Hoofd Tierlijst Tekken 7 Tier List (november 2022) Beste personages, vechters

Tekken 7 Tier List (november 2022) Beste personages, vechters

 Tekken 7-tierlijst (2022): beste personages, vechters 14 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

De wereld van Tekken verandert voortdurend. Spelers bedenken altijd nieuwe strategieën en technieken om de overhand te krijgen op hun tegenstanders. Dit leidt tot veel onzekerheid als het gaat om het begrijpen van welk personage je moet kiezen voor je volgende wedstrijd.

Om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, hebben we een Tekken 7-niveaulijst samengesteld waarin elk personage in de game van beste naar slechtste wordt gerangschikt.

Ben je een nieuwe speler die je vaardigheden wil verbeteren tegen andere spelers? Ben je een ervaren speler die het beu is om telkens wedstrijden te verliezen en wil je weten welk personage je de beste kans geeft om te winnen? Ongeacht waarom je hier bent, deze lijst met Tekken 7-personages helpt je bij je beslissing.

Zoals bij elk vechtspel, is het altijd beter om een ​​sterk personage te kiezen. Dit is nog belangrijker in Tekken omdat elk personage zijn eigen unieke speelstijl en speciale bewegingen heeft die je moet leren als je succesvol wilt zijn tegen andere spelers.

Dus lees verder en laat deze Tekken 7-tierlijst je begeleiden in je zoektocht om de ultieme vechter te worden!

Inhoud

Tekken 7 - Een snelle introductie

Tekken is een vechtspel dat in 1994 voor de arcades werd uitgebracht. Het is sindsdien geport naar andere consoles zoals PlayStation en Xbox, maar het blijft vooral een arcade-jager zoals Street Fighter en Mortal Kombat.

 Tekken 7 - Een snelle introductie

Het zevende deel van deze ongelooflijk populaire serie is Tekken 7 , die op 2 juni 2017 werd uitgebracht, voor de PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows en nu voor PS5 en Xbox Series X/S.

De vorige Tekken-games waren allemaal één-op-één vechtgames waarin twee vechters het tegen elkaar uitvechten totdat de gezondheidsbalk van hun tegenstander op was. Dit deel van de franchise bouwt voort op het succes van zijn voorgangers en voegt een aantal nieuwe personages toe aan de serie.

De gameplay blijft hetzelfde als in eerdere delen. Spelers vechten het uit door hun personage te besturen en een aantal stoten, trappen, speciale bewegingen en combo's te gebruiken om hun tegenstander te verslaan. De eerste speler die de levensbalk van zijn vijand leegmaakt, wordt tot winnaar uitgeroepen!

Tekken 7 wordt vaak beschouwd als een van de moeilijkere vechtspellen omdat elk personage zijn eigen unieke bewegingen heeft die je moet leren als je kans wilt maken om online of offline tegen andere spelers te winnen. Daarom is het altijd beter om een ​​sterk karakter te kiezen.

De Tekken 7-niveaulijst helpt je bij het kiezen van de beste personages in het spel op basis van hun sterke en zwakke punten, zodat je online of offline meer succes kunt behalen. Dus, zonder verder oponthoud, laten we beginnen!

Ook handig: Alle Tekken 7-ranglijsten (2022)

Tekken 7-tierlijst (2022): beste personages

De tierlijst verwijst naar de rangorde van elk personage op basis van hun individuele attributen en algehele sterkte. Het helpt je te begrijpen welke karakters hoger gerangschikt zijn dan andere en geeft je daarom een ​​betere kans om te winnen.

 Tekken 7-tierlijst (2022): beste personages

De tierlijst is een van de meest populaire methoden voor het rangschikken van personages in elk vechtspel. Het is vooral handig voor nieuwe spelers die niet veel ervaring hebben met de serie of het genre, maar het kan ook ervaren Tekken-veteranen helpen te ontdekken welk personage ze het volgende moeten beheersen.

