Hoofd De Sims 4 Sims 4 Tevredenheidspunten Cheat (2022) Aspiraties, Beloning

Sims 4 Tevredenheidspunten Cheat (2022) Aspiraties, Beloning

 Sims 4 Tevredenheidspunten Cheat (2022) Aspiraties, Beloning 29 juli 2022 De Sims 4 | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

De Sims 4 biedt je de kans om een ​​nieuw leven op te bouwen en het van begin tot eind te beheersen. Het is een van de beste games voor één speler die in deze eeuw is uitgebracht, wat betekent dat er altijd iets interessants aan de hand is.

Als het maken van je eigen sims moeilijk of vervelend lijkt, maak je dan geen zorgen, want de Sims 4 staat ook een aantal cheats toe; deze kunnen worden gebruikt door mensen die worstelen met de persoonlijkheid en levensstijlkeuzes van hun Sim.

Het vinden van een cheatcode voor Sims 4 tevredenheid is geen gemakkelijke taak, maar wees nooit bang. Wij van Ofzenandcomputing staan ​​voor u klaar. In dit artikel gaan we het hebben over cheats voor De Sims 4 tevredenheidspunten (2022) en hoe het voor jou werkt.

Inhoud

De Sims 4 - Een snelle introductie

Op 2 september 2014 produceerden Electronic Arts Limited en Maxis een spel voor één speler genaamd ' Sims 4 '. Het is een spel voor één speler met een output tone of voice die casual moet zijn. Hierin moet je je eigen sim maken en proberen hun familielijn tien generaties mee te laten gaan.

 De Sims 4 - Een snelle introductie

Tot 2020 is de Sims 4 ook beschikbaar op PlayStation4, XboxOne en MacOs. Creëer een unieke sim en bouw het perfecte huis - ze zullen genieten van nieuwe ervaringen als nooit tevoren in de wereld van De Sim.

De Sims 4 is een spel waarmee je je dagelijkse leven kunt beleven door de ogen van een ander. Het is niet gemakkelijk om ze onder controle te houden, omdat ze worden beïnvloed door de acties die je in hun omgeving onderneemt en drastisch verschillende persoonlijkheden kunnen hebben als het gaat om interacties met anderen.

Er zijn ook allerlei soorten taken - van het koken van maaltijden voor jezelf of andere mensen, uitgaan, werken aan banen buitenshuis (of binnen), trouwen - zelfs een gezin stichten. Het tevredenheidspuntensysteem in de Sims 4 is een van de lastigste om te begrijpen, maar gelukkig is er een cheat voor!

Heb je gehoord van de nieuwe cheats voor Sims 4 tevredenheidspunten? Zo niet, lees dan dit artikel om te zien waar het allemaal over gaat.

Wat is De Sims 4 Tevredenheidspunten Cheat?

 Wat is De Sims 4 Tevredenheidspunten Cheat?

Sims 4 tevredenheidspunten zijn net als de beloningspunten in Sims 4. Ze helpen je bij het beïnvloeden van de levensstijl van je sim en het veranderen van hun manier van leven. Sims 4 tevredenheidspunten cheats kunnen worden gebruikt om betere kunst te schilderen of om gemakkelijker promoties te krijgen!

Ook handig: Sims 4 Verplaats Objecten Cheats (2022)

Sims 4 Tevredenheidspunten Cheats (2022)

De Sims 4 is een geweldig spel, en na het gebruik van de Sims 4 tevredenheidspunten cheat, wordt je spel nog verbazingwekkender en interessanter. Nu zijn we in het belangrijkste gedeelte van dit artikel: door deze stappen te volgen, leer je hoe je de cheats voor Sims 4 tevredenheidspunten kunt gebruiken. Zorg er dus voor dat je elke stap nauwkeurig volgt!

 Sims 4 Tevredenheidspunten Cheats (2022)

Opmerking: de '#' die in de cheat wordt gebruikt, geeft aan hoeveel Sim-punten je wilt inwisselen. Gebruik dus geen '#'; typ gewoon uw gewenste bedrag.

 • Allereerst moet je controleren of cheats zijn ingeschakeld of niet. Open dus de cheatconsole door op de volgende sneltoetsen te drukken, afhankelijk van uw apparaat.
  • Voor Microsoft Windows: druk op Ctrl + Shift + Alt
  • Voor MacOS: druk op Ctrl + Shift + Alt
  • Voor PS4: Druk op alle vier de schouderknoppen
  • Voor Xbox One: druk op alle vier de schouderknoppen
 • Typ nu ' testencheats waar ' in het lege vak en druk op de enter-knop.
 • Controleer daarna of er al dan niet een pop-upbericht verschijnt met de tekst 'cheats are enabled'.
 • Als het bericht nu niet is verschenen, volgt u de eerste 2 stappen opnieuw en typt u ' sims.give_satisfaction_points # ' en druk op de enter-knop om punten in te wisselen.
 • Als u bijvoorbeeld 500 punten wilt inwisselen, typt u ' sims.give_satisfaction_points 500 '

Nadat u de bovenstaande stappen heeft gevolgd, kunt u uw punten in de rewards-winkel besteden.

