Hoofd De Sims 4 Sims 4 Uit eten Cheats (november 2022) Restaurant, Medewerker

Sims 4 Uit eten Cheats (november 2022) Restaurant, Medewerker

 Sims 4 Uit eten Cheats (2022): Restaurant, Medewerker 31 juli 2022 De Sims 4 | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

De Sims 4 is een levenssimulatiespel waarmee je de wereld vanuit je eigen gezichtspunt kunt ervaren en taken kunt uitvoeren zoals die in het dagelijks leven. Als je een fervent Sim-speler bent of vaak uit eten gaat in restaurants, dan is dit artikel misschien handig om te lezen!

Wie speelt er niet graag met codes voor hun favoriete spel? Het is altijd leuk, en vandaag gaan we door sims 4 uit eten cheats codes (2022) die je zo snel mogelijk kunt gebruiken. Dus lees dit artikel aandachtig en bereid je voor op een hoop plezier!

Inhoud

De Sims 4 - Een snelle introductie

 De Sims 4 - Een snelle introductie

Sims 4 is een spel voor één speler dat is ontwikkeld door Maxis en geproduceerd door Electronic Arts in het jaar 2014. Met dit verslavende simulatievideospel kun je een geïndividualiseerd personage maken dat zijn eigen leven kan leiden - nu, als je de eigenaar van het restaurant bent er geld mee verdienen is misschien niet makkelijk!

Ooit geworsteld om de kunst van het koken onder de knie te krijgen in Sims 4? Nou, je bent niet de enige. ook wij hebben jarenlang geprobeerd en gefaald. Maar maak je geen zorgen - hier zijn enkele cheats voor restaurants in Sims 4 die je leven zoveel gemakkelijker zullen maken.

Ook handig: Sims 4 Relatie Cheats (2022)

All Sims 4 Uit eten Cheats (2022): Restaurant

De Sims 4 Uit eten cheats zijn de ultieme hacks voor dit spel. Gelukkig hebben we een lijst met al die codes samengesteld om je sim meer macht te geven over hun eetervaring en zelfs een aantal leuke nieuwe vaardigheden te ontgrendelen, zoals je een extra ober kunt inhuren, de kwaliteitsingrediënten voor een maaltijd kunt kiezen, en meer met slechts enkele simpele toetsaanslagen!

 All Sims 4 Uit eten Cheats (2022): Restaurant

De cheats van De Sims 4 Uit Eten staan ​​hieronder vermeld, en hun resultaten worden er ook bij vermeld. Lees alle cheats om te zien welke van deze je favoriet is!

Sims 4 Uit eten Cheats Resultaat
bucks.unlock_perk ExpensiveOrders true Goed gefinancierde fijnproevers
Klanten zullen vaker kiezen voor de duurdere menu-items.
bucks.unlock_perk RiskFreeMarkup true Opgeruimde Kippers
Klanten geven bij elke maaltijd een extra fooi. Kan meerdere keren worden gekocht voor nog grotere fooien!
bucks.unlock_perk CheaperIngredients_2 true Ingrediëntenkorting (groot)
Verlaagt permanent de kosten van ingrediënten met een grote hoeveelheid. (Vereist de Ingrediëntenkorting (klein) om te worden ontgrendeld)
bucks.unlock_perk LowerChanceBadEvents_Small true Goed beheerd
Verlaagt de kans op slechte gebeurtenissen in het restaurant terwijl je Sim weg is.
bucks.unlock_perk ChefsHat true De koksmuts
Ontgrendelt een extra Koksmuts voor je Sims.
bucks.unlock_perk VerlengenOngeduldTimeout true Patiëntbegunstigers
Maak indruk op klanten met snelle service en bereid om langer te wachten voordat ze boos worden op trage service.
bucks.unlock_perk ExtraChef true Extra Chef
Ontgrendelt de mogelijkheid om één extra chef-kok in te huren met het venster Medewerkers beheren. Vergeet niet een tweede kokspost te plaatsen.
bucks.unlock_perk AanbevelenDishFrequency true Nieuwsgierige klanten
Verhoog hoe vaak klanten om schotelaanbevelingen vragen. (Dit voordeel wordt ontgrendeld door het Curious Customer Perk)
bucks.unlock_perk ExtraWaiter_2 true Extra ober #2
Ontgrendelt de mogelijkheid om één extra ober in te huren in het venster Medewerkers beheren. (Dit voordeel wordt ontgrendeld door het extraatje #1-voordeel)
bucks.unlock_perk InspirerendToespraakSociaal waar Inspirerende toespraak
Ontgrendel de sociale interactie 'Inspirational Speech', waarmee u uw medewerkers kunt inspireren.
bucks.unlock_perk EatFaster true Snelle eters
Klanten eten hun maaltijden sneller op.
bucks.unlock_perk LowerEmployeeTrainingCost true Lagere opleidingskosten voor werknemers
Verlaagt de opleidingskosten voor medewerkers.
bucks.unlock_perk CheaperIngredients_1 true Ingrediëntenkorting (klein)
Verlaagt permanent de kosten van ingrediënten met een kleine hoeveelheid.
bucks.unlock_perk RecommendDishSocial true Nieuwsgierige klanten
Laat klanten af ​​en toe een aanbeveling van het management wensen over wat ze moeten bestellen en ontgrendel de mogelijkheid om aanbevelingen te doen via de sociale 'Recommend Dish'.
bucks.unlock_perk ExtraWaiter_1 true Extra ober #1
Ontgrendelt de mogelijkheid om één extra ober in te huren in het venster Medewerkers beheren.
bucks.unlock_perk IngredientQualityOptions true Ingrediënt Kwaliteit Opties
Ontgrendelt de mogelijkheid om de kwaliteit van maaltijdingrediënten te kiezen.
bucks.unlock_perk Meer Klanten waar Meal Rush
Gedurende 24 uur zullen er meer klanten komen eten in uw restaurant.
bucks.unlock_perk IngredientCostDiscount true Overtollige oogst
Profiteer van een overschot aan oogst. De kosten van ingrediënten worden 24 uur lang verdisconteerd.

