Hoofd Tierlijst Tales of Grimm Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

Tales of Grimm Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

 Tales of Grimm Tier List (2022) Beste personages gerangschikt 2 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

In de wereld van Tales of Grimm zijn er veel verschillende personages die spelers kunnen besturen in de strijd. Sommige zijn beter dan andere, maar het kan moeilijk zijn om te bepalen wie deze personages zijn.

Daarom hebben we een Tales of Grimm-niveaulijst samengesteld om je te helpen! In deze lijst rangschikken we alle speelbare personages van beste naar slechtste in de vorm van niveaus, zodat je de best geïnformeerde beslissingen kunt nemen bij het samenstellen van je team.

De personagelijst van Tales of Grimm is een complete gids voor elk personage in het spel. Het zal je alles vertellen wat je over elk moet weten, inclusief hun sterke en zwakke punten en hoe ze zich verhouden tot de andere personages.

Of je nu een beginner of een doorgewinterde speler bent, deze lijst met niveaus voor Tales Of Grimm helpt je de beste keuzes te maken als het gaat om het samenstellen van je team.

Ook handig: Slagaderuitrusting Fusion Tier-lijst (2022)

Inhoud

Tales of Grimm - Een snelle introductie

Tales of Grimm is een turn-based duistere fantasy-RPG, ontwikkeld en uitgegeven door Tapplus. De game bevat een unieke mix van elementen uit zowel oosterse als westerse RPG's. Het werd uitgebracht op 17 november 2021 voor: iOS en Android apparaten.

 Tales of Grimm - Een snelle introductie

Het verhaal van Tales of Grimm is gebaseerd op de klassieke sprookjes van de gebroeders Grimm. Spelers nemen de controle over een jonge jongen genaamd Hans, die op zoek gaat om zijn dorp te redden van een vloek. Onderweg komt Hans verschillende personages uit de sprookjes van Grimm tegen, zoals Roodkapje en Doornroosje.

Het doel van het spel is om de boze koningin te verslaan, die het dorp van Hans heeft vervloekt. Het spel is opgedeeld in vier hoofdstukken, die elk een ander sprookje volgen. De gameplay bestaat uit turn-based gevechten, waarbij de speler verschillende wapens en items moet gebruiken om vijanden te verslaan.

Tales of Grimm-niveaulijst (2022)

In eenvoudige bewoordingen is een tierlijst een lijst die tekens rangschikt in volgorde van hoe sterk ze zijn. Dit is onze lijst met niveaus voor het spel 'Tales of Grimm'. De criteria die we voor deze lijst gebruikten, waren gebaseerd op het nut van een personage in zowel de campagne voor één speler als in schermutselingen voor meerdere spelers.

 Tales of Grimm-niveaulijst (2022)

Als je je prestaties in Tales of Grimm wilt verbeteren, moet je weten welke personages de beste zijn. Deze gids geeft je een Tales of Grimm-niveaulijst, zodat je de beste keuzes voor je team kunt maken.

Voordat we aan de slag gaan met de lijsten, laten we eerst een paar voordelen van de lijsten bespreken:

 • Ten eerste is de lijst met niveaus een geweldige manier om de vermogensniveaus van personages te vergelijken.
 • Ten tweede kan het u helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij het kiezen van uw team.
 • Ten derde is het gewoon leuk om te zien waar je favoriete personages staan.
 • Ten slotte kan het je een gevoel van voldoening geven als je je favoriete personages bovenaan de lijst ziet staan.

De personagelijst van Tales of Grimm is verdeeld in vijf niveaus: S, A, B, C, D en E.

  S-laag : Het beste van het beste. Deze karakters zijn essentieel voor elk team en zullen je meestal naar de overwinning brengen. een niveau : Sterke karakters die hun mannetje kunnen staan ​​in de strijd. Ze zijn misschien niet zo overweldigend als S-tier-personages, maar ze zijn nog steeds het overwegen waard voor je team. B-laag : Gemiddelde tekens. Ze zijn niet slecht, maar ook niet geweldig. Misschien wilt u andere opties overwegen voordat u ze aan uw team toevoegt. C-laag : De op één na zwakste personages in het spel. We raden u aan deze tekens indien mogelijk te vermijden. D-laag : Dit zijn de ergste van de ergste. We raden het gebruik van deze tekens helemaal niet aan.

Tales of Grimm Warrior-niveaulijst (2022)

In deze Tales of Grimm-niveaulijst zullen we de personages rangschikken op basis van hun kracht en bekwaamheid in het spel. Dit zijn de personages die de beste krijgers in het spel zijn.

 Tales of Grimm Warrior-niveaulijst (2022)
Laag Tales of Grimm-personages
S Prins Charme
EEN Yuri Schnee, Glade Laddin, Blade Gina, Dark Queen, Fencer Pedro, Red Queen, Wukong, Quickcut Pinno
B Swift Ali, Rogue Jack, Lil Prince
C Prins Adam, Madman Gatton, Prinses Ophelia, Gerde
D -

Ook gerelateerd: LoL Ultimate Spellbook-niveaulijst (2022)

Tales of Grimm Guardian Tier List (2022)

Guardians zijn de tankklasse in Tales of Grimm. Ze zijn sterk en taai en kunnen veel schade aan. Ze zijn echter niet zo mobiel als krijgers en hebben moeite met snellere vijanden.