Ook gerelateerd: Sims 4 Peuter Cheats (2022)

Sims 4 tevredenheidspunten krijgen cheaten met grillen

De grillen in de Sims 4 zijn een goede manier om cheats voor Sims 4 tevredenheidspunten te krijgen, waarmee je leuke dingen kunt doen die je leven alleen maar meer voldoening geven.

 Sims 4 tevredenheidspunten krijgen cheaten met grillen

Toen Sims 4 werd uitgebracht, waren de grillen standaard ingeschakeld. Maar als je een nieuwe gebruiker bent, dan is je gril uit, want de afgelopen jaren hebben ze het uitgeschakeld vanwege enkele patches in het spel.

Volg nu de onderstaande stappen om grillen aan te zetten:

 • Open je Sims 4 en ga naar de spel opties .
 • Selecteer daarna spelen .
 • Nu ziet u een optie van: grillen klik erop en zet hem aan.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, blijf je de grillen-taak doen en wanneer je taak is voltooid, ontvang je tevredenheidspunten die je kunt inwisselen in de beloningswinkel.

Sims 4 tevredenheidspunten krijgen cheat van ambities

 Sims 4 tevredenheidspunten krijgen cheat van ambities

Als Sims 4-gebruiker weet je van de aspiratietaak. Als je deze taken voltooit, krijg je ook tevredenheidspunten - maar ze zijn minder waard dan voorheen. Omdat het echter minder tijd kost om ze allemaal te verzamelen, kun je nu je ambities waarmaken en de nieuwe cheat inwisselen voor maximale beloningen!

Hoe gebruik je de tevredenheidspunten van De Sims 4?

De cheat voor de Sims 4 tevredenheidspunten is een geweldige manier om dingen te krijgen die je nodig hebt voor je spel. Je kunt ze inwisselen via de rewards store. Als u niet weet waar u uw punten kunt besteden, volg dan deze stappen om aan de slag te gaan.

 Hoe gebruik je de tevredenheidspunten van De Sims 4?
 • Klik eerst op de aspiratie tabblad aanwezig in de rechterhoek.
 • Nu zie je een klein icoontje van de rewards store , Klik erop.
 • Daarna ziet u een lijst met items, nu kunt u een van de items kopen als u er genoeg heeft Sims 4 tevredenheidspunten .

Controleer ook: Sims 4 Vaardigheid Cheats (2022)

1. Wat zijn levenssimulatiespellen?

Levenssimulatiegames zijn videogames waarin de speler een of meer virtuele mensen leeft of bestuurt. Deze spellen simuleren verschillende aspecten van het leven van een mens, zoals zwangerschap, bevalling, ouder worden, relaties en overlijden.

2. Wat is De Sims 4 zo populair?

De Sims 4 is populair omdat het een levenssimulatiespel is waarmee de speler de levens van virtuele mensen kan besturen, genaamd 'Sims'. De speler kan zijn Sims maken en aanpassen, huizen bouwen en communiceren met andere Sims.

3. Is het gebruik van cheats voor Sims 4 tevredenheidspunten in De Sims 4 legaal?

Ja, cheats zijn legaal in De Sims 4. Gebruik ze dus gerust om vooruit te komen in het spel!

4. Kan ik verbannen worden uit De Sims 4 voor het gebruik van cheatcodes?

Nee, je kunt niet verbannen worden uit De Sims 4 voor het gebruik van cheatcodes. Maak je dus geen zorgen over het gebruik ervan!

5. Waarom gebruiken sommige mensen cheatcodes in De Sims 4?

Sommige mensen gebruiken cheatcodes in De Sims 4 omdat ze vooruit willen komen in het spel. Met cheatcodes kun je meer geld verdienen, betere huizen bouwen en betere relaties hebben met andere Sims.

Conclusie

We hopen dat je het artikel leuk vond en dat het nuttig voor je was. We zijn blij om te horen dat als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, je succes met het gebruik van Sims 4 tevredenheidspunten cheat is toegenomen. Als je na het volgen van deze instructies nog steeds een probleem hebt, laat het ons dan weten, zodat we samen kunnen proberen uit te zoeken wat er aan de hand is.

Veel plezier met gamen en blijf altijd lachen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Dit artikel gaat helemaal over Roblox-foutcode 279. Wat het betekent, waarom het gebeurt en hoe het op te lossen. Alles wat u moet weten over foutcode 279 Roblox vindt u hier.
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FFXIV platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Final Fantasy XIV al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Tell Em Cochise Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Tell Em-nummer/muziek (Cochise & $NOT) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
De beste laptop kiezen voor Grad School Students in 2022? We hebben 48 laptops getest om de beste laptops te vinden voor middelbare scholieren met verschillende budgetten.
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Hier krijg je alle gratis Warframe-promotiecodes 2022. Dat omvat nieuwe Warframe-glyph-codes en stappen om ze ook in te wisselen. Die codes voor Warframe worden regelmatig bijgewerkt.
Wat zijn .rar-bestanden?
Wat zijn .rar-bestanden?
RAR is een bestandsindeling voor gegevenscompressie, vergelijkbaar met ZIP-bestanden. RAR staat voor Roshal Archief; het formaat is vernoemd naar de maker, Eugene Roshal.