Hoofd De Sims 4 UI Cheats - Sims 4 Extensie Mod (november 2022) Download, Gids

UI Cheats - Sims 4 Extensie Mod (november 2022) Download, Gids

 UI Cheats - Sims 4 Extensie Mod (2022) Download, Gids 10 augustus 2022 De Sims 4 | Gamen
Oosten. Lezen: 11 minuten

Hoewel het installeren van mods en het gebruik van cheats een gecompliceerde taak is, is het ongetwijfeld een noodzakelijk aspect van gameplay, vooral voor games zoals de Sims 4 . Daarom is het ongetwijfeld een goed idee om meer te weten te komen over verschillende cheatcodes voor een betere spelervaring. Cheats zijn niet voor niets in een game opgenomen en helpen verschillende problemen met je game op te lossen.

Het belangrijkste doel van het gebruik van cheats in Sims 4 is om het spel zonder onderbrekingen volgens je voorkeuren te spelen. Hiermee kun je het vervelende en ontmoedigende proces verwijderen dat hoort bij het toepassen van cheats in het spel. Met die kant, hier is een gids voor UI-cheats in Sims 4.

Met behulp van deze uitbreidingsmod kun je alle problemen oplossen die te maken hebben met het gebruik van cheats in je spel. Het is een van de handigste tools die ooit voor de game zijn gemaakt en die van internet kan worden gedownload.

Inhoud

UI Cheats Mod in De Sims 4 (2022)

Als je meer wilt weten over de UI-cheats voor Sims 4 en het doel ervan, dan heb je inderdaad de juiste plek gevonden. Het is in wezen een uitbreidingsmod die het ontmoedigende proces van het handmatig toepassen van cheats voor altijd verwijdert.

 UI Cheats Mod in De Sims 4 (2022)

Deze Sims 4 UI cheats mod vervangt alle standaard beschikbare wierookvellen. In plaats van handmatig opdrachten te typen, kun je eenvoudig een paar klikken maken om promoties te krijgen, geld te ontvangen of een andere cheat toe te passen.

Er zijn verschillende manieren waarop deze Sims 4 UI cheats-uitbreidingsmod kan worden gebruikt. Het maakt je gameplay beter, sneller en eenvoudiger en maakt de game-ervaring uniek voor zowel seizoens- als nieuwe spelers. Hier is een kort overzicht van redenen waarom je deze UI cheats-extensie in je Sims 4-game moet hebben:

 • Een uitgebreide verzameling bladen is beschikbaar gedurende de hele gameplay
 • Er zijn geen handmatige inspanningen nodig om cheats toe te passen
 • Het veroorzaakt geen problemen in het spel

Veel mensen hebben altijd hun interesse getoond in een eenvoudigere manier om cheats toe te passen in Sims 4. Met de UI cheats extension mod kun je vrijwel alles in het spel doen zonder zelfs maar je vinger op te noemen. De tool werkt met de klik- en sleeptechniek die verderop in dit artikel nader wordt toegelicht.

Ook handig: Sims 4 CAS Cheat - Toegang tot de volledige bewerkingsmodus

Sims 4 UI Cheats-extensie - Hoe te downloaden en te installeren?

Het installatieproces van de UI cheats Sims 4-extensie is relatief eenvoudig en kost niet veel tijd. Voordat je het kunt installeren, moet je ervoor zorgen dat je het hebt gedownload van een betrouwbare bron zoals de het officiële forum van het spel .

 Sims 4 UI Cheats-extensie - Hoe te downloaden en te installeren?

Als alternatief, als u bereid bent om de ontwikkelaar te steunen voor zijn bijdragen aan de gemeenschap, kunt u overwegen deze extensie te downloaden van de Patronen pagina ook.

Sims 4 UI cheats-extensie wordt ook regelmatig bijgewerkt met alle nieuwere versies en hun changelogs om je toegang te geven tot de nieuwste functies. Houd er rekening mee dat deze mod alleen werkt voor de legacy-editie van de game. Hier is de stapsgewijze procedure om deze mod op uw pc te installeren:

 • Allereerst moet u het gedownloade bestand in een aparte map uitpakken door de inhoud van het archief met behulp van de software uit te pakken.
 • Nadat je het archief hebt uitgepakt, moet je naar het installatiepad van je Sims 4-game navigeren en naar de map mods navigeren.
 • Voeg dit pad toe dat je nodig hebt om een ​​nieuwe map met de naam UI cheats extension te maken en plak alle uitgepakte inhoud van je gedownloade bestand in deze nieuwe map en start het spel.

