Hoofd Tierlijst Super Smash Bros. Ultimate Tier List (november 2022) Beste personages

Super Smash Bros. Ultimate Tier List (november 2022) Beste personages

 Super Smash Bros. Ultimate Tier List (2022): beste personages 11 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Super Smash Bros. Ultimate is een game van Nintendo, uitgebracht op 7 december 2018. De nieuwste titel van de Smash Bros-serie bevat veel nieuwe personages die niet in eerdere Smash-titels zaten; dit omvat Ridley van Metroid en Inkling van Splatoon!

Met zoveel karakters om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke het beste bij jou en je speelstijl passen. Daarom hebben we een Super Smash Bros. Ultimate-niveaulijst gemaakt die je kan helpen bij het kiezen van het perfecte personage voor je speelstijl.

De Smash Ultimate-niveaulijst is een ranglijst van alle personages in het spel, van beste tot slechtste. De lijst is gemaakt door een groep professionele spelers en competitieve gamers die gespecialiseerd zijn in Super Smash Bros. Ultimate-games.

Personages worden gerangschikt op basis van hun potentieel voor succes bij competitief spel op hoog niveau en hoe gemakkelijk ze zijn op te pikken en te spelen. Van topvechters zoals Peach en Wario tot laaggeplaatste zoals Kirby, deze gids heeft voor elk wat wils!

Ook handig: Warframe-niveaulijst (2022)

Inhoud

Super Smash Bros. Ultimate - Een snelle informatie

Super Smash Bros. Ultimate is het nieuwste deel in Nintendo's Super Smash-serie van vechtspellen, die zowel klassieke personages uit eerdere titels als verschillende nieuwe toevoegingen bevat.

 Super Smash Bros. Ultimate - Een snelle informatie

De game wordt geleverd met een verscheidenheid aan modi, waaronder de 'Classic'-modus met hetzelfde type opstellingen als andere Super Smash Bros.-titels, evenals een campagne voor één speler genaamd World of Light waarin spelers de controle over een AI overnemen jager om zowel jagers als bazen op een kaart te verslaan.

Spelers kunnen ook deelnemen aan verschillende multiplayer-modi, waaronder 'Smash', waarbij de speler tegen andere spelers vecht totdat ze met een aanval van een podium worden geslagen of hun hele leven verliezen. 'For Fun' waar de speler een wedstrijd met specifieke regels kan opzetten, en 'Toernooi', dat intensere wedstrijden biedt in een eliminatieformaat.

Er zijn ook verschillende modi waar spelers met hun vrienden van kunnen genieten, waaronder de 'Smashdown'-modus waarin de winnaar van elke wedstrijd niet opnieuw kan worden gebruikt om andere vechters een kans te geven; waar de speler 32 tegenstanders achter elkaar bevecht en bij elke overwinning nieuwe items en vechters probeert te ontgrendelen.

Aangezien het aantal karakters aanzienlijk is toegenomen, wordt het moeilijker om het beste karakter te kiezen om te gebruiken voor competitief spel. Als je problemen ondervindt bij het kiezen van het beste personage om te gebruiken, is dit artikel bedoeld om je te helpen met de Smash Ultimate-niveaulijst.

Super Smash Bros. Ultimate Tier-lijst (2022)

Een tierlijst verwijst naar de beoordeling van het karakter van een speler in relatie tot hun potentieel voor succes in een bepaalde competitieve omgeving.

 Super Smash Bros. Ultimate Tier-lijst (2022)

In Smash Ultimate bevat de bovenste laag bijvoorbeeld personages waarvan wordt aangenomen dat ze consistent kunnen winnen van elke tegenstander die ze tegenkomen. De onderste laag bestaat uit vechters die ofwel minder levensvatbaar zijn of als veel zwakker worden beschouwd dan degenen die hoger op de lijst staan.

