Hoofd De Sims 4 Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid

Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid

 Sims 4 Ouderschap Cheats (2022): Ouderschapsvaardigheid 15 augustus 2022 De Sims 4 | Gamen
Oosten. Lezen: 16 minuten

Als het gaat om de meest complexe spelmodi, is het ouderschapsspel van de Sims 4 iets dat veel seizoensspelers nog steeds rillingen bezorgt. Het vereist veel doorzettingsvermogen, geduld en energie om uw kinderen de perfecte hoeveelheid aandacht te geven die ze nodig hebben en verdienen in hun leven.

Mocht je daar geen tijd voor hebben, Sims 4 ouderschap cheats zijn er om je te redden. Als je van de originele gameplay van Sims 4 wilt genieten zonder enkele uren te investeren in het opvoeden van je kinderen in het spel, zul je deze gids zeker erg nuttig vinden.

Inhoud

Alle Sims 4 Ouderschap Cheats (2022)

De ouder die vals speelt voor Sims 4 kan op verschillende manieren worden benaderd. Als je een helpende hand voor je kinderen wilt om een ​​goede karakterwaarde te krijgen, hoef je alleen maar de cheat voor oudervaardigheden in het spel te gebruiken.

 Alle Sims 4 Ouderschap Cheats (2022)

Dit stelt je ook in staat om ouderschapsboeken of de ontmoedigende taak van het online zoeken naar tips van ouders te vermijden zonder afbreuk te doen aan het vermogen om de evolutie van je kinderen op je gerichte manier te zien.

Bovendien kun je meteen toegang krijgen tot alle opvoedingsfuncties en de sociale opties die beschikbaar zijn in het spel, zodat je het gedrag van je kinderen kunt bepalen en kunt bepalen wat voor soort persoon ze in de toekomst zullen worden. In vergelijking met vanaf het begin vooruitgang boeken met nulwaarde, wordt het spel een stuk eenvoudiger voor je met behulp van Sims 4 ouderschap cheats.

Om deze cheats voor ouderschap van Sims 4 te kunnen gebruiken, moet je ervoor zorgen dat de functie cheats testen is ingeschakeld in je spel. Als je het nog niet hebt geactiveerd, hoef je alleen maar op de te drukken ctrl + shift + c toets op uw toetsenbord.

Dit opent de opdrachtregelinterface waar u moet typen testencheats waar om cheats in je spel te activeren. Nadat je de bovengenoemde stappen correct hebt uitgevoerd, zie je een bericht op je scherm waarin staat dat de cheats met succes zijn ingeschakeld voor je spel.

Ook handig: De Sims 4 Universiteit Cheats (2022)

Sims 4 Ouderschap Cheats voor karakterwaarde, eigenschappen en kindertijd

Als je moeite hebt met het ontwikkelen van een bepaalde karaktereigenschapswaarde voor je personage, kun je deze Sims 4 Ouderschap-cheats gebruiken om je proces op elk platform (pc, PS4, PS5 of Xbox One) gemakkelijker te maken.

Of je nu de karakterwaarde van je speler wilt verhogen of verlagen, met deze cheat kun je het aanpassen aan je vereisten. Hiermee kun je de tekenwaarde instellen van een schaal van -100 tot 100. De primaire syntaxis om deze cheatcode te activeren is:

  stats.set_stat lifeSkillStatistic_Empathy 100  

Het werkt voor verschillende karakterwaarden zoals empathie, omgangsvormen, verantwoordelijkheid, emotionele controle en conflictoplossing.

 Sims 4 Ouderschap Cheats voor karakterwaarde, eigenschappen en kindertijd

Over de karakterwaarde-transacties gesproken, dit zijn de uitkomsten voor de meters van de tekenwaarde. Deze karakterwaarden kunnen door sims worden gekozen wanneer ze overgaan van tiener naar jongvolwassene. De cheats voor karakterwaarden kunnen worden gebruikt om te spelen met de verschillende eigenschappen van je sims.