Als het bestand niet kan worden uitgepakt of een foutmelding geeft dat het archief beschadigd is, moet u overwegen het vanaf een andere locatie te downloaden.

Hoe de Sims 4 UI Cheats-extensie op Mac en PS4 te gebruiken?

Veel spelers die van dit spel op een Mac genieten, denken meestal dat het niet compatibel is met hun besturingssysteem en alleen werkt met het Windows-besturingssysteem. Het is echter een vrij veel voorkomende misvatting die draait om de gemeenschap en moet worden verbrijzeld.

 Hoe de Sims 4 UI Cheats-extensie op Mac en PS4 te gebruiken?

De UI cheats extension mod is volledig compatibel met Mac-computers en kan op dezelfde manier worden gedownload en geïnstalleerd als voor andere pc's. Het enige dat u hoeft te doen, is de bovenstaande instructies volgen en u heeft deze extensie-mod in een mum van tijd in uw spel geïnstalleerd.

Deze cheats-extensie werkt ook uitzonderlijk goed op een Playstation 4-console (PS4) en Playstation 5 (PS5)-console. Hoewel het veel verschillende opdrachten kan bevatten, is het proces over het algemeen vrij eenvoudig.

Ook gerelateerd: Sims 4 Zwangerschap Cheats (2022)

UI Cheats Sims 4 - Hoe werkt het?

Nadat je met succes de Sims 4 UI cheats extension mod in je spel hebt gedownload en geïnstalleerd, hoef je het alleen maar te starten en te beginnen met experimenteren met de verschillende functies van deze wijziging.

 UI Cheats Sims 4 - Hoe werkt het?

Hiermee kunt u verschillende mogelijkheden verkennen en meer te weten komen over deze extensie. Het kan volledig worden bestuurd met behulp van uw muis door middel van de linker- en rechterklik om respectievelijk objecten toe te voegen en te verwijderen.

Als deze mod bijvoorbeeld is geïnstalleerd, wordt een gemoedstoestand van je sim verwijderd als je op een gemoedstoestand klikt. Bovendien zal linksklikken op geld er meer van toevoegen. Zorg er daarom voor dat je blijft experimenteren met deze uitbreidingsmod om er meer over te leren en het efficiënt te gebruiken.

Hier is een lijst van enkele van de belangrijkste dingen in het spel die kunnen worden gewijzigd met behulp van de Sims 4 UI cheats extension mod:

1 keer

Omdat De Sims 4 een ervaring uit de echte wereld probeert te simuleren, heeft het ook een tijdcyclus die overgaat van dag en nacht. Daarnaast speelt tijd ook een grote rol in het spel. De mogelijkheid om het te beheersen kan wonderen doen voor je voortgang; met behulp van deze mod kun je gemakkelijk de klok en verschillende andere aspecten van tijd in dit spel besturen.

Om dit te doen, hoef je alleen maar op de tijd te klikken die onderaan je scherm wordt weergegeven, en je kunt de exacte tijd instellen die je wilt in de gamewereld. Als je een toekomstig tijdstip kiest, zal het spel vooruitspoelen en wordt er verder niets veranderd. Het beste van deze mod is dat alle wijzigingen onmiddellijk plaatsvinden en dat alles hetzelfde blijft.

Terwijl je de tijd in Sims 4 verandert, moet je echter voorzichtig zijn, omdat dit soms kan leiden tot glitching van een element in het spel. Als je bijvoorbeeld een zwangere sim hebt die binnen twee dagen wordt bevallen, heb je de tijd versneld naar 3 dagen.

Omdat de mod niets verandert, behalve de tijd, kan je sim gaan glitchen vanwege de ingebouwde mechanica van het spel. Zorg er daarom voor dat u bewust genoeg bent om de gevolgen van uw actie te kennen en gebruik deze functie alleen wanneer dat nodig is.

