Hoofd De Sims 4 Sims 4 CAS-cheat | Volledige bewerkingsmodus (november 2022) 100% werkt

Sims 4 CAS-cheat | Volledige bewerkingsmodus (november 2022) 100% werkt

 Sims 4 CAS-cheat | Volledige bewerkingsmodus (2022) 9 augustus 2022 De Sims 4 | Gamen
Oosten. Lezen: 12 minuten

Terwijl De Sims 4 is een zeer uitgebreide game met een van de grootste in-game werelden, het kan zijn dat je nog steeds te weinig geschikte kapsels en outfits hebt. Om precies te zijn, het is niet de kleding die ontbreekt; het is gewoon dat de variaties niet genoeg zijn.

Als je op zoek bent naar een volwassen loopstijl, relatiestatus, eigenschappen, lichaamstype, leeftijd en nog veel meer factoren voor je sim, dan moet je wat extra privileges hebben. Het is zeker ook niet mogelijk met een soort uitbreidingspakket.

Inhoud

Wat is De Sims 4 CAS-cheat?

Om serieuze en belangrijke wijzigingen in het spel aan te brengen, moet je de volledige bewerkingsmodus van de Sims 4 accepteren. Met deze modus kun je alle objecten rondom je sim bewerken en alles naar wens aanpassen.

 Wat is De Sims 4 CAS-cheat?

Deze mod is toegankelijk via een Sims 4 CAS-cheatcode die je in je spel moet toepassen door een gespecificeerde reeks instructies te volgen die verder in dit artikel worden besproken.

De volledige bewerkingsmodus van de Sims 4 kan op talloze manieren erg nuttig zijn, bijvoorbeeld wanneer je een Sim maakt, om erachter te komen dat er iets is dat je haat.

Bovendien kun je de leeftijd van je Sims aanpassen en ze ouder of jonger maken volgens je voorkeuren. Dit kan erg handig zijn als je als content creator een specifieke verhaallijn in de game probeert te volgen.

In dit artikel kom je meer te weten over de cheats en de procedure om toegang te krijgen tot de volledige bewerkingsmodus in Sims 4 waarmee je de objecten om je heen in het spel kunt wijzigen.

Deze gids bespreekt het inschakelen van deze Sims 4 CAS-cheatcode op verschillende apparaten, zoals pc, Xbox One en PS4. Bovendien, voordat u verder gaat, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie van CAS hebt gedownload.

Ook handig: Beste Sims 4 Bewaar Bestanden (2022)

Sims 4 CAS-cheatcode - Volledige bewerkingsmodus (2022)

Dit gedeelte leidt je door de verschillende cheatcodes die je nodig hebt om toegang te krijgen tot de volledige bewerkingsmodus in Sims 4 en om alle entiteiten in de gamewereld aan te passen. Of je nu Sims 4 speelt op je Xbox One, pc of zelfs PS4, deze Sims 4 CAS-cheat kan op alle platforms worden gebruikt.

 Sims 4 CAS-cheatcode - Volledige bewerkingsmodus (2022)

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de procedure om toegang te krijgen tot de volledige bewerkingsmodus van de Sims 4 op verschillende soorten apparaten:

1. Sims 4 CAS-cheat voor pc

Als je op zoek bent naar cheats voor De Sims 4 CAS voor pc, ben je hier zeker aan het juiste adres. Deze mod is oorspronkelijk ontwikkeld voor de pc-versie van de game zelf, en het proces om er toegang toe te krijgen is vrij eenvoudig.

 • Om toegang te krijgen tot de volledige bewerkingsmodus van de Sims 4 op pc, moet je eerst de game aanzetten en op de ctrl + shift + c toets op je toetsenbord om de cheat-commandoconsole op je scherm te openen.
 • In het invoerveld dat zichtbaar is op uw scherm, moet u typen testencheats waar , gevolgd door het commando case.fulleditmode en druk op de enter-toets op uw toetsenbord om de wijzigingen door te voeren.
 • Nadat de Sims 4 CAS-cheat succesvol is ingeschakeld, hoeft u alleen maar op een simkaart te klikken terwijl u de shift-toets op uw toetsenbord ingedrukt houdt om deze volledig te kunnen bewerken.
 • Wanneer u op uw gewenste sim klikt, ziet u een optie met de vermelding ' Bewerken in CAS ,' en u hoeft er alleen maar op te klikken.

