Hoofd Tierlijst Soul Worker Tier List (november 2022) Beste personages

Soul Worker Tier List (november 2022) Beste personages

 Soul Worker Tier List (2022) Beste personages 27 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Ben je op zoek naar een nieuwe MMORPG in anime-stijl om te spelen? Soul Worker is misschien wel het spel voor jou! Deze game is snel een van de meest populaire MMO's geworden, en terecht. De personages zijn charmant en de gameplay is spannend.

Maar met zoveel keuzemogelijkheden kan het moeilijk zijn om te beslissen welk personage je wilt spelen. Daarom hebben we een Soul Worker-niveaulijst samengesteld. Het zal je helpen het beste personage voor je speelstijl te kiezen!

Dus of je nu een beginner of een doorgewinterde professional bent, deze Soul Worker-personagelijst zal erg nuttig zijn. Het behandelt alle hoofdpersonen in Soul Worker en geeft je een idee van hoe ze over het algemeen in de gemeenschap worden gezien.

Ook handig: Tiny Tina's Wonderlands Class Tier List (2022)

Inhoud

Soul Worker - Een snelle introductie

Uitgebracht in 2016, Ziel werker is een anime-geïnspireerde actie-MMO die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld waar de mensheid gedwongen is hun toevlucht te zoeken in enorme 'Dyson Sphere'-achtige structuren die 'Havens' worden genoemd. In dit spel nemen spelers de rol aan van een van de zes duikers - jonge mensen met de kracht om terug te vechten tegen de vijandige troepen die 'the Howling' worden genoemd.

 Soul Worker - Een snelle introductie

Met zijn stijlvolle cell-shaded graphics en snelle actie, is Soul Worker snel een favoriet geworden onder zowel anime-fans als MMO-spelers. Het doel van het spel is om de Howling te verslaan, maar er is veel vrijheid in hoe spelers dit doen. De game bevat PvE-kerkers, open-wereldgebieden om te verkennen en zelfs speler-tegen-speler-gevechten.

De gameplay is niet het enige dat Soul Worker geweldig maakt - de game heeft ook een uitstekende soundtrack en een cast van lieve (en soms tragische) personages.

En met zo'n grote verscheidenheid aan personages om uit te kiezen, is het geen wonder dat mensen zich al afvragen: welk Soul Worker-personage is het beste voor mijn speelstijl? Dus, zonder verder oponthoud, laten we aan de slag gaan met onze Soul Worker-niveaulijst!

Soul Worker Tier List (november 2022)

Een tier-lijst is een lijst die de personages in een game rangschikt op basis van hun algemene bruikbaarheid. De lijst met Soul Worker-niveaus is niet anders. In deze lijst rangschikken we de personages in Soul Worker van beste naar slechtste.

 Zielwerker Tierlijst (2022)

De criteria voor het rangschikken van de personages zijn gebaseerd op hun bruikbaarheid in PvE- en PvP-inhoud, evenals op hun algehele veelzijdigheid. Houd er rekening mee dat dit een algemene lijst met niveaus is en dat uw kilometerstand kan variëren, afhankelijk van uw speelstijl.

Voordat we in de lijst duiken, laten we een paar voordelen van een Soul Worker-personageniveaulijst bespreken:

 • Ten eerste helpt het je erachter te komen welke personages je tijd waard zijn. Als je op zoek bent naar een bepaald personage als hoofdpersonage, kan deze lijst je helpen die beslissing te nemen.
 • Ten tweede geeft het je een idee van hoe sterk elk personage is. Dit is belangrijke informatie als je van plan bent om eindspelcontent aan te nemen, of als je wilt concurreren in PvP.
 • Ten derde kan het u helpen een goed afgerond team op te bouwen. Door te weten welke karakters de beste zijn, kun je ervoor zorgen dat je team zo sterk mogelijk is.
 • Ten slotte is het gewoon leuk om te zien waar je favoriete personages staan.

De lijst met Soul Worker-niveaus is verdeeld in 5 niveaus. Variërend van S tot D. S is de sterkste en D is de zwakste. Laten we zonder verder oponthoud beginnen met de tierlijsten:

Soul Worker S Tier Lijst (2022)

S-tier karakters zijn de beste van het beste. Ze zijn ongelooflijk sterk en veelzijdig en kunnen zich in elke situatie staande houden. Als je op zoek bent naar een personage van het hoogste niveau, dan zijn dit degenen waar je naar moet streven.

