Hoofd De Sims 4 Sims 4 Relatie Cheats (november 2022) Wijzigen, Romantiek

Sims 4 Relatie Cheats (november 2022) Wijzigen, Romantiek

 Sims 4 Relatie Cheats (2022): Aanpassen, Romantiek 30 juli 2022 De Sims 4 | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Wil je alle dagelijkse lifestyle-werken ervaren? Sims 4 is waar je het zult vinden. Met een beetje rollenspel kan in dit spel alles worden gedaan wat het leven wil. Je zou zelfs een hele relatie met iemand kunnen maken door gewoon te spelen!

Relaties met andere Sims kunnen de meest lonende en tijdrovende aspecten van De Sims 4 zijn. Heb je ooit een hechtere band willen hebben met een andere sim in de wereld van Sims 4? Je bent niet alleen.

In het artikel van vandaag zullen we enkele Sims 4 relatie-cheatcodes doornemen om je te helpen relaties zo gemakkelijk of moeilijk te maken als je wilt. Lees het volledige artikel dus goed door, want het kan ooit van pas komen.

Inhoud

De Sims 4 - Een snelle introductie

De Sims 4 is een videogame ontwikkeld door een Amerikaans bedrijf, Maxis. Het kan worden gespeeld als singleplayer of multiplayer, en het is tot nu toe een van de fascinerende games van deze eeuw.

 Sims 4- Een snelle introductie

Je creëert eerst je eigen karakter - hun naam, leeftijd, persoonlijkheidskenmerken, enz., dan begeleid je ze door het leven van kindertijd tot volwassenheid om vorm te geven aan wie ze naar volwassenheid gaan.

Voor de beste relatie in sims 4 moet je er echt werk van maken. Gelukkig voor ons allemaal luie Sims-spelers die van een snelle oplossing houden, kunnen cheats worden gebruikt voor relaties.

In dit artikel bespreken we hoe je deze geweldige Sims 4 relatie-cheatcodes kunt gebruiken en je game-ervaring van een goede tijd met het spelen van De Sims 4 naar nieuwe niveaus te brengen met een aantal geweldige datums die zeker niet zullen teleurstellen.

Laten we, zonder nog meer tijd te verspillen, verder gaan met de cheats voor de Sims 4-relatie.

Ook handig: Sims 4 Tevredenheidspunten Cheat (2022)

Alle De Sims 4 Relatie Cheats (2022)

De Sims 4 is een zeer populair spel dat iedereen lijkt te spelen. Een van de redenen voor zijn populariteit is dat het zoveel functies biedt, en een van die functies stelt je in staat relaties aan te gaan met andere sims in je stad via cheatcodes.

 Alle De Sims 4 Relatie Cheats (2022)

Als dit je interessant lijkt, hebben we hier een aantal cheatcodes voor relaties voor Sims 4 vermeld. Probeer ze uit en kijk of ze veranderen hoe leuk je gameplay kan zijn!

  wijzigingsrelatie Bella Goth Mortimer Goth 100 LTR_Friendship_main - Bella en Mortimer zijn nu beste vrienden wijzigingsrelatie Bella Goth Fluffy Goth 100 LTR_SimtoPet_Friendship_main - Maak Bella vrienden met haar huisdier als ze Cats and Dogs speelt. wijzigingsrelatie Bella Goth Mortimer Goth -100 LTR_Friendship_main - hierdoor gaan Bella en Mortifer helemaal naar vijanden wijzigingsrelatie Bella Goth Mortimer Goth 100 LTR_Romance_main - Ze zijn nu soulmates als ze ook een hoog vriendschapsniveau hebben wijzigingsrelatie Bella Goth Mortimer Goth -100 LTR_Romance_main - Laat hun romantische bar helemaal leeglopen tot rood

Ook gerelateerd: Sims 4 Cheats Verplaats objecten overal (2022)

Hoe gebruik je De Sims 4 Relatiecheats?

De Sims 4 is een geweldige game, maar het kan frustrerend zijn als je dingen voor elkaar probeert te krijgen. Er is één ding dat iedereen nodig heeft om hun leven soepel te laten verlopen: Sims 4 relatie cheats.