2. Sims 4 CAS-cheat voor Xbox One

Als je geniet van deze iconische titel op een Xbox, kun je nog steeds het meeste uit deze cheat halen, omdat deze ook perfect werkt op dit platform. Het proces is nog steeds hetzelfde en het enige verschil zit in het controleschema.

 • Om toegang te krijgen tot de volledige bewerkingsmodus in Sims 4 op je Xbox one, moet je eerst de hoes ingedrukt houden L1, L2, R1 en R2 dat zal de cheat-console voor je openen op je scherm.
 • Wanneer de cheatconsole perfect zichtbaar is op je scherm, moet je typen testencheats waar en druk op de selectietoets op je joystick om de cheats-functie in je spel in te schakelen.
 • Als het klaar is, hoef je alleen maar de cheatconsole opnieuw te openen en te typen case.fulleditmode , gevolgd door op de selectieknop op uw joystick te drukken.
 • Om de cheatconsole te sluiten, hoef je alleen maar nogmaals op de combinatie van knoppen te drukken.
 • Als je de cheat voor de volledige bewerkingsmodus van Sims 4 hebt ingeschakeld, kun je al je gewenste Sims bewerken door tegelijkertijd op de B- en A-knoppen drukken op je Xbox One-controller en selecteer vervolgens de optie met de titel ' wijzigen in CAS '

3. Sims 4 CAS Cheat voor PS4 & PS5

Omdat de Sims 4 'maak een simkaart'-mod je in staat stelt om de gewenste veranderingen aan te brengen in personages en objecten die zich over je heen bevinden, werd de functie in een korte tijd enorm populair. Bovendien speelt een groot publiek deze game op PlayStation 4 en PlayStation 5-consoles, en het niet beschikbaar stellen van de cheat voor dit platform zal een groot aantal gebruikers zeker ongelukkig maken.

Gelukkig werkt de Sims 4 CAS cheat ook in PS4 en PS5, en om deze te kunnen gebruiken; je hoeft alleen maar een handvol noodzakelijke stappen te volgen.

 • Begin door op de te drukken L1, R1, L2 en R2 toetsen op je DualShock-controller allemaal samen om de cheat-console op je scherm te laten verschijnen.
 • Wanneer de cheatconsole verschijnt, moet je op de drukken X-toets op je controller en typ vervolgens testencheats waar in de console, gevolgd door de x-toets.
 • Ten slotte hoeft u alleen de . te typen case.fulleditmode om de functie te activeren en sluit vervolgens de console.
 • Als je een sim wilt bewerken, hoef je alleen maar op de te drukken O- en X-toetsen tegelijkertijd op uw dual-shockcontroller en de ' Wijzig in CAS ' optie beschikbaar zal zijn.

Ook gerelateerd: Sims 4 Vaardigheid Cheats (2022)

Hoe gebruik je De Sims 4 CAS Cheat? (Volledige bewerkingsmodus)

Als je nu met succes de Sims 4 CAS-cheat (maak een simkaart) in je spel hebt ingeschakeld, kun je gebruikmaken van de verschillende functies die hierdoor beschikbaar worden gesteld. Als je het nog nooit eerder hebt gebruikt, moet je weten dat het een spelmodus is waarmee je elk object of elke simkaart in het spel kunt bewerken.

 Hoe gebruik je De Sims 4 CAS Cheat? (Volledige bewerkingsmodus)

Laten we eens kijken naar enkele van de acties die je kunt uitvoeren met deze modus, en als je het op een console speelt, vervang dan de shift en klik met de gewenste bedieningselementen die je apparaat gebruikte om met andere sims te communiceren.

1. Verschuiven en klikken op de grond

Wanneer je de combinatie van shift + click gebruikt terwijl je met je gezicht naar de grond kijkt, kun je de speler zonder enige moeite overal in de in-game wereld teleporteren. Hierdoor kan uw speler elke afstand direct afleggen zonder zelfs maar zijn voeten te bewegen. Het stelt je ook in staat om de gewenste locatie te kiezen voor de teleportatie van je sims.

2. Shift en klik op de mailbox

Met behulp van de Sims 4 CAS-modus kun je alle inhoud van de mailbox wissen door erop te klikken terwijl je de shift-toets op je toetsenbord ingedrukt houdt.

Dit kan handig zijn als je veel e-mails hebt en geen tijd hebt om ze een voor een te controleren. Hiermee kunt u uw mailbox helemaal leeg maken, waardoor andere e-mails er met succes door kunnen worden ontvangen.

