Hoofd De Sims 4 Sims 4 Zwangerschap Cheats (november 2022) Twins, Speed ​​Up

Sims 4 Zwangerschap Cheats (november 2022) Twins, Speed ​​Up

 Sims 4 Zwangerschap Cheats (2022) Tweeling, Versnellen 1 augustus 2022 De Sims 4 | Gamen
Oosten. Lezen: 9 minuten

De Sims 4 is een levenssimulatiespel waarmee je het leven van je sim kunt besturen en kunt experimenteren met verschillende persoonlijkheden. Als het gaat om het krijgen van baby's, zijn er enkele belangrijke dingen die je moet weten over zwangerschap in De Sims 4.

Dit ga je geweldig vinden! We schrijven over Sims 4 zwangerschap cheats. Deze hacks kunnen je op zoveel manieren helpen, zoals het proces versnellen, je geslacht veranderen of bevallen waar en wanneer je maar wilt. Dus leun achterover met een frisdrank (of sap) en lees verder mensen, want we hebben eerst wat basisinformatie.

Inhoud

De Sims 4 - Een snelle introductie

De Sims 4 is sinds de lancering in 2014 een grote hit bij gamers en het grote publiek. Het wordt beschouwd als een van de beste games voor één speler die ooit zijn uitgebracht, en wordt zelfs geprezen door spelers op alle platforms (Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4, of Xbox One).

 De Sims 4 - Een snelle introductie

De gameplay kan zowel vermakelijk als uitdagend zijn; je moet het leven van je gezin beheersen en tegelijkertijd hun huis bouwen in de loop van de tijd! Ondanks dat het al vier jaar uit is, zijn er nog veel meer functies die ontwikkelaars nog moeten uitbrengen, wat betekent dat deze game nooit saai zal worden!

Nu, voor het maken van nieuwe sims, moet je vrouwelijke sims zwanger maken, en daarvoor zijn er ook enkele vereisten. Dit is wat we in de volgende sectie zullen bespreken, dus houd ons in de gaten!

Controleer ook: Sims 4 Peuter Cheats (2022)

Wie kan er zwanger worden in De Sims 4?

Net als in het echte leven moet een persoon verloofd zijn met iemand van het andere geslacht wanneer hij probeert een baby te krijgen. In Sims 4 is dit ook zo: alleen volwassenen en ouderen kunnen proberen om 'voor baby' te proberen (tieners of kinderen kunnen niet deelnemen). De uitzondering hier zijn jonge volwassen vrouwen die de mogelijkheid hebben om te communiceren met mannelijke tieners of oudere mannen.

 Wie kan er zwanger worden in De Sims 4?

De Sims 4 stelt ons in staat om een ​​aantal echt interessante personages te creëren. Je kunt bijvoorbeeld een personage maken dat niet overeenkomt met het geslacht en het uniek laten zijn omdat de game je opties biedt die je kunt mixen en matchen bij het maken van je sims!

Deze opties zijn beschikbaar in de ' Aangepaste geslachtsinstellingen ' die onder het tabblad geslachtsselectie valt. Open de instellingen en ga naar het tabblad geslacht bij het maken van een sim, en selecteer de zwangerschapscategorie.

In de categorie zwangerschap kun je de vaardigheden van je personage (Sims) aanpassen, of je sim zwanger kan worden, anderen zwanger kan maken of niet. Zwangerschap kost tijd, en als je Sims 4 zwangerschaps-cheats gebruikt, kan de tijd worden verkort.

Opmerking: standaard kunnen mannelijke sims anderen bevruchten en vrouwelijke sims kunnen zwanger worden. Als u een instelling wilt wijzigen, kunt u dit eenvoudig doen. Oudere mannen kunnen anderen zwanger maken, maar vrouwelijke ouderen kunnen niet zwanger worden, zelfs als ze dat ook hebben.

Ook handig: Sims 4 CAS Cheat - Volledige bewerkingsmodus (2022)

Hoe word je zwanger en 'probeer je baby' in De Sims 4?

We hopen dat je de vereisten om zwanger te zijn in sims 4 begrijpt en ook gekwalificeerd bent. Bent u getrouwd of heeft u een relatie met iemand die ook voor 40-50% romantisch is? Als dat waar is, zal op dit moment 'try for baby' beschikbaar zijn.

 Hoe zwanger te worden en

Onthoud het maar! Die aandoening is alleen aangekondigd als een van de partners zwanger kan worden en een andere persoon genoeg geluk kan hebben om ook iemand anders zwanger te maken.