Bovendien werken deze cheats ook bij volwassenen die je niet ouder bent geworden als tiener. Je kunt echter niet precies het tegenovergestelde van een specifieke eigenschap aan dezelfde Sim toekennen. Het vereist dat je de cheat voor het verwijderen van eigenschappen gebruikt om een ​​​​van de eigenschappen kwijt te raken, waarvan de syntaxis als volgt gaat eigenschappen.verwijder_eigenschap.

Er zijn ook tijdelijke fasen in het spel, zoals de kindertijd, die hun eigen reeks eigenschappen bevatten. Van de verschillende eigenschappen die in deze ruimte beschikbaar zijn, heeft de kieskeurige eter-eigenschap verschillende niveaus die worden aangeduid met alfabetten die geleidelijk slechter worden volgens de volgorde van alfabetten.

Ook in deze fase kun je niet twee conflicterende eigenschappen tegelijk activeren en moet je eerst de cheat voor het verwijderen van eigenschappen gebruiken.

1. Sims 4 Ouderschap Cheats voor de kindertijd

Jeugdfase Cheat code
Beer *alleen kinderen* traits.equip_trait jeugdfase_beer
Aanhankelijk *alleen kinderen* traits.equip_trait jeugdfase_clingy
Ver weg *alleen tieners* traits.equip_trait jeugdfase_distant
Luid traits.equip_trait jeugdfase_luid
Gemiddelde Streak traits.equip_trait jeugdfase_meanstreak
Kieskeurige eter traits.equip_trait jeugdfase_pickyeater_A
rebels traits.equip_trait jeugdfase_rebels

2. Sims 4 Ouderschap Cheats voor karakterwaarde

Karakterwaarde Cheat code
Conflictoplossing stats.set_stat lifeskillstatistic_conflictresolution X
Emotionele controle stats.set_stat lifeskillstatistic_emotionalcontrol X
Empathie stats.set_stat lifeskillstatistic_empathy X
Manieren stats.set_stat lifeskillstatistic_manners X
Verantwoordelijkheid stats.set_stat lifeskillstatistic_responsibility

3. Sims 4 Ouderschap Cheats voor eigenschappen

Karaktereigenschap Bedriegen
Slechte manieren traits.equip_trait BadManners
Goede manieren traits.equip_trait GoodManners
Onverantwoordelijk traits.equip_trait Onverantwoordelijk
Aansprakelijk traits.equip_trait LifeSkills_Responsible
argumentatief traits.equip_trait Argumentatief
Bemiddelaar traits.equip_trait Bemiddelaar
ongecontroleerd traits.equip_trait Ongecontroleerd
Emotionele controle traits.equip_trait Emotionele Controle
Medelijdend traits.equip_trait Medelevend
Ongevoelig traits.equip_trait LifeSkills_Unfeeling

Ook gerelateerd: Sims 4 Zwangerschap Cheats (2022)

Ouderschap in De Sims 4 - Een introductie

De ouderschapsfunctie in Sims 4 is een poging om de ervaring en worstelingen van tieners en kinderen opvoeden te stimuleren, samen met de minimale verbetering die een ouder maakt om ervoor te zorgen dat hun kinderen goed worden opgevoed.

 Ouderschap in De Sims 4 - Een introductie

Hoewel de games die je via deze modus van de game ontvangt, niet meteen beschikbaar zijn, kunnen de inspanningen die je erin steekt zeker een sterke basis vormen voor de voortgang van je game op de lange termijn.

Met deze spelmodus kun je de opvoedingsvaardigheden van je sims ontwikkelen waarmee ze de levens van de kinderen kunnen redden tot ze volwassen zijn. Het stelt u volledig in staat om te kiezen wanneer u het gedrag van uw kind wilt aanmoedigen of disciplineren, waardoor u hen levenswaarden kunt bijbrengen en een blijvende impact op hun toekomst kunt achterlaten.

Tijdens deze spelmodus kun je verschillende leuke activiteiten beleven, zoals tijd doorbrengen met het gezin en je huishouden gepersonaliseerd maken met een nieuw interieur en identieke mode voor je gezin.

