Hoofd De Sims 4 Sims 4 Debug Cheat (november 2022) Verborgen voorwerpen tonen

Sims 4 Debug Cheat (november 2022) Verborgen voorwerpen tonen

  Sims 4 Debug Cheat (2022) Verborgen voorwerpen tonen 4 augustus 2022 De Sims 4 | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Als je op zoek bent naar unieke objecten in je Sims 4-spel die je nog nooit eerder hebt gezien, biedt de Sims 4 debug-cheatpakketten eindeloze mogelijkheden voor je. De debug-cheat, vaak de bouwmodus genoemd, is een geweldig hulpmiddel voor seizoensbouwers die de wereld van Sims nog meer willen verbeteren.

Met deze cheat kun je toegang krijgen tot duizenden nieuwe objecten die beschikbaar zijn in de omgeving van dit spel. Het bevat zelfs de objecten waarvan je kunt zien dat ze door je sims in hun dagelijks leven worden gebruikt. Van plantenbakken en vorken tot potten en lepels, deze modus ontgrendelt onbeperkte mogelijkheden voor je.

Als je deze debug-cheat echter voor het eerst in Sims 4 gebruikt, kan het moeilijker zijn om met de objecten om te gaan. Sommige elementen hebben niet eens de juiste naam en worden afgekort als debug, waardoor het moeilijker wordt om de gewenste items te vinden.

De game biedt je ook de mogelijkheid om deze objecten te filteren met behulp van de bouwerscatalogus. Het enige dat u hoeft te doen, is zoeken naar debug in de catalogus en u kunt alle beschikbare objecten zien die u via de cheat hebt ontgrendeld.

In dit artikel leer je hoe je er zelf een kunt maken sims 4 bouw een catalogus met elk object in je spel via de Sims 4 debug-cheat. Dit zal je ook helpen om te leren hoe je de gewenste objecten sneller in het spel kunt vinden via de catalogusfunctie.

Ook handig: Gratis cheat voor onroerend goed in Sims 4 (2022)

Inhoud

Hoe De Sims 4 Cheat voor foutopsporing inschakelen?

Om te beginnen met het verkennen van een overvloed aan nieuwe objecten in je sims 4-games, moet je de bouwmodus van je spel openen. Om dit te doen, moet je eerst de cheat-console van je spel openen door op te drukken CTRL + Shift + C tegelijkertijd op uw toetsenbord.

  Hoe de Sims 4 Cheat voor foutopsporing inschakelen?

Als alternatief, als u een Mac gebruikt, moet u op de Command + Shift + C sleutel tegelijkertijd. Zodra de cheatconsole met succes in het spel is geopend, moet je een paar regels cheats invoeren, te beginnen met typen bb.showhiddenobjects in de cheat-console en druk op de enter-toets op het toetsenbord.

Daarna moet je typen bb.showliveeditobjects en druk nogmaals op de enter-toets op uw toetsenbord. Zodra je dit doet, word je begroet met een compleet nieuwe wereld met alle objecten die beschikbaar zijn in het spel.

Dat is het moment waarop je begint met het debuggen van je spel. Volgens de huidige gebeurtenissen bereidt elke speler zich voor op het Eco Lifestyle-uitbreidingspakket. Omwille van de eenvoud zal de foutopsporingsfase zich daarom voornamelijk op dit thema concentreren.

Debuggen Sims 4 - Het beste tuingereedschap vinden

Als je veel pakketten aan je spel hebt toegevoegd, kun je overwegen een zoekfilter te gebruiken om de resultaten met je gewenste overeenkomsten te verkleinen. Dit artikel zal zich voornamelijk richten op de objecten die beschikbaar zijn met het basispakket van het spel.

  Debuggen Sims 4 - Het beste tuingereedschap vinden

Terwijl je bezig bent met de bouwcatalogus, kun je altijd een perfecte start verwachten, want er zijn veel geweldige tuinvoorwerpen die je kunt vinden met behulp van de Sims 4 debug-cheat. Roosterboog, gieter, bezem, insectenspray, kunstmest en talloze planten zijn te vinden in de catalogus na het activeren van de cheat.

Ook gerelateerd: Sims 4 Carrière Cheats (2022)

Sims 4 Debug Cheat gebruiken voor koeienplanten en fruitbomen

  Sims 4 Debug Cheat gebruiken voor koeienplanten en fruitbomen

De debug-cheat in sims 4 geeft je ook toegang tot verschillende fruitbomen en koeienplanten. Het mooiste is bovendien dat alle objecten die in deze categorie beschikbaar zijn, precies de juiste naam hebben. Sommige objecten kunnen echter alleen onder plantenbakken worden uitgezet en sommige zijn mogelijk niet eens vol bij hun plaatsing.

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn levenssimulatie-videogames?

Een levenssimulatie-videogame is een type videogame waarmee de speler de levens van een of meer virtuele mensen kan besturen en simuleren. De meest populaire levenssimulatiegames zijn 'The Sims'-serie, 'Animal Crossing' en 'Second Life'

2. Kunnen we cheatcodes gebruiken in Sims 4?

Ja, cheatcodes kunnen worden gebruikt in Sims 4. Om cheatcodes in Sims 4 te gebruiken, druk je op 'Ctrl + Shift + C' om de cheatconsole te openen. Voer vervolgens de gewenste cheatcode in en druk op 'Enter'.

3. Wordt het gebruik van Sims 4 debug cheat beschouwd als vals spelen?

Nee, het gebruik van Sims 4 debug cheat wordt niet beschouwd als cheaten. Maak er dus gerust gebruik van!

4. Is Sims 4 het spelen waard?

Ja, Sims 4 is zeker de moeite waard om te spelen! Het is een geweldige game met veel herspeelwaarde. Als je een fan bent van simulatiegames voor het leven, dan zul je zeker genieten van het spelen van Sims 4.

5. Moet ik iets downloaden om de Sims 4 debug cheat te gebruiken?

Nee, je hoeft niets te downloaden om Sims 4 debug cheat te gebruiken. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van het spel op je computer hebt geïnstalleerd.

De afhaalmaaltijden

Met behulp van de debug-cheat van sims 4 kun je eenvoudig de structuren maken die je altijd al in het spel hebt gewild, zelfs als je niet eens toegang hebt tot enige vorm van bronnen. Of je nu bloemen of een ander object in het spel wilt vinden, met de debug-cheat kun je het allemaal doen.

Zorg er daarom voor dat je de bovenstaande stappen volgt en de debug-cheat meteen in je spel activeert om toegang te krijgen tot de makermodus en eindeloze objecten in je spel te spawnen. Zorg er bij het volgen van de stappen voor dat u het in de juiste volgorde doet om ervoor te zorgen dat het proces werkt.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.