2. Geld

Het fascinerende aan SIM-sport is dat het zijn eigen vorm van valuta biedt, bekend als simdollars. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van De Sims 4 UI-extensie cheats mod, kun je het gewenste bedrag in het spel verdienen. Bovendien maakt deze cheats-extensie het een stuk eenvoudiger dan de cheat handmatig te typen.

Terwijl deze mod is geactiveerd, wordt door met de linkermuisknop op uw geld te klikken automatisch duizend simdollars aan uw account toegevoegd. Dit kan erg handig zijn als je extra geld nodig hebt om de gewenste in-game items te kopen. Deze zelfde stap kan oneindig vaak worden herhaald om zonder enige moeite een stapel geld te verdienen.

Als u echter niet wilt dat de geldbalk voor altijd blijft klikken en toch een oneindige voorraad geld nodig heeft, kunt u er gewoon met de rechtermuisknop op klikken. Zodra je dit doet, zal het spel een venster openen waarin je het exacte aantal Simdollars wordt gevraagd dat je nodig hebt. Nadat je het gewenste bedrag hebt gekozen, wordt het geld direct overgemaakt naar de in-game waarden.

Het stelt u ook in staat om negatief geld te verdienen door de waarde in te stellen op een negatief getal. De game heeft hiervoor een beveiligingsmechanisme en als het gebeurt, wordt je tegoed op nul gezet. Dus als je je spel ooit weer normaal wilt starten, moet je het zeker eens proberen.

3. Vaardigheden, ambities, banen

Met de vaardigheidsstatistieken in Sims 4 kun je vooruitgang boeken in het spel en je helpen nieuwe items en vaardigheden te ontgrendelen. Dat is de reden waarom vaardigheden ook een aanzienlijke hoeveelheid tijd nodig hebben om zich in het spel te ontwikkelen.

Ok, echter, met behulp van de UI cheats-extensie, kun je gemakkelijk elke vaardigheid die beschikbaar is in het spel direct maximaliseren, zoals charisma-programmering, schrijven en nog veel meer. Om de vaardigheidswaarden te kunnen bewerken, hoeft u er alleen maar op te klikken met de linkermuisknop. Met elke klik stijgt het vaardigheidsniveau tot +10 en kun je sneller nieuwe items in het spel ontgrendelen.

Het proces is ook volledig vergelijkbaar voor ambities en werkprestaties. Het is ook mogelijk voor u om uw werkprestaties te maximaliseren tot honderd. Dit kan worden gedaan door met de rechtermuisknop op het baanpictogram op uw scherm te klikken en naar het carrièregedeelte te gaan waar u verschillende opties kunt zien, zoals afstandsbediening en het punt van uw carrière wijzigen; met behulp van deze mod kun je gemakkelijk nieuwe dingen proberen zonder het risico te lopen je huidige voortgang te verliezen.

4. Stemmingen

Als je deze cheats-uitbreidingsmod voor de eerste keer gebruikt, kost het je niet veel tijd om de impact op te merken die het heeft op de gemoedstoestanden van je sims.

Met deze extensie kun je de gevoelens van je sims beheersen door je gewenste gemoedstoestanden te verwijderen of toe te voegen. Het kan erg handig zijn als je Sims zichzelf niet kunnen bedwingen met hun negatieve gemoedstoestanden die constant op het scherm verschijnen.

Als je een bepaalde verhaallijn probeert te volgen, kun je deze mod gebruiken om je Sims boos of verdrietig te maken, zoals het hoort. Bovendien, aangezien het spel volledig onvoorspelbaar is en niemand weet wat er daarna gebeurt, kan deze tool buitengewoon nuttig blijken te zijn.

5. Behoeften

De UI cheats extension mod is ongetwijfeld de enige tool die je ooit nodig zult hebben voor je Sims 4-game, omdat je hiermee de behoeften van je sims kunt besturen en vervullen door ze rechtstreeks vanuit het menu te openen. Omdat er verschillende sims in het spel nodig zijn, is het moeilijk om verschillende syntaxis te onthouden.

Met deze modus kunt u alles doen met een kwestie van klikken, wat in verschillende situaties nuttig kan zijn. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je sim de badkamer moet gebruiken terwijl hij aan een gesprek deelneemt; u kunt deze verlenging gebruiken om de blaas half of vol te maken. Hierdoor heb je volledige controle over je sim.