Het doel van het spel is om van je Sim de beste ouder ooit te maken. Het ouderschapspakket van Sims 4 biedt je in totaal 18 nieuwe eigenschappen voor je sims. Al deze eigenschappen zijn onderverdeeld in drie hoofdonderdelen, namelijk erfelijk, beloning en tijdelijk. Tijdens de voortgang van je ontwikkeling kunnen Sims elk van deze eigenschappen op verschillende manieren verwerven, afhankelijk van hun categorie.

Een volwassen sim die de superouder-aspiratie van het spel heeft voltooid, wordt beloond met een handelsnaam rolmodel dat een bonusscore voor karakterwaarde biedt wanneer je in de buurt van kinderen, peuters of tieners bent.

Aan de andere kant zijn overgeërfde eigenschappen een vrij nieuw type categorie van eigenschappen voor sims. Deze eigenschappen worden door sims verworven wanneer ze aan bepaalde karakterwaardevereisten voldoen, in tegenstelling tot beloningen die de neiging hebben om te ontgrendelen wanneer je bepaalde mijlpalen in het spel voltooit.

De karakterwaarden kunnen positief of negatief zijn op basis van het gedrag van je sims. De karakterwaarden kunnen door je sim worden verworven totdat hij een peuter, kind of tiener is, en zodra ze het niveau van een jonge volwassene hebben bereikt, zullen hun karakterwaarden onveranderlijk zijn. Op basis van hun karakterwaarde krijgen ze dan een eigenschap.

Verder zijn er, zoals hierboven vermeld, twee eenheidstarieven die zijn gekoppeld aan elke tekenwaarde - positief en negatief. Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de overgeërfde karaktereigenschappen die beschikbaar zijn in de ouderschapsgameplay van de Sims 4:

1. Ongecontroleerde emoties

 Ongecontroleerde emoties

De Sims die met ongecontroleerde emoties zijn verworven, kunnen hun negatieve emoties niet zo snel kwijtraken als andere Sims. Als de Sims een hoger niveau van negatieve emoties bereiken, kunnen ze zelfs een emotionele inzinking krijgen.

2. Gecontroleerde emoties

Met gecontroleerde emotionele eigenschappen kunnen de Sims hun negatieve gedachten verlichten door naar bepaalde soorten muziek te luisteren, te joggen, een instrument te bespelen of te bloggen op de computer. Ze kunnen genieten van een sneller emotioneel herstel dan andere sims.

3. Slechte manieren

Hoewel de Sims met slechte managereigenschappen kunnen proberen vriendelijk te zijn, zullen ze altijd jammerlijk falen vanwege verschillende sociale contacten. Ze zullen ook worden geërfd met gewoonten zoals veel vloeken, grove manieren gebruiken en nooit de wil hebben om de afwas te doen.

4. Goede manieren

 Goede manieren

De Sims met goede manieren zullen mijlenver verwijderd zijn van elke vorm van grove manieren en ze zouden zich in het bijzijn van iemand tenminste fatsoenlijk gedragen. Bovendien zullen ze ook een beleefde manier hebben om zichzelf voor te stellen en sneller nieuwe vrienden te maken.

5. Ongevoelig

De ongevoelige Sims kunnen andere Sims met negatieve emotionele eigenschappen ondervragen over hun toestand. Bovendien kunnen ze ook gemakkelijk andere Sims aansporen en hebben ze een grotere kans om sociaal te falen wanneer ze praten met iemand anders die lijdt aan slechte emoties.

6. Medelevend

Meelevende Sims helpen anderen meestal om van hun negatieve emoties af te komen en ze kunnen zich ook inleven in andere sims door te proberen hun emotionele lasten te delen. Wanneer de Sims echter gemeen proberen te zijn, raken ze veel gestrest.

7. Onverantwoordelijk

De Sims met onverantwoordelijke karaktereigenschappen voelen zich meestal ongemakkelijk op het werk en negeren ook hun rekeningen door ze te verslappen. Door dingen uit te stellen, voelen ze zich op hun gemak en worden ze blij. Ze komen echter vaker in aanraking met nieuwe problematische situaties op het werk.

8. Verantwoordelijk

De Sims die verantwoordelijk zijn, presteren meestal beter in hun werk en geven deze eigenschap ook door aan hun generatie.