3. Shift en klik op Elk ander object

Of je nu een kapot voorwerp wilt repareren of een schoon voorwerp vuil wilt maken, met de Sims 4 CAS-cheat kun je eindeloze aanpassingen maken aan de voorwerpen die beschikbaar zijn in het spel.

Het stelt u ook in staat om de instellingen van een object terug te zetten naar de standaardwaarden door erop te klikken terwijl u de shift-toets op uw toetsenbord ingedrukt houdt. Als je een contentmaker bent die meerdere objecten op een bepaalde manier nodig heeft, dan is deze mod zeker een perfecte match voor jou.

4 Shift en klik op de sim

De Sims 4 'maak een simkaart'-modus stelt je in staat om je simkaart toe te voegen als lid van een gezin en zelfs het motiefverval voor je personage uit te schakelen. Het stelt je ook in staat om de stemmingen van je sims te sturen en ze blij of verdrietig te maken.

Afgezien van de details van overerving en naam, kunnen alle dingen in Sims worden gewijzigd met behulp van deze cheat. De instellingen kunnen ook worden teruggezet naar de pauze door een combinatie van shift en muisklik op de simkaart die u hebt gewijzigd te gebruiken.

5. Sims 4 CAS volledige bewerkingsmodus (altijd ingeschakeld)

Het beste van de volledige bewerkingsmodus van de Sims 4 CAS is dat deze standaard is ingeschakeld. Dit betekent dat zelfs als u het spel opnieuw start, u de optie niet opnieuw handmatig hoeft in te schakelen.

Dit bespaart u veel tijd en stelt u in staat om onderweg wijzigingen door te voeren. U moet echter nog steeds de testencheats waar om vals te spelen op je console of pc elke keer dat je het spel start.

Om dit in je spel te kunnen installeren, hoef je alleen maar de ts4script-bestand en verplaats het dan naar het installatiepad van je spel in de map mods . Hierna wordt de mod succesvol geïnstalleerd. Om deze modus in je spel in te schakelen, moet je naar het optiemenu gaan, gevolgd door spelopties waar je een optienaam ziet anderen , gevolgd door scriptmods .

Controleer ook: Sims 4 Vampier Cheats (2022)

Veelvoorkomende problemen met Sims 4 CAS Cheat voor volledige bewerkingsmodus

Zoals je hierboven misschien al hebt gelezen, omvatten de stappen om de volledige bewerkingsmodus in je Sims 4-game te installeren verschillende stappen die gemakkelijk te volgen zijn, maar verwarrend kunnen zijn voor iemand die nog nooit cheats heeft toegepast in deze game.

 Veelvoorkomende problemen met Sims 4 CAS Cheat voor volledige bewerkingsmodus

Dit kan leiden tot verschillende problemen die ertoe kunnen leiden dat de cheat voor Sims 4 CAS niet werkt. Laten we eens kijken naar enkele veelvoorkomende problemen samen met hun oplossingen waarmee je problemen kunt oplossen die te maken hebben met de volledige bewerkingsmodus in Sims 4:

 • Als je de cheatconsole niet kunt openen, zorg er dan voor dat je de ctrl + shift + c-toets op je toetsenbord allemaal tegelijk indrukt
 • Terwijl u de cheats in uw spel inschakelt, moet u ervoor zorgen dat u de syntaxis testingcheats true correct hebt getypt zonder spelfouten
 • Zelfs als je het scriptbestand al aan het installatiepad van je game hebt toegevoegd, moet je nog steeds het commando cas.fulleditmode India cheats console invoeren om tijdens het spel bewerkingen te kunnen maken
 • Terwijl u een simkaart probeert te bewerken, moet u ervoor zorgen dat u de shift-knop op uw toetsenbord ingedrukt houdt voordat u deze selecteert met uw muisaanwijzer

Voordat je de volledige bewerkingsmodus van de Sims 4 opent, moet je weten dat wanneer je cheats voor testen toepast via een commando, je ook andere cheats voor objecten gebruikt, vooral wanneer je ermee communiceert terwijl je de shift-toets op je toetsenbord indrukt. Het kan je verschillende opties laten zien, zoals zorgen voor vrolijke stemmingen, je Sims resetten en nog veel meer.

Sims 4 CAS Cheat - Glitches en oplossingen

De game lanceerde onlangs de nieuwste patch die veel functies in de volledige bewerkingsmodus van De Sims 4 overbodig maakte. Hierdoor werken veel cheats niet meer, maar de community heeft er een geschikte oplossing voor gevonden.