Tekken 7-tierlijst rangschikt karakters op basis van hun verplaatsingssets, combo's, gezondheidsstatistieken en algehele sterkte. Dus als je wilt weten welke personages de beste en de slechtste zijn in dit deel van Tekken, raden we je aan eerst met de toppersonages te beginnen.

Het gebruik van de Tekken 7-tierlijst heeft veel voordelen, waaronder:

 • Ontdek nieuwe en sterke personages die je met plezier zult spelen.
 • Ontdek welk personage het meest effectief is tegen anderen.
 • Vergroot je kansen om te winnen door al vroeg een krachtige jager te kiezen.
 • Leer over nieuwe personages die je nog nooit eerder hebt uitgeprobeerd.
 • Ontdek welk personage je als volgende onder de knie moet krijgen als je een betere kans wilt hebben om te winnen tegen andere spelers, online of offline.
 • Leer meer over de sterke en zwakke punten van elk personage, zodat je beter begrijpt hoe je als hen kunt spelen.
 • Maak een grotere kans om te winnen door vroeg in je Tekken-carrière een sterke jager te gebruiken.

De rangorde gaat van S naar E, waarbij S de hoogste rang is. Dit zijn enkele van de sterkste karakters in Tekken 7 die een grote kans hebben om te winnen tegen andere karaktertypes.

De A- en B-rangen zijn ook goede keuzes voor beginners, omdat ze je een gemakkelijkere tijd zullen geven wanneer je voor het eerst leert hoe je dit spel moet spelen.

Wat betreft lage niveaus (C-D), raden we aan om deze personages niet te kiezen totdat je enige ervaring hebt met de rest van de cast. De reden hiervoor is dat low-tier karakters over het algemeen gemakkelijker te verslaan zijn en weinig vaardigheid van jouw kant vereisen om tegen hen te winnen.

De E-rang is het slechtste karaktertype in Tekken, dus het is het beste om ze niet te kiezen, tenzij je een ervaren speler bent.

Laten we nu beginnen met de beste karaktertypen in Tekken 7.

Tekken 7 S-niveaulijst (2022)

De S-tier-personages zijn de beste in Tekken 7. Deze jagers hebben sterke combo's en krachtige bewegingen en kunnen moeilijk te verslaan zijn als je zelf geen high-tier-personage gebruikt!

 Tekken 7 S-niveaulijst (2022)
Tekken 7-personages Specialiteiten
Fahkumram Het geheel
Leroy Harde, nauwkeurige en veilige treffers
Julia Neutraal spel en duizelingwekkende verwisselingen
Steve Onorthodoxe vechtstijl
ganzen Bridge combo's
Akuma Uitbarstings schade
Marduk Rushdown-jager

Ook gerelateerd: Mortal Kombat 11-tierlijst (2022)

Tekken 7 Een lijst met niveaus (2022)

De A-personages zijn ook erg sterk in Tekken 7. Ze hebben goede combo's en bewegingen, maar ze zijn niet zo moeilijk te verslaan in vergelijking met S-tier-vechters. Toch moeten deze karakters worden overwogen als je de beste kans wilt hebben om te winnen tegen lage tegenstanders.

 Tekken 7 Een lijst met niveaus (2022)
Tekken 7-personages Specialiteiten
Koning Unieke speelstijl
Paul Verwoestende offensieve opties
Dragunov Bewegingen, combo's, worstelen
Bryan Sterke maar korte aanvallen
Kazumi Betrokken zetten
Jack 7 Langzaam maar sterk
Claudius Echte middenklassers
horen Allrounder
Miguel Verwoestende aanvallen en behoorlijke verwisselingen
Duivel Jin Solide offensief en defensief
Ganryu Langzame, hevige aanvallen

Tekken 7 B-niveaulijst (2022)

B-tier-jagers zijn nog steeds behoorlijk sterk in Tekken 7. Ze hebben een paar zwakke punten, maar het kan nog steeds behoorlijk moeilijk zijn voor personages van een lager niveau om te verslaan.