Opmerking: we weten niet zeker hoeveel mensen er in je familie zijn, maar als je 8 of meer leden hebt, is het erg moeilijk om een ​​nieuwe sim te krijgen, zelfs na oefenen en proberen voor een baby. We bedoelen, dit komt omdat Sims 4 slechts maximaal acht leden van één huishouden toestaat - dus zodra iemand verhuist, kun je het opnieuw proberen!

Hoe de zwangerschap te versnellen in De Sims 4?

Zoals je weet, kan het drie dagen duren om een ​​nieuwe simkaart te hebben. Maar nu gaan we je laten zien hoe je het proces kunt versnellen met deze Sims 4 zwangerschap cheat. Je hoeft niet meer drie dagen te wachten - volg gewoon deze stappen en je baby is in een mum van tijd op weg!

 Hoe de zwangerschap te versnellen in De Sims 4?

Om de zwangerschap te versnellen, moet je allereerst je cheats inschakelen door op de onderstaande korte toets te drukken, afhankelijk van je apparaat.

 • Voor Microsoft Windows: druk op Ctrl + Shift + Alt
 • Voor macOS: druk op Ctrl + Shift + Alt
 • Voor PS4: Druk op alle vier de schouderknoppen
 • Voor Xbox One: druk op alle vier de schouderknoppen

Typ na het gebruik van de bovenstaande sneltoets testencheats waar en druk op de enter-knop. Daarna krijg je de melding dat ' Cheats zijn geactiveerd '. Plak nu de onderstaande code in het lege vak en druk op de knop Enter.

Versnel zwangerschap Cheat: Sims.add_buff buff_pregnancy_inlabor

Ook handig: Sims 4 Uit Eten Cheats Codes (2022)

Hoe verander je van geslacht en krijg je een meisje of jongen als baby in Sims 4?

Wil je je sim zwanger maken voor een baby van een bepaald geslacht? Dan zijn er twee methoden waarmee u het geslacht van uw baby kunt veranderen. De ene met 100% garantie en de andere met 50-50 kansen.

 Hoe verander je van geslacht en krijg je een meisje of jongen als baby in Sims 4?

Allereerst zullen we je 100% gegarandeerde methode begeleiden, wat een valsspeelmethode is (met behulp van sims 4 zwangerschaps-cheats). Volg de onderstaande stappen om deze methode te volgen:

 • Open je game en gebruik vervolgens sneltoetsen om de opdrachtconsole te openen.
  • Voor Microsoft Windows: druk op Ctrl + Shift + Alt
  • Voor macOS: druk op Ctrl + Shift + Alt
  • Voor PS4: Druk op alle vier de schouderknoppen
  • Voor Xbox One: druk op alle vier de schouderknoppen
 • Typ nu testingcheats true en druk op de enter-knop.
 • Nadat je de bovenstaande sneltoetsen hebt gebruikt, krijg je een bericht 'Cheats zijn geactiveerd', wat betekent dat je nu je cheats kunt activeren. Als dit bericht niet verschijnt, probeert u de toetsen opnieuw.
 • Plak nu de sims 4 zwangerschap cheat ' case.fulleditmode '.
 • Houd daarna de shift-toets ingedrukt en klik op je baby.
 • Nu verschijnt er een pop-venster of editor voor het maken van sims op je scherm waarin je veel opties krijgt, ook geslacht.

Als je nu niet vals wilt spelen, kun je ook de andere methode proberen die hieronder wordt gegeven.

Nu leren we je een truc die misschien wel werkt voor jouw situatie. De meeste van onze gebruikers hebben ontdekt dat het zeer effectief is, dus we raden aan om deze methode eerst eens te proberen en ons vervolgens te laten weten hoe goed het is gelukt. Volg de onderstaande stappen op basis van uw behoefte.

 • Als je een meisje wilt, laat je Sim dan naar popmuziek luisteren en aardbeien eten.
 • Als je een jongen wilt, moet je Sim naar alternatieve muziek luisteren en wortels eten.

Sims 4 Zwangerschap Cheats voor Tweelingen (2022)

Als je je zwangere sim-tweeling wilt geven, zijn deze tips voor jou. Er is niets beter dan twee pasgeborenen tegelijk! Deze methoden werken goed en zullen de klus klaren, zelfs in de harde modus. Beide methoden zijn goed, maar het slagingspercentage van de 2e methode is minder dan de 1e methode.

