Hoofd Tierlijst Rogue Company Tier List (november 2022) Beste schurken gerangschikt

Rogue Company Tier List (november 2022) Beste schurken gerangschikt

 Rogue Company Tier List (2022) Beste schurken gerangschikt 11 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Er zijn veel verschillende manieren om een ​​spel als Rogue Company te spelen. Wat je favoriete strategie ook is, het is belangrijk om te weten welke personages de beste zijn in het spel. In deze blogpost bespreken we de Rogue Company-niveaulijst en leggen we uit waarom elk personage is onderverdeeld in niveaus en gerangschikt waar ze zich bevinden.

De ranglijst voor Rogue Company is een ranglijstsysteem dat laat zien welke schurken (personages) het beste zijn. Deze niveaus zijn gebaseerd op hoe sterk de capaciteiten van elk personage zijn in vergelijking met andere personages van hun klasse en rol binnen het Rogue-bedrijf.

Als je je spel wilt verbeteren, is het belangrijk om te begrijpen hoe elk personage functioneert en wat hun sterke punten zijn. Deze lijst met personages van Rogue Company helpt je daarbij! Of je nu een beginner bent of een ervaren malafide bedrijfsspeler, deze lijst met niveaus helpt je de personages beter te begrijpen en je kansen op overwinning te vergroten.

Ook handig: Girl Cafe Gun Tier List (2022)

Inhoud

Rogue Company - Een snelle introductie

Uitgebracht in oktober 2020, Rogue Company werd uitgegeven door Hi-Rez Studios en ontwikkeld door First Watch Games. Het is een third-person shooter-game die je op je pc, Nintendo Switch, PS4, PS5 of Xbox One kunt spelen.

 Rogue Company - Een snelle introductie

Zoals de naam al doet vermoeden, bevat de Rogue Company malafide agenten die voor verschillende malafide bedrijven over de hele wereld werken om conflicten in hun respectievelijke vakgebieden op te lossen. Je speelt als een van de malafide agenten en voltooit verschillende missies om het verhaal vooruit te helpen.

De game heeft een vrij grote cast van personages, allemaal met hun eigen unieke vaardigheden en capaciteiten. Zelfs de gameplay is voor elk personage anders, dus het kan een beetje ontmoedigend zijn om te proberen te beslissen met wie je wilt spelen.

Om je keuzes te vergemakkelijken, hebben we besloten om een ​​lijst met Rogue Company-niveaus samen te stellen.

Lijst met schurkenstaten van bedrijven (2022)

Een lijst met niveaus van Rogue Company helpt je bij het bepalen van de beste schurken die je in je games kunt gebruiken. Rogue Company heeft een aantal spelmodi en malafide bedrijfspersonages om uit te kiezen. De Rogue Company-niveaulijst sorteert personages op basis van hun rol in het spel en wat ze het beste kunnen.

 Lijst met schurkenstaten van bedrijven (2022)

Er zijn veel voordelen van een Rogue Company-niveaulijst, waaronder:

 • Spelers helpen bij het bepalen van de beste personages om te spelen.
 • Het verstrekken van een rangschikking van alle personages in het spel.
 • Laat zien hoe elk personage zich verhoudt tot anderen.
 • Het kan je helpen de sterke en zwakke punten van je personage te bepalen, en je kunt je tijd concentreren op het beheersen van diegene die je het grootste voordeel zullen geven.
 • De lijst met schurkenstaten van bedrijven laat zien hoe elke schurk in het spel zich verhoudt tot anderen, dus het is een geweldige manier om te zien waar je personage staat voordat je er tijd in steekt.

Of je nu net begint of al een tijdje speelt, een lijst met malafide bedrijven is een waardevolle hulpbron die niet over het hoofd mag worden gezien. Dus laten we zonder verder oponthoud eens kijken naar de lijst met malafide bedrijven!

Rogue Company S Tier List (2022)

De S-tekens van de lijst met malafide bedrijven zijn gereserveerd voor het beste van het beste. Deze karakters zijn ongelooflijk sterk en kunnen hun tegenstanders gemakkelijk uitschakelen.

 Rogue Company S Tier List (2022)
Schurkachtige bedrijfspersonages Rol
schroeien Duelist
Dahlia Steun
de fixer sluipschutter

Ook gerelateerd: Dark Souls 3 Wapenniveaulijst (2022)

Rogue Company A Tier List (2022)

Het malafide bedrijf Een tier-lijst is voor de sterke middle-tier-personages. Deze personages kunnen nog steeds aanzienlijke schade aanrichten, maar zijn in bepaalde situaties mogelijk niet zo effectief als andere.

