Hoofd Tierlijst Slime Isekai Memories Tier List (november 2022) Battle, Protection

Slime Isekai Memories Tier List (november 2022) Battle, Protection

 Slime Isekai Memories Tier List (2022) Battle, Protection 21 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

Slime Isekai Memories is een nieuwe mobiele RPG-game die de wereld stormenderhand heeft veroverd. De game is gebaseerd op de populaire anime met dezelfde naam en stelt spelers in staat om hun favoriete personages te ervaren in een geheel nieuw avontuur. In dit artikel bespreken we de beste en slechtste slijmpersonages in Slime Isekai Memories.

De ranglijst van Slime Isekai Memories is een ranglijst van de beste en slechtste personages in Slime Isekai Memories. Elk personage wordt gerangschikt op basis van hun prestaties, bruikbaarheid en algehele waarde.

We hebben een lijst met niveaus voor Slime Isekai Memories samengesteld om je te helpen beslissen in welke personages het waard is om in te investeren en welke niet. Lees verder voor onze volledige ranglijst van alle slijmkarakters.

Slime Isekai is een spel in ontwikkeling, met voortdurend nieuwe content en updates. Karakters kunnen worden toegevoegd, verwijderd of gepromoveerd naar verschillende niveaus naarmate het spel zich ontwikkelt. Houd deze pagina dus goed in de gaten, want deze wordt regelmatig bijgewerkt.

Ook handig: Bestraffing van grijze raaf-rijlijst (2022)

Inhoud

Slime Isekai Memories - Een snelle introductie

Slime Isekai-herinneringen is een inactieve RPG-game voor mobiele telefoons gebaseerd op de populaire anime, That Time I Got Reincarnated. In het spel nemen spelers de rol aan van een slijm dat herboren is in een andere wereld en moet helpen de demonenkoning te verslaan. De game werd uitgebracht in oktober 2021 en uitgegeven door BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

 Slime Isekai Memories - Een snelle introductie

Het is beschikbaar in de Google Play Store en de Apple App Store, waar je de game kunt downloaden door Slime Isekai Memories in het zoekvak in te voeren. In-game krijgen spelers hulp van de personages in de anime. De held zal je bijvoorbeeld een quest geven. Spelers kunnen hun personages ook oproepen met magische kristallen. Het doel van het spel is om de demonenkoning te verslaan.

Spelers bereiken dit door ervaringspunten te verzamelen en hun slijm te verhogen, en door nieuwe vaardigheden te ontgrendelen. Er zijn ook verschillende items die kunnen worden uitgerust om de statistieken te verbeteren. PvE-gameplay is beschikbaar, waarbij spelers tegen monsters vechten om ervaring en items op te doen.

Slime Isekai Memories Tier List (2022)

Een tier list is een rangschikking van items, karakters of wat dan ook, op basis van hun kracht of effectiviteit. Het helpt spelers bij het bepalen van de beste items om op elk moment te gebruiken.

 Slime Isekai Memories Tier List (2022)

Slime Isekai Memories-niveaulijst rangschikt de personages op basis van hun bruikbaarheid in de strijd. Er zijn veel andere voordelen van een tierlijst, zoals:

 • Het kan spelers helpen beslissen wie ze in hun party willen gebruiken.
 • Het kan spelers helpen de spelmechanica te begrijpen.
 • Het kan spelers helpen bij het bedenken van een strategie.
 • Het kan spelers helpen om de beste items voor elke klasse te vinden.
 • Het kan spelers helpen bij het bepalen van de beste manier om een ​​situatie aan te pakken door te weten wat goed werkt tegen bepaalde vijanden en eindbazen, evenals welke klassen een hoge schade-output hebben wanneer ze aan elkaar worden gekoppeld.
 • Het kan spelers helpen om te beslissen welke vaardigheden het nuttigst zijn voor hun personage op basis van hun speelstijl.
 • Het kan spelers helpen beslissen welke items ze op hun personage moeten uitrusten op basis van wat ze proberen te bereiken.
 • Het helpt spelers te weten of de statistieken van een item belangrijker zijn dan die van een ander, omdat ze mogelijk nog geen toegang hebben.

In Slime Isekai Memories is de tierlijst een rangschikkingssysteem voor alle personages in het spel. In dit gedeelte zijn de personages onderverdeeld in: - De lijst met gevechtsniveaus en de lijst met beschermingsniveaus. Er zijn vijf niveaus in elke categorie - S, A, B, C en D. Elke laag geeft aan hoe krachtig of behulpzaam het personage is in de strijd.

Niveau S : Zeer sterke karakters die geweldig zijn voor alle situaties. Deze karakters zijn zeer effectief wanneer ze samen met andere S-tier-eenheden worden gebruikt.

