Hoofd Tierlijst TFT Tier List (november 2022) Teamfight Tactics Champions gerangschikt

TFT Tier List (november 2022) Teamfight Tactics Champions gerangschikt

  TFT Tier List (2022): Teamfight Tactics Champions 10 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Teamfight Tactics is een nieuwe game die is uitgebracht door Riot Games en de League-community stormenderhand heeft veroverd. Het is niet verwonderlijk, want deze game is een spannende kijk op het klassieke MOBA-teamfight-genre.

Het heeft een grote aanhang en spelers zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om hun strategie te verbeteren. De meeste mensen weten dat de TFT-niveaulijst hen kan helpen erachter te komen welke kampioenen meer levensvatbaarheid hebben dan andere, maar niet iedereen weet hoe het werkt!

In dit bericht zullen we in detail bespreken wat elk niveau betekent, zodat u betere beslissingen kunt nemen bij het kiezen van uw volgende beste TFT-kampioen.

TFT-comp-tierlijst verwijst naar de ranglijst van kampioenen in het spel. Deze ranglijsten zijn gebaseerd op de capaciteiten van elke kampioen en hoe ze bewegen, zodat spelers een beter idee krijgen van wat ze kunnen verwachten als ze tegen verschillende soorten kampioenen spelen.

Ook handig: FGO - Lot/Grand Order Tier List (2022)

Inhoud

Teamfight Tactics (TFT) - Een snelle introductie

in 2019, Teamfight-tactieken werd uitgebracht als een modus voor League of Legends, dat zich in hetzelfde universum afspeelt. Het doel is om het team van je vijand te vernietigen terwijl je het jouwe verdedigt door eenheden (kampioenen) op vooraf bepaalde plekken op de kaart te plaatsen.

  Teamfight Tactics (TFT) - Een snelle introductie

Spelers kunnen maximaal vijf kampioenen tegelijk uit hun selectie selecteren, en elke kampioen heeft verschillende vaardigheden waarmee ze meer of minder effectief kunnen zijn op het slagveld. Het spel wordt gespeeld op een zeshoekige kaart met drie banen en elke baan heeft twee posities waar kampioenen kunnen worden geplaatst (d.w.z. boven of onder).

Wanneer eenheden worden opgeroepen, reizen ze door hun respectievelijke rijstroken totdat een vijandelijke kampioen wordt ontmoet, op welk punt de eenheid deze zal aanvallen in plaats van verder vooruit te gaan. Het doel in deze spelmodus is om de basis van het vijandelijke team te vernietigen, en het duurt ongeveer 15-20 minuten per spel.

Wanneer kampioenen op het punt staan ​​te sterven, hebben ze een laatste redmiddel dat één keer kan worden gebruikt voordat ze voorgoed overlijden. Maar als je nog steeds ten minste één kampioen in leven hebt aan jouw kant van de kaart als de tijd om is, dan win je het spel.

Om te winnen, moet je de basis van het vijandelijke team vernietigen, en daarvoor heb je de beste strategie en de beste kampioenen nodig om deze uit te voeren. Daarom hebben we een TFT-lijst met de beste kampioenen voor je samengesteld. Lees verder om te zien wie er bovenaan staat!

Teamfight Tactics Tier List (2022)

De TFT-niveaulijst is een ranglijst van kampioenen op basis van hun effectiviteit in de spelmodus. Het idee achter deze ranglijst was om alle kampioenen te rangschikken op basis van hun vermogensniveau om spelers te helpen beslissen welke kampioenen beter zijn dan andere en in wie het de moeite waard is om in te investeren.

  Teamfight Tactics Tier List (2022)

Dit zal spelers helpen die nieuw zijn in het spel en een algemeen idee nodig hebben van welke kampioenen ze zouden moeten gebruiken. Het zal ook spelers helpen die bekend zijn met het spel en willen experimenteren met verschillende kampioenen.

De rangschikking gaat van S naar D, waarbij S de beste is en D de slechtste:

Niveau S : Tier S-kampioenen zijn de sterkste kampioenen in TFT. Ze hebben veel nut en kunnen met elke teamsamenstelling worden gespeeld, maar blinken nergens in uit.

