Hoofd De Sims 4 Sims 4 Vampire Cheats (november 2022) 100% werkend [PC, PS4]

Sims 4 Vampire Cheats (november 2022) 100% werkend [PC, PS4]

 Sims 4 Vampier Cheats (2022): PC, PS4, Xbox One 5 augustus 2022 De Sims 4 | Gamen
Oosten. Lezen: 8 minuten

De Sims 4 is een levenssimulatiespel dat je Sims van de wieg tot het graf brengt. Het biedt je tools om je huis te bouwen, een baan te vinden, te trouwen, kinderen te krijgen... zo ongeveer alles wat er in het echte leven kan gebeuren.

Vampieren zijn een veelvoorkomend hoofdbestanddeel van De Sims-serie. Van De Sims 2 tot het laatste deel waren vampiers een geweldige toevoeging aan de game. Ze introduceren een bovennatuurlijke kant die je alleen in fantasiespellen kunt vinden, net als draken en feeën.

Vampieren zijn populair in onze cultuur omdat het mysterieuze wezens zijn die zich niet aan de normale regels van de natuur houden. Ze zijn goed, maar ze hebben hun grenzen. Of je nu van ze houdt of ze haat, niemand kan ontkennen dat vampiers geweldige personages zijn.

Zoals bij elk levenssimulatiespel, spelen cheats en mods een belangrijke rol bij het aanpassen van je gameplay-ervaring of om het gewoon leuk te maken om te spelen.

Dit artikel gaat over de Sims 4 vampier cheats. Er is een groot aantal cheats voor vampieren in De Sims 4, maar we zullen ons best doen om je de meest bruikbare te bieden. Dit kan op pc, PS4, PS5 of Xbox One.

Ook handig: Sims 4 Vaardigheid Cheats (2022)

Inhoud

De Sims 4 - Een snelle introductie

We zijn geen grote fan van levenssimulatiegames, maar we geven toe dat ' De Sims 4 ' is fascinerend. Je mag je eigen personage creëren en hun hele dagelijkse leven besturen terwijl je verschillende persoonlijkheden verkent - het is alsof je een almachtige god bent.

 De Sims 4 - Een snelle introductie

De game bestaat al sinds 2014 toen deze werd uitgebracht op verschillende platforms, waaronder macOS, Microsoft Windows, PS4 en Xbox One. Het is beschikbaar voor aankoop op Steam, Origin en de PlayStation Store.

Het is moeilijk om het spel in één alinea samen te vatten omdat het zo complex is. Er zijn verschillende gameplay-elementen, waaronder carrièrepaden, vaardigheden, vaardigheden om te ontgrendelen, plaatsen om te verkennen en nog veel meer.

De Sims 4 draait om het aanpassen van je Sim-personages terwijl je ze door hun leven leidt. Je kunt huizen bouwen, activiteiten plannen en in de basisbehoeften van je Sim voorzien. Je kunt zelfs hun gemoedstoestand en persoonlijkheid beheersen!

Omdat je in de game je eigen personage kunt bouwen, denken we dat het een goed idee is voor elke speler om mee te doen aan de trend en vampierpersonages zijn momenteel hot. De Sims 4 vampier cheats zijn waarschijnlijk wat je zoekt als je als een vampier personage wilt spelen.

Ook gerelateerd: Sims 4 Tevredenheidspunten Cheat (2022)

Cheats om Sim in een vampier te veranderen / Cure Vampire

Met Halloween voor de deur gaan we het nu hebben over een van mijn favoriete dingen: van je sim een ​​vampier maken. Sommige mensen weten dit misschien niet, maar er is eigenlijk meer dan één manier waarop u dit kunt doen.

Als je een vampier wilt zijn, luister dan. We gaan je enkele Sims 4 vampier-cheats vertellen die je Sims in vampiers zullen veranderen.

 Cheats om Sim in een vampier te veranderen / Cure Vampire
Sims 4 Vampier Cheats Resultaat
stats.set_stat commodity_BecomingVampire 2160 Verander je Sim in een paar dagen in een vampier (natuurlijke overgang)
traits.equip_trait trait_OccultVampire Verander je Sim onmiddellijk in een vampier
traits.remove_trait trait_OccultVampire Verander een vampier weer in een normale Sim

Nou, we hopen dat alles goed is gegaan en dat je je sim in een vampier hebt veranderd. Laten we nu beginnen met onze volgende stap: omgaan met Sims 4 vampier cheatcodes!

Alle Sims 4 Vampier Cheats-codes (2022)

Een vampier is een van de coolste personages die door de Sims 4-ontwikkelaars wordt aangeboden, maar het aannemen van een nieuwe vampierlevensstijl is misschien niet voor iedereen weggelegd. Je moet tenslotte onderzoek doen om hun vaardigheden te vergroten en hun krachten te rangschikken.