Er zijn veel voordelen van de Super Smash Bros. Ultimate-niveaulijst, waaronder:

 • Helpt je te beslissen welke jager het beste is voor nieuwe spelers die net beginnen.
 • Het ontwikkelen van een beter begrip van het spel.
 • Meer leren over karakters die je niet zo vaak gebruikt.
 • Hoe karakters het tegen elkaar opnemen voor competitie.
 • Hulp bij het beslissen op welke karakters je je moet concentreren op het verbeteren.
 • Beslissen wie het beste is voor een bepaalde teamsamenstelling op basis van hoe goed ze samenwerken of tegen andere vechters wanneer ze coop of competitief spelen.
 • Spelers helpen bij het vinden van goede matchups tussen niveaus - hoog niveau kan lager niveau verslaan, maar niet omgekeerd.

Laten we nu zonder verder oponthoud beginnen met de beste personages in Super Smash Bros. Ultimate.

Smash Ultimate Tier S-lijst (2022)

Super Smash Bros. Ultimate tier S-lijst is een ranglijst van de personages die als de beste worden beschouwd in Smash Ultimate. Dit zijn de personages die het meest waarschijnlijk zullen winnen met consistentie tegen elke tegenstander die ze tegenkomen. Je kunt niet fout gaan met het kiezen van een jager op de Smash Ultimate tier S-lijst.

 Smash Ultimate Tier S-lijst (2022)
Karakter Gebruiksmoeilijkheid
Vos Erg moeilijk
Pikachu Moeilijk
Joker Tussenliggend
Palutena Tussenliggend
Lucina Eenvoudig
Shulk Erg moeilijk
Pokemon-trainer Tussenliggend
Zero Suit Samus Moeilijk
Perzik Erg moeilijk
Wario Tussenliggend
Vermoeden Erg moeilijk

Ook gerelateerd: TFT - Teamfight Tactics Tier List (2022)

Smash Ultimate Tier A-lijst (2022)

De Super Smash Bros. Ultimate-laag Een lijst is een rangschikking van de personages die worden beschouwd als in het hogere middenbereik. Met andere woorden, het zijn goede vechters, maar niet zo sterk of krachtig als de tier S-lijst. Deze karakters zijn het beste in verschillende situaties en kunnen goede keuzes zijn voor nieuwe spelers.

 Smash Ultimate Tier A-lijst (2022)
Karakter Gebruiksmoeilijkheid
Wolf Eenvoudig
Slang Erg moeilijk
Terry Erg moeilijk
Meneer Game & Watch Tussenliggend
Greninja Moeilijk
BEROVEN Eenvoudig
Mega Man Moeilijk
Roy Eenvoudig
Ken Erg moeilijk
Pac-Man Erg moeilijk
Olimar Moeilijk
Ryu Erg moeilijk
chroom Eenvoudig

Smash Ultimate Tier B-lijst (2022)

De Super Smash Bros. Ultimate tier B-lijst is een rangschikking van de personages die worden beschouwd als bovengemiddeld in termen van levensvatbaarheid. Deze vechters kunnen ook goede keuzes zijn voor nieuwe spelers en ervaren spelers. Ze helpen een team af te ronden of bieden verschillende speelstijlen om uit te kiezen.

 Smash Ultimate Tier B-lijst (2022)
Karakter Gebruiksmoeilijkheid
Jonge Link Tussenliggend
Wolk Eenvoudig
Mario Tussenliggend
pichu Erg moeilijk
Link voor volwassenen Moeilijk
Zelda Eenvoudig
Yoshi Tussenliggend
Samus/Donkere Samus Eenvoudig
Ness Moeilijk
Sonic Eenvoudig
Bowser Eenvoudig
Held Moeilijk
Sjeik Moeilijk
Rosalina en Luma Erg moeilijk

Smash Ultimate Tier C-lijst (2022)

De Super Smash Bros. Ultimate tier C-lijst is een rangschikking van de personages die als gemiddeld worden beschouwd in termen van levensvatbaarheid. Deze vechters bieden balans en typische gameplay voor nieuwe spelers of mensen die op zoek zijn naar iets meer gebalanceerds dan het aanbod van andere niveaus.