9. Argumentatief

Argumenterende Sims beginnen nooit een gesprek met iemand die ze niet mogen en excuses aanbieden is zeer moeilijk voor hen. Ze proberen altijd te beweren dat hun feiten correct zijn.

10. Bemiddelaar

Bemiddelaars-Sims aarzelen nooit om hun excuses aan te bieden aan anderen, en ze zijn ideaal om te bemiddelen in de situatie. Ze overbruggen ook graag de kloof tussen de Sims met wie ze al een tijdje niet hebben gesproken.

Controleer ook: Sims 4 CAS Cheat - Toegang tot de volledige bewerkingsmodus

Sims 4 Ouderschap en karakterwaarden - Hoe werken ze?

Het karakterwaardesysteem dat bij de ouderschapseditie van het spel wordt geleverd, heeft een sterke band met opvoedingsvaardigheden. Hoewel het geweldig werk doet om kinderen te helpen hun behoeften op te lossen en je de mogelijkheid biedt om je kinderen door verschillende activiteiten te leiden, zoals hen vragen om voor zichzelf te zorgen, hun huiswerk te maken of aan hun klusjes in het spel te werken.

 Sims 4 Ouderschap en karakterwaarden - Hoe werken ze?

Wanneer een kindersim welk gedrag dan ook vertoont, goed of slecht, wordt het gekoppeld aan het systeem van hun karakterwaarden. Deze waarden kunnen ook door ouders worden gebruikt om met hun kinderen om te gaan.

Als ouder heb je ook toegang tot het ouderschapsmenu dat verschillende opties bevat waarmee je dat specifieke gedrag van je kind-Sim kunt aanmoedigen. In het begin, als je kind iets verkeerd doet, kun je alleen maar tegen ze schreeuwen en je kalmte verliezen.

Bovendien, naarmate je verder komt, ontgrendel je andere opties zoals een knuffel of Stern talk ok dan doet je kind iets verkeerd. Deze acties kunnen effectief worden gebruikt om het negatieve gedrag te compenseren en uw kinderen aan te moedigen om naar positief terrein te gaan.

De karakterwaarde heeft verschillende eigenschappen, zoals conflictoplossing, empathie, manieren, emotionele controle en verantwoordelijkheid, en elk van deze eigenschappen heeft negatieve en positieve effecten.

De ouderschapsfunctie werkt zeer efficiënt met het autonomiesysteem van het spel, omdat je hiermee je kinderen volledig kunt opvoeden zonder dat je ze hoeft te besturen. Het enige dat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat ze hun huiswerk regelmatig maken, hen aanmoedigen om nieuwe vaardigheden te leren en hen straffen wanneer ze een verkeerde daad doen.

Nivellering in opvoedingsvaardigheden in De Sims 4 (2022)

Hoewel het hebben van kleine en eenvoudige gesprekken met je Sims-kinderen je geen opvoedingservaring zal opleveren, zal elke andere activiteit, of het nu gaat om hen helpen met hun huiswerk, peuters in bad doen, standje geven of zelfs zindelijkheidstraining, je opvoedingsvaardigheden verbeteren.

 Nivellering in opvoedingsvaardigheden in De Sims 4 (2022)

Als alternatief kun je er ook voor kiezen om verder te gaan met de ouderwetse route, je kunt overwegen om op internet onderzoek te doen naar ouderschap of boeken hierover te lezen en een constante en gestage hoeveelheid vaardigheden XP te krijgen. Hier is een lijst met verschillende niveaus die beschikbaar zijn in opvoedingsvaardigheden, samen met de privileges die je krijgt naarmate je ouder wordt in Sims:

  Niveau 0-1: Met dit niveau kun je goed of slecht gedrag bij je kinderen verankeren en ze beïnvloeden om slecht gedrag te voorkomen door tegen ze te schreeuwen dat ze moeten stoppen Level 2: Met dit opvoedingsniveau kun je je kinderen beïnvloeden om hun huiswerk te maken, naast een nieuwe functie om je kinderen formeel te vertellen om een ​​bepaald slecht gedrag niet opnieuw te doen, wat uitzonderlijk beter werkt dan tegen ze te schreeuwen. Vanaf dit niveau begin je ook kanskaarten te krijgen in het ouderschap Niveau 3: Op dit niveau kun je motiverende interacties oplossen, zoals leuke dingen, blaas en hygiëne voor je kinderen en ben je in staat om opvoedtips te geven aan andere ouders. Niveau 4: wanneer u niveau 4 van het ouderschap bereikt, kunt u gebruikmaken van een time-out als een vorm van straf voor uw kinderen. Bovendien kunt u op dit niveau ook zien hoe een bepaald advies de ontwikkeling van uw kind kan beïnvloeden wanneer u met succes een leermoment-kanskaart selecteert Niveau 5: level 5 ontgrendelt aarding als een vorm van straf voor je kinderen wanneer ze zich misdragen. Bovendien brengt het ook verschillende andere mogelijkheden om motieven op te lossen en de functies zoals 'knuffelen' en het bespreken van slecht gedrag zijn nu beschikbaar als minder extreme opties Niveau 6: met deze niveauprogressie kun je andere Sims helpen zich beter te voelen in het geval dat het ouderschap moeilijker voor hen wordt. Ouders met dit ervaringsniveau kunnen gemakkelijk bepalen waarom het kind huilt Niveau 7: na het bereiken van niveau 7 in het ouderschap, kunt u betere vaardigheden voor het oplossen van motieven verwerven met hogere succespercentages voor uw invloeden en interacties Niveau 8: wanneer je niveau 8 bereikt, verschijnt er een nieuwe optie voor alle leermomenten van je kind-Sim. Het maakt ook de discipline socials gemakkelijker, samen met het hoogste slagingspercentage Niveau 9: Na het bereiken van dit niveau van ouderschap zijn al uw invloedsinteracties gegarandeerd om te werken. Het heeft een aanzienlijke impact op alle leermomenten waarvoor het kind de toestanden kan winnen of verliezen Niveau 10: Dit is het laatste ouderschapsniveau dat beschikbaar is in Sims 4 en dat de superefficiënte interactiefunctie voor babyverzorging ontgrendelt die kan worden gebruikt om in één keer in alle behoeften van je baby te voorzien. Het kan erg handig zijn als je verschillende andere taken te doen hebt en als ouder geen tijd met je kind kunt doorbrengen

Ook handig: Sims 4 Relatie Cheats (2022)

Hoe u uw succespercentages kunt vergroten?

Bij het opvoeden van een kind kan de stemming van Sim er veel toe doen, net als de relatie met hun kind. Als je het grootste deel van de tijd gestrest bent en je kind een hekel aan je heeft, dan is er een grote kans op een negatief resultaat met jouw invloed.

 Hoe u uw succespercentages kunt vergroten?

Bovendien, hoewel de stemming van zowel de ouder als de kind-Sim verantwoordelijk is voor het resultaat, zijn ze voorbestemd om ineffectief te zijn wanneer de ouder in een slecht humeur is. Om dit te kunnen verbeteren, moet je een positieve toon in het gesprek zetten door vriendelijk sociaal te zijn, zoals het verzachten van de vlek of het opfleuren van de dag.

Bovendien kunt u, door een positieve relatie met uw kinderen te onderhouden, het slagingspercentage geleidelijk verbeteren terwijl u probeert hen iets te laten doen wat u hen opdraagt. In het begin zul je het relatief moeilijk vinden om peuters op te voeden, vooral als je een alleenstaande ouder bent.

De taak wordt echter gemakkelijker naarmate je ouderschapservaring opdoet tijdens je reis. Er wordt gesuggereerd dat u met uw kind deelneemt aan activiteiten en hen de basisetiquette leert, zoals sorry zeggen, en u zult een sterke toename van uw slagingspercentage zien met uw pogingen.

Leermomenten in De Sims 4 Ouderschap

De voordelen van opvoedingsvaardigheden worden veel effectiever wanneer u kanskaarten claimt die af en toe verschijnen, ook wel leermomenten genoemd.