Als je dus ook problemen ondervindt met Sims 4 CAS-cheats met de volledige bewerkingsmodus, zorg er dan voor dat je de onderstaande stappen goed volgt:

 Sims 4 CAS Cheat - Glitches en oplossingen
 • Allereerst moet je ervoor zorgen dat het gezin zich momenteel buiten de wereld bevindt, en wanneer je ervoor hebt gezorgd dat je naar de functie voor huishoudelijke beheeropties in het spel gaat.
 • Als je nu de optie voor huishoudelijk beheer van je spel gebruikt, moet je naar je familie navigeren en op de bewerkingsoptie klikken met een potloodpictogram ernaast.
 • Daar zie je een nieuwe optie genaamd 'Cas Click', waar je verschillende opties ziet die verband houden met je sims. Hier moet je de optie 'nieuwe sim' selecteren gevolgd door de optie 'spelen met genetica'.
 • Ten slotte hoef je alleen maar de relatie van je familie met broers en zussen te wijzigen en vervolgens de optie 'willekeurige tweeling' te kiezen om de dingen te laten werken zoals bedoeld in de volledige bewerkingsmodus van het spel.

Hierdoor kun je een geheel nieuwe en identieke sim maken die gemakkelijk kan worden bewerkt met behulp van de volledige bewerkingsmodus in Sims 4. Terwijl je dit doet, merk je misschien dat de eigenschappen, kleding, gezichtshaar en ambities nog steeds de belangrijkste zijn. hetzelfde voor het identieke personage dat je hebt gemaakt.

Het is allemaal aan jou of je de oudere sim wilt verwijderen en verder wilt gaan met alleen de identieke sim.

Bekijk meer: Sims 4 Zwangerschap Cheats (2022)

Hoe installeer ik Sims 4 CAS Cheat op PS4/PS5?

Omdat gameconsoles je toetsenbord niet leveren en je de interface alleen kunt beheren met hun joystickcontrollers, wordt het behoorlijk moeilijk om te sleutelen aan cheats op deze platforms. Bovendien is het gemakkelijker om mods voor pc-versies van de game te maken dan voor consoleversies.

 Hoe installeer ik Sims 4 CAS Cheat op PS4/PS5?

Door echter een aantal stappen zorgvuldig te volgen, kunt u eenvoudig en zonder problemen de volledige bewerkingsmodus in Sims 4 openen met uw Playstation 4-console.

Allereerst, als je dit voor de eerste keer doet, moet je de cheatconsole openen door op de toetsencombinatie te drukken R1 R2 L1 en L2 helemaal, tenzij u een opdrachtvenster op uw scherm ziet waarmee u invoer kunt geven. Zorg ervoor dat alle knoppen samen worden ingedrukt om dit opdrachtvenster met succes te kunnen openen.

Zodra het met succes op uw scherm is weergegeven, moet u op de X-toets op je DualShock-controller om je vereiste cheats erop te typen. Nu moet je typen testencheats waar in je console en druk op de X-knop nogmaals . Hierdoor wordt de cheats-functie ingeschakeld voor je game, en je kunt nu de Sims 4 volledige bewerkingsmodus PS4 activeren door de cheat te typen case.fulleditmode , gevolgd door het raken van de X-toets op je regelaar.

Nadat je beide cheats met succes hebt geactiveerd, hoef je alleen maar de cheats-raad te sluiten door nogmaals op dezelfde combinatie van toetsen op je controller te drukken. Om de entiteiten die in de wereld beschikbaar zijn te kunnen bewerken, moet u: druk op de O- en X-knoppen tegelijkertijd op uw controller, en u zult de optie met de naam ' wijzigen in CAS '.

Bewerken met CAS Cheat in Sims 4 (2022)

 Bewerken met CAS Cheat in Sims 4 (2022)

Om spelers te kunnen bewerken met behulp van de Sims 4 volledige bewerkingsmodus, moet je op de speler klikken met je muis terwijl je de shift-toets op je toetsenbord ingedrukt houdt.

Hierdoor kun je de optie met de naam 'bewerken met CAS' zien en wanneer je deze selecteert, kun je de verschillende entiteiten die beschikbaar zijn voor je sims in het spel bewerken, zoals hun oogkleur, gezichtshaar, snor en zelfs kleding.

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent het wijzigen in CAS in Sims 4?