 Soul Worker S Tier Lijst (2022)
 • Erwin Arclight

Ook gerelateerd: Project Star Tier-lijst (2022)

Soul Worker Een Tier-lijst (2022)

A-tier karakters zijn sterk en veelzijdig, maar niet helemaal op hetzelfde niveau als S-tier karakters. Ze zijn nog steeds een kracht waarmee rekening moet worden gehouden en kunnen zich in de meeste situaties staande houden. Dus als je op zoek bent naar een sterk personage, maar je niet wilt binden aan een S-tier, dan zijn dit degenen waar je naar moet streven.

 Soul Worker Een Tier-lijst (2022)
 • Wat Aruel
 • Ephnel Bombingspear

Zielwerker B-niveaulijst (2022)

B-tier karakters zijn solide keuzes. Ze zijn niet zo sterk of veelzijdig als de A- en S-tiers, maar het zijn nog steeds goede opties. Als je op zoek bent naar een middenweg-personage, dan zijn dit degenen waar je naar moet streven.

 Zielwerker B-niveaulijst (2022)
 • Haru Estia
 • Iris Yuma
 • Jin Seipatsu

Zielwerker C-niveaulijst (2022)

C-tier karakters zijn middelmatig. Ze zijn niet per se slecht, maar ook niet geweldig. Als je op zoek bent naar een personage om je team mee te vullen, dan zijn dit degenen die je moet kiezen.

 Zielwerker C-niveaulijst (2022)
 • Lilly Bloommerchen

Soul Worker D Tier-lijst (2022)

D-tier karakters zijn de zwakste in het spel. Ze zijn niet helemaal nutteloos, maar ze zijn niet erg sterk of veelzijdig. Als je op zoek bent naar een personage om voor de lol te spelen, dan zijn dit degenen die je moet kiezen.

 Soul Worker D Tier-lijst (2022)
 • Stella Unibell

Controleer ook: Evertale-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een Soul Worker-tierlijst?

Een Soul Worker-tierlijst is een lijst met personages, in volgorde van hun kracht en capaciteiten, voor het spel Soul Worker.

2. Waarom zouden we ons druk maken om deze Soul Worker-lijst?

Deze lijst met niveaus is belangrijk omdat het spelers kan helpen beslissen op welke personages ze zich moeten concentreren op het spelen en ontwikkelen. Bovendien kan de tierlijst ook inzicht geven in welke inhoud in de game moeilijker of gemakkelijker kan zijn voor bepaalde personages.

3. Hoe vaak wordt deze lijst met Soul Worker-personages bijgewerkt?

De lijst met personages uit de Soul Worker wordt bijgewerkt wanneer er een nieuwe patch of update voor de game wordt uitgebracht. Het kan echter ook worden gewijzigd op basis van feedback en gegevens van spelers.

4. Hoe nauwkeurig is de tierlijst voor Soul Worker?

De nauwkeurigheid van de Soul Worker-lijst kan variëren. Het wordt echter algemeen beschouwd als een betrouwbare informatiebron.

5. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van de Soul Worker-lijst?

Er zijn een aantal factoren waarmee rekening wordt gehouden bij het maken van de Soul Worker-lijst. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, karaktersterkte, bekwaamheid en populariteit.

Bekijk meer: Fallout Shelter Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is Soul Worker een geweldige game met veel potentie. De personages zijn allemaal interessant en uniek, en de gevechten zijn snel en spannend. Sommige personages zijn echter zeker beter dan andere.

Als je op zoek bent naar de best mogelijke ervaring in Soul Worker, bekijk dan zeker onze Soul Worker-niveaulijst. Met deze informatie in de hand kun je het perfecte personage voor je speelstijl kiezen.

We hopen dat dit artikel nuttig was. Als je vragen of feedback hebt, neem dan gerust contact met ons op in de reacties hieronder.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Dit artikel gaat over Roblox Mining Simulator-codes 2020. Die codes voor Roblox Mining Simulator kunnen worden gebruikt om gratis tokens, eieren, hoedenkratten, textuur, munten, snoepgraan in te wisselen.
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
De SINoALICE-niveaulijst is handig voor spelers die zich afvragen welke wapens ze moeten gebruiken, maar ook voor degenen die willen weten welke wapens ze moeten vermijden.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Het uitkiezen van de beste roze koptelefoon kan moeilijk zijn. Daarom hebben we onze lijst met 10 keuzes samengesteld voor de beste roze hoofdtelefoons die beschikbaar zijn in 2022.
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
Op zoek naar de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen te vinden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.