 Leermomenten in De Sims 4 Ouderschap

Afhankelijk van je beoordelingsvermogen als speler en opvoedingsvaardigheden, kun je met de leermomenten een van de vele problemen van je kind oplossen. Als je sim geen ervaring heeft als ouder, kun je niet verwachten dat er goede opties verschijnen.

Aan de andere kant, als je een goede ouder bent in dit spel, kun je een aantal snelle oplossingen krijgen voor zelfs de moeilijkste problemen. Terwijl je een kind opvoedt, zul je je realiseren dat om een ​​bepaalde waarde te verwerven, je een andere moet opofferen. Dat gezegd hebbende, om een ​​perfect kind te maken, moet je de waarden kiezen die je moeilijker vindt om je kind bij te brengen.

Naarmate je vordert in de opvoedingsvaardigheden, wordt de waarde van 8 bij de kanskaart al voor je genoteerd en kun je ze gebruiken om een ​​zwakte te versterken of een vaardigheid te versterken.

Het rolmodel beloningseigenschap - Super Parent

In de nieuwste editie van de Sims 4-game bevat ouderschap een nieuwe ambitie die bekend staat als een superouder. Het is volledig gebaseerd op het opvoeden van familie en opvoedingsvaardigheden in het spel.

 Het rolmodel beloningseigenschap - Super Parent

Hoewel het niet moeilijk is om deze beloningseigenschap te krijgen, moet je een kind volledig opvoeden met ten minste drie positieve karaktereigenschappen om een ​​superouder te kunnen worden. Met behulp van deze eigenschap kun je al je toekomstige opvoedingsinspanningen gemakkelijker maken.

Het verhoogt ook de positieve games voor je karakterwaarde-ervaring met 50%, waardoor het voor je kinderen een stuk gemakkelijker wordt om in de toekomst beloningskenmerken te krijgen. Het streven werkt als een aura waar alle peuters en tieners bij jou in de buurt baat bij hebben.

Ook gerelateerd: Beste Sims 4 Bewaar Bestanden (2022)

Sims 4 Ouderschap Cheats - Nieuwe opties en interacties

Er zijn verschillende nieuwe spelopties die beschikbaar zijn gemaakt met het ouderschap van de Sims 4. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste opties in deze DLC:

 Sims 4 Ouderschap Cheats - Nieuwe opties en interacties

1. Clubvereiste:

Als je het borrel-uitbreidingspakket van Sims 4 speelt, ontvang je waarschijnlijk een nieuwe functie voor clubvereisten die je '+2 oudervaardigheden' biedt wanneer je clubvereisten oppikt.

2. Voorgebouwde kavel

Er is ook een gloednieuwe, vooraf gebouwde kavel die kan worden toegevoegd aan je eigen werelden. Om de kavel te kunnen vinden en plaatsen, moet je naar je Sims 4-galerij gaan.

3. Nieuwe relaties

Met de ouderschapseditie van het spel heb je ook verschillende nieuwe soorten relaties. Wanneer je Sim een ​​jongvolwassene wordt, zal hij een nieuwe relatie aangaan met zijn grootouders, broers en zussen en ouders. Afhankelijk van de voorkeuren van uw kind, kunnen deze relaties neutraal, positief of negatief zijn.

De relaties zijn ook afhankelijk van hoe uw kind werd opgevoed, verzorgd of behandeld door respectievelijk ouders, grootouders en broers en zussen, en wordt bepaald tijdens de kindertijd zelf. Gezaghebbende ouders hebben de neiging om een ​​negatief effect op de relatie te hebben, terwijl ontspannen ouders een positief effect hebben.

Omdat deze relaties bovendien verband houden met de kindertijd, hebben ze de neiging om op geen enkele manier positief of negatief te veranderen. Het enige dat zal verschillen, zijn de acties die voor u beschikbaar zijn op basis van uw relatie met uw kind. Als u bijvoorbeeld een positieve relatie heeft, kunt u geschenken naar uw familieleden sturen.