 Smash Ultimate Tier C-lijst (2022)
Karakter Gebruiksmoeilijkheid
Wel wel Erg moeilijk
Banjo & Kazooie Tussenliggend
Toon Link Tussenliggend
Luigi Moeilijk
Eendenjacht Moeilijk
Lucas Eenvoudig
Falco Erg moeilijk
Diddy Kong Moeilijk
Ridley Moeilijk
Kapitein Falcon Eenvoudig
Mii-schutter Tussenliggend
Kracht Eenvoudig
Mart Eenvoudig
Wii Fit-trainer Moeilijk
Byleth Tussenliggend
Mewtwo Tussenliggend

Smash Ultimate Tier D-lijst (2022)

De Super Smash Bros. Ultimate tier D-lijst is een ranglijst van de personages die als onder het gemiddelde worden beschouwd. Deze vechters kunnen nog steeds goede keuzes zijn, maar hun speelstijlen werken misschien niet zo goed tegen anderen op deze lijst, of ze zijn over het algemeen minder levensvatbaar dan andere beschikbare opties.

 Smash Ultimate Tier D-lijst (2022)
Karakter Gebruiksmoeilijkheid
Meta Ridder Moeilijk
Lucario Tussenliggend
Robin Tussenliggend
Simon/Richter Moeilijk
Dorpeling/Isabelle Moeilijk
Dokter Mario Tussenliggend
Jigglypuff Erg moeilijk
IJsklimmers Erg moeilijk
Donkey Kong Eenvoudig
Ganondorf Tussenliggend
Piranha Plant Tussenliggend
Corrin Tussenliggend
Bayonetta Moeilijk
Koning Dedede Tussenliggend
Bowser Jr. Moeilijk
Put/Donkere Put Eenvoudig
incineroar Moeilijk

Controleer ook: FGO - Lot/Grand Order Tier List (2022)

Smash Ultimate Tier E-lijst (2022)

De Super Smash Bros. Ultimate tier E-lijst is een ranglijst van de personages die als low-tier worden beschouwd. Deze vechters bieden balans en hebben hun eigen unieke speelstijl, maar het kan zijn dat het niet goed werkt tegen tegenstanders op deze lijst, of ze presteren over het algemeen niet zo goed in vergelijking met andere beschikbare.

 Smash Ultimate Tier E-lijst (2022)
Karakter Gebruiksmoeilijkheid
Koning K. Rool Moeilijk
Kleine Mac Eenvoudig
Kirby Tussenliggend

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent een tierlijst in termen van Smash Ultimate?

Een tierlijst is een rangschikking van de personages in Smash Ultimate die zijn geordend op hun levensvatbaarheid. De S-rangvechters van het hoogste niveau worden beschouwd als zeer sterke en consistente keuzes, ongeacht in welke situatie ze zich bevinden, terwijl E-rangers nog steeds goed kunnen zijn, maar mogelijk niet zo goed presteren tegen anderen op deze lijst of over het algemeen niet doen. t werk ook.

2. Wat betekent een crossover-vechtspel?

Een crossover-vechtgame is een videogame waarin personages uit verschillende franchises of universums het tegen elkaar opnemen. Smash Ultimate heeft bijvoorbeeld Nintendo's GameCube- en Wii U-games op dezelfde lijst, terwijl Street Fighter V alle beste vechters van Capcom bevat, zoals Ryu en Ken.

3. Waarom wordt de Smash Ultimate-niveaulijst uitgevoerd?

De Super Smash Bros. Ultimate-niveaulijst is een ranglijst van de personages in dit spel om te zien wie sterk en zwak is tegen elkaar. Dit helpt spelers om te bepalen welke vechters het beste bij hen passen op basis van hun vaardigheidsniveau of speelstijlvoorkeuren, terwijl het ook inzicht geeft in wat voor soort matchups ze tijdens wedstrijden zullen hebben.