 Sims 4 Zwangerschap Cheats voor Tweelingen (2022)

De beste manier om twee baby's te krijgen in de Sims 4 is door vals te spelen (sims 4 zwangerschap cheats tweeling gebruiken). Deze methode heeft een succespercentage van 100% en elke gebruiker vond het nuttig, dus volg deze stappen om een ​​tweeling te krijgen in Sims 4:

 • De eerste stap is om je sims-ID te krijgen door de snelkoppelingsmethode te gebruiken, d.w.z. door ' te typen sims.get_sim_id_by_name (vul hier de naam van Sim in) '.
 • Nu krijg je een lange lijst die je moet kopiëren.
 • Open de opdrachtconsole met behulp van de onderstaande sneltoetsen:
  • Voor Microsoft Windows: druk op Ctrl + Shift + Alt
  • Voor macOS: druk op Ctrl + Shift + Alt
  • Voor PS4: Druk op alle vier de schouderknoppen
  • Voor Xbox One: druk op alle vier de schouderknoppen
 • Typ nu testingcheats true en druk op de enter-knop.
 • Na het indrukken van de toetsen worden je cheats geactiveerd. Typ nu de sims 4 zwangerschap cheat in het lege vak.
 • De cheatcode is zwangerschap.force_offspring_count (Sim-ID hier) (aantal baby's dat je wilt dat je Sim krijgt) .

Als je niet van het idee houdt om vals te spelen, dan is er een andere manier die in je voordeel kan werken. Het kan een lager succespercentage hebben dan sommige andere methoden, maar voel je niet ontmoedigd, want het gebeurt soms ook met onze gebruikers.

Dit is een praktische methode, je kunt een vruchtbaarheidsmassage krijgen als je een Sim kent met de wellness-vaardigheid en het spa-dagpakket heeft geïnstalleerd. Bovendien, als je loteigenschap On Ley Line is, heb je een grotere kans om een ​​tweeling te krijgen. Maar nogmaals, de enige manier om er 100% zeker van te zijn dat je een tweeling hebt, is door Sims 4 zwangerschaps-cheat te gebruiken.

Controleer ook: Sims 4 Tevredenheidspunten Cheat (2022)

Bevallen in De Sims 4

Het is tijd voor je sims om te bevallen. Als je denkt dat ze binnen zijn arbeidsgemoedstoestand , wees klaar, want daarna zijn er nog maar 3 uur voordat de baby wordt geboren! Er zijn twee opties beschikbaar wanneer u buitenshuis bevallen of naar het ziekenhuis gaat.

 Bevallen in De Sims 4

1. Thuisbevalling

Met Sims 4 kun je thuis bevallen. Veel gebruikers gaven de voorkeur aan deze methode omdat het een minder tijdrovende methode is. Het duurt ongeveer drie uur voordat je baby verschijnt nadat de zwangere sim in de weeën is. Maar als u niet drie uur kunt wachten, kunt u het overslaan en het proces versnellen door op de ' Een baby hebben ' keuze.

En als je je kind een warm en goed welkom wilt geven, versier dan je kinderkamer en laat je creativiteit zien. Maar het is niet verplicht. Als je baby er is, verschijnt er een pop-venster waarin je je baby een naam moet geven.

Let op: je hoeft niets voor je baby te kopen op het moment van geboorte, omdat je baby met een wiegje wordt vastgebonden tot hij de peuterleeftijd bereikt.

2. Ziekenhuisbevalling

Heb je geïnstalleerd? Aan het werk uitbreidingspakket in sims 4? Zo ja, dan geven wij er de voorkeur aan dat u naar het ziekenhuis gaat voor de bevalling van uw baby. Wanneer je erachter komt dat je nu in de weeënstemming bent, selecteer je de zelfinteractie, ' een baby krijgen in het ziekenhuis ' optie, en kies vervolgens een andere sim waarmee je naar het ziekenhuis kunt gaan.

Wanneer je het ziekenhuis binnenkomt, ga je naar de receptie en kies je de optie 'inchecken' en nadat je deze hebt gekozen, gaan je sims naar de kamer waar de dokter je vraagt ​​​​om op de operatietafel te gaan zitten en de procedure te starten.

Het mooiste is dat als je in een ziekenhuis bevalt, zij het unieke geboorteakte-item toekennen. Het is te vinden in je persoonlijke inventaris en kan op elke muur worden geplaatst als accent om een ​​kamer op te fleuren!

Hoe adopteer je een kind in De Sims 4?

Sommige Sims 4-gebruikers willen een baby zonder zwangerschap, maar weten niet hoe of hebben gewoon geen zin in het gedoe. Als jij een van die mensen bent, dan zal deze sectie vooral nuttig voor je zijn! We laten je zien hoe het werkt en geven enkele tips over adoptie in de sims 4.

 Hoe adopteer je een kind in De Sims 4?

Het adoptieproces in Sims 4 is niet moeilijk, maar als je nieuw bent in het spel, willen we dat je weet dat je Sim minimaal een jonge volwassene of ouder moet zijn om te adopteren.