 Alle Sims 4 Vampier Cheats-codes (2022)

Maar maak je geen zorgen - we zijn hier met alle nuttige Sims 4 vampier-cheats die je sim zullen helpen krachtiger te worden dan ooit tevoren! Lees hieronder verder, zodat u onze codes precies zo kunt kopiëren als opgeschreven.

De Sims 4 vampier cheats zijn onderverdeeld in 6 categorieën en bevatten alle verschillende soorten cheats, dus lees ze aandachtig door en probeer alles wat je daar kunt vinden.

1. Sims 4 Vampiervaardigheden Cheats (2022)

Als je altijd al een vampier wilde zijn en over de knowhow beschikte, dan is dit iets voor jou. De Sims 4 is het perfecte spel voor elke aspirant-bloedzuiger die er is. Je kunt nieuwe vaardigheden leren, zoals Vampire Lore of zelfs pijporgel leren!

 Sims 4 Vampiervaardigheden Cheats (2022)
Cheats voor vampiervaardigheden Resultaat
stats.set_skill_level VampireLore 15 Maximaliseer de Vampire Lore-vaardigheid
stats.set_skill_level Major_PipeOrgan 10 Maximale vaardigheid in pijporgel

Controleer ook: Sims 4 Leeftijd Up Cheat (2022)

2. Sims 4 Vampierrang Cheats (2022)

Vampierrang is geen gemakkelijke taak om te verhogen, maar als je het snel gedaan wilt hebben, dan zijn er een aantal manieren om het harde werk te omzeilen. Al deze onderstaande cheatcodes voor de vampierrang van Sim 4 helpen je in een mum van tijd vooruit.

 Sims 4 Vampierrang Cheats (2022)
Cheats voor vampierrang Resultaat
stats.set_stat gerangschiktStatistic_Occult_VampireXP 202 Word een kleine vampier
stats.set_stat gerangschiktStatistic_Occult_VampireXP 630 Word een Prime Vampire
stats.set_stat gerangschiktStatistic_Occult_VampireXP 1058 Word een meestervampier
stats.set_stat gerangschiktStatistic_Occult_VampireXP 1486 Word een grootmeester vampier
stats.set_stat gerangschiktStatistic_Occult_VampireXP 1593 Max de rangbalk

3. Sims 4 Vampier Power Points Cheats (2022)

De Sims 4 heeft hun spel echt opgevoerd als het gaat om vampiers, hè? Je hebt overdag niet genoeg tijd voor al deze vampierranglijst en powerpoint-verzameling. Gelukkig voor jou staan ​​we achter je. In deze sectie zullen we cheatcodes delen om je vampierrang te maximaliseren en 2 extra powerpoints te krijgen.

 Sims 4 Vampier Power Points Cheats (2022)
Vampier Power Points Cheats Resultaat
stats.set_stat gerangschiktStatistic_Occult_VampireXP 1593 Dit zal je vampierrang maximaliseren en je 2 krachtpunten geven.

4. Sims 4 Vampier Reset Power Cheats (2022)

De Sims 4 heeft een interessante kijk op vampiers. Je kunt een vampier hebben die krachtiger is dan ooit, maar ook zwakker vanwege hun behoefte aan bloed en zonlicht.

De Sims 4 vampier reset power cheat codes die we vandaag met je gaan delen, zullen helpen bij het verwijderen van zwakke punten zonder de rest van je krachten op te geven of powerpoints terug te betalen. En daar stopt het niet - we kunnen zelfs het voedingsbord resetten!

 Sims 4 Vampier Reset Power Cheats (2022)
Vampier Reset Power Cheats Resultaat
bucks.lock_all_perks_for_bucks_type 40962 {simID} false Verwijder zwakke punten, maar behoud de rest van je vampierkrachten.
bucks.lock_all_perks_for_bucks_type 40961 {simID} true Restitutie vampier stopcontacten en reset het power board.

5. Sims 4 Vampiereigenschap Cheats (2022)

We willen er gewoon zeker van zijn dat je klaar bent voor de beste gameplay-ervaring. Dus, hier is een snelle spiekbrief met al onze favoriete manieren om je Sim op te bouwen en op weg te helpen. De cheatcodes van de sims 4 vampiereigenschap zijn alleen voor durfals. Ze geven je het commando over andere mensen en helpen bij het herwinnen van de mensheid.

 Sims 4 Vampiereigenschap Cheats (2022)
Cheats voor vampiereigenschap Resultaat
traits.equip_trait HerwonnenHumanity herwonnen menselijkheid
Vampieren met Regained Humanity lijken vriendelijker en veiliger. Sims geven eerder toestemming om te drinken.
traits.equip_trait TheMaster Ik ben de meester
Ik ben de Meester die bovennatuurlijke controle geeft. Command Powers die op Vampire Offspring worden gebruikt, slagen altijd.
traits.equip_trait TrueMaster Een echte meester
Een echte meester blinkt niet alleen uit in Mind Control Powers, maar ze hebben ook een grotere voorraad Vampire Energy om een ​​beroep op te doen.