We hopen dat je deze lijst met cheats voor uit eten in Sims 4 (2022) leuk vindt. Nu, als je niet weet hoe je ze moet gebruiken, dan zijn ze een verspilling. In het volgende gedeelte zullen we je instrueren en begeleiden bij het gebruik van Sims 4 restaurant cheatcodes, dus lees aandachtig!

Ook gerelateerd: Sims 4 Tevredenheidspunten Cheat (2022)

Hoe gebruik je De Sims 4 Uit eten Cheats?

Je hebt Sims 4 gespeeld en je weet niet hoe je sims 4 cheats voor uit eten moet gebruiken? Maak je geen zorgen; leun achterover met een warme kop koffie of thee in de hand en lees alle onderstaande stappen door. Ze zijn eenvoudig, dus probeer ze te onthouden voor wanneer ze onvermijdelijk weer opduiken!

 Hoe gebruik je De Sims 4 Uit eten Cheats?

Voordat je een cheat gaat activeren, moet je allereerst controleren of de cheats zijn ingeschakeld of niet door de onderstaande stappen te volgen:

 • Open eerst de cheat console door op de volgende sneltoetsen te drukken, afhankelijk van uw apparaat:
  • Voor Microsoft Windows: druk op Ctrl + Shift + Alt
  • Voor macOS: druk op Ctrl + Shift + Alt
  • Voor PS4: Druk op alle vier de schouderknoppen
  • Voor Xbox One: druk op alle vier de schouderknoppen
 • Nu zie je een leeg vak voor het schrijven van de cheats. Maar voordat je de cheats plakt, typ je testencheats waar en druk op de enter-knop.
 • Controleer daarna of er een pop-upbericht verschijnt met de tekst cheats zijn ingeschakeld . Als dit niet het geval is, probeert u de bovenstaande stappen opnieuw.
 • Nu, nadat je het bericht hebt ontvangen dat cheats zijn geactiveerd, plak je je Sims 4 cheats voor uit eten gaan één voor één gegeven in het bovenstaande gedeelte en druk vervolgens op de enter-knop.

Controleer ook: Sims 4 Cheats Verplaats objecten overal (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Kunnen we in Sims 4 uit eten gaan?

Ja, je kunt je sims meenemen naar een restaurant. De speler heeft genoeg geld nodig voor zijn maaltijd en klikt vervolgens op de ober of serveerster die bestellingen van klanten aan een van de tafels buiten opneemt. Als ze klaar zijn met eten, krijg je door er nogmaals op te klikken een optie om naar huis te gaan of langer te blijven.

2. Hoe personeel in dienst nemen Sims 4 uit eten gaan?

Om werknemers aan te nemen, moeten zowel de speler als hun werknemer op hetzelfde niveau van loopbaanontwikkeling zijn. De speler zal ook moeten wachten tot hij iemand in dienst heeft voordat hij een tweede persoon in dienst neemt. Als een werknemer eenmaal is aangenomen, kan het af en toe klikken op de medewerker ervoor zorgen dat hij wordt gepromoveerd of ontslagen. Je kunt sims 4 uit eten gaan cheats ook gebruiken om een ​​extra ober in te huren.