Controleer ook: Beste Sims 4 Bewaar Bestanden (2022)

Sims 4 UI Cheats Extensie Mod - Extra functies

Hoewel de hierboven genoemde functies voldoende zijn om u te helpen gemakkelijk en gemakkelijk vooruitgang te boeken in het spel, biedt deze extensie nog veel meer. Laten we eens kijken naar enkele van de meest verbazingwekkende functies van De Sims 4 UI cheats extension mod:

 Sims 4 UI Cheats Extensie Mod - Extra functies

1. Universiteit

Als je De Sims 4 Universiteit ontdekken-uitbreidingspakket speelt, zul je zeker dol zijn op deze uitbreidingsmod. Hiermee kunt u zich inschrijven voor de door u gewenste cursussen en uw rang op de universiteit bepalen. Bovendien, wanneer u met de rechtermuisknop op een beschikbare taak klikt, zal de Mod deze voor u voltooien.

Dit kan u veel tijd besparen, vooral als u iets anders wilt doen, maar de mijlpalen die nodig zijn voor dit uitbreidingspakket houden nooit op. De Mod stelt je ook in staat om lid te worden van je gewenste universiteit en helpt je om sneller vooruitgang te boeken met de organisaties.

2. Seizoen en weer

Hoewel er ook een ingebouwde optie in het spel is om het weer en de seizoenscyclus aan te passen, helpt de UI cheats extension mod je hetzelfde te doen met gemakkelijkere toegang.

U kunt dit doen door met de rechtermuisknop te klikken op het weerpictogram van het seizoen, dat extra bedieningsopties voor u toont. Met behulp van deze extra bedieningselementen kun je het gewenste temperatuurseizoen en het weer in het spel instellen.

3. Oudere Sims

De functie voor het aanpassen van de leeftijd van deze mod is uitzonderlijk uniek en geeft je het gevoel dat je een dictator bent, omdat je je Sims live kunt wegnemen of dagen kunt toevoegen in het huidige stadium.

Dit maakt het spel niet alleen interessant voor jou, maar stelt je ook in staat om je Sims vrij op en neer te laten groeien naarmate je verder komt in het spel.

4. Voordelen

Er zijn duizenden kledingitems, items en ontgrendelbare items in De Sims 4 die toegankelijk zijn na het voltooien van een bepaald deel van het spel.

Met behulp van je cheats-extensie-mod kun je echter al je gewenste voordelen ontgrendelen door er gewoon met de rechtermuisknop op te klikken. Het werkt voor alle werken die beschikbaar zijn in het spel, zelfs als het uit een uitbreidingspakket komt.

Sims 4 UI Cheats-extensie - Wat is er nieuw?

De ontwikkelaar heeft in mei 2021 de nieuwste versie van deze extensie uitgebracht en is nu beter dan ooit. Deze update bevat veel coole dingen in de mod die verschillende minimale problemen hiermee hebben opgelost. Er zijn nu twee categorieën universitaire cheats beschikbaar, namelijk taken en rangen.

 Sims 4 UI Cheats-extensie - Wat?

UI Cheats Sims 4-extensie bevat ook een nieuwe cheat waarmee je de rang van spreukgieter of vampier in het spel kunt krijgen. Het bevat ook verschillende fixes die voorkomen dat het crasht en je kunt genieten van stabiele gameplay met al je vereiste cheats binnen handbereik.

Sims 4 UI Cheats-extensie werkt niet - wat te doen?

 Sims 4 UI Cheats-extensie werkt niet - wat te doen?

Hoewel het correct volgen van de hierboven genoemde stappen ervoor zorgt dat de Sims 4 UI Mod met succes wordt geïnstalleerd en zonder fouten begint te werken, kunnen er enkele uitzonderlijke gevallen zijn waardoor het niet werkt op uw computer of console.

De meest voorkomende reden voor het falen van deze mod kan een verouderde versie zijn, en je hoeft deze alleen maar bij te werken via de Patreon-pagina om hem perfect te laten werken. Zelfs als updaten het probleem niet voor je oplost, is het de moeite waard om te proberen de game opnieuw te installeren.

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe kan ik de Sims 4 UI Cheat-mod gebruiken?

