Hoofd De Sims 4 Sims 4 Gratis Vastgoed Cheat | 100% werkend (november 2022)

Sims 4 Gratis Vastgoed Cheat | 100% werkend (november 2022)

  Sims 4 Gratis Vastgoed Cheat (2022) 3 augustus 2022 De Sims 4 | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Als je onlangs bent begonnen met het spelen van de iconische Sims 4 , word je misschien verleid door andere spelers met luxueuze huizen, en besluit je er ook een voor jezelf te bouwen. De beperking van middelen en in-game geld kan echter al je ingestelde mijlpalen vernietigen.

Gelukkig zijn er nog enkele manieren waarop je gratis onroerend goed kunt krijgen in Sims 4 en je eigen eigendom kunt bouwen in het spel. In de volksmond bekend als de gratis cheatcode voor onroerend goed van de Sims 4, kunt u elk van uw gewenste stukken land in het spel verwerven.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar het stapsgewijze proces van het toepassen van de gratis cheat voor onroerend goed in Sims 4 op zowel je pc als Xbox one om toegang te krijgen tot gratis onroerend goed in de game en je gewenste gebouwen te maken.

Ook handig: Sims 4 Carrière Cheats (2022)

Inhoud

Sims 4 Gratis Vastgoed Cheat (2022)

  Sims 4 Gratis Vastgoed Cheat (2022)

Een van de leukste aspecten van het spelen van De Sims 4 is het bouwen van een huis. Van de indeling tot het kiezen van welk meubilair waar hoort, het gaat erom dat je Sim zich thuis voelt. Wat als je geen zin hebt om te bouwen? Maak je geen zorgen! Je kunt vals spelen en gratis onroerend goed krijgen in De Sims 4 dat voor altijd van jou is. Hier is hoe je Sims 4 gratis onroerend goed cheat kunt toepassen:

1. Open het Cheat-paneel (CTRL + Alt + C)

Voordat je de cheat kunt invoeren die vereist is voor gratis onroerend goed in Sims 4, moet je het cheatmenu inschakelen om de vereiste cheat in te voeren. Het proces om dit te doen verschilt per platform. Als je het spel op je pc speelt, hoef je alleen maar op . te drukken CTRL + Alt + C allemaal samen.

  Open het Cheat-paneel (CTRL + Alt + C)

Hierdoor wordt een opdrachtregel in je spel weergegeven die kan worden gebruikt om cheatcodes in het spel in te voeren voor extra functionaliteit. Het dialoogvenster verschijnt in de linkerbovenhoek van het scherm dat moet worden gebruikt om de onroerendgoed-cheat in je spel in te voeren.

Als je de game op je Xbox One-console speelt, moet je ook op de LT + RT + LB + RB toetsen op de controller van je console samen om de opdrachtregel in je game te openen. Op dit punt hoeft u alleen maar op de A-knop op uw controller te klikken om het invoerveld te laten verschijnen.

2. Voer de Sims 4 gratis cheatcode voor onroerend goed in

Zodra je de cheat-terminal in sims 4 op het gewenste apparaat hebt geopend, moet je de cheat-code invoeren testcheats op , exclusief de aanhalingstekens, en druk op de enter-toets op uw toetsenborden. Zo maak je alles klaar voor de volgende stap.

  Voer de Sims 4 gratis cheatcode voor onroerend goed in

Nadat je de bovengenoemde cheat in je spel hebt ingevoerd, moet je invoeren vrij onroerend goed op , zonder de aanhalingstekens te gebruiken en druk opnieuw op de enter-toets op je toetsenbord of de X-knop op je controller.

Als je nu de cheatcode met succes in je game hebt toegepast, kun je het terminalvenster gerust sluiten door simpelweg op de ESC-knop op je toetsenbord te drukken en dezelfde combinaties van knoppen te gebruiken die je hebt gebruikt om de terminal in je Xbox te openen Eén console om het te sluiten.

Ook gerelateerd: Sims 4 Cheats Verplaats objecten overal (2022)

Wat is de gratis vastgoedcheat in Sims 4?

  Wat is de gratis vastgoedcheat in Sims 4?

Staat je Sim te popelen om een ​​eigen huis te bemachtigen? Of misschien ben je gewoon zo moe van het betalen van huur en wil je dat hypotheekgeld voor iets anders. Hoe dan ook, er is een manier om het systeem te bedriegen en wat Simdollars te besparen met behulp van Sims 4 gratis vastgoed cheat.

De gratis cheat voor onroerend goed in Sims 4 is een cheat waarmee je elk huis in het spel gratis kunt kopen.

Veel Gestelde Vragen

1. Kan ik de gratis onroerend goed cheat gebruiken in Sims 4?

Je kunt de gratis onroerend goed cheat gebruiken in Sims. Het is een populaire cheat die door veel spelers wordt gebruikt om snel eigendommen te bemachtigen.

2. Waarom gebruiken spelers de gratis onroerend goed cheat in Sims 4?

Spelers gebruiken de gratis cheat voor onroerend goed in Sims 4 om gratis eigendommen te krijgen. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je met deze cheat elk eigendom in het spel krijgen zonder ervoor te betalen. Dit is een geweldige manier om geld te besparen en snel eigendommen in handen te krijgen.

3. Is het gebruik van de gratis cheat voor onroerend goed in Sims 4 legaal?

Ja, het gebruik van de gratis cheat voor onroerend goed in Sims 4 is legaal. Zolang je het niet gebruikt om een ​​oneerlijk voordeel te behalen ten opzichte van andere spelers, kan het geen kwaad om het te gebruiken.

4. Waarom is Sims 4 zo populair?

Sims 4 is zo populair omdat het een geweldig spel is waarmee spelers hun eigen virtuele mensen kunnen creëren en besturen. Er zijn veel verschillende manieren om het spel te spelen, en het is gemakkelijk om te verdwalen in de creatieve mogelijkheden. Bovendien heeft Sims 4 een sterke online community waar spelers met elkaar kunnen communiceren, creaties kunnen delen en meer.

De afhaalmaaltijden

Als je nu weet hoe je gratis onroerend goed in sims 4 kunt krijgen met behulp van cheatcodes, kun je gerust doorgaan en je gewenste eigendom kopen om wat vonk aan je spel toe te voegen. Zorg ervoor dat u de stappen goed volgt om ervoor te zorgen dat alles werkt zoals bedoeld.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?