 Rogue Company A Tier List (2022)
Schurkachtige bedrijfspersonages Rol
Zoeker Intel
Ronin Duelist
Dallas Intel

Rogue Company B Tier-lijst (2022)

De lijst met frauduleuze bedrijven op B-niveau is een goede plek om te beginnen als je op zoek bent naar personages die beter geschikt zijn voor beginners. Deze personages hebben misschien niet zoveel kracht of veelzijdigheid, maar ze kunnen de klus nog steeds klaren!

 Rogue Company B Tier-lijst (2022)
Schurkachtige bedrijfspersonages Rol
Jij Verdediger
loopgraaf Verdediger
Aambeeld Verdediger
Heilige Steun
Torenvalk Duelist
Sigrid Doorbreker

Rogue Company C-tierlijst (2022)

De lijst met malafide bedrijven op C-niveau bevat enkele van de zwakkere karakters. Deze karakters zijn niet zo sterk, maar ze kunnen nog steeds goed werken in bepaalde situaties als ze correct worden gebruikt!

 Rogue Company C-tierlijst (2022)
Schurkachtige bedrijfspersonages Rol
Mack Duelist
Gooien Verdediger
Chaac Duelist

Rogue Company D Tier-lijst (2022)

De lijst met malafide bedrijven op D-niveau is voor de personages die niet erg sterk zijn en die indien mogelijk moeten worden vermeden. Deze karakters kunnen een aantal toepassingen hebben, maar ze worden meestal niet aanbevolen voor serieus spel.

 Rogue Company D Tier-lijst (2022)
Schurkachtige bedrijfspersonages Rol
Gl1tch Doorbreker
Dima Doorbreker
fantoom sluipschutter
Het huis Intel

Controleer ook: Dota 2-tierlijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is de lijst met Rogue Company-niveaus?

De ranglijst van Rogue Company is een ranglijst van alle personages in Rogue Company. Het bepaalt de beste en slechtste karakters om te spelen om uw winkansen te maximaliseren.

2. Waarom zou ik me zorgen maken over de lijst met Rogue Company-niveaus?

Als je wilt winnen, moet je weten welke karakters bovenaan de ranglijst staan. Dit geeft je een concurrentievoordeel ten opzichte van andere spelers.

3. Hoe vaak wordt de lijst met personages van Rogue Company bijgewerkt?

De Rogue Company-niveaulijst wordt elke keer bijgewerkt als er wijzigingen in het spel zijn.

4. Hoe nauwkeurig is de lijst met niveaus voor Rogue Company?

De lijst met Rogue Company-niveaus is gebaseerd op gegevens die zijn verzameld uit competitief spel, dus deze zou redelijk nauwkeurig moeten zijn.

5. Wat moet ik doen als ik denk dat een personage hoger of lager moet zijn dan ze zijn gerangschikt?

We horen graag uw mening! Aarzel niet om het met ons te delen in de opmerkingen hieronder en we kunnen het opnemen in onze volgende update van de lijst met malafide bedrijven!

6. Hoe gebruik je de Rogue Company-tierlijst?

Je kunt de Rogue Company-niveaulijst gebruiken om te bepalen welke personages het beste zijn om te spelen. Kijk gewoon naar de ranglijst en kies degene die volgens jou de meeste kans geven om te winnen.

7. Wie heeft de Rogue Company-ranglijst gemaakt?

De ranglijst van Rogue Company is gemaakt door een team van professionele gamers. Ze hebben veel ervaring met het spel en weten wat er nodig is om te winnen.

8. Wint S-tier karakters altijd?

Nee, dat doen ze niet. Maar ze hebben een grotere kans om te winnen dan welk ander personage dan ook. Dus als je wilt winnen, moet je ze kiezen.

Bekijk meer: Monster Hunter Rise-wapenniveaulijst (2022)

Laatste woorden

De Rogue Company-niveaulijst is alleen gemaakt om spelers een algemeen begrip van het spel te geven. Het moet niet als evangelie worden opgevat en personages kunnen in niveaus omhoog of omlaag gaan, afhankelijk van de feedback van spelers en matchups.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om de Rogue Company-personageniveaulijst grondig te begrijpen. Als u vragen of suggesties heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Veel plezier met rogue bashen met je favoriete personage!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.