Niveau A : De kampioenen van niveau A zijn erg sterk wanneer ze worden gecombineerd met andere kampioenen van niveau A of S, omdat ze goed samenwerken voor burst-schade, verlammingen, vertragingen, enzovoort.

Niveau B : De tier B-kampioenen hebben meer nichegebruik en werken het beste in een specifieke samenstelling met andere tier A- of S-kampioenen, maar ze kunnen ook zonder al te veel moeite alleen worden gespeeld. Ze zijn meestal niet zo sterk als het gaat om de output van schade, maar hun nut is hoog genoeg om dat verschil goed te maken.

Niveau C : De tier C-kampioenen zijn meestal een secundaire keuze die als alternatief kan worden gebruikt als je geen andere goede tier A- of S-kampioenen beschikbaar hebt. Ze schalen niet goed en hun schade-output is matig, maar ze bieden enig nut als het gaat om verdovingen, vertragingen en tanks voor je team.

Niveau D : De kampioenen van niveau D zijn de zwakste en worden het minst gebruikt in dit spel. Ze hebben alleen nichegebruik, slechte schaalbaarheid of zwak nut - ze zijn het helemaal niet waard om in te investeren!

TFT Champions Tier-lijst (2022)

TFT tier champions list is een ranglijst van kampioenen om spelers te helpen beslissen welke kampioenen beter zijn dan andere. De personages zijn gerangschikt van sterk naar zwak.

  TFT Champions Tier-lijst (2022)
Laag TFT-kampioenen
S Vi, Silco, Seraphine, Jayce, Gnar, Irelia, Veigar
EEN Viktor, Warwick, Renata Glasc, Tahm Kench, Ahri, Braum, Draven, Tryndamere, Jinx, Orianna, Sivir, Senna, Talon, Ekko, Jhin, Kaisa, Morgana
B Chogath, Sjeuani, Syndra, Twitch, Vex, Zac, Ezreal, Galio, Jarvan IV, Khazix, Leona, Lucian, Brand, Zeri, Malzahar, Alistar, Ashe, Swain, Blitzcrank, Camille, Corki, Darius
C Nocturne, Miss Fortune, Poppy, Zilean, Gangplank, Jhin, Caitlyn, Singed, Kassadin, RekSai, Lulu
D Illaoi, Quinn, Zyra, Ziggs

Ook gerelateerd: AFK Arena-niveaulijst (2022)

TFT-klassenlijst (2022)

Om de beste klassen voor TFT te vinden, hebben we een lijst met alle twaalf verschillende klassen samengesteld. Elke klasse heeft een unieke vaardigheid en verschillende statistieken die het meer of minder effectief maken op het slagveld.

Deze lijst met niveaus is gemaakt om nieuwe spelers te helpen begrijpen welke klassen ze moeten gebruiken, en om ervaren TFT-spelers een aantal alternatieve opties te geven voor hun teamsamenstelling.

  TFT-klassenlijst (2022)
Laag TFT-klassen
S Transformator, Innovator
EEN Geleerde, Arcanist, Striker, Bruiser, uitdager
B Tovenaar, Moordenaar, Sniper
C Kolos
D Twinshot

TFT Origins-niveaulijst (2022)

De TFT-oorsprongslijst is een rangorde van oorsprong om spelers te helpen beslissen welke oorsprong ze moeten kiezen, en het gaat van de sterkste naar de zwakste op basis van hun sterkte. Oorsprong is ook een bepalende factor in hoe effectief een kampioen op het slagveld kan zijn.

  TFT Origins-niveaulijst (2022)
Laag TFT-oorsprong
S Mastermind, Rival, Yordle-lord
EEN Socialite, Syndicaat, Veelvraat, Mutant, Chemtech
B Hextech, schroot, uurwerk
C Huurling, Yordle
D Debonair

Controleer ook: Arknights-rijlijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe werkt de TFT-tierlijst?

De ranglijst is een ranglijst van kampioenen om spelers te helpen beslissen welke kampioenen beter zijn dan andere. Hoe hoger de kampioen, hoe krachtiger ze zijn en hoe nuttiger ze in je team zullen zijn.

