Hoofd Gamen Sims 4 kapotte mods (november 2022) Hoe zoeken, repareren en verwijderen?

Sims 4 kapotte mods (november 2022) Hoe zoeken, repareren en verwijderen?

  Sims 4 Broken Mods (2022): Hoe te vinden, repareren, verwijderen? 8 augustus 2022 Gamen | De Sims 4
Oosten. Lezen: 5 minuten

In de laatste update van het populaire simulatiespel Sims 4 krijgen de spelers veel nieuwe dingen in het spel te zien. Het veranderde het spel zo erg dat verschillende mods onvermijdelijk verouderd raakten voor het spel en niet meer werkten.

Bovendien schakelt de update ook al je mods en CC uit om ervoor te zorgen dat je spel soepel verloopt. Als je een constante speler van dit spel bent, weet je misschien niet eens welke van je favoriete mods verouderd zijn na deze update.

Dat gezegd hebbende, zal dit artikel je een overzicht geven van de mods die zijn verbroken door deze recente update in de game. Daarnaast kun je ook kennismaken met verschillende andere dingen die te maken hebben met Sims 4 kapotte mods en CC.

Inhoud

Wat is er nieuw in deze update?

Zoals hierboven vermeld, zijn er verschillende belangrijke wijzigingen die zijn doorgevoerd in de laatste update van dit spel. Hier is een lijst met enkele van de belangrijkste veranderingen die door de laatste update zijn aangebracht en die een verandering in je gameplay kunnen veroorzaken:

  Wat is er nieuw in deze update?
  • Meer dan 100 unieke huidskleurstalen toegevoegd
  • Een schuifregelaar voor kleuren om make-up aan te passen
  • Nog een schuifregelaar voor nog meer maatwerk
  • De gebruikersinterface van het startscherm met talloze bugfixes

Met zulke geleidelijke veranderingen in het spel, is het duidelijk dat veel van je favoriete mods misschien niet meer in het spel werken. Als je het op dit moment niet kunt vinden, kun je later verschillende andere problemen met je spel tegenkomen.

Ook handig: Beste Sims 4 Bewaar Bestanden (2022)

Hoe vind ik Sims 4 kapotte mods 2022 (verwijderd)?

Het identificeren van defecte mods van Sims 4 en het repareren ervan is uiterst belangrijk om te doen na elke grote update van het spel. Laten we eens kijken naar enkele van de beste methoden om kapotte en verwijderde mods in je Sims 4-game te vinden:

  Hoe vind ik Sims 4 kapotte mods 2022 (verwijderd)?

1. Neem deel aan online forums

Als je iets vreemds of buggy voelt, is de kans groot dat een van de mods die je gebruikt kapot is. In dat geval kunnen online forums je enorm helpen, omdat je je problemen kunt delen met duizenden andere spelers die misschien een mogelijke oplossing voor je probleem weten.

Een geweldige plek om te beginnen is het officiële forum van Sims 4 met duizenden leden. Deze forums helpen je ook op de hoogte te blijven van de recente wijzigingen in het spel, inclusief de lijst met mods die niet meer werken na de update.

2. Gebruik een mod-tracker

Er zijn verschillende webgebaseerde applicaties die bekend staan ​​​​als mod-trackers die je op de hoogte houden van alle nieuwe en verlopen mods van het spel. Het enige dat u hoeft te doen, is een snelle Google-zoekopdracht uitvoeren en u zult talloze mod-trackers vinden die helemaal gratis beschikbaar zijn.

Deze websites hebben een speciale tabel die een lijst bevat van alle beschikbare mods voor de game, samen met hun status om je te helpen weten of ze meer werken of niet. Hiermee kunt u de mods verwijderen die op het punt staan ​​​​van tevoren te verlopen om glitches te voorkomen.

3. Vraag medespelers

Als het gaat om alles wat met het spel te maken heeft, kunnen spelers je meer dan wie dan ook helpen. Daarom kun je je online gamevrienden altijd gerust vragen over de komende updates en kapotte mods in de game, voor het geval ze er enig idee van hebben.

Verder zijn er veel spelers die toegewijd updates met betrekking tot de game op hun social media-handvatten plaatsen. Zorg er dus voor dat je ze ook volgt om op de hoogte te blijven van de veranderingen in de Sims 4-game.

Ook gerelateerd: De Sims 4 Cheat voor foutopsporing (2022)

Hoe kapotte mods in Sims 4 te repareren?

Hoewel je het misschien een beetje een uitdaging vindt om de kapotte mods in je versie van het spel te repareren, bestaat het echte probleem in het identificeren van de mods die niet meer werken, vooral als je er veel in je spel hebt geïnstalleerd.

