Hoofd De Sims 4 Sims 4 Objecten verplaatsen Cheats (november 2022) Overal plaatsen

Sims 4 Objecten verplaatsen Cheats (november 2022) Overal plaatsen

 Sims 4 Cheats voor objecten verplaatsen (2022): overal plaatsen 28 juli 2022 De Sims 4 | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Speel je graag de Sims 4? Zo ja, dan weten we zeker dat dit artikel u zal interesseren. De Sims 4 is een van de beste singleplayer-games van de afgelopen jaren, en het is een levenssimulatiegame waarin spelers hun eigen sim-personage creëren om een ​​avontuur te beleven!

Als iemand die ervan houdt om eenvoudige taken om te zetten in een spel, genieten wij van de Sims 4. Net als in eerdere games van deze serie, kun je je eigen wereld bouwen en beslissen wat waarheen gaat, inclusief dat schattige tafeltje of die geweldige stoelen.

Een ding dat we er echt leuk aan vinden, is dat we objecten zonder beperkingen kunnen verplaatsen. En weet je wat? In deze blogpost gaan we het hebben over Sims 4 cheats om objecten overal naartoe te verplaatsen.

Inhoud

De Sims 4 - Een snelle introductie

De Sims 4 is een complex sociaal simulatiespel dat het dagelijkse leven van een individu nabootst. Na de release in 2014 was het een van de meest populaire games op verschillende platforms, zoals Microsoft Windows en macOS.

 Sims 4 - Een snelle introductie

De nieuwste versie is dit jaar uitgebracht voor PlayStation en Xbox, waardoor ook videogameconsoles een meeslepende ervaring voor één speler krijgen!

In 2020 zijn er in totaal 20 miljoen unieke gebruikers geregistreerd door Sims 4. In het artikel van vandaag gaan we een van de functies ervan leren: Sims 4 bewegende objecten cheats. Dus blijf op de hoogte en blijf met volledige concentratie lezen.

Hé, ken je dat coole ding waarmee je een object in Sims 4 groter kunt maken? Nou, als niemand het je heeft verteld, zullen we in het volgende gedeelte laten zien hoe je het moet doen. Let op!

Ook handig: Sims 4 Peuter Cheats (2022)

Sims 4: Een object vergroten

Wil je je Sims 4-huis inrichten? Als dat zo is, is er een functie die vooral handig is om de klus te klaren. Je kunt elk object met slechts één toetsaanslag vergroten door een vergrotingsfunctie in het spel te gebruiken. Dit is veel gemakkelijker dan cheats of iets dergelijks te gebruiken!

 Sims 4: Een object vergroten
 • Ga naar het object en kies het
 • Druk vervolgens op de ] knop en je zult zien dat het object begon te vergroten.
 • Druk op deze knop totdat je de gewenste maat hebt.
 • Als u nu een item vergroot, heeft het niet vanzelf zijn oorspronkelijke grootte bereikt. Je moet het item kiezen en vervolgens op de drukken [ knop totdat u de originele grootte krijgt.

Opmerking: Sims 4 staat niet toe dat alle objecten worden vergroot, zoals spiegels en het gat in de ramen.

Sims 4 Verplaats Objecten Cheats (2022)

Op het moment dat ik een huis bouw of inricht in De Sims 4, is De Sims 4 verplaats objecten veruit een van mijn favorieten. Het helpt ons om items gemakkelijk dichter bij elkaar te plaatsen en laat je ook twee stukken in één combineren.

 Sims 4 Verplaats Objecten Cheats (2022)

Als we bijvoorbeeld een hoeklounge willen maken van een ongegeneerde bank die in een rechte hoek is gekoppeld, zou dit supereenvoudig zijn. En nog beter, door twee tafels te combineren, ontstaat er slechts één grote tafel voor het houden van familiediners; het is perfect omdat we tegenwoordig altijd zoveel mensen hebben!

Om de cheats voor het verplaatsen van objecten van de sims 4 te activeren, typ je bb.moveobjects aan in de cheats-console, en als je werk klaar is, typ je de cheat opnieuw om hem te deactiveren.

Bij het activeren van de sims 4 verplaats objecten cheats, kun je ook aanpassen hoe hoog iets zit. Het enige wat je hoeft te doen is een item op te pakken en elke keer dat je erop drukt op 9 op je toetsenbord te drukken; op die manier wordt de hoogte bij elke toetsaanslag een beetje meer verhoogd.