 Hoe gebruik je De Sims 4 Relatiecheats?

Leren hoe deze werken, hoeft ook niet al uw tijd in beslag te nemen. Hier zijn de vier eenvoudige stappen die nodig zijn als een speler snel en gemakkelijk betere relaties met andere sims wil.

Volg de onderstaande stappen om sims 4 relatie cheats te gebruiken:

 • Eerst, open de cheat-console door op de volgende sneltoetsen te drukken, afhankelijk van uw apparaat:
  • Voor Microsoft Windows: druk op Ctrl + Shift + Alt
  • Voor MacOS: druk op Ctrl + Shift + Alt
  • Voor PS4: Druk op alle vier de schouderknoppen
  • Voor Xbox One: druk op alle vier de schouderknoppen
 • Nu zie je een lege doos voor het schrijven van de cheats. Maar voordat je de cheats plakt, typ je testencheats waar en druk op de enter-knop.
 • Controleer daarna of er een pop-upbericht verschijnt of niet met de tekst cheats zijn ingeschakeld.
 • Nu, als het bericht niet is verschenen, volg dan de eerste 2 stappen opnieuw, en wanneer het verschijnt, plak dan Sims 4 relatie-cheats die in het bovenstaande gedeelte worden gegeven. (Ik zal u adviseren om de codes te kopiëren en plakken in plaats van ze te schrijven, omdat er minder foutenmarge is)

In de hoop dat alle stappen duidelijk voor je zijn.

Controleer ook: Sims 4 Peuter Cheats (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Waar zijn de cheatcodes?

De cheatcodes zijn de kleine letters boven het portret van je sims. Druk op ctrl+shift+c en er verschijnt een tekstvak. Typ een van de volgende codes in om toegang te krijgen tot het bijbehorende effect.

2. Wat zijn de voordelen van het gebruik van relatie cheats in Sims 4?

De voordelen van het gebruik van Sims 4 relatie cheat codes zijn onder andere: Deze codes overschrijven alle eerdere negatieve interacties die je sim heeft met een andere sim, zoals een ruzie of belediging. In plaats daarvan blijven ze vrienden, totdat je ze anders vertelt. Als je een bepaald type interactie hebt dat niet onmiddellijk kan worden gedaan (zoals een eerste kus), kun je een van deze codes gebruiken om de interactie te starten.

3. Is het gebruik van deze codes legaal?

Ja, het gebruik van deze Sims 4 relatie cheat codes is legaal. Het is vergelijkbaar met het gebruik van cheatcodes in andere spellen, een manier om de programmering van het spel te vervormen en een effect te bereiken dat oorspronkelijk niet bedoeld was door de ontwikkelaars van het spel.

4. Zijn er nadelen aan het gebruik van relatiecheats van De Sims 4?

Het enige nadeel van het gebruik van deze codes is de menselijke fout bij het invoeren van de juiste cheatcode. Daarom kan het enige oefening en geduld vergen om het gewenste effect te krijgen.

5. Ik heb een code uitgeprobeerd en zag geen effect. Wat kan er mis zijn?

De meest voorkomende reden hiervoor is dat u een van de letters bent vergeten in te voeren. Controleer uw spelling nogmaals en probeer het opnieuw.

6. Waarom gebruiken spelers deze Sims 4 relatie cheat codes?

Spelers gebruiken deze codes om verschillende redenen. Sommigen gebruiken ze om negatieve interacties met andere sims te vermijden, terwijl anderen ze gebruiken om sneller positieve interacties te starten. Uiteindelijk is het aan de speler om te beslissen hoe en wanneer deze codes te gebruiken.

7. Werken deze codes op alle platforms?

Ja, deze codes werken op alle platforms. Dus of je nu op pc, Mac, Xbox One of Playstation 4 speelt, je kunt ze gebruiken om het gewenste effect te bereiken.

Conclusie

We hopen dat het bovenstaande artikel nuttig voor u was. Zo niet, laat ons dan weten wat we kunnen doen om het makkelijker te maken! Hopelijk helpen deze Sims 4 relatie-cheatcodes je bij je gameplay en bieden ze een aantal strategische voordelen in verschillende situaties.

Veel plezier met gamen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?