  Hoe kapotte mods in Sims 4 te repareren? (202)

Met de hierboven genoemde methoden zul je waarschijnlijk de kapotte mods van de Sims 4 gemakkelijk in je spel kunnen vinden. Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de noodzakelijke stappen die je kunt nemen om deze kapotte mods in je game te repareren:

1. Scriptmods en aangepaste inhoud inschakelen

De kans is groot dat uw geïnstalleerde mod perfect werkt, maar niet op het scherm wordt weergegeven waardoor deze ontoegankelijk is. Dit kan gebeuren door verschillende game-patches die je mogelijk hebt toegepast, waardoor andere mods zijn uitgeschakeld.

Om dit op te lossen, moet u ervoor zorgen dat zowel de opties Scriptmods toegestaan ​​en Aangepaste inhoud inschakelen en Mods inschakelen zijn gemarkeerd in uw game-instellingen. Deze instellingen zijn toegankelijk door te navigeren naar Opties > Spelopties > Overige in het spel.

2. Reset de spelmap

Veel gebruikers zijn er ook in geslaagd om problemen met hun mods op te lossen door simpelweg de gamemap opnieuw in te stellen. Om het zelf te doen, hoef je alleen maar de Sims 4-spelmap te hernoemen, die zich in de documentmap van je computer bevindt.

Wanneer je dit doet, zal het spel de volgende keer dat het wordt gestart een nieuwe map maken en je een schone versie geven. Nadat je ervoor hebt gezorgd dat het spel goed draait, kun je eenvoudig je vereiste bestanden een voor een weer naar je gamemap verplaatsen.

3. Neem contact op met het ondersteuningsteam

In het geval dat je probleem nog steeds niet is opgelost, moet je je probleem voorleggen aan het Bug Report Forum van het spel en kijken of een andere speler een probleem is tegengekomen dat vergelijkbaar is met het jouwe of niet. U kunt ook behoorlijk goede inzichten krijgen met betrekking tot uw probleem.

Controleer ook: Gratis cheat voor onroerend goed in Sims 4 (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe vaak gaan mods kapot?

Meestal gaat een mod kapot telkens als er een update voor De Sims 4 is. Sommige mods zijn echter gemaakt om veerkrachtiger te zijn en gaan alleen kapot als er een grote update plaatsvindt.

2. Waarom gebruiken spelers kapotte mods?

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom spelers nog steeds kapotte mods gebruiken. Een speler hoopt bijvoorbeeld dat de mod uiteindelijk zal worden bijgewerkt om te werken met de nieuwe game-update. Bovendien kunnen sommige spelers ontdekken dat de kapotte mod nog steeds enkele functies of voordelen biedt die opwegen tegen de minpunten.

3. Is het gebruik van kapotte mods tegen de regels?

Nee, het gebruik van kapotte mods is niet in strijd met de regels van De Sims 4. Het is echter belangrijk op te merken dat EA het gebruik van mods niet ondersteunt en dat spelers deze op eigen risico moeten gebruiken.

4. Waarom is Sims 4 zo populair?

Sims 4 is om een ​​aantal redenen populair. De game biedt spelers een hoge mate van maatwerk, zowel wat betreft het uiterlijk van hun Sims als de gameplay zelf. Bovendien heeft de Sims 4 een grote en toegewijde modding-community die voortdurend nieuwe content voor de game creëert.

De afhaalmaaltijden

De nieuwste Sims 4-update is waarschijnlijk het belangrijkste in de game die dit jaar is uitgerold. Bovendien heb je, naast de nieuwe functies, ook talloze niet-werkende mods in je game gekregen.

Met behulp van de bovenstaande tips kun je gemakkelijk alle defecte mods van de Sims 4 in je spel identificeren. Bovendien kunnen de stappen om deze kapotte mods in Sims 4 te repareren je ook helpen om je spel weer stabiel te maken.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Bent u op zoek naar de Your New Boyfriend Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Je nieuwe vriend Roblox-nummer (Wilbur Roet) ID-codes omvatten originele, volledige en remixversies.
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Gang Beasts al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
De Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden.
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Een Konosuba Fantastic Days-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om erachter te komen wie de beste personages zijn in Konosuba Fantastic Days. Deze lijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste.
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
Op zoek naar de beste laptops onder de $ 1200 in 2022? We hebben 50 laptops getest om de beste laptops met een budget van minder dan $ 1200 te vinden met de nieuwste CPU en GPU voor hoge prestaties.
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
Op zoek naar de beste hoofdtelefoon voor online leren en lesgeven? Hier is de lijst met de beste hoofdtelefoons voor zowel online studenten als docenten en ook binnen het budget.