Niveau A : Over het algemeen sterke karakters die in de meeste situaties nuttig zullen zijn.

Niveau B : Gemiddelde karakters die nergens goed of slecht in zijn. Er is geen reden om ze te gebruiken boven andere eenheden met vergelijkbare zeldzaamheden, tenzij ze unieke vaardigheden hebben die ze effectiever maken dan andere eenheden van hun niveau.

Niveau C : Zwakke tekens die in de meeste situaties het gebruik niet waard zijn, tenzij er geen andere eenheden beschikbaar zijn.

Niveau D : De zwakste en minst bruikbare personages in het spel. Deze mogen alleen als laatste redmiddel worden gebruikt.

Ook gerelateerd: Battle Cats-niveaulijst (2022)

Slime Isekai Herinneringen Battle Tier List (2022)

De lijst met gevechtsniveaus is een ranglijst van alle personages in Slime Isekai Memories op basis van hun vaardigheden en effectiviteit tijdens gevechten. Deze rang houdt rekening met offensieve vaardigheden, evenals met andere factoren zoals helende vaardigheden of debuffs die je team kunnen helpen gemakkelijker gevechten te winnen. Hoe hoger de algemene score van het personage, hoe beter ze je kunnen helpen om bazen en vijanden te verslaan.

 Slime Isekai Herinneringen Battle Tier List (2022)
Laag Slime Isekai Memories-personages
S Treyni (Budding of Deep Green), Rimuru Tempest (Harmonizer of Monsters & Humans)
EEN Beretta (Arch Golem), Rimuru Tempest (Chancellor of Tempest), Shizue (Conqueror of Flames), Souei (Spy in Shadows), Shuna (Holy Princess)
B Ranga (Tempest Star Wolf), Hakurou (Instructor of Flashing Sword), Milim Nava (One of Oldest Demon Lords), Shuna (Excellent Tailor), Milim Nava (Delighter in Everyday Life), Gelmud (Secret Operator), Shion (Steel Annihilator) ), Geld (Orc King), Benimaru (Samurai General of Hellfire), Gazel Dwargo (King of an Armed Nation), Milim Nava (Dragon Majin), Tryna (Summer Breeze of Benevolence), Shion (Vurige Attendant), Gabiru (Waving Speer)
C Rimuru Tempest (Swordsmanship Forge), Chloe Aubert (Lovely Innocence), Benimaru (Valiant Kijin), Rimuru Tempest (Reïncarnated), Yuuki Kagurazaka (Grootmaster), Phobio (Leopard Fang), Gobta (Hobgoblin Ascendant), Souei (Blue Gale), Shuna (Pink Ogre Princess), Ranga (Loyal Wolf), Hakurou (White Slash), Kurobe (Steel Heart of Forge)
D Ryota Sekiguchi (Harmonizer of Insanity & Calm), Shion (Purple Smash), Rigurd (Hobgoblin Monarch), Gale Gibson (Earth Spirit Lodger), Alice Rondo (Golem Master), Kurobe (Immobile Black Ogre), Kenya Misaki (Heroio Vessel) , Benimaru (Volgende Clanleider), Souei (Instant Spy)

Slime Isekai Herinneringen Beschermingsniveaulijst (2022)

De lijst met beschermingsniveaus is een rangschikking van alle personages in Slime Isekai Memories op basis van hun capaciteiten en bruikbaarheid als het gaat om het beschermen van je team. Deze rang houdt rekening met defensieve vaardigheden, evenals met andere factoren zoals helende vermogens of buffs die kunnen helpen je feest langer in leven te houden. Het houdt rekening met het defensieve vermogen.

 Slime Isekai Herinneringen Beschermingsniveaulijst (2022)
Laag Slime Isekai Memories-personages
S Milim Nava (Bellicose Dragoneye), Elemental Colossus (Golem)
EEN Ramiris (Fee van het Labyrinth), Ifrit (Burning Spirit), Charybdis (Zwemramp), Veldora Tempest (Storm Dragon), Orc Disaster (Starved)
B Salamander (The Flame Master), Fuze (Guildmaster), Sky Dragon (Soaring Dragon Calamity)
C Light Spirit (Heroic Conductor), Vesta (Seeker), Gard Mjolmire (The Competent Merchant), Kaijin (The Forge Artisan), Psychic Elf (Fortuneteller), Garm (The Armor Artisan), Veldora Tempest (Proud Kin of Dragons), Gobuichi (De Hobgoblin-chef)
D Dord (The Skilled Artisan), Butterflies of the Night Owner (Bewitching Shopkeeper), Myrd (The Construction Artisan), Haruna (The Aanhankelijk Hobgoblin)

Controleer ook: Nieuw leven ingeblazen lijst met heksenlagen (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wie is de beste verdediger in Slime Isekai Memories?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Het eerste dat je jezelf moet afvragen is wat voor soort verdediging heb ik nodig? Is het fysieke of magische schadebeperking? Wil ik een personage dat klappen kan opvangen en kan overleven terwijl mijn bondgenoten schade aanrichten, of wil ik dat iemand anders de vijand afleidt zodat ze hun aanvallen op iemand anders dan mijn partijleden richten?

