Hoofd De Sims 4 Sims 4 Ouder worden Cheat (november 2022) Hoe maak je een peuter ouder?

Sims 4 Ouder worden Cheat (november 2022) Hoe maak je een peuter ouder?

 Sims 4 Age Up Cheat (2022): Hoe maak je een peuter ouder? 5 augustus 2022 De Sims 4 | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

De Sims 4 is een populaire game voor één speler waarin je verschillende persoonlijkheden kunt ontdekken. Je kunt Sims maken en hun leven bepalen om te zien wat er gebeurt als ze ouder worden, van baby, peuter, kind of tiener tot jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.

Met de Sims 4 kun je je personage laten evolueren naar een volwassene, maar wat als je wilt dat ze nog sneller volwassen worden? De Sims 4 ouder worden cheat is hier! Je kunt je personage nu de mogelijkheid geven om hun leeftijd te wijzigen wanneer ze maar willen. In dit bericht zullen we in detail doornemen hoe u het gebruikt.

Het gebruik van een cheat voor ouder worden voor Sims 4 is vrij eenvoudig. U hoeft geen mod-app of iets dergelijks te downloaden. De Sims 4 heeft een ingebouwde in-game functie waarmee je de leeftijd van je personage kunt aanpassen, wat ideaal is voor oudere gamers.

Als je wilt weten hoe je een peuter ouder kunt maken, zou dit artikel moeten helpen. Het behandelt hoe je dit moet doen en hoe je een kind, tiener of jongvolwassene ouder kunt maken in De Sims 4. Laten we beginnen met je te vertellen over deze fantastische game genaamd 'The Sims 4'.

Ook handig: Sims 4 Peuter Cheats (2022)

Inhoud

De Sims 4 - Een snelle introductie

De Sims 4 is een interessant levenssimulatiespel gemaakt door EA Games. Het werd uitgebracht op 2 september 2014 en stelt je in staat om verschillende personages te creëren voor je playthrough met hun eigen doelen en persoonlijkheden.

 De Sims 4 - Een snelle introductie

Als gevolg van de populariteit van de Sims-serie heeft Maxis De Sims 4 uitgebracht, het vierde deel in deze franchise. Met allerlei nieuwe mogelijkheden, zoals cheats voor het ouder worden, hebben ontwikkelaars ervoor gezorgd dat het nog leuker is dan zijn voorgangers!

De gameplay draait om het produceren van je eigen personages en het leven van hun leven in een virtuele wereld. Je kunt allerlei dingen doen, zoals rommelen met hun uiterlijk, een huis voor ze bouwen en ze banen geven om geld te verdienen.

Wanneer Sims verschillende mijlpalen in hun leven bereiken, zullen ze dienovereenkomstig ouder worden. Als Sims bijvoorbeeld kinderen worden, leren ze praten en gaan ze naar school, terwijl volwassenen zich meer gaan ontwikkelen in hun carrière.

Laten we eens kijken hoe we cheats voor het ouder worden van Sims 4 kunnen gebruiken nu we hebben geleerd wat ze zijn.

Hoe gebruik je De Sims 4 Age Up Cheat?

Met de cheat De Sims 4 ouder worden kun je de huidige leeftijd van je Sim veranderen, zodat ze snel kunnen groeien van een kind naar een volwassene. Dit is de beste manier om de levensdoelen van je personage te bereiken en je game sneller te laten vorderen dan op zichzelf.

 Hoe gebruik je De Sims 4 Age Up Cheat?

Er zijn negen eenvoudige stappen om een ​​peuter ouder te maken in Sims 4. Als je deze instructies nauwkeurig opvolgt en alle stappen uitvoert volgens de instructies, duurt het maximaal ongeveer 1 minuut!

Nu staan ​​de stappen voor het gebruik van De Sims 4 cheat voor ouder worden hieronder opgesomd:

 • Gebruik een sneltoets ' Ctrl + Shift + C ' om de opdrachtconsole te openen.
 • Als je nu een witte lijn boven aan het scherm ziet, typ je testencheats waar (Je kunt het ook plakken door vanaf hier te kopiëren, zodat de foutmarge ontsnapt).
 • Daarna ziet u een bericht ' Cheats zijn ingeschakeld ' (zo niet, volg dan de laatste stap opnieuw).
 • Typ nu in het pop-upvenster ' case.fulleditmode waar '.
 • Druk daarna op de ' Ontsnappen ' (Esc)-knop om de opdrachtconsole te sluiten.
 • Nutsvoorzieningen, houd de shift-toets ingedrukt en klik vervolgens op uw Sims 4 karakter .
 • Daarna zul je zien 8 opties in een cirkel rond je karakter en je moet de ' wijzigen in CAS ' keuze.
 • Kies nu uw gewenste leeftijdsgroep (baby, peuter, kind, tiener, jongvolwassene, volwassene en oudere).
 • Klik op de vinkje knop en begin het spel te spelen.