3. Wat zijn de voordelen van cheats voor uit eten gaan in Sims 4?

De voordelen van de sims zijn tweeledig. Ten eerste biedt het een alternatieve manier om geld te verdienen zonder een baan te hebben. Ten tweede betekent het in dienst kunnen nemen van andere mensen dat er minder behoefte is aan gezinsleden of zelfs gasten op vakantie - waardoor ze nuttiger zijn dan ze op het eerste gezicht lijken.

4. Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik mijn maaltijd niet lekker vind?

Nee, u kunt geen geld terugkrijgen als u uw maaltijd niet lekker vindt. Je moet het gewoon opeten of weggooien. Gelukkig lijkt dat laatste de motieven van je sim niet al te veel te beïnvloeden.

5. Wordt het gebruik van sims 4 uit eten gaan als slecht beschouwd?

Nee, het gebruik van cheats voor het uit eten van sims wordt niet als slecht beschouwd. Het kan zelfs heel nuttig zijn als je probeert vooruit te komen in het spel of als je gewoon geen zin hebt in het gedoe van het werken aan een baan.

6. Werken cheats voor sims die uit eten gaan?

Ja, cheats werken voor sims die uit eten gaan. Je kunt ze gebruiken om meer geld te krijgen, extra obers in te huren of zelfs geld terug te krijgen als je maaltijd niet lekker is.

Conclusie

De Sims 4 is een heel leuk spel waarmee je cheatcodes kunt gebruiken. We hopen dat je ons artikel leuk vond en het nuttig vond. Alle bovenstaande cheats zijn veilig, dus veel succes met al je jacht op sims 4 uit eten cheats!

Hallo jongens! Uw inbreng wordt zeer op prijs gesteld. Als u problemen ondervindt, zullen we proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen, maar als het in de tussentijd iets eenvoudigs is, zoals een typefout of grammaticale fout, laat het ons dan weten zodat we het voor de toekomst kunnen oplossen lezers.

Veel plezier met gamen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Doom 3 Opslag/BFG Locker Codes (2020)
Doom 3 Opslag/BFG Locker Codes (2020)
Dit artikel gaat over Doom 3 lockercodes 2020 met alle werkende Doom 3 storage lockercodes en Doom 3 BFG lockercodes van 2020 voor gratis spullen. Die Doom 3-lockercodes werken op alle platforms, inclusief Xbox, PS4, PS3 en pc.
Heather Roblox ID-code (2022): Conan Gray-nummer / muziek-ID
Heather Roblox ID-code (2022): Conan Gray-nummer / muziek-ID
Bent u op zoek naar de Heather Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Heather Roblox-nummer (Conan Gray) ID-codes omvatten originele, remix-, langzame en luide versies.
Wat zijn .rar-bestanden?
Wat zijn .rar-bestanden?
RAR is een bestandsindeling voor gegevenscompressie, vergelijkbaar met ZIP-bestanden. RAR staat voor Roshal Archief; het formaat is vernoemd naar de maker, Eugene Roshal.
Een webcam instellen
Een webcam instellen
Het gebruik van een webcam is tegenwoordig vrij eenvoudig. Er zijn apps waarmee je een privéstream van je huis naar je telefoon kunt instellen, en online services waarmee je
2600+ goede Tesla-bijschriften voor Instagram (2022) Grappig, kort
2600+ goede Tesla-bijschriften voor Instagram (2022) Grappig, kort
Dit artikel gaat helemaal over de tesla-bijschriften voor Instagram-foto's (cy). Deze Instagram-bijschriften van Tesla bevatten grappige, korte, citaten en meer.
140+ XXXTentacion Roblox ID-codes (2022): nummer / muziek-ID's
140+ XXXTentacion Roblox ID-codes (2022): nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar XXXTentacion Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! XXXTentacion Roblox-nummers-ID's omvatten kijk naar mij, maanlicht, oproer, verdrietig en nog veel meer.
Roblox Gewichtheffen Simulator 3 Codes (2021)
Roblox Gewichtheffen Simulator 3 Codes (2021)
Dit artikel gaat over de Roblox gewichthefsimulator 3 codes 2022. Deze codes voor gewichthefsimulator 3 kunnen worden gebruikt om gratis edelstenen en kracht te krijgen.