Hoofd Tierlijst Splitgate-wapenniveaulijst (november 2022) Beste wapens

Splitgate-wapenniveaulijst (november 2022) Beste wapens

 Splitgate-wapenniveaulijst (2022) Beste wapens 24 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Als je op zoek bent naar de meest effectieve Splitgate-wapenniveaulijst, ben je hier aan het juiste adres. In deze blogpost bespreken we alle verschillende wapenniveaus en welke het meest geschikt zijn voor jouw speelstijl.

De lijst met wapens van Splitgate is een geweldige manier om te zien welke wapens beschikbaar zijn in de game en hoe ze zich verhouden tot elkaar. Het is belangrijk op te merken dat de lijst met niveaus is gebaseerd op een aantal factoren, waaronder de totale schade-output, het bereik, de vuursnelheid en meer.

Als je nieuw bent bij Splitgate of ervaren bent en op zoek bent naar een voorsprong op de concurrentie, zal deze tierlijst je helpen bepalen welke wapens het waard zijn om te gebruiken.

Ook handig: Is Splitgate platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Splitgate - Een snelle introductie

Splitgate is een multiplayer-schietspel ontwikkeld door 1047 Games en uitgebracht in mei 2019 dat de functies van Halo combineert met die van Valve's Portal. Het is een inventieve kijk op het competitieve FPS-genre en een die bewezen heeft populair te zijn onder zowel twitch-streamers als competitieve spelers.

 Splitgate een snelle introductie

Het doel van Splitgate is om meer punten te scoren dan het andere team door tegenstanders te doden of het doel van de kaart te voltooien. In Splitgate zijn er verschillende wapens met verschillende vaardigheden en zwakke punten.

De gameplay van Splitgate is snel en hectisch, en de wapens maken daar een groot deel van uit. In dit artikel gaan we de verschillende wapens in Splitgate bekijken en rangschikken op basis van hun effectiviteit.

Splitgate-wapenniveaulijst (2022)

Een Splitgate-niveaulijst rangschikt de effectiviteit van elk wapen in Splitgate. Deze lijst is gebaseerd op mijn eigen expertise en studie. Bekijk deze lijst als je je game-ervaring wilt verbeteren.

 Splitgate-wapenniveaulijst (2022)

Er zijn veel voordelen van een Splitgate-wapenniveaulijst:

 • Ten eerste kun je snel de meest effectieve wapens voor je speelstijl vinden.
 • Ten tweede maakt het het gemakkelijk om de effectiviteit van verschillende wapens te vergelijken.
 • Ten derde zorgt het ervoor dat je voor elk scenario het meest geschikte wapen gebruikt.
 • Ten vierde helpt het bij het begrijpen van de sterke en zwakke punten van elk wapen.
 • Ten slotte geeft het je een gevoel van richting bij het kiezen van nieuwe wapens.

De lijst met wapens van Splitgate is verdeeld in 6 niveaus. Variërend van S tot E. S is de sterkste en E de zwakste. Dus zonder verder oponthoud, laten we aan de slag gaan met de tierlijsten:

Splitgate Weapon S-niveaulijst (2022)

De beste van de beste wapens. Deze wapens zijn het meest effectief in Splitgate en zouden in de meeste situaties je keuze moeten zijn. Als je de concurrentie wilt domineren, zijn de volgende wapens die je moet gebruiken.

 Splitgate Weapon S-niveaulijst (2022)
 • Raketwerper
 • BSE

Ook gerelateerd: Valor Legends-niveaulijst (2022)

Splitgate wapen A Tier List (2022)

Deze wapens zijn bijna net zo goed als de S-tier wapens. Ze zijn uiterst efficiënt en zullen u een aanzienlijke voorsprong geven op uw rivalen. Ze zijn echter mogelijk niet geschikt voor alle situaties. Kies deze wapens verstandig en je zult zeker je vijanden met gemak neerhalen.

 Splitgate wapen A Tier List (2022)
 • Jachtgeweer

Splitgate wapen B Tier lijst (2022)

Deze wapens zijn effectief en geven je een voordeel ten opzichte van je tegenstanders. Ze zijn echter mogelijk niet geschikt voor alle situaties. Als je een voorsprong op je vijanden wilt krijgen, zijn dit de wapens die je moet gebruiken.

 Splitgate wapen B Tier lijst (2022)
 • Scherpschuttersgeweer
 • Gevechtsgeweer

Splitgate Weapon C-niveaulijst (2022)

Deze wapens zijn degelijk en geven je een klein voordeel ten opzichte van je tegenstanders. Kies deze wapens als je op zoek bent naar een betrouwbare optie waarmee je kunt winnen.

 Splitgate Weapon C-niveaulijst (2022)
 • Railgun
 • Karabijn

Splitgate Weapon D Tier-lijst (2022)

Ze zijn echter niet zo schadelijk als de alternatieven op deze lijst. Ze kunnen echter in sommige omstandigheden nog steeds nuttig zijn. Gebruik deze wapens als je op zoek bent naar een laatste redmiddel of als je wilt experimenteren met verschillende speelstijlen.

 Splitgate Weapon D Tier-lijst (2022)
 • Aanvalsgeweer
 • SMG

Splitgate Weapon E Tier-lijst (2022)

Deze wapens zijn het minst effectief in Splitgate. We raden het gebruik van deze wapens niet aan, tenzij je op zoek bent naar een uitdaging. Als je de concurrentie wilt domineren, raden we je aan om weg te blijven van deze wapens.

 Splitgate Weapon E Tier-lijst (2022)
 • Plasmageweer
 • Pistool

Controleer ook: Zenonzard-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een Splitgate-wapenniveaulijst?

Een Splitgate-wapenniveaulijst is een lijst die de effectiviteit van elk wapen in het spel rangschikt.

2. Hoe kwam je op het idee voor deze blogpost?

We kwamen op het idee voor deze blogpost omdat we spelers wilden helpen om snel de meest effectieve wapens voor hun speelstijl te vinden.

3. Hoe nauwkeurig is de informatie in deze blogpost?

Dit blogartikel is up-to-date op het moment dat het werd geschreven. Sommige wapens kunnen meer of minder krachtig worden met toekomstige updates van de game, dus we kunnen deze blogpost in de toekomst bijwerken om de nauwkeurigheid te behouden.

4. Waarom zou ik me zorgen maken over de Splitgate-wapenniveaulijst?

De tierlijst kan een handige gids zijn bij het kiezen van de juiste wapens voor je speelstijl. Als u de sterke en zwakke punten van elke bewapening kent, kunt u de mogelijkheden ervan beter inschatten.

5. Wat zijn de criteria voor het rangschikken van de wapens?

Veel factoren spelen een rol bij het rangschikken van de wapens. Sommige hiervan omvatten schade-output, bereik, nauwkeurigheid, vuursnelheid en veelzijdigheid.

Bekijk meer: Super String Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

Splitgate is een fantastisch spel met veel onbenutte mogelijkheden. De gemeenschap is klein maar hecht en bemoedigend. Als je op zoek bent naar iets nieuws om te spelen, raden we je ten zeerste aan om het eens te proberen.

We hopen dat dit artikel over 'Splitgate-wapenniveaulijst' je heeft geholpen om het spel een beetje beter te begrijpen en je hebt geïnformeerd over welke wapens je moet gebruiken. Onthoud dat er geen 'juiste' manier is om Splitgate te spelen. Je moet dus verschillende wapens gebruiken en kijken wat voor jou het beste werkt. Als je vragen of suggesties hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.