4. Lunchzakken

Met de ouderschap-DLC kun je ook een geheel nieuwe maaltijd maken die bekend staat als lunchzakken. Dit zijn volledig verse maaltijden in een papieren zak die tot 10 uur meegaan voordat ze bederven. De lunchzak kan elke maaltijd van 1 portie bevatten die is gemaakt door een simkaart die ook gebakken producten bevat.

Deze functie bevat ook een unieke interactie die bekend staat als 'lunch maken' en die door tieners en volwassenen kan worden gebruikt om lunchzakken voor zichzelf te bereiden. De interactie is te vinden op de koelkast of in bereide maaltijden.

Bovendien kunt u elk soort maaltijd meenemen in de lunchzak. De game heeft een handvol specifieke recepten voor de lunchzakken opgeleverd, namelijk gelei-sandwiches en pindakaas, sandwiches met tonijnsalade, hummus-sandwiches en veggie.

5. Nieuwe recepten

In totaal voegt Sims 4 ouderschap drie nieuwe voedselrecepten toe die gespecificeerd zijn voor de gloednieuwe lunchzakfunctie. Deze recepten kunnen worden bereid door interactie met de optie 'lunch maken' die beschikbaar is op de koelkast.

6. Plaatsingsinstellingen

In deze versie van het spel krijg je ook de mogelijkheid om de tafel in verschillende soorten vooraf gemaakte plaatsingsinstellingen te plaatsen. Deze configuratie kan worden gestart door zowel jonge als volwassen sims, en er zijn drie hoofdtypen stijlen beschikbaar, namelijk casual setting, fancy setting en party setting.

7. Prikbord voor gezinnen

Er is ook een nieuw interactief object in Sims 4 ouderschap dat bekend staat als het familieprikbord. Het kan overal in je huis worden geplaatst en je Sims kunnen er op verschillende manieren mee omgaan. Behalve de mogelijkheid om een ​​avondklok in te stellen, zijn alle andere interacties die beschikbaar zijn op het familieprikbord beschikbaar voor alle Sims, ongeacht hun leeftijd.

8. Privé dagboek

Het privédagboek is nog een ander interactief object dat specifiek is toegevoegd aan de ouderschapsgameplay. Dit object kan door alle Sims worden gebruikt, ongeacht hun leeftijd, en stelt Sims met emotionele eigenschappen in staat hun gevoelens op een stuk papier te laten zweven. Afhankelijk van de stemming van je sim biedt dit nieuwe object meerdere interacties, zoals woedend krabbelen, razen over stress, herinneringen herbeleven, melancholische gedachten uiten en nog veel meer.

9. Vrijwilligerswerk

Tieners of oudere Sims kunnen deelnemen aan evenementen die vrijwilligersactiviteiten worden genoemd. Om toegang te krijgen tot deze activiteiten kun je de smartphone van een sim gebruiken en navigeren naar de reisoptie gevolgd door de vrijwilligersoptie. Terwijl je zonden vrijwillig zijn, zullen ze een kans krijgen om de kanskaart te pakken die kan worden gebruikt om de waarden van de personagescore te verhogen of te verlagen.

10. Maak er een puinhoop van

Specifiek voor de peuter- en kindersims heeft het ouderschap van de Sims 4 gezorgd voor een interactie met de naam een ​​puinhoop maken waarmee de peuter de vloer vuil kan maken. Deze interactie kan worden geactiveerd door op een lege ruimte op de vloer te klikken.

Wanneer een kindersim een ​​puinhoop maakt, kunnen de ouders hun ouderschapsinteracties gebruiken om de kinderen discipline bij te brengen voor hun acties, en ze kunnen de kinderen zelfs de opdracht geven om de puinhoop op te ruimen. Met deze interactie kunt u de creativiteit van uw kinderen en de verbeeldingskracht van uw peuter verbeteren.

11. Interactieve objecten

De spelpakketten voor ouderschap van de Sims 4 bevatten ook 3 gloednieuwe interactieve objecten die kunnen worden gebruikt om je Sims te helpen hun bepaalde vaardigheden te verbeteren of gewoon een spannende manier om de tijd door te brengen.