6. Sims 4 Vampire Max Energy Cheats (2022)

Er is niets erger dan geen energie meer hebben en geen cheatcode hebben om je te helpen. We zijn er geweest. Hier, laat ons je begeleiden met een sims 4 vampier max energy cheat code die je Sim een ​​energiek gevoel geeft.

 Sims 4 Vampire Max Energy Cheats (2022)
Vampire Max Energy Cheats Resultaat
stats.set_stat commodity_Motive_Visible_Vampire_Power 100 Maximale energie

7. Sims 4 Vampier Dood Cheats (2022)

Er zijn veel manieren om te sterven in Sims 4. Maar er gaat niets boven sterven door de zon als vampier. Als je wilt dat je Sim dit ervaart, gebruik dan een van de cheatcodes die we hieronder voor je hebben.

 Sims 4 Vampier Dood Cheats Codes (2022)
Vampire Death Cheats Resultaat
traits.equip_trait Vampire_Sun Verander je Sim onmiddellijk in een geest die stierf door de zon. Dit werkt op zowel vampier als normale Sims.
stats.set_stat commodity_Vampire_SunExposure -100 Dood je vampiersim bij de zon.

8. Sims 4 Ontgrendel cheats voor vampierkrachten (2022)

Een van de belangrijkste kenmerken van een vampier zijn, is dat je speciale vaardigheden hebt die andere Sims niet hebben. Als je wilt weten hoe je deze vaardigheden kunt krijgen zonder een vampier te worden, bekijk dan de cheatcodes hieronder.

 Sims 4 Ontgrendel cheats voor vampierkrachten (2022)
Ontgrendel cheats voor Vampire Powers Resultaat
bucks.unlock_perk Altijd welkom true 40961 {targetsim} Kracht: eeuwig welkom
bucks.unlock_perk LoseHumanity_Social true 40961 {targetsim} Kracht: voorbij de kudde
bucks.unlock_perk TameTheThirst true 40961 {targetsim} Kracht: getemde dorst
bucks.unlock_perk LoseHumanity_Fun true 40961 {targetsim} Kracht: onsterfelijke genoegens
bucks.unlock_perk PotentPower_3 true 40961 {targetsim} Kracht: occulte student/occulte discipel/occulte meester
bucks.unlock_perk AlluringVisage_3 true 40961 {targetsim} Kracht: Vampirische charme/Vampirische allure/Vampirische fascinatie
bucks.unlock_perk VampireCreation true 40961 {targetsim} Kracht: Vampiercreatie
bucks.unlock_perk Betoveren ware 40961 {targetsim} Kracht: hypnotiseren
bucks.unlock_perk NocturnalAffinity_Level3 true 40961 {targetsim} Power: Child Of The Moon/Creature of the Night/Master of Darkness
bucks.unlock_perk IrresistibleSlumber true 40961 {targetsim} Kracht: onweerstaanbare sluimer
bucks.unlock_perk ManipulateLifeSpirit true 40961 {targetsim} Kracht: levensgeest manipuleren
bucks.unlock_perk VampiricSlumber_Level3 true 40961 {targetsim} Kracht: Vampirische Sluimer/Grotere Vampirische Sluimer/Vampirische Trance
bucks.unlock_perk EmotionalDampening_Level3 true 40961 {targetsim} Kracht: gedempte emoties/onderdrukte emoties/gedempte emoties
bucks.unlock_perk VampireRun true 40961 {targetsim} Kracht: bovennatuurlijke snelheid
bucks.unlock_perk BehoeftenNaughtiness true 40961 {targetsim} Kracht: behoeften ontnemen
bucks.unlock_perk ResistanceSolis_Level3 true 40961 {targetsim} Kracht: zonbestendigheid/grotere zonbestendigheid/perfecte zonbestendigheid
bucks.unlock_perk LoseHumanity_Hygiene true 40961 {targetsim} Kracht: geurloos
bucks.unlock_perk VampiricStrength_Level3 true 40961 {targetsim} Kracht: Vampirische kracht/Vampirische spierkracht/Vampirische macht
bucks.unlock_perk Commando waar 40961 {targetsim} Vermogen: Commando
bucks.unlock_perk KnoflookImmunity true 40961 {targetsim} Kracht: Knoflookimmuniteit
bucks.unlock_perk EmotionalBurst_3 true 40961 {targetsim} Macht: Emotie beïnvloeden/Emotie veranderen/Emotie onder controle houden
bucks.unlock_perk MistForm true 40961 {targetsim} Kracht: Mistvorm
bucks.unlock_perk DetectPersonality true 40961 {targetsim} Vermogen: persoonlijkheid detecteren
bucks.unlock_perk BatForm true 40961 {targetsim} Vermogen: vleermuisvorm
bucks.unlock_perk Hallucineren waar 40961 {targetsim} Kracht: Gegoten Hallucinatie

Bekijk meer: Sims 4 Zwangerschap Cheats (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Kan ik vampiervaardigheidspunten bedriegen in De Sims 4?

