Hoofd Gamen Tekken 7 op volgorde (2022): online + offline lijst

Tekken 7 op volgorde (2022): online + offline lijst

  Tekken 7 op volgorde (2022): online + offline lijst 29 december 2021 Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

De wereld van gaming is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Tegenwoordig speelt elk kind en elke tiener games wanneer ze vrije tijd hebben, hetzij op hun pc of smartphone. Veruit het meest populaire genre is Fighting - het valt niet te ontkennen!

Tekken 7 is bijvoorbeeld een van de beste vechtspellen die je tegen bots of andere spelers kunt spelen in echte wedstrijden waarbij je rang omhoog gaat, afhankelijk van het aantal tegenstanders dat je verslaat. Dus iedereen wil gewoon een betere vechter zijn dan alle anderen in de Tekken 7-ranglijst om te laten zien wat ze hier hebben bereikt.

Tekken 7 wordt beschouwd als de beste vechtgame en het is ook een van de moeilijkste. Tekken 7 is ontwikkeld door Bandai Namco Studios en geproduceerd door Motohiro Okubo, Michael Murray. De game is beschikbaar gemaakt op veel platforms, zoals arcade, Windows, PlayStation 4 of Xbox One - dat betekent dat je je favoriete vechter op verschillende manieren kunt spelen.

Naast het aanbieden van 1v1-gevechten met nieuwe functies zoals rage art & power crush (om nog maar te zwijgen van schroefhits), zijn er ook rage drive-moves, wanneer dingen echt intens worden tijdens gevechten!

Nu, voordat ik je ga begeleiden over Tekken 7-rangen, zal ik je vertellen over zijn online en offline rangschikkingssystemen. Lees ze dus goed door.

Ook handig: Tekken 7-tierlijst (2022)

Inhoud

Tekken 7 offline rangen

Ben je nieuw bij Tekken 7? Als dat zo is, raad ik aan te beginnen met de offline verhaalmodus. Het offline verhaal helpt spelers vaardigheden te ontwikkelen en een beter begrip te krijgen van hoe het is om de game in het algemeen te spelen voordat ze online gaan. Je bent ook beter voorbereid op een gevecht met tegenstanders.

  Tekken 7 offline rangen

Wanneer je de gevechten begint te winnen, krijg je Tekken 7 offline rangen. Om de rang te verhogen, moet je de arcade- en schatgevechten spelen. Je kunt je rang gemakkelijk verhogen in de offline modus, omdat het niet zo moeilijk is. In de offline Tekken 7-ranglijst begin je met de laagste rang 1e kyu en vervolgens wordt je rang hoger elke keer dat je wedstrijden wint.

Tekken 7 Online Ranks

Je bent op het pad van verlichting! Je kunt je spel nu naar nieuwe hoogten brengen met online gerangschikte wedstrijden, waar je het kunt opnemen tegen enkele van de beste vechters van Tekken 7. Dit zal je niet alleen helpen om hogerop te komen in de online gelederen van Tekken 7, maar het zorgt ook voor meer mogelijkheden die gepaard gaan met spelen op een hoger niveau.

  Tekken 7 Online Ranks

Geklasseerde wedstrijden in Tekken 7 zijn moeilijk. Wanneer je voor het eerst begint te spelen, is je rang 1e Dan en hebben al je tegenstanders dezelfde rang als jij. Als je een wedstrijd wint, gaat je ranking omhoog - dus zorg ervoor dat je elke keer hard vecht. Maar als ze je verslaan. Nou, het is ook niet goed voor je ranking, omdat je dan een niveau naar beneden gaat.

Het klinkt in eerste instantie misschien gemakkelijk, maar er is meer dan alleen vechten in gerangschikte wedstrijden; elk personage heeft zijn eigen bewegingen, wat betekent dat spelers, voordat ze met gevechten beginnen, moeten leren hoe ze deze op de juiste manier kunnen gebruiken, anders kan het moeilijk worden. Dus wees voorbereid wanneer je de gerangschikte modus betreedt door te leren welke verschillende combo's het beste werken tegen bepaalde personages.

Ook handig: Lijst met Roblox-sticker-ID's (2022)

Alle Tekken 7-ranglijsten 2022 (in volgorde)

Er zijn veel rangen in Tekken 7 en ze zijn verdeeld in 12 groepen, zodat je ze gemakkelijk kunt begrijpen. Je voortgang met je personage wordt weerspiegeld in je rang.

  Alle Tekken 7-ranglijsten 2022 (in volgorde)

De lijst met All Tekken 7 staat op volgorde (2022):

    Beginner: Eerste Kyu tot en met Negende Kyu. Dan/Zilver: Eerste Dan tot Derde Dan. Lichtblauw: Initiator, mentor, expert, grootmeester. Groente: Brawler, Marauder, Fighter, Vanguard. Geel: Krijger, Wreker, Juggernaut, Usurpator. Oranje: Overwinnaar, Vernietiger, Redder, Overlord. Rood: Genbu, Byakko, Seiryu, Suzaku. Violet/liniaal: Machtige Heerser, Vereerde Heerser, Goddelijke Heerser, Eeuwige Heerser. Blauw: Fujin, Raijin, Yaksa, Ryujin. Purper: Keizer, Tekken King. Goud: Tekken God, True Tekken God. Tekken God Prime.

