Hoofd Kantoorproductiviteit Telefoonlijstsjabloon

Telefoonlijstsjabloon

28 mei 2020 Kantoorproductiviteit
Oosten. Lezen: 2 minuten

Hier zijn een paar verschillende telefoonlijstsjablonen die toepasbaar zijn in drie verschillende situaties: thuis/school, werk en voor een generieke organisatie. Er zijn twee soorten downloads: Excel-spreadsheets en PDF-bestanden.

De Excel-spreadsheets zijn goed voor het onderhouden van digitale kopieën die kunnen worden rondgemaild en afgedrukt. De cellen zijn groot genoeg om in te typen en wanneer ze worden afgedrukt, tonen ze rasterlijnen die de rijen en kolommen scheiden.

De PDF-bestanden zijn goed voor wanneer u mensen een fysiek blad moet laten invullen tijdens vergaderingen. Er zijn minder rijen per pagina voor het grote handschrift van sommige mensen. Rijen worden afwisselend wit en lichtgrijs weergegeven, zodat u gemakkelijk uw plaats kunt behouden terwijl u horizontaal over het vel papier beweegt.

Inhoud

Home/Schooltelefoonlijst

Deze versie van de telefoonlijst zou goed zijn voor een team, ouder-leraarvereniging of een andere schoolgerelateerde activiteit. Naast de velden thuis/werk/mobiele telefoon en e-mail is er ruimte om zowel de naam van de ouder als de naam van het kind te schrijven.

Sjabloon voor oudertelefoonlijst in Excel-formaat . Hier is een voorbeeldschermafbeelding:

 Screenshot van de bovenliggende telefoonlijstsjabloon

Sjabloon voor oudertelefoonlijst in pdf-formaat . Hier is hoe het eruit ziet:

 Screenshot van de afdrukbare schooltelefoonlijst

Werk telefoonlijst

Deze versie van de telefoonlijst is geschikt voor een kantooromgeving. Het heeft velden voor naam, functie/afdeling, bureautelefoon, mobiele telefoon en e-mailadres. Ik heb de handgeschreven afdrukbare versie van deze weggelaten omdat je deze informatie waarschijnlijk sneller en gemakkelijker via e-mail kunt krijgen dan door een vergadering te bellen en mensen dingen te laten opschrijven.

Telefoonlijst op kantoor in Excel-formaat . Hier is een schermafbeelding:

 Screenshot van de telefoonlijst op kantoor

Telefoonlijst organisatie

Deze definitieve versie van het telefoonlijstsjabloon is een generiek formulier dat door vrijwel elke organisatie kan worden gebruikt. Het heeft geen gespecialiseerde velden, alleen naam, telefoon en e-mail.

Telefoonlijst organisatie in Excel-formaat . Hier is een schermafbeelding:

 Screenshot van de telefoonlijst van de organisatie

Telefoonlijst van organisaties in pdf-formaat . Hier is een schermafbeelding:

 Screenshot van de afdrukbare telefoonlijst van de organisatie

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Barbie Girl Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Barbie Girl (Aqua) nummer/muziek Roblox ID's bevatten originele, remix-, trap- en langzame versies.
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Dit artikel gaat in op 'Is Genshin Impact cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Genshin Impact al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
De beste laptops met 16 GB RAM kiezen in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptops met 16 GB RAM te vinden voor gamers en professionals met een beperkt budget.
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
Op zoek naar de beste zakelijke laptops in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste draagbare laptops voor zakenreizen te vinden met een goede batterij binnen het budget.
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
Hoewel IMAP en POP beide methoden zijn om e-mail te controleren, verschillen ze sterk van elkaar. Elk heeft zijn voor- en nadelen, en jouw beslissing
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Wil je weten hoe je een meerval vangt in Stardew Valley? ook waar Catfish te vinden in Stardew Valley (locatie)? dan is dit de beste bestemming voor jou.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.