Ja, dat kan. Met de Sims 4 vampier-cheats kun je vaardigheden ontgrendelen die je anders zou krijgen door de natuurlijke voortgang van het spel.

2. Hoe de vampierrang te verhogen met behulp van Sims 4 cheats?

Om de rang van een vampier te verhogen, moet de sim het bloed van een andere vampier drinken. Dit doe je door op de dorstige vampier te klikken en vervolgens op 'Bloed drinken' te klikken. Als ze met succes dronken zijn van een andere sim, worden ze meteen een oudere vampier in de gamewereld van De Sims 4. Je kunt het ook doen door enkele sims 4 vampier-cheatcodes hierboven te gebruiken.

3. Hoe word je een vampier in De Sims 4?

Je kunt een vampier worden door ofwel een andere vampier te vragen je Sim te 'vampieren' of door het elixer van een vampier te drinken. Na te zijn vampirized, zal de Sim hun dorstmotief hebben verhoogd en vaker moeten drinken.

4. Hoe kom je van vampierhonger af?

Je kunt naar buiten gaan in de zon, plasmasap drinken of drinken van een andere sim met een eigenschap die verband houdt met vampier zijn. Als geen van deze werkt, kun je een van de bovenstaande cheats gebruiken om je dorstmotief nul te laten worden.

5. Is het mogelijk om een ​​vampier te 'doden' in Sims 4?

Nee, als je eenmaal in een vampier bent veranderd, is er geen weg meer terug. Dit is niet zoals de sims 3 waar de dood tijdelijk was en vampirisme optioneel was. Je kunt je Sim echter weer in een mens veranderen door een van onze bovenstaande cheatcodes voor vampier te gebruiken.

6. Waarom gebruiken spelers graag cheats voor Sims 4?

Er zijn veel redenen waarom spelers graag cheatcodes gebruiken. Sommige mensen vinden dat het het spel uitdagender maakt, terwijl anderen het nuttig vinden om moeilijke delen van het spel te omzeilen.

7. Hoe kan ik sterker worden als vampier in Sims 4?

Er zijn een paar manieren om krachtiger te worden als vampier. Je kunt drinken van een andere sim met de eigenschap 'Vampier' of een van onze cheatcodes gebruiken om je energieniveau te verhogen.

Controleer ook: Sims 4 CAS-cheat | Volledige bewerkingsmodus (2022)

Conclusie

Het is geen compleet vampierkarakter zonder de sims 4 vampier-cheats, en het zou geweldig zijn als ze allemaal zouden werken. Als een van deze niet voor u lijkt te werken, probeer het dan opnieuw, want er kan een fout zijn opgetreden bij het invoeren van de code.

Maar voor het geval ze na 2 of 3 keer testen niet werken, raden we je aan hieronder een opmerking te plaatsen, zodat we je kunnen helpen. Dus ga door en geniet van wat creativiteit met De Sims 4. Blijf altijd lachen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Hero Wars-niveaulijst (2022) is om twee redenen nuttig: het kan je helpen bepalen op welke helden je je moet concentreren op upgraden, en het kan je ook helpen beslissen wie je in je team wilt plaatsen.
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
Op zoek naar de beste laptops voor FL Studios in 2022? We hebben 55+ laptops getest om de beste laptops voor FL studio te vinden die aan de systeemvereisten voldoen.
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de 7DS Grand Cross-ranglijst 2022 (wereldwijd). De karakterniveaus van Seven Deadly Sins zijn gerangschikt van goed naar slechtst, waarbij niveau 0 de beste helden is en niveau 5 de slechtste.
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Moaning Roblox ID-code 2022? Zo ja, dan hebben we het hier! Kreunende Roblox-nummer-ID-code (xKore - Dead - feat. Gravity) bevat vol, luid, remix en meer.
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of FIFA 22 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste koptelefoon met gehoorbescherming in november 2022? Hier is de lijst met tien hoofdtelefoons die uw gehoor beschermen en tegelijkertijd zeer comfortabel zijn.
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
Dit artikel gaat over de kerstbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze kerst Instagram-onderschriften grappig, kort, schattig, lichten, boom, vroeg, koppels, vrienden, inspirerend en meer.