die spellen.

Laten we nu beginnen met de basisinformatie over Roblox moordmysterie 2.

Inhoud

Wat is Roblox Murder Mystery 2?

Roblox moordmysterie 2 is gemaakt door de meest populaire ontwikkelaar Nikilis in het jaar 2014 (18 januari). Roblox moordmysterie 2 wordt beschouwd als het beste mysteriespel op Roblox en dit spel wordt populair vanaf de dag dat het werd gelanceerd. In 2020 heeft het meer dan 3,9 miljard bezoekers. Met Roblox moordmysterie 2 kunnen 12 spelers tegelijkertijd spelen.

Om dit spel te winnen, moet je rennen en je verstoppen voor de moordenaars en je moet de dieven ontmaskeren door je detectivevaardigheden te gebruiken. Los het mysterie op en word de meester van Roblox-moordmysterie 2. De gameplay van Roblox-moordmysterie 2 had 3 hoofdpersonages Sheriff, Innocent en Murderer. De onschuldige moet zich voor de moordenaar verbergen om hem te vangen door zijn detectivevaardigheden, Sheriff werkt met de Innocent en heeft ook wapens en als je Sheriff bent, dan kun je je wapen gebruiken om de moordenaar neer te halen als je hem met succes ontdekt, Moordenaar kan iedereen elimineren die hun pad kruist. Dus dit is de gameplay en het is erg interessant en cool.

Ook handig: Roblox-voertuigsimulatorcodes (2020)

Wat zijn Roblox Murder Mystery 2-codes?

 Wat zijn Roblox Murder Mystery 2-codes?

Zoals eerder gezegd, speel je de rol van Sheriff die een mes als wapen had en er zijn daar veel soorten mes beschikbaar en je moet meer punten scoren om ze te ontgrendelen. Maar nu in dit artikel zal ik je een eenvoudige methode vertellen waarmee je veel items in Roblox moordmysterie 2 kunt ontgrendelen, d.w.z. Roblox moordmysterie 2 codes gebruiken en ze inwisselen. codes voor Roblox moordmysterie 2 helpen je om de nieuwste aanbiedingen van de game-ontwikkelaars in te wisselen.

Voordat ik naar de promotiecodes van Roblox moordmysterie 2 ga, zal ik je begeleiden hoe je ze kunt inwisselen.

Hoe Roblox Murder Mystery 2-codes inwisselen?

Ben jij een Roblox moordmysterie 2-speler? dan heb je een goede keuze, want het is het beste mysteriespel dat beschikbaar is op Roblox. Nu, als je niet weet hoe je je Roblox moordmysterie 2-codes moet inwisselen, maak je dan geen zorgen, want in dit gedeelte zal ik je begeleiden met de stappen.

Ook gerelateerd: Roblox Restaurant Tycoon 2-codes (2020)

Volg nu de eenvoudige stappen om Roblox moordmysterie 2-codes in te wisselen:

 • Open Roblox en start Roblox moordmysterie 2 .
 • Zoek nu naar de ' Voorraad ' optie en open deze.
 • Daarna ziet u een lege ruimte waar je de code moet invoeren
 • Nu, na het schrijven van de code, druk op de ' Redeem ' knop.

Nu hoop ik dat alle bovenstaande stappen duidelijk voor je zijn en dat je nu gemakkelijk moordmysterie 2-promotiecodes kunt verzilveren. Dus laten we ons nu bezighouden met de lijst met Roblox Murder Mystery 2-codes.

Alle Roblox Murder Mystery 2-codes (2020)

In dit gedeelte krijgt u een bijgewerkte lijst met alle actieve en werkende Roblox-moordmysterie 2-codes voor mes en geweer. Kopieer en wissel ze dus in door de stappen in het laatste gedeelte te volgen.

 Alle Roblox Murder Mystery 2 Codes (2020) Mes Gun

Lijst met Roblox moordmysterie 2-codes (2020):

 • Wissel in voor een gratis Combat II-mes: COMB4T2
 • Wissel in voor een gratis prismames: PR1SM
 • Inwisselen voor een Alex Knife: AL3X
 • Inwisselen voor een Corl-mes: C0RL
 • Inwisselen voor een Denis-mes: D3NIS
 • Inwisselen voor een schetsmatig mes: SK3TCH
 • Inwisselen voor een submes: SUB0
 • Inwisselen voor een ge├»nfecteerd mes: INF3CT3D
 • Inwisselen voor een Goo Knife: G003Y
 • Inwisselen voor een reptielenmes: R3PT1L3
 • Inwisselen voor een Skool-mes: SK00L
 • Inwisselen voor een Patrick-mes: PATR1CK
 • Inwisselen voor een mes uit 2015: 2015
 • Inwisselen voor een begaafd mes: G1FT3D
 • Inwisselen voor een TNL-mes: TH3N3XTL3V3L
 • Inwisselen voor een neonmes: N30N
 • Inwisselen voor een pompoenhuisdier: HW2017

Controleer ook: Roblox Clone Tycoon 2-codes (2020)

Conclusie

Nu hoop ik dat de bovenstaande lijst met Roblox-moordmysterie 2-codes je echt heeft geholpen en dat je met succes de actieve promotiecodes voor Roblox-moordmysterie 2 hebt ingewisseld met behulp van de bovenstaande stappen. Als een van de codes niet actief is, laat het ons dan weten door een opmerking te plaatsen.

Roblox moordmysterie 2-codelijst wordt regelmatig bijgewerkt, dus controleer deze met korte tussenpozen, want de codes worden na verloop van tijd gedeactiveerd.

Altijd blijven lachen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?