Ga naar het huishouden en selecteer de ' Huur een dienst ' optie en daarna ziet u een optie met de tekst ' Adopteer een kind '.

Let op: je kunt maar één sim tegelijk adopteren, dus er is geen adoptie als tweeling of drieling.

Een baby adopteren is niet zo eenvoudig als het klinkt, vooral niet als je § 1.000 moet betalen. Als je adoptie eenmaal is doorgegaan en de kleine op een kavel in zijn wieg verschijnt met alle benodigde items - compleet met wieg voor rusttijd - kun je hem eindelijk een naam geven!

Andere manieren om zwanger te worden in De Sims 4?

 Andere manieren om zwanger te worden in De Sims 4?
  occulte zwangerschappen Vampierzwangerschappen Buitenaardse zwangerschap

Meer: Sims 4 Cheats Verplaats objecten overal (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn Sims 4 zwangerschap cheats?

De Sims-spellen hebben altijd een lange geschiedenis van cheats voor zwangerschap gehad. Van de eerste game tot deze nieuwste aflevering is het gebruikelijk dat spelers cheatcodes of mods gebruiken om ervoor te zorgen dat hun Sim zwanger wordt en bevallen zonder enig fysiek contact met een andere persoon. Sommige mensen vinden het leuk om dit te doen omdat ze niet vertrouwd zijn met hoe de animaties in het spel werken.

2. Hoe werkt Sims 4 zwangerschap cheats?

Sims 4 zwangerschap cheats helpen spelers om zwanger te worden zonder enig contact met een andere persoon. Het wordt uitgevoerd door de waarde van de aspiratiebalk van een Sim aan te passen om ze zo verliefd te maken dat ze het ermee eens zullen zijn wanneer ze wordt gevraagd of ze kinderen willen hebben. Hoewel dit misschien niet als valsspelen wordt beschouwd, zijn er veel spelers die het gebruiken vanwege ongemak of andere redenen.

3. Kunnen we Sims 4 zwangerschap cheats gebruiken op PS4, Xbox One?

Het antwoord is een volmondig ja! Het is echter belangrijk om te weten dat de cheatcodes per console verschillen. Voor Xbox One-spelers moet je bijvoorbeeld cheats inschakelen door op de Y-knop te drukken en vervolgens 'testingcheats true' in de zoekbalk te typen. PlayStation 4-gebruikers moeten 'testingcheats true' invoeren met je controller.

4. Wat zijn de voordelen van Sims 4 zwangerschap cheats?

Het gebruik van Sims 4 zwangerschaps-cheats heeft een aantal voordelen. Ten eerste kunnen spelers zwanger worden zonder enig contact met een andere persoon. Dit is geweldig voor degenen die zich ongemakkelijk voelen bij de animaties of voor spelers die onhandigheid willen vermijden. Bovendien kan het worden gebruikt om een ​​tweeling of drieling te hebben zonder het gedoe om twee mensen in het spel te laten samenwerken.

5. Wordt het gebruik van Sims 4 zwangerschaps-cheats beschouwd als vals spelen?

Nee, het gebruik van Sims 4 zwangerschaps-cheats wordt niet beschouwd als vals spelen. Zolang je ze niet gebruikt om een ​​oneerlijk voordeel te krijgen ten opzichte van andere spelers, is er geen reden waarom je ze niet zou kunnen gebruiken.

Conclusie

Ik hoop dat je alle bovenstaande secties leuk vond en met succes hebt begrepen hoe je Sims 4 zwangerschaps-cheats in 2022 kunt gebruiken. Als je nu problemen ondervindt bij het gebruik van de cheats, geef ons dan een snelle shout-out hieronder! We zullen ons best doen om u zo snel mogelijk door uw probleem te helpen.

Veel plezier met gamen en blijf altijd lachen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Bent u op zoek naar de Your New Boyfriend Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Je nieuwe vriend Roblox-nummer (Wilbur Roet) ID-codes omvatten originele, volledige en remixversies.
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Gang Beasts al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
De Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden.
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Een Konosuba Fantastic Days-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om erachter te komen wie de beste personages zijn in Konosuba Fantastic Days. Deze lijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste.
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
Op zoek naar de beste laptops onder de $ 1200 in 2022? We hebben 50 laptops getest om de beste laptops met een budget van minder dan $ 1200 te vinden met de nieuwste CPU en GPU voor hoge prestaties.
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
Op zoek naar de beste hoofdtelefoon voor online leren en lesgeven? Hier is de lijst met de beste hoofdtelefoons voor zowel online studenten als docenten en ook binnen het budget.