De interactieve objecten zijn namelijk de doktersspeelset, de bouwstenentafel en de activiteitentafel die u helpen de mentale vaardigheden en creatieve vaardigheden van uw kind te vergroten en u in staat te stellen quality time met het gezin door te brengen. De tekening die peuter-Sims maken op de activiteitentafel kan ook op het prikbord worden geprikt.

12. Schoolprojecten

Er zijn enkele nieuwe gezinsactiviteiten die onlangs in het spel zijn geïntroduceerd, bekend als schoolprojecten. Deze producten kunnen willekeurig door kinderen naar huis worden gebracht na terugkomst van school of worden gekocht via de koopmodus.

Als je een schoolproject met succes voltooit, kun je extra punten verdienen en verschillende vaardigheidsniveaus voor je Sims verhogen, afhankelijk van het type schoolproject dat wordt aangeboden.

Op macroscopisch niveau zijn er zeven verschillende soorten schoolprojecten die je in het spel kunt tellen. Sommige van deze projecten kunnen u na voltooiing zelfs extra interacties bieden.

De teams en kinderen kunnen slordig of voorzichtig aan deze projecten werken en dat heeft een grote impact op de algehele kwaliteit van het project. Vanaf nu wordt de kwaliteit van een project beoordeeld met drie parameters, namelijk slecht, goed en uitstekend.

Sims 4 Cheats voor ouderschapsvaardigheden (2022)

 Sims 4 Cheats voor ouderschapsvaardigheden (2022)

Het ouderschapsspelpakket van Sims 4 bevat maar één vaardigheid en dat is natuurlijk ouderschap, waarbij de nadruk ligt op het goed opvoeden van je kinderen om ervoor te zorgen dat ze de beste worden. Gelukkig kun je cheats gebruiken om sneller een hoger niveau te bereiken in je opvoedingsvaardigheden in het spel. Om een ​​bepaalde opvoedingsvaardigheid voor je volwassen sim te specificeren, moet je deze syntaxis volgen:

  stats.set_skill_level adulymajor_parenting 10  

Controleer ook: Sims 4 Carrière Cheats (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Kan ik cheats gebruiken in Sims 4?

Ja, je kunt cheats gebruiken in Sims 4 door de functie cheats testen in het spel te activeren.

2. Wat zijn cheats voor ouderschap in Sims 4?

De cheats voor ouderschap van Sims 4 zijn cheatcodes die je helpen vooruitgang te boeken in het spel door verschillende voordelen te bieden, zoals toegang tot alle opvoedingsfuncties, sociale opties en de mogelijkheid om het gedrag van je kinderen te controleren.

3. Is het gebruik van cheats in Sims 4 cheaten?

Nee, cheats gebruiken in Sims 4 is geen cheaten. Valsspelen komt alleen voor als je de spelregels overtreedt.

4. Wat zijn de voordelen van het gebruik van cheats in Sims 4?

De voordelen van het gebruik van cheats in Sims 4 zijn onder meer een voorsprong op andere spelers krijgen, toegang krijgen tot functies die anders niet beschikbaar zijn en het spel spannender maken.

Bottom Line

De ouderschap-DLC in Sims 4 is uiterst gedetailleerd en bevat tal van functies waardoor het lijkt op het opvoeden van een kind in het echte leven. Van het maken van een puinhoop op de vloer tot het initiëren van regels op een prikbord, de mogelijkheden met de Sims 4 ouderschapsgameplay zijn gewoon eindeloos.

Dat gezegd hebbende, dingen kunnen soms heel moeilijk gaan en kunnen je voortgang belemmeren. In dergelijke gevallen is het gebruik van cheats een perfecte optie, omdat je hierdoor sneller vooruitgang kunt boeken. Door de ouderschap cheats van de Sims 4 te gebruiken, kun je je kinderen sneller en goed opvoeden met de meest optimale eigenschappen.

Bovendien kun je je vaardigheden en eigenschappen verbeteren met behulp van de cheats voor ouderschap in Sims 4, die hierboven zijn gedeeld. Zorg er daarom voor dat je de cheats meteen gebruikt om je voortgang als ouder in het spel te versnellen.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?