Hoofd Tierlijst Shining Beyond Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt

Shining Beyond Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt

 Shining Beyond Tier List (2022) Beste helden gerangschikt 27 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Shining Beyond is een mobiele game die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Met zijn unieke karakters en boeiende gameplay, is het geen wonder dat zoveel mensen er verliefd op zijn geworden.

Als jij een van die mensen bent die hun spel naar een hoger niveau willen tillen, dan moet je onze Shining Beyond-niveaulijst eens bekijken! In deze blogpost bespreken we de beste helden om te spelen.

De lijst met helden van Shining Beyond is een gemakkelijke manier om te zien welke helden de beste zijn in het spel. De lijst is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder schade, snelheid en verdediging. Of je nu een beginner of een doorgewinterde speler bent, deze lijst helpt je bij het kiezen van de beste held om mee te spelen.

Ook handig: Sword Master Story Tier-lijst (2022)

Inhoud

Shining Beyond - Een snelle introductie

verder schijnen is een role-playing game ontwikkeld door XII Braves. De game is op 27 augustus 2020 uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten.

 Shining Beyond - Een snelle introductie

De game speelt zich af in een fictieve wereld geïnspireerd door de Middeleeuwen en volgt het verhaal van een jonge huurling genaamd Leo die op zoek gaat naar zijn vermiste zus. Onderweg ontmoet hij andere personages die zich bij zijn zaak aansluiten.

De gameplay van Shining Beyond is turn-based en maximaal vier personages kunnen tijdens de strijd worden bestuurd. Elk personage heeft een unieke reeks bewegingen die kunnen worden gebruikt om vijanden te verslaan.

De game speelt zich af in een fictieve wereld geïnspireerd op de Middeleeuwen. Het verhaal volgt de reis van een jonge huurling genaamd Leo die op zoek gaat naar zijn vermiste zus. Onderweg ontmoet hij andere personages die zich bij zijn zaak aansluiten.

Shining Beyond Tier List (2022)

Een tier list is een lijst die karakters in een game rangschikt op basis van hun kracht en bruikbaarheid. Dit artikel is voor jou als je je spel wilt verbeteren en wilt ontdekken welke personages je het beste kunt gebruiken.

 Shining Beyond Tier List (2022)

Er zijn veel voordelen van een Shining Beyond-niveaulijst, waaronder:

 • Je kunt snel zien welke karakters het sterkst en nuttigst zijn.
 • Je kunt je teamsamenstellingen plannen rond de beste personages.
 • Je kunt meer te weten komen over nieuwe karakterinteracties waarvan je je misschien niet bewust was.
 • Hiermee kun je de veranderingen in het spel in de loop van de tijd volgen, terwijl personages op en neer gaan in de niveaus.
 • Het helpt je om het spel beter te begrijpen en beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

De lijst met helden van Shining Beyond is opgesplitst in 5 niveaus, variërend van S tot D, waarbij S de sterkste is en D de zwakste. Laten we dus zonder verdere vertraging aan de slag gaan met de S-tierlijst:

Shining Beyond S Tier-lijst (2022)

De S-tier-personages in Shining Beyond zijn de sterkste en meest bruikbare personages in het spel. Als je wilt winnen, moet je ten minste één van deze personages in je team hebben. Ze zijn allemaal ongelooflijk sterk en zullen je in de meeste situaties naar de overwinning kunnen brengen.

 Shining Beyond S Tier-lijst (2022)
Held Klas Basislaag
Athene TankGuardian/Warrior SSR
Lidwoord Boogschutter/Ranger SSR
Artemis Boogschutter & Ranger SSR
Lucille Acoliet/magiër SSR
MeiFang Schurk SSR

Ook gerelateerd: Lijst met teruggavewapenniveaus (2022)

Schijnt verder dan een lijst met niveaus (2022)

De A-laag is voor karakters die sterk en nuttig zijn, maar niet helemaal op hetzelfde niveau als de S-laag karakters. Dit zijn nog steeds geweldige personages om mee te spelen en kunnen in veel situaties erg nuttig zijn. Als je een team wilt bouwen rond een specifiek personage, dan zijn dit degenen die je moet overwegen.