4. Hoe gebruik je de Super Smash Bros. Ultimate-niveaulijst?

Nadat spelers hun vaardigheidsniveau en voorkeuren hebben bepaald, kunnen ze de Smash Ultimate-niveaulijst gebruiken om te bepalen welke vechters ze moeten gebruiken. Zoals bij elk spel, wil je een personage kiezen dat sterk is tegen anderen op deze lijst, terwijl je ook probeert degenen te vermijden die zwak zijn tegen jou of je tegenstander.

5. Wie beslist over de Smash Ultimate-niveaulijst?

De Smash Ultimate-niveaulijst wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder hoe goed elk personage presteert in toernooien, de publieke opinie en matchups tussen verschillende vechters. Dit helpt om een ​​nauwkeurige ranking te creëren die spelers in hun voordeel kunnen gebruiken.

6. Hoe vaak wordt de Smash Ultimate-niveaulijst bijgewerkt?

De Smash Ultimate-niveaulijst wordt regelmatig bijgewerkt als er nieuwe patches en wijzigingen in de game worden uitgebracht. Dit zorgt ervoor dat spelers altijd toegang hebben tot de meest up-to-date informatie, zodat ze de beste keuzes kunnen maken voor hun wedstrijden.

7. Waarom gebruiken spelers de Smash Ultimate-niveaulijst?

Spelers gebruiken de Smash Ultimate-niveaulijst om te bepalen welke vechters sterk en zwak zijn tegen elkaar. Dit helpt spelers bij het kiezen van personages waarmee ze meer kans hebben om te winnen, terwijl ze ook degenen vermijden met wie ze het misschien moeilijker hebben.

8. Welk niveau is het beste in Smash Ultimate?

Het beste niveau in Smash Ultimate is S-rank. Deze vechters worden beschouwd als zeer sterke en consistente keuzes, ongeacht in welke situatie ze zich bevinden.

9. Is het gebruik van het hoogste niveau de enige manier om te winnen in Smash Ultimate?

Nee, het gebruik van het hoogste niveau is niet de enige manier om te winnen in Smash Ultimate. Hoewel ze als erg sterk worden beschouwd, zijn er verschillende manieren om te winnen met elk personage op deze lijst.

Bekijk meer: AFK Arena-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

De Super Smash Bros. Ultimate-niveaulijst is een uitgebreide bron voor spelers die op zoek zijn naar de beste personages voor hun volgende wedstrijd. Het bevat de levensvatbaarheid van elk personage, laat zien welke vechters de beste zijn en geeft ook een lijst met degenen die mogelijk minder wenselijk zijn.

We hopen dat dit artikel over de Smash Ultimate-niveaulijst je heeft geholpen te begrijpen hoe de niveauslijst werkt en welke vechters het beste voor jou zijn. Als je vragen of opmerkingen hebt, laat ze dan gerust achter in het commentaargedeelte hieronder, zodat we ze kunnen beantwoorden!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Bent u op zoek naar de Your New Boyfriend Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Je nieuwe vriend Roblox-nummer (Wilbur Roet) ID-codes omvatten originele, volledige en remixversies.
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Gang Beasts al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
De Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden.
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Een Konosuba Fantastic Days-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om erachter te komen wie de beste personages zijn in Konosuba Fantastic Days. Deze lijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste.
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
Op zoek naar de beste laptops onder de $ 1200 in 2022? We hebben 50 laptops getest om de beste laptops met een budget van minder dan $ 1200 te vinden met de nieuwste CPU en GPU voor hoge prestaties.
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
Op zoek naar de beste hoofdtelefoon voor online leren en lesgeven? Hier is de lijst met de beste hoofdtelefoons voor zowel online studenten als docenten en ook binnen het budget.