Hoofd Tierlijst Terug 4 Blood Character Tier List (november 2022) Beste reinigers

Terug 4 Blood Character Tier List (november 2022) Beste reinigers

  Terug 4 Blood Character Tier List (2022) Beste reinigers 13 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Back 4 Blood is een zombie-shooter-videogame uit 2021, ontwikkeld door Turtle Rock Studios en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment. De game is een spirituele opvolger van de Left for Dead-franchise. Back 4 Blood heeft een verscheidenheid aan verschillende wapens en items die kunnen worden gebruikt om zombies te doden. De game heeft ook een coöpmodus waarin spelers kunnen samenwerken en samen kunnen spelen.

De lijst met personages uit Back 4 Blood zal zich richten op de beste en slechtste personages die in de game voorkomen. Het rangschikt alle schoonmakers in drie niveaus en legt uit wat elk niveau zo goed of slecht maakt.

Als je iemand bent die terugkeert naar de franchise of nieuw is, dan zal deze lijst met niveaus erg handig zijn om te beslissen welke personages je moet gebruiken. Dus zonder verder oponthoud, laten we erop ingaan.

Ook handig: Super Mario Party-niveaulijst (2022)

Inhoud

Back 4 Blood - Een snelle introductie

Terug 4 Bloed is een coöperatieve first-person shooter-videogame ontwikkeld door Turtle Rock Studios en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment. De game is op 8 oktober 2021 uitgebracht voor Microsoft Windows, PlayStation en Xbox.

  Back 4 Blood - Een snelle introductie

De game speelt zich af na de gebeurtenissen van de originele Left 4 Dead-game, waar een pandemie het grootste deel van de mensheid in zombies heeft veranderd. De speler neemt de controle over een van de vier menselijke overlevenden, die moeten samenwerken om te ontsnappen aan de hordes geïnfecteerden.

Het is afkomstig van de makers van de veelgeprezen Left 4 Dead-franchise en bevat alle kenmerken die die serie zo geweldig maakten. Qua gameplay is het een snelle first-person shooter met een focus op coöperatief spelen.

Terug 4 Blood Character Tier List (2022)

Zoals tierlijsten gaan, is deze ook gemaakt om je te helpen je gameplay te verbeteren. De lijst met karakterniveaus van Back 4 Blood helpt je te begrijpen welke schoonmakers momenteel het sterkst zijn en welke het zwakst.

  Terug 4 Blood Character Tier List (2022)

Tierlijsten zijn over het algemeen erg handig. Er zijn veel voordelen van het gebruik van de Back 4 Blood-personageniveaulijst, waaronder:

  • Geeft u een idee van het huidige vermogen van reinigingsmiddelen.
  • Help je beter te begrijpen welke karakters momenteel het sterkst zijn.
  • Help u nieuwe manieren te vinden om krachtige reinigingsmiddelen te gebruiken.
  • Help je de sterke en zwakke punten van verschillende karakters te begrijpen.

Deze lijst met niveaus rangschikt de schoonmakers van S-tier naar B-tier, aangezien er een beperkt aantal karakters is om uit te kiezen in Back 4 Blood.

Laag Terug 4 Bloedreinigers
S Mama
S Hoffman
EEN Jim
EEN Doc
B Karlee
B wandelaar
B Evangelie
B Hulst

Terug 4 Blood S-Tier-personageslijst (2022)

De volgende karakters worden beschouwd als S-tier in de Back 4 Blood karakterlaaglijst. Ze hebben hoge winstpercentages en keuzepercentages en zijn sterk in verschillende situaties. De meeste van hen hebben veel gewicht in de huidige meta. Deze karakters kunnen aan elk team worden toegevoegd en zullen vaak het verschil zijn tussen winnen en verliezen.

  Terug 4 Blood S Tier-tekenslijst (2022)

1. Mam

Moeder is een van de beste ondersteunende karakters in het spel. Ze kan gevallen teamgenoten tot leven wekken en heeft ook een ondersteunende inventaris die kan worden gebruikt om het team te helpen. Haar teameffecten omvatten een extra leven voor het team.

2. Hoffman

Hoffman is een geweldig aanvallend personage. Hij heeft een kans om munitie te vinden wanneer hij Ridden doodt en heeft ook een offensieve inventaris. Zijn teameffecten omvatten een verhoogde bewegingssnelheid voor het team (5%).

Ook gerelateerd: Lord Of Heroes-rijlijst (2022)

Terug 4 Blood A-Tier-personageslijst (2022)

De A-tier karakters zijn een tikkeltje minder effectief dan de S-tier karakters, maar zijn zeker niet slecht. Ze kunnen misschien niet in hun eentje een team dragen, maar ze zijn nog steeds geweldig in wat ze doen. Ze hebben een goede gezondheid, goede schade en een groot nut.

  Terug 4 Blood A Tier Characters List (2022)

3. Jim

Jim is een geweldig personage voor precisiemoorden. Hij geeft zichzelf meer schade (2,5%) wanneer hij precisiedodingen maakt en heeft ook een hogere richtsnelheid (25%). Zijn teameffecten omvatten verhoogde schade aan de zwakke plek (tot 10%).

4. Documentatie

Doc is een geweldig karakter voor genezing. Hij kan elke teamgenoot eenmaal per niveau genezen voor 25 gezondheid en heeft een verhoogde genezingsefficiëntie (met 20%). Zijn teameffecten omvatten een verhoogde traumaweerstand (tot 25%) voor het team.