2. Wat is de beste verdediging voor mijn Slime Isekai Memories-feestje?

Nogmaals, dit hangt af van het type verdediging waar we het hier over hebben: fysieke of magische schadebeperking? Als je je tegen beide typen moet beschermen, dan is er echt geen personage dat het allemaal zo ideaal kan doen, je hele team zou zich op verschillende gebieden moeten specialiseren.

3. Wat is de beste manier om fysieke schade in Slime Isekai Memories te verminderen?

Er zijn veel verschillende manieren om fysieke schade te verminderen, maar sommige methoden zijn effectiever dan andere. De meest gebruikelijke manier is om een ​​personage te hebben met een hoge pantserstatus. Andere dingen die kunnen helpen zijn schilden, buffs van bondgenoten en items die je beschermen tegen fysieke schade.

4. Wat is de beste manier om magische schade in Slime Isekai Memories te verminderen?

Er zijn veel verschillende manieren om magische schade te verminderen, maar sommige methoden zijn effectiever dan andere. De beste manier is om een ​​personage te hebben met een hoge magische weerstand.

5. Wat is de beste manier om te overleven in Slime Isekai Memories?

De beste manier om te overleven is door een divers team te hebben met personages die hits kunnen tanken, bondgenoten kunnen genezen en ze ook kunnen buffen. Dit zal helpen om je gezelschap langer in leven te houden en zelfs de sterkste vijanden aan te kunnen.

6. Hoe vaak wordt deze tierlijst voor Slime Isekai Memories bijgewerkt?

Deze lijst met Slime Isekai Memories-lagen wordt bijgewerkt wanneer er een nieuwe patch of inhoudsupdate wordt uitgebracht. Zo weet je altijd zeker dat je de meest actuele informatie gebruikt bij het samenstellen van je team.

7. Wie heeft deze Slime Isekai Memories-niveaulijst gemaakt?

Deze lijst met Slime Isekai Memories-niveaus is gemaakt door een team van ervaren spelers die talloze uren aan het spelen van het spel hebben besteed. Ze kennen de ins en outs van elk personage en hebben hun sterke en zwakke punten zorgvuldig overwogen om deze lijst te maken.

8. Is het gebruik van een Slime Isekai Memories-lijst de enige manier om te winnen?

Nee natuurlijk niet! Er zijn veel verschillende manieren om het spel te spelen en te winnen. Als u echter de meeste kans op succes wilt hebben, is het gebruik van een tierlijst een goed idee. Door een Slime Isekai Memories-niveaulijst te gebruiken, kun je snel en eenvoudig een krachtig team samenstellen dat je helpt om zelfs de sterkste tegenstanders aan te pakken.

Bekijk meer: Touhou LostWord-rijlijst (2022)

Laatste woorden

Ten slotte raden we als algemene regel aan om je middelen verstandig te gebruiken als het gaat om het oproepen van nieuwe eenheden. Er bestaat niet zoiets als een slechte eenheid - ze hebben allemaal hun nut en moeten dienovereenkomstig worden gebruikt. De beste manier om te overleven in Slime Isekai Memories is door de lijst met Slime Isekai Memories als je gids te gebruiken.

Sommige units zijn krachtiger dan andere, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het beslissen in welke je wilt investeren! Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat in op 'Is Tribes of Midgard cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Tribes of Midgard al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
10 duurste koptelefoons ter wereld [november 2022]
10 duurste koptelefoons ter wereld [november 2022]
Op zoek naar de duurste koptelefoon? Hier is de lijst met de duurste bedrade en draadloze hoofdtelefoons met eersteklas bouw- en geluidskwaliteit.
Crusaders Quest Tier List (november 2022) Beste helden / kampioenen
Crusaders Quest Tier List (november 2022) Beste helden / kampioenen
De Crusaders Quest-niveaulijst (2022) rangschikt de personages op basis van hun bruikbaarheid in het spel. De lijst is gebaseerd op de capaciteiten van het personage, hun statistieken en hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn.
Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)
Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)
Dit is een stapsgewijze zelfstudie over hoe u een Roblox-account permanent kunt verwijderen? (2020). Ook hoe verwijderde Roblox-account te herstellen? 100% werkend en in eenvoudige stappen.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
3400+ strandbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, stel
3400+ strandbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, stel
Dit artikel gaat over de beste strandbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige Instagram-bijschriften op het strand bevatten citaten, selfie, grappig, koppel, uitzicht en meer.