Ook gerelateerd: Sims 4 Vaardigheid Cheats (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe maak je sims 4 peuters ouder?

Nadat een peuter ouder is geworden in Sims, wordt hij als een volwassene beschouwd. Peuters kunnen zelf ouder worden zonder deze truc te gebruiken. Als je de baby van je Sim echter veel eerder dan normaal volwassen wilt laten worden - of gewoon geen zin hebt om te wachten tot hun tijd op aarde op natuurlijke wijze verstrijkt - gebruik dan Sims 4 ouder wordende cheats.

2. Hoe maak je huisdieren ouder in De Sims 4?

Huisdieren in Sims 4 kunnen niet vanzelf verouderen, dus als je wilt dat je harige vriend sneller volwassen wordt, gebruik dan de Sims 4 huisdieren cheat. De cheat voor huisdieren van de Sims 4 is anders dan de normale cheat voor het ouder worden, omdat het geen invloed heeft op je Sim of hun huishouden. In plaats daarvan kunt u snel een van uw huisdieren verouderen, zodat ze een langer leven kunnen leiden.

3. Hoe maak je Sims 4 ouder zonder taart?

Als je je Sims ouder wilt laten worden zonder de hulp van een taart, gebruik dan Sims 4 cheatcodes om ouder te worden. De cheats zijn hierboven gegeven en stellen je in staat om voor elke Sim in het spel te veranderen hoe snel of langzaam de tijd gaat.

4. Hoe verouder ik sims in De Sims 4 zonder cheatcodes?

Om je Sims ouder te maken zonder cheats, moet je het spel zoals gewoonlijk spelen. Het is belangrijk dat je weet dat veroudering niet automatisch gebeurt in Sims 4, dus zorg ervoor dat je ze meeneemt tijdens al je speelrondes.

5. Hoe maak je sims 4 jonge volwassenen ouder?

Om je Sims ouder te maken als ze al volwassen zijn, gebruik je de Sims 4 ouder worden cheat. Je vindt het hierboven vermeld, dus je hoeft niet ver te zoeken!

6. Wordt het gebruik van cheatcodes voor het ouder worden van Sims 4 beschouwd als valsspelen?

Nee, het gebruik van cheatcodes voor het ouder worden van Sims 4 wordt niet beschouwd als valsspelen. Valsspelen zou alleen mogelijk zijn als er een manier was om een ​​oneerlijk voordeel te behalen ten opzichte van andere spelers, maar aangezien deze informatie algemeen beschikbaar is, wordt het niet als vals spelen beschouwd.

7. Moet ik cheatcodes voor Sims 4 gebruiken als ik wil dat mijn Sim snel ouder wordt?

Nee, je hoeft geen cheatcodes voor Sims 4 te gebruiken om je Sim snel ouder te laten worden. Als je het proces echter wilt versnellen of als je problemen hebt om je Sim ouder te laten worden, dan zijn cheatcodes wellicht de beste oplossing voor jou.

Controleer ook: Sims 4 Zwangerschap Cheats (2022)

Conclusie

Dus dat is alles voor het gebruik van de Sims 4 ouder worden cheat, en nu kun je gemakkelijk de leeftijd van je personage veranderen in Sims 4. Nu hopen we dat dit artikel nuttig voor je is geweest en dat het heeft geholpen bij het veranderen van de leeftijd van je personages te!

Voor vragen over deze stappen kun je hieronder een reactie achterlaten of contact met ons opnemen via onze website als dingen niet werken zoals ze zouden moeten. Veel plezier met gamen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
Dit artikel gaat over brunchbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor brunch bevatten citaten, zondag, vrienden, schattig, verjaardag en grappige bijschriften.
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voorableton live in november 2022? We hebben 60+ laptops getest om de beste laptops voor muziekproductie te vinden metableton live onder het budget.
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor architectuurstudenten en architectuurprofessionals in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptops voor architectuurstudenten te vinden.
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, macOS, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Diablo II Resurrected beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Golden Wind Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Golden Wind Roblox-nummer-ID-codes omvatten pianopartij, vol, Jojo, luid, zonsopgang en meer.