Ook gerelateerd: Sims 4 Vaardigheid Cheats (2022)

De Sims 4: Laat verborgen voorwerpen zien

Verborgen voorwerpen zijn de voorwerpen die we nog niet hebben gekocht. Met De Sims 4: Verborgen Voorwerpen Cheat kun je deze verborgen voorwerpen gebruiken. Deze items zijn super handig voor het dagelijks leven en kunnen je spel veel leuker maken. Controleer eerst of de cheats al dan niet zijn geactiveerd door een paar eenvoudige stappen te volgen, zoals hieronder beschreven.

 De Sims 4: Laat verborgen voorwerpen zien
 • Open je game en gebruik vervolgens sneltoetsen om de opdrachtconsole te openen.
  • Voor Microsoft Windows: druk op Ctrl + Shift + Alt
  • Voor macOS: druk op Ctrl + Shift + Alt
  • Voor PS4: Druk op alle vier de schouderknoppen
  • Voor Xbox One: druk op alle vier de schouderknoppen
 • Typ nu testingcheats true en druk op de enter-knop.
 • Als je nu ziet dat cheats zijn geactiveerd, kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de cheatconsole.
 • bb.showhiddenobjects
 • Daarna krijg je een bericht dat je cheat is geactiveerd.
 • Om deze cheat nu te deactiveren, moet je het spel verlaten, omdat er geen andere manier is om het te deactiveren.

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn cheatcodes voor de Sims 4?

Cheatcodes in de Sims 4 worden ingevoerd met een speciale toetsenreeks. Deze cheatcodes kunnen op elk moment tijdens het spelen of tijdens pauze worden ingevoerd door op CTRL+SHIFT+C te drukken en vervolgens de code in te voeren die u wilt gebruiken.

2. Zijn deze Sims 4 Cheats Objecten verplaatsen veilig?

Ja, cheatcodes kunnen in de Sims 4 alleen worden gebruikt om objecten en gameplay te manipuleren. Ze kunnen geen schade toebrengen aan je spel of computer. En om een ​​cheatcode te laten werken, moet deze precies zoals hieronder beschreven worden ingevoerd.

3. Werken deze Sims 4 Cheats Objecten verplaatsen ook op Mac?

Ja, deze cheatcodes zouden ook op je Mac moeten werken.

4. Wat zijn de voordelen van het gebruik van cheats in Sims 4?

Het gebruik van cheatcodes in Sims 4 heeft veel voordelen. Behalve dat je plezier kunt hebben met objecten door ze gekke dingen te laten doen, kun je cheatcodes ook gebruiken voor test- en foutopsporingsdoeleinden, zoals het vrijelijk verplaatsen van objecten of de motiefniveaus van je Sim resetten vanuit het spel wanneer ze vastlopen of negatief worden.

5. Hoe voer ik een cheatcode in in de Sims 4?

Sims 4 Cheats Objecten verplaatsen kunnen worden ingevoerd met een speciale toetsenreeks. Deze cheatcodes kunnen op elk moment tijdens het spelen of tijdens pauze worden ingevoerd door op CTRL+SHIFT+C te drukken en vervolgens de code in te voeren die u wilt gebruiken.

6. Maakt het gebruik van cheatcodes in Sims 4 mijn garantie ongeldig?

Nee, het gebruik van cheatcodes in Sims 4 maakt je garantie niet ongeldig. Cheatcodes zijn voor het manipuleren van gameplay en objecten en kunnen geen schade toebrengen aan je game of computer.

7. Kan ik verbannen worden van Sims 4 voor het gebruik van cheatcodes?

Nee, je kunt niet verbannen worden van Sims 4 voor het gebruik van cheatcodes. Gebruik ze dus zoveel als je wilt!

Conclusie

We hopen dat je het leuk vond om te lezen en we hebben ons best gedaan om een ​​nuttig artikel te leveren. Nu, voor het beste deel, weet je nu hoe je Sims 4 cheats moet gebruiken om objecten te verplaatsen. Je zou het moeten proberen, en als er iets in het bijzonder is dat je niet begreep, of als iets onduidelijk en verwarrend was, laat het me dan hieronder weten zodat we het dieper kunnen bespreken.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
Dit artikel gaat over brunchbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor brunch bevatten citaten, zondag, vrienden, schattig, verjaardag en grappige bijschriften.
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voorableton live in november 2022? We hebben 60+ laptops getest om de beste laptops voor muziekproductie te vinden metableton live onder het budget.
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor architectuurstudenten en architectuurprofessionals in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptops voor architectuurstudenten te vinden.
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, macOS, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Diablo II Resurrected beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Golden Wind Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Golden Wind Roblox-nummer-ID-codes omvatten pianopartij, vol, Jojo, luid, zonsopgang en meer.