De 'wijzigen in Cas' is een optie die voor je beschikbaar is wanneer je met de simkaart communiceert terwijl de shift-toets op je toetsenbord wordt vastgehouden tijdens de volledige bewerkingsmodus van het spel. Met deze optie kun je de kenmerken van je sim op talloze manieren aanpassen aan je voorkeuren. Deze optie is ook beschikbaar voor verschillende andere objecten die in het spel worden gevonden.

2. Hoe bewerk je relaties met CAS in Sims 4?

Als je je relatiestatus met een andere simkaart in het spel wilt wijzigen, moet je geforceerd op de simkaart klikken wanneer je de shift-toets op je toetsenbord ingedrukt houdt en naar de optie met de naam 'wijzigen in Cas' gaan. Terwijl u zich in deze modus bevindt, ziet u een optie met de naam relaties bewerken. Hiermee kun je je relatievoorkeuren met elk van je gewenste sims wijzigen.

3. Hoe krijg ik toegang tot de volledige bewerkingsmodus van Sims 4 in CAS?

Om toegang te krijgen tot de volledige bewerkingsmodus bij het maken van een SIM-functie van het spel, wil je misschien de cheat-console openen door de ctrl + shift + c-toets op je toetsenbord tegelijk in te drukken en de cheat cas.fulleditmode te typen, gevolgd door op enter te drukken toets op een toetsenbord om volledige bewerkingen in uw spel uit te voeren.

4. Hoe kan ik de volledige bewerkingsmodus inschakelen in Sims 4?

Om de volledige bewerkingsmodus in Sims 4 in te schakelen, moet je eerst de cheats-functie activeren door de console te openen met de ctrl + shift + c-toets op je toetsenbord, en testingcheats true te typen, gevolgd door de toets op je toetsenbord in te voeren. Daarna moet je cas.fulleditmode typen om de volledige bewerkingsmodus in je game in te schakelen.

5. Hoe bewerk je een zwangere Sim in Sims 4?

Dit kan worden gedaan door de simkaart in de volledige bewerkingsmodus in het spel te bewerken.

6. Waarom gebruiken spelers cheats voor Sims 4?

Spelers gebruiken cheats voor Sims 4 om verschillende redenen. Sommige spelers vinden dat cheats hen helpen sneller door het spel te komen, terwijl anderen cheats gebruiken om hun creativiteit te uiten. Het kan het spel voor sommige spelers ook uitdagender en leuker maken.

7. Zijn er risico's verbonden aan het gebruik van Sims 4 cheats?

Er zijn geen risico's verbonden aan het gebruik van cheats voor Sims 4 zolang je de cheatcodes correct invoert. Als u echter een foutieve cheatcode invoert, kan uw spel crashen of defect raken. Het is ook belangrijk op te merken dat sommige cheatcodes slechts één keer per spelsessie kunnen worden gebruikt.

Ook gerelateerd: Sims 4 Tevredenheidspunten Cheat (2022)

De afhaalmaaltijden

Hoewel Sims 4 duizenden items bevat om mee te werken, ontbreekt het nog steeds aan geschikte kleding en de juiste speciale functies voor je personage. Dit kan uw spelervaring belemmeren en u mogelijk niet in staat stellen er het maximale uit te halen.

Met behulp van de Sims 4 CAS-cheat in het spel, kun je je Sims personaliseren volgens je vereisten en verschillende andere bewerkingen aanbrengen in de verschillende entiteiten die beschikbaar zijn in de wereld van het spel. Bovendien is het instellen ervan ook vrij eenvoudig. Zorg er daarom voor dat je het eens moet proberen.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
Dit artikel gaat helemaal over goede ideeën voor Fortnite-clannamen (2022). Deze coole clannamen voor Fortnite worden niet door anderen genomen en bevatten ook de beste, zweterige, korte en schattige clannamen.
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
Dit artikel gaat over de beste bloembijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor bloemen bevatten citaten, grappig, schattig, kort en meer.
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Wilt u weten hoe u uw airdrop-naam op iPhone, iPad of MacBook kunt wijzigen? Of verveel je je met de standaard en wil je er in plaats daarvan iets persoonlijker voor? Dan ben ik hier om je daar alles over te vertellen!
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Roblox platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, Xbox One, mobiel, enz. (crossplay). Of Roblox al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
Dit artikel gaat helemaal over de zusterbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor zusters bevatten grappig, één woord, verjaardag, schattig, verloving, kort, tweeling en meer.
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar de Giorno Theme Roblox ID (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Giorno Theme Roblox-nummer-ID-codes bevatten originele en korte muziekversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?