Terug 4 Blood B-Tier-personageslijst (2022)

Hoewel de B-tier-lijstkarakters hier het laagst scoren, zijn het ook geen slechte keuzes. Ze hebben hun eigen unieke sterke punten en kunnen gemakkelijk hun mannetje staan ​​in een gevecht. Verwacht alleen niet dat ze het team snel zullen dragen. Je kunt ze nog steeds kiezen als je wilt, maar weet dat ze misschien niet zo effectief zijn als de andere personages.

  Terug 4 Blood B-Tier-personageslijst (2022)

5. Karlee

Karlee is een geweldig personage voor het waarnemen van gevaren en mutaties in de buurt. Ze heeft een snelle inventaris die kan worden gebruikt om het team te helpen en heeft ook de gebruikssnelheid voor het team verhoogd (met 50%).

6. Walker

Walker is een geweldig personage voor precisiemoorden. Hij geeft zichzelf een grotere nauwkeurigheid (met 20%) wanneer hij precisiekills maakt en heeft ook meer schade (tot 10%). Zijn teameffecten omvatten een verhoogde gezondheid voor het team (tot 10 punten).

7. Evangelie

Evangelo is een geweldig personage om snel uit de greep te komen (eens per 60 seconden). Hij heeft het herstel van het uithoudingsvermogen verbeterd (met 25%) en heeft ook de bewegingssnelheid van het team verhoogd (tot 5%).

8. Hulst

Holly is een geweldig karakter voor het herstellen van uithoudingsvermogen. Ze herstelt tien stamina wanneer ze een bereden persoon doodt en heeft ook een verhoogde weerstand tegen schade (tot 10%). Haar teameffecten omvatten een verhoogd uithoudingsvermogen voor het team (tot 25 punten).

Controleer ook: Hero Wars-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wie zijn de beste personages in Back 4 Blood?

De beste karakters in Back 4 Blood zijn de S-tier karakters. Ze hebben de hoogste gezondheid, schade en nut.

2. Hoe vaak wordt de lijst met personages uit de Back 4 Blood bijgewerkt?

De lijst met personages uit Back 4 Blood wordt bijgewerkt wanneer er wijzigingen in de game zijn. Dus als er een nieuw personage wordt uitgebracht of als er een grote patch plaatsvindt, wordt de lijst met niveaus bijgewerkt.

3. Waarom staat de B-laag onderaan?

De B-tier karakters staan ​​onderaan omdat ze niet zo effectief zijn als de andere karakters. Ze hebben een lagere gezondheid, schade en nut.

4. Wat zijn de criteria voor deze lijst met personages uit Back 4 Blood?

De criteria voor deze lijst met niveaus zijn gebaseerd op verschillende factoren, zoals gezondheid, schade, nut en winstpercentage.

5. Wie heeft deze Back 4 Blood-personagelijst gemaakt?

Deze lijst met niveaus is gemaakt door een groep professionele gamers. U kunt er dus op vertrouwen dat de informatie hier juist is.

6. Waarom gebruiken spelers de tierlijst voor Back 4 Blood?

Spelers gebruiken de Back 4 Blood-niveaulijst om erachter te komen welke personages momenteel het sterkst zijn. Dit helpt ze bij het kiezen van de juiste personages voor hun team en geeft ze een idee van hoe ze hun decks moeten bouwen.

7. Is het gebruik van de Back 4 Blood cleaners-tierlijst vals spelen?

Nee, het gebruik van de Back 4 Blood-niveaulijst is geen bedrog. Het is gewoon een tool die spelers kunnen gebruiken om hun gameplay te verbeteren.

8. Zullen we altijd winnen als we hooggeplaatste personages uit de Back 4 Blood-tierlijst gebruiken?

Nee, je wint niet altijd als je hooggeplaatste personages uit de Back 4 Blood-niveaulijst gebruikt. De lijst met niveaus is slechts een gids om u te helpen betere keuzes te maken. Er zijn veel andere factoren die de uitkomst van een spel beïnvloeden, zoals geluk, vaardigheid en strategie.

Bekijk meer: Lijst met schurkenstaten van bedrijven (2022)

Laatste woorden

En dat is alles voor onze Back 4 Blood-personagelijst. We hopen dat je dit nuttig vond bij het kiezen van de beste personages voor je team. Dus waar wacht je op? Ga naar buiten en begin met spelen! Tot de volgende keer, veel plezier met gamen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
Op zoek naar de beste laptops voor animatie in november 2022? We hebben 48+ laptops getest om de beste laptop te vinden voor 2D-, 3D-, AR- en VR-animatie met verschillende budgetten.
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Als je je afvraagt: 'Sluit Roblox in 2022 af?', dan ben je niet de enige. Veel gebruikers hebben contact met ons opgenomen met de vraag of dit echt of nepnieuws is. Lees dit artikel om te zien wat we hebben ontdekt.
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
Dit artikel gaat over de beste trieste bijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede droevige Instagram-bijschriften omvatten kort, liefde, uiteenvallen, citaten, droevige liedjes en meer.
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Bent u op zoek naar de Moral Of The Story Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Moral Of The Story-nummer/muziek (Ashe) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Bent u op zoek naar de Get Off The Leash Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! Get Off The Leash-nummer/muziek (Yvngxchris & Tana) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
Dit artikel gaat over https://aka.ms/remoteconnect or https aka ms remoteconnect account sign in not working (Microsoft). Wat deze fout betekent, hoe deze op te lossen.
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Darkside Roblox ID-code 2022 (Alan Walker)? Zo ja, dan hebben we het hier! Darkside Roblox-nummer-ID-codes omvatten vol, luid, remix, cover en meer.