2. Wat zijn de voordelen van het gebruik van de TFT-tierlijst?

De voordelen van het gebruik van de lijst met niveaus zijn dat u deze kunt gebruiken om beter te begrijpen welke klasse, afkomst of kampioen het beste is voor uw team. Je zult kunnen zien hoe ze scoren in termen van sterkte en bruikbaarheid. Dit zal u helpen beslissen in welke kampioenen het waard zijn om in te investeren.

3. Op welk gebied moet ik letten bij het gebruik van de TFT-tierlijst?

De TFT-niveaulijst laat zien welke kampioenen krachtiger zijn en de moeite waard om in te investeren, maar het bepaalt niet welke teamsamenstellingen het meest effectief zijn. Je moet een uitgebalanceerd team vormen dat veel nut heeft met wat schade - op deze manier kun je elke situatie aan.

4. Wat is de oorsprong van TFT?

Oorsprong is een bepalende factor in hoe effectief een kampioen op het slagveld kan zijn. Origin heeft invloed op hun startstatistieken en op de vaardigheden waartoe ze tijdens het spel toegang hebben.

5. Wat is het verschil tussen de TFT-kampioenslijst en de klassenlijst?

De kampioenenlijst laat zien welke kampioenen krachtiger zijn en de moeite waard om in te investeren, terwijl de klasselijst bepaalt welke klassen beter zijn dan andere. Het is belangrijk op te merken dat een kampioen van elke klasse kan zijn, dus het sluit elkaar niet uit.

6. Hoe vaak wordt deze Teamfight Tactics-niveaulijst bijgewerkt?

Deze lijst met niveaus wordt bijgewerkt wanneer nieuwe kampioenen worden vrijgegeven en balanswijzigingen plaatsvinden. Naarmate het spel evolueert, zal ook deze lijst met niveaus veranderen.

7. Waarom gebruiken spelers de TFT-niveaulijst?

De TFT-niveaulijst wordt door spelers gebruikt om hen te helpen begrijpen welke kampioenen, klassen en oorsprongen beter zijn dan andere. Dit helpt hen om hun team op een manier op te bouwen die het meest effectief is en hen een voorsprong op hun tegenstanders kan geven.

8. Welk niveau moet ik verkiezen en waarom?

Het S-niveau is het hoogste niveau en is samengesteld uit de sterkste kampioenen. Deze kampioenen zijn ongelooflijk krachtig en zullen zeer nuttig zijn voor je team. Het A-niveau bestaat ook uit sterke kampioenen, maar deze zijn mogelijk niet zo effectief als die in het S-niveau.

9. Is het altijd een goed idee om een ​​S-tier champion te gebruiken?

Nee, het is niet altijd een goed idee om een ​​S-tier champion te gebruiken. Hoewel ze krachtig zijn, zijn ze misschien niet de beste voor je teamsamenstelling. Het is belangrijk om al je opties te overwegen en de kampioenen te kiezen die het beste samenwerken.

Bekijk meer: MCOC-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

TFT winnen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Je moet overwegen welke kampioenen, klassen en afkomst je in je team wilt hebben, en deze vervolgens dienovereenkomstig in evenwicht brengen om de meest effectieve compositie mogelijk te maken.

We hopen dat deze TFT-niveaulijst u helpt bij het samenstellen van uw team. Als je vragen hebt, laat ze dan gerust achter in de reacties hieronder. Genieten van!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
Dit artikel gaat over brunchbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor brunch bevatten citaten, zondag, vrienden, schattig, verjaardag en grappige bijschriften.
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voorableton live in november 2022? We hebben 60+ laptops getest om de beste laptops voor muziekproductie te vinden metableton live onder het budget.
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor architectuurstudenten en architectuurprofessionals in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptops voor architectuurstudenten te vinden.
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, macOS, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Diablo II Resurrected beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Golden Wind Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Golden Wind Roblox-nummer-ID-codes omvatten pianopartij, vol, Jojo, luid, zonsopgang en meer.