 Schijnt verder dan een lijst met niveaus (2022)
Held Klas Basislaag
Jenny Schurk SSR
Kane Boogschutter/Ranger SSR
Raegar Schurk SSR
Emilia Acoliet/magiër SSR
Leon Krijger/Tank SSR
Freya TankGuardian/Warrior SSR

Shining Beyond B Tier-lijst (2022)

De B-laag is voor karakters die fatsoenlijk zijn en enig nut hebben, maar niet zo sterk zijn als de andere lagen. Deze karakters kunnen nog steeds leuk zijn om mee te spelen en kunnen in bepaalde situaties nuttig zijn. Ze zullen je echter niet zo vaak naar de overwinning brengen als de hogere niveaus.

 Shining Beyond B Tier-lijst (2022)
Held Klas Basislaag
Emilia Misdienaar SSR
Theia Acoliet & Magiër SSR
Shizu Schurk SSR
Frans Voogd/krijger SSR
Chaos Boogschutter/Ranger SSR
Beretta Acoliet/magiër SSR
Altima Strijder SSR
Tess Boogschutter/Ranger SSR

Shining Beyond C-tierlijst (2022)

De C-tier is voor karakters die niet erg sterk zijn en niet bijzonder nuttig zijn. Deze karakters zijn over het algemeen uw tijd niet waard en u kunt beter andere karakters gebruiken.

 Shining Beyond C-tierlijst (2022)
Held Klas Basislaag
Natsumi Schurk SR
Izumi Schurk SR
Isabel Boogschutter/Ranger SR
Arisa Acoliet/magiër SR
Faye Strijder SR

Shining Beyond D Tier-lijst (2022)

De D-tier is voor de zwakste en meest nutteloze personages in het spel. Deze karakters zijn je tijd niet waard en je moet ze indien mogelijk vermijden. Ze zullen je alleen maar naar beneden slepen en het moeilijker voor je maken om je games te winnen.

 Shining Beyond D Tier-lijst (2022)
Held Klas Basislaag
Gordon Acoliet/magiër R
Loki&Fenrir Strijder SR
Priester Acoliet/magiër SR
Nadia Boogschutter/Ranger SR
Oberon Acoliet/magiër SR
Isabella Tank SR
Makoto Schurk SR
Jake Krijger/Tank SR
Cecil Schurk R

Controleer ook: Erfgenaam van Light Tier List (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is de Shining Beyond-niveaulijst?

De Shining Beyond-niveaulijst is een ranglijst van personages in de game op basis van hun algehele kracht en potentieel.

2. Hoe vaak wordt de lijst met heldenniveaus van Shining Beyond bijgewerkt?

De lijst met helden van Shining Beyond wordt meestal bijgewerkt wanneer er een grote game-update of -wijziging is.

3. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van de lijst met niveaus voor Shining Beyond?

Bij het maken van de lijst met Shining Beyond-niveaus wordt rekening gehouden met verschillende factoren, zoals de algehele sterkte, bruikbaarheid en populariteit van een personage.

4. Hoe belangrijk is de Shining Beyond-niveaulijst?

De lijst met Shining Beyond-niveaus is om verschillende redenen belangrijk. Het kan spelers helpen bepalen in welke personages het waard is om in te investeren, en het geeft ook een algemeen overzicht van de huidige staat van het spel.

5. Waar staat de S-tier voor?

De S-tier in de Shining Beyond-tierlijst staat voor het beste van de beste personages in termen van brute kracht en potentieel in het spel. Dit zijn meestal de personages die je in je team wilt hebben als je wilt winnen.

Bekijk meer: Elden Ringklasse Tierlijst (2022)

Laatste woorden

We hopen dat deze Shining Beyond-niveaulijst je zal helpen de game beter te begrijpen en de beste personages voor je team te kiezen. Als je vragen of suggesties hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten.

Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?