Wanneer je Tekken 7-wedstrijden begint te spelen, begin je met Kyu-rangen (als je begint met de offline modus voor verhalen). Daarna, wanneer je online wedstrijden doet, begint je personage met de First Dan en tot Lichtblauwe rang, zul je niet veel moeilijke concurrentie krijgen.

Nu, op het moment dat u in de groene laag binnenkomt, begint de echte competitie. Om dit niveau te voltooien, moet je 70 wedstrijden winnen. Als je het voltooit, word je beschouwd als een van de beste 50% van de Tekken 7-spelers.

Als je alle vaardigheden hebt geleerd en je hebt alle vaardigheden onder de knie door wedstrijden te winnen, krijg je een plaats in het Violet/Ruler-niveau en word je een van de top 10% spelers. Dus blijf spelen totdat je de eerste rang van Tekken God krijgt.

Ook gerelateerd: Pokemon Go-promotiecodeslijst die werkt (2022)

Hoe wordt de Tekken 7-ranglijst bepaald?

  Hoe wordt de Tekken 7-ranglijst bepaald?

Het hier gebruikte rangwoord betekent vergelijken. Aangezien je Tekken 7-rangen worden gebruikt ter vergelijking, hoe je wordt vergeleken met andere spelers in vaardigheden. De ranking in Tekken 7 is eerlijk, je hoeft alleen maar de wedstrijden te winnen en je ranking stijgt. Is dit niet zo eenvoudig? Nee, dit ziet er gewoon simpel uit, want je moet hard werken om gevechten te winnen.

Hoe spelers hoger klimmen in de Tekken 7-ranglijst?

Zoals je weet, is Tekken 7 een op punten gebaseerd spel, dus om hoger in Tekken 7-rangen te klimmen, moet je snel meer en meer punten verzamelen. Nu is de vraag hoe kunnen we ze verzamelen? dus als je vecht met dezelfde speler, dan heb je niet zoveel punten gekregen, dus blijf spelers met een hogere rang uitdagen. Laat dan je vaardigheden zien en win wedstrijden en krijg meer punten.

Spelen met spelers met een hogere rangorde geeft je ook het voordeel dat als je het gevecht verliest, je per ongeluk minder punten verliest dan een gevecht met lage spelers.

Hoeveel tijd kost het om naar de hoogste rang te klimmen?

De rangorde neemt niet toe met de tijd, maar stijgt als je meer punten verdient en wedstrijden wint. Om nu naar de hoogste rang te klimmen, moet je de tijd nemen om te oefenen in de verhaalmodus om de bewegingen van je personage correct te leren. Ik weet zeker dat als je dit probeert, je zeker wedstrijden zult winnen.

  Hoeveel tijd kost het om naar de hoogste rang te klimmen?

Je hoeft alleen maar één personage te kiezen en er een meester in te zijn om ermee te vechten, omdat de rangorde in alle personages anders is. Het is dus beter om de positie in slechts één personage te blijven pushen. Er is een rangbalk in het spel, zodat je gemakkelijk je voortgang regelmatig kunt bekijken en door dit te zien, weet je hoeveel wedstrijden je moet winnen om naar het volgende niveau te gaan.

Rangschikking en geschiktheid voor competitie

Elke Tekken 7-competitie heeft een andere geschiktheid. Er worden veel competities gehouden die alleen spelers met rode niveaus en meer nemen, sommige met alleen de top 30 spelers. Het is dus aan hen.

Tekken 7 heeft een officiële pagina waar ze berichten plaatsen over hun evenementen. Je kunt naar de wedstrijd gaan en kijken of er een competitie is waar je aan mee kunt doen. U kunt naar de pagina gaan door te klikken op hier .

Controleer ook: Sims 4 Leeftijd Up Cheat (2022)

Conclusie

Nu hoop ik dat het bovenstaande artikel nuttig voor u was en dat alle rangen voor u duidelijk zijn. Dus ga terug naar je spel en probeer je Tekken 7-rangen te upgraden. Ik hoop dat je nu onbevreesd kunt spelen met spelers met een hogere rang, zoals je weet over de truc om hoger te klimmen in de Tekken 7-ranglijst.

Blijf altijd lachen en speel plezier!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Dit artikel gaat over Roblox Mining Simulator-codes 2020. Die codes voor Roblox Mining Simulator kunnen worden gebruikt om gratis tokens, eieren, hoedenkratten, textuur, munten, snoepgraan in te wisselen.
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
De SINoALICE-niveaulijst is handig voor spelers die zich afvragen welke wapens ze moeten gebruiken, maar ook voor degenen die willen weten welke wapens ze moeten vermijden.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Het uitkiezen van de beste roze koptelefoon kan moeilijk zijn. Daarom hebben we onze lijst met 10 keuzes samengesteld voor de beste roze hoofdtelefoons die beschikbaar zijn in 2022.
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
Op zoek naar de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen te vinden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.