Het werkt vergelijkbaar met vrijwel elke gebruikersinterface in het spel en kan worden bestuurd door met een muis op de gewenste optie te klikken. Als u bijvoorbeeld de tijd wilt regelen, moet u op het klokpictogram in de bovenste balk klikken, zodat u de tijd van uw spel kunt wijzigen.

2. Hoe installeer ik de UI cheats Sims 4 uitbreidingsmod op mijn Mac?

Het proces is vrijwel hetzelfde voor alle besturingssystemen, behalve de bestandslocatie, die kan variëren volgens de specificaties van uw systeem. De downloadpagina van de Mod bevat verschillende bestanden voor verschillende besturingssystemen.

3. Wat is de Sims 4 legacy-editie?

De legacy-editie van Sims 4 is een speciale versie van de game die met oudere computertechnologieën kan worden uitgevoerd. Het moet alleen worden gedownload en geïnstalleerd via de oorsprong om er zeker van te zijn dat je het goed kunt spelen.

4. Werken mods op de Sims 4 legacy?

Hoewel niet alle mods zeker werken met de legacy-versie van de game, zijn veel populaire, zoals de UI cheats-extensie-mod, speciaal beschikbaar gemaakt voor de legacy-editie van deze game.

5. Hoe download ik de Sims 4 UI cheats extension mod?

De Mod kan worden gedownload van de Patreon-website of het officiële forum voor de game. Als je wilt ontwikkelen voor hun bijdragen, kun je overwegen de voormalige bron te gebruiken om deze mod voor je spel helemaal gratis te downloaden.

6. Waarom heb ik geen toegang tot de galerij op Sims 4 legacy?

De oude versie van de game ondersteunt geen enkele vorm van aangepaste inhoud. Daarom is de online galerij niet beschikbaar voor je gameplay en moeten de mods en cc die je in de game wilt installeren eerst worden bijgewerkt om met de oude versie van de game te kunnen werken.

7. Is Sims 4 UI Cheats Extension Mod veilig te gebruiken?

De mod is ontwikkeld door een bekende en betrouwbare ontwikkelaar in de gemeenschap en vormt geen bedreiging voor je gamegegevens of apparaat.

8. Waarom is Sims 4 zo populair?

Sims 4 is een van de meest populaire levenssimulatiegames die op de markt verkrijgbaar zijn en waarmee je de levens van je simpersonages kunt besturen. De game is ongelooflijk verslavend en biedt een hoog aanpassingsniveau dat geen enkele andere game in zijn genre kan evenaren.

Ook handig: Sims 4 Vaardigheid Cheats (2022)

Conclusie

Als je de voortgang van je spel snel wilt versnellen en het een stuk eenvoudiger wilt maken, is deze Sims 4 UI cheats-uitbreidingsmod inderdaad een perfecte keuze voor jou. De hele Sims 4-gemeenschap beschouwt het als een noodzakelijke tool die verschillende functies biedt om het spel interessanter voor je te maken.

Bovendien is het beste deel dat je al je vereiste cheats in het spel kunt toepassen zonder dat je het toetsenbord hoeft aan te raken. Alles kan met een paar klikken worden gedaan en je gameplay-ervaring volledig uniek maken.

2 reacties op UI Cheats - Sims 4 Extension Mod (november 2022) Download, Gids

 1. shane zegt: 3 juli 2022 om 3:44 uur

  Ik vind dit leuk, erg behulpzaam en leuk :D!

  Antwoord
 2. Klopt zegt: 23 september 2022 om 12:27 uur

  Dank u

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Barbie Girl Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Barbie Girl (Aqua) nummer/muziek Roblox ID's bevatten originele, remix-, trap- en langzame versies.
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Dit artikel gaat in op 'Is Genshin Impact cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Genshin Impact al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
De beste laptops met 16 GB RAM kiezen in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptops met 16 GB RAM te vinden voor gamers en professionals met een beperkt budget.
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
Op zoek naar de beste zakelijke laptops in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste draagbare laptops voor zakenreizen te vinden met een goede batterij binnen het budget.
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
Hoewel IMAP en POP beide methoden zijn om e-mail te controleren, verschillen ze sterk van elkaar. Elk heeft zijn voor- en nadelen, en jouw beslissing
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Wil je weten hoe je een meerval vangt in Stardew Valley? ook waar Catfish te vinden in Stardew Valley (locatie)? dan is dit de beste bestemming voor jou.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.