 Tales of Grimm Guardian Tier List (2022)
Laag Tales of Grimm-personages
S Shahryar
EEN Quasi Mortal, Dark Knight, Triton
B Federn, Genie Cuya
C Bonensalie
D Hookhand, Hans in Luck

Tales of Grimm Mage-niveaulijst (2022)

Mage is de magie-gebruikende klasse in Tales of Grimm. Het zijn langeafstandsaanvallers die van ver veel schade kunnen aanrichten. Hier is de Tales of Grimm magiër-lijst:

 Tales of Grimm Mage-niveaulijst (2022)
Laag Tales of Grimm-personages
S Wonder Allish, Cindy
EEN Koningin Lilith, Raven Irene, Bunny Bride
B Caraboose, Raven Maal, Cindy's stiefmoeder, Britney
C Wicked Hag, Anne, Goddness Bella, Emerald Mage
D -

Tales of Grimm-ondersteuningsniveaulijst (2022)

In deze Tales of Grimm-laaglijst zullen we kijken naar de beste en slechtste ondersteunende personages. Als je een personage voor ondersteuning wilt gebruiken, zijn S-tier-personages de beste optie.

 Tales of Grimm-ondersteuningsniveaulijst (2022)
Laag Tales of Grimm-personages
S Mad Granny, Miss Conch, meid Sophie
EEN Nachtmerrie Ella, Larissa, Dottie, Nesy
B Bremen, Prinses Peaya, Thumboy, Thumbelina, Lettucera
C -
D -

Controleer ook: Tales of Erin-rijlijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een Tales of Grimm-niveaulijst?

Een Tales of Grimm-niveaulijst is een rangschikking van de personages in het spel op basis van hun kracht en bekwaamheid.

2. Hoe vaak wordt de personagelijst van Tales of Grimm bijgewerkt?

De Tales of Grimm-niveaulijst wordt meestal bijgewerkt na elke patch of grote update van de game. Soms kan het echter langer duren als er geen significante wijzigingen in het spel zijn.

3. Hoe nauwkeurig is deze lijst?

Deze lijst is gebaseerd op onze persoonlijke mening en ervaring met het spel. Het zou je echter een goed idee moeten geven van welke personages de sterkste zijn in het spel.

4. Waarom zou ik me zorgen maken over de lijst met niveaus voor Tales Of Grimm?

Als je op een hoog niveau in de game wilt strijden, dan is het belangrijk om te weten welke personages sterk zijn en welke niet. Hierdoor kun je je team dienovereenkomstig samenstellen en heb je een betere kans om te winnen.

5. Wat is de S-laag in de Tales of Grimm-lijst?

Het S-niveau is het hoogste in de lijst en is gereserveerd voor de sterkste personages in het spel. Dit zijn de karakters die doorgaans worden gebruikt in competities op hoog niveau en die een zeer hoog winstpercentage hebben.

6. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van de Tales of Grimm-ranglijst?

Er zijn veel factoren waarmee rekening wordt gehouden bij het maken van de Tales of Grimm-lijst. Deze omvatten de kracht, het vermogen, het nut en de algehele effectiviteit van het personage in de strijd.

Bekijk meer: Botworld Adventure-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Het lijdt geen twijfel dat de Tales of Grimm een ​​uitstekende game is die veel te bieden heeft. Het kan echter moeilijk zijn om te bepalen welke karakters het sterkst zijn. Dat is waar een tierlijst van pas komt. Een tierlijst kan je helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij het kiezen van je team en je een gevoel van voldoening geven wanneer je je favoriete personages bovenaan de lijst ziet staan.

We hopen dat je genoten hebt van onze Tales of Grimm-lijst. Als je vragen of feedback hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten. Veel plezier met gamen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Dit artikel gaat helemaal over Roblox-foutcode 279. Wat het betekent, waarom het gebeurt en hoe het op te lossen. Alles wat u moet weten over foutcode 279 Roblox vindt u hier.
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FFXIV platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Final Fantasy XIV al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Tell Em Cochise Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Tell Em-nummer/muziek (Cochise & $NOT) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
De beste laptop kiezen voor Grad School Students in 2022? We hebben 48 laptops getest om de beste laptops te vinden voor middelbare scholieren met verschillende budgetten.
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Hier krijg je alle gratis Warframe-promotiecodes 2022. Dat omvat nieuwe Warframe-glyph-codes en stappen om ze ook in te wisselen. Die codes voor Warframe worden regelmatig bijgewerkt.
Wat zijn .rar-bestanden?
Wat zijn .rar-bestanden?
RAR is een bestandsindeling voor gegevenscompressie, vergelijkbaar met ZIP-bestanden. RAR staat voor Roshal Archief; het formaat is vernoemd naar de maker, Eugene Roshal.