 Tekken 7 B-niveaulijst (2022)
Tekken 7-personages Specialiteiten
Eliza Projectielen, snelheid, kracht
Heihachi Snelle dieptepunten en launchers
Lee Onvoorspelbare bewegingen
Josie Hard-hitting vechter, snel
Kazuya Betrokken zetten
Kunimitsu Mix-up en poke fighter
lydia sobieska De vijand onder druk zetten
Feng Wei Goede zet set
Lili Beweging en bereik van aanvallen
Wet Geschikt voor beginners
Shaheen Goede poker- en countervechter
Alisa Hulpmiddelen prikken, beweging en verwisselingen

Tekken 7 C-niveaulijst (2022)

C-tier-personages in Tekken 7 hebben een aantal sterke punten, maar ze kunnen een nadeel zijn als je tegen sterkere tegenstanders vecht. Ze zijn echter niet zo moeilijk te verslaan, dus ontwijk ze niet helemaal totdat je meer ervaring hebt met het spel!

 Tekken 7 C-niveaulijst (2022)
Tekken 7-personages Specialiteiten
Eddy Flitsende capoeira-vechtstijl
Xiaoyu Technische vechter, snelle aanvallen
Asuka Defensieve bestraffing
Negan Bereik van zetten
Zafina Snelheid, goede zetten
Bob Allround snelle vechter
Nina Snelle aanvallen en lange combo's
Leeuw Snelle en flitsende, lange combo's met meerdere hits
Meester Raaf Bereik van aanvallen, veilige teleports en snelle bewegingen
Lars Flitsste combo's

Tekken 7 D-niveaulijst (2022)

D-tiervechters werden geruime tijd als zwak beschouwd vóór de release van het Tekken Tag Tournament. Ze zijn nog steeds gemakkelijk te verslaan in dit spel, maar ze hebben wel een paar handige bewegingen die je kunnen overrompelen als je niet voorzichtig bent!

 Tekken 7 D-niveaulijst (2022)
Tekken 7-personages Specialiteiten
Hwoarang Solide vechter
Wet Gevarieerde houdingen en speelstijlen
Katarina Een eenvoudige vechter om te spelen
Yoshimitsu Vreemde en grillige verplaatsingsset
Anna Ze heeft geen precieze setup nodig
Gepantserde koning Druk-zware stakingen
Noctis Unieke, eenvoudige vechter, goed gelezen

Tekken 7 E-niveaulijst (2022)

E-tier karakters zijn het slechtste karaktertype in Tekken 7. Deze vechters zullen je grootste risico zijn wanneer je online of offline tegen andere spelers speelt. Je zult waarschijnlijk verliezen als je een E-tier-personage kiest, dus pluk ze niet totdat je het spel en de mechanica onder de knie hebt!

 Tekken 7 E-niveaulijst (2022)
Tekken 7-personages Specialiteiten
Lucky Chloe Gimmicky moves
Optredens Tegenstanders neerhalen
En/Panda Aanvallend spel

Controleer ook: Brawlhalla-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent een tierlijst op het gebied van gaming?

Een tierlijst is een rangschikkingssysteem dat karakters van hetzelfde type rangschikt op hun sterkte en effectiviteit. Dit wordt gedaan door te kijken naar verschillende factoren, zoals hoe goed ze presteren tegen andere typen personages, de moeilijkheidsgraad om ze te spelen en het algehele vaardigheidsniveau dat nodig is om dit effectief te doen.

2. Waarom is de Tekken 7-tierlijst belangrijk?

Een Tekken 7-tierlijst is om verschillende redenen belangrijk. De meest voor de hand liggende reden is dat je personages kunt kiezen met de beste kansen om tegen anderen te winnen, waardoor je vaardigheidsniveau en een kans op overwinning in het spel toenemen!

3. Welke Tekken 7-laag bevat de krachtigste personages?

De Tekken 7 S-tierlijst bevat de krachtigste personages in deze aflevering van Tekken. Deze vechters zijn erg sterk en hebben goede combo's en bewegingen. Ze zijn ook moeilijk te verslaan, dus je zult zelf een hoger personage moeten gebruiken als je enige kans wilt maken om tegen ze te winnen!

4. Welke Tekken 7-laag bevat de minst krachtige personages?

De Tekken 7 E-tierlijst is het slechtste karaktertype in deze game. Deze vechters zijn niet al te sterk en kunnen een risico zijn als je tegen sterkere tegenstanders speelt. Ze zijn echter gemakkelijk te verslaan, dus vermijd ze volledig totdat je meer ervaring hebt met het spel!

5. Hoe gebruik ik een tierlijst om mijn game-ervaring te verbeteren?

Een Tekken 7-tierlijst kan om verschillende redenen worden gebruikt. Je kunt het kiezen om de beste moves en combo's voor je vechter te vinden voordat je gaat spelen, nieuwe soorten vechters te vinden die je graag gebruikt en je kansen om te winnen tegen andere spelers te vergroten.

6. Hoe vaak wordt een lijst met vechtersniveaus van Tekken 7 bijgewerkt?

Een lijst met Tekken 7-niveaus wordt bijgewerkt op basis van wijzigingen in de game. Rankingstypes veranderen altijd als gevolg van nieuwe strategieën, movesets en combo's die in het spel worden gevonden.

7. Waarom gebruiken spelers Tekken 7-tierlijsten?

Spelers gebruiken Tekken 7-niveaulijsten omdat ze een handige manier zijn om hun spelervaring te verbeteren. Door naar het rangschikkingssysteem te kijken, kunnen ze nieuwe vechters vinden om te gebruiken die een betere kans hebben om te winnen en strategieën om anderen mee te verslaan.

8. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van een Tekken 7-personagelijst?

Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het maken van een Tekken 7-tierlijst. De belangrijkste zijn hoe goed de jager presteert tegen andere personagetypes, hoe moeilijk het is om te spelen en het algemene vaardigheidsniveau dat nodig is om ze effectief te gebruiken.

9. Is het gebruik van S-tier-personages in Tekken 7 de enige manier om te winnen?

Nee, het gebruik van S-tier-personages is niet de enige manier om te winnen in Tekken 7. Hoewel ze krachtig zijn en een goede kans hebben om te winnen van andere jagers, kun je nog steeds lagere-tier-personages gebruiken en winnen als je de juiste strategie hebt.

Bekijk meer: Lijst met Azur Lane-niveaus (2022)

Laatste woorden

Zoals je kunt zien, heeft de Tekken-serie veel diepgang en is het gemakkelijk een van de beste vechtgameseries ooit gemaakt. Deze Tekken 7-niveaulijst is ontworpen om nieuwe spelers te helpen hun weg te vinden in dit geweldige spel!

We hopen dat dit bericht nuttig was en we wensen je veel succes in je toekomstige wedstrijden. Als u vragen heeft over deze tierlijst, kunt u hieronder een reactie achterlaten. Veel geluk!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
Dit artikel gaat helemaal over goede ideeën voor Fortnite-clannamen (2022). Deze coole clannamen voor Fortnite worden niet door anderen genomen en bevatten ook de beste, zweterige, korte en schattige clannamen.
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
Dit artikel gaat over de beste bloembijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor bloemen bevatten citaten, grappig, schattig, kort en meer.
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Wilt u weten hoe u uw airdrop-naam op iPhone, iPad of MacBook kunt wijzigen? Of verveel je je met de standaard en wil je er in plaats daarvan iets persoonlijker voor? Dan ben ik hier om je daar alles over te vertellen!
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Roblox platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, Xbox One, mobiel, enz. (crossplay). Of Roblox al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
Dit artikel gaat helemaal over de zusterbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor zusters bevatten grappig, één woord, verjaardag, schattig, verloving, kort, tweeling en meer.
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar de Giorno Theme Roblox ID (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Giorno Theme Roblox-nummer-